hepatológ
Abdurahmanov Jamal Tinovič

Príznaky

Využite jedinečnú príležitosť vyzerať mladšie!

Omladzujúca procedúra injekcie tváre FULL FACE - kompletná transformácia v jednej návšteve!

Výsledok je uložený do 2 rokov!

Kedy potrebuje kardiológ?

+Dýchavičnosť, slabosť, únava

+opuch nôh, rýchly pulz, bolesť hlavy

+bolesť za hrudnou kosťou

Zavolajte nám: Volajte +7 (495) 212-08-85

Kedy je potrebný urológ?

+zmena vzhľadu genitálií

+pálením v žalúdočných orgánoch

+nepohodlie v dolnej časti brucha, v dolnej časti chrbta, perineum

+prítomnosť výtoku z močovej trubice

+zmena zápachu, farby a objemu moču

Zavolajte nám: Volajte +7 (495) 212-08-85

Znepokojený s kašľom, sipotom alebo sipotom v hrudi?

Pľúcna skúška zahŕňa:

+recepcia (vyšetrenie, konzultácia) pľúcneho lekára, Ph.D.

Využite výhodnú ponuku!

Kedy potrebujem duplexné vyšetrenie tepien a žíl dolných končatín?

+pocit ťažkosti, svrbenie a opuch nôh

+bolesť, únava v nohách

+vysoký krvný tlak

+sedavý a sedavý životný štýl, fajčenie

Využite výhodnú ponuku!

Program gynekologického vyšetrenia zahŕňa:

+príjem (vyšetrenie, konzultácia) gynekológa

+test na rozmazanie flóry

+Infekcie STI a papilomavírusu

+Ultrazvuk maternice a prílohy

Zavolajte nám: Volajte +7 (495) 212-08-85

zhrnutie

Vyštudoval Štátnu lekársku akadémiu v Dagestane.

Obhájil diplomovú prácu na tému "Klinické a epidemiologické charakteristiky chronickej HCV infekcie v Dagestane"

Obhájil doktorandskú prácu na tému "Klinické a morfologické charakteristiky chronickej hepatitídy B"

Výročné zasadnutie Európskej asociácie ochorení pečene (2003 - 2012); Americká asociácia štúdie pečeňovej choroby (2009, 2010), ázijské tichomorské združenie Štúdium pečene (2011)

špecializácie

choroba

video lekára

otázky a odpovede

Doktor Abdurakhmanov DT odpovedá na otázky našich pacientov:

Môžem vykonať nejaké testy, aby som zistil, či je všetko v poriadku s pečeňou?

Existujú také prieskumy a sú dosť jednoduché. Ak je pacient domnieva, že on môže nejakým spôsobom zasiahol pečeň, počul o tom, strach z toho - to v prvom rade, je potrebné študovať pečene markerov hepatitídy B a C, ktoré je hlavné dva vírusy, ktoré vedú k chronickej.

Možno existujú určité genetické štúdie, ktoré dokážu určiť predispozíciu k ochoreniu pečene?

Keď hovoríme o genetickej patológii pečene, musíme sa dotknúť dvoch skupín ochorení pečene, ktoré sú v populácii menej časté: autoimunitné a dedičné ochorenia. Ak má rodina chronické ochorenie pečene alebo ak rodinný príslušník utrpel alebo zomrel na ochorenie pečene.

Aké sú vaše odporúčania na prevenciu ochorenia pečene?

Ak budeme hovoriť o ochorenie pečene, určite to je primárna eliminácia alebo minimalizácia rizika vystavenia hlavných etiologických faktorov, ako je hlavnou príčinou chronického ochorenia pečene, cirhóza a rakovina pečene sú vírusy hepatitídy - najmä vírusy hepatitídy B a C.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

Náhodný prehľad

Abdurahmanov Jamal Tinovič

Abdurakhmanov Jamal Tinovič. recenzia

ONLY skutočné recenzie!

Publikujeme len spätnú väzbu od ľudí, ktorí sa zúčastnili vymenovania tohto lekára.

Recenzie o lekárovi

  • Prioritnými oblasťami vedeckovýskumnej a terapeutickej činnosti sú:
    • autoimunitná hepatitída;
    • chronická vírusová hepatitída B, C, delta;
    • primárna sklerotizujúca cholangitída;
    • primárna biliárna cirhóza;
    • alkoholických, toxických, liečivých a dedičných ochorení pečene (Wilson-Konovalovova choroba, hemochromatóza atď.).
  • "Týždeň pečene vo Freiburgu", Falk Symposium, Nemecko (2003)
  • "Každoročné stretnutie Európskej asociácie štúdie o ochorení pečene", Ženeva (2003)
  • "Americká asociácia štúdie pečeňovej choroby" (2010)
  • "Vnútorné ochorenia" (2006)
  • "Ázijská asociácia tichomorských štúdií pečene" (2011)
  • "Gastroenterológia" (2010)

Abdurakhmanov Jamal Tinovič. Kde je

Medinterkom

Medinterkom

Online vstup na kliniku

Medinterkom

Doktor Abdurahmanov Jamal Tinovič

alebo zavolajte

Po odoslaní vás čoskoro
špecialista na call centrum Vás bude kontaktovať a objasní všetko
otázky vo vašom záujme

Veľmi pokojný lekár, bez akejkoľvek paniky. Nemal som vážny problém, len odporučil, aby som absolvoval skúšky, aby som bol pokojný vo všetkých otázkach.

Som veľmi potešený, naozaj som si to užil. Doktor mi veľmi rozumne vysvetlil všetko a ako sa ukázalo, mal pravdu.

Veľmi dobrý lekár, dala veľa rád. Všetko dobre vysvetľuje, ukazuje, ako, čo, čo ovplyvňuje, všetko je gramotné, veľmi zdvorilé a dobré liečenie. Tento lekár by mohol byť drahší, než ostatní lekári. Jediná vec, ktorá mi nebola vhodná, bolo, že bolo potrebné vykonať zbytočné testy, keď ste.

Recepcia sa dostala na "tri" z "piatich". Nemal som rád skutočnosť, že sa špecialista okamžite zameriava na písanie hromady prieskumov, ktoré nepotrebujem. Nepáčilo sa mi to. Ďalej sa pýtajú: "antibiotiká alebo nie?", Všetci mi to napísali. Recepcia bola priemerná, čakal som viac. Atmosféra.

Nič zlého nemôže povedať. Mám len pozitívnu spätnú väzbu. Tatyana Nikolaevna je profesionálom vo svojej oblasti. Už niekoľko rokov ju skúmame, je to jediný doktor, ktorý dokázal diagnostikovať moju matku. Teraz sme s ňou zaobchádzali výhradne, dôverujeme jej.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

⚕️Abdurakhmanov Jamal Tinovič je 22-ročný hepatológ. Zľava pre lekára! Všetky recenzie o lekárovi. Nahrávajte online alebo telefonicky.

Profesor, Ústav terapie, profbolezney a Pulmonologie na prvý Moskovskej štátnej lekárskej univerzite. IM Sechenov. Riaditeľ štúdií vo výške propedeutiky (3. ročník lekárskej fakulty, lekárskej fakulty profylaktické). To má 45 publikácií v internom lekárstve, chronická vírusová hepatitída v odbornom časopise "Clinical Medicine", "doktor", "ruskú Journal of gastroenterológie, hepatológia a Coloproctology", "Terapeutické Archives". podrobné informácie o lekárovi

Abdurahmanov Jamal Tinovič

Agrinskaya OV

3 recenzií
hepatológ
Str. Aleksandra Solženicyna, 5, budova 1
Klinika "TrustMed"

Ryazantseva MA

3 recenzií
hepatológ
Str. Aleksandra Solženicyna, 5, budova 1
Klinika "TrustMed"

kurzy

Recenzie (2)

Vyjadrujem svoju vďačnosť Dámalovi Tinovičovi za jeho vzdelanie a ľudskosť. Vybavila veľa otázok a obrovského vzrušenia pre svoje zdravie. Dr. ma upokojil predovšetkým dole a bol nútený odovzdať ďalšie testy, aby sa presne povedať, či existuje dôvod na starosti. V dôsledku toho sa ukázalo, že som nadarmo vyvolal paniku, že je všetko v poriadku. Napriek tomu som rád, že plne poradiť so svojím lekárom, tiež som mal šťastie, že ťa nevydesí, prísť s diagnózami vytiahnuť viac peňazí. Bol som v takom stave, že by som všetko veriť. Ďakujem za všetko, teraz viem, že som zdravý.

Najväčším problémom so zdravím je chorá pečeň. Odvolal sa k lekárom predtým, ale neposkytol vysvetľujúce vysvetlenie, problém bol taký, ako to bolo, a zostal na mieste. Rozhodol som sa nájsť kvalifikovaného lekára niekde v súkromnej klinike. Platenie peňazí nie je problémom, a čo je najdôležitejšie, uistite sa, že ste skutočný odborník a môže vám pomôcť. Jamal Tinovič sa stal pre mňa takým doktorom. Z nášho prvého známeho sa zdalo byť vysoko vzdelanou, kultúrou. Spôsobuje dôveru a rešpekt voči sebe. Vyštudoval moje predchádzajúce výsledky testov, napísal pokyny na to, čo ešte skončiť, dôkladne sa oboznámil s dokumentmi a komunikoval so mnou. Lekár mi dal presnú diagnózu a zobral liečbu, ktorá funguje, chápem, ako sa cítim. Čoskoro opäť navštívi lekára, pôjdem k nemu s plnou dôverou. Odporúčam tento hepatológ, veľmi kompetentný lekár.

Abdurahmanov Jamal Tinovič

Profesor, Ústav terapie, profbolezney a Pulmonologie na prvý Moskovskej štátnej lekárskej univerzite. IM Sechenov. Riaditeľ štúdií vo výške propedeutiky (3. ročník lekárskej fakulty, lekárskej fakulty profylaktické). To má 45 publikácií v internom lekárstve, chronická vírusová hepatitída v odbornom časopise "Clinical Medicine", "doktor", "ruskú Journal of gastroenterológie, hepatológia a Coloproctology", "Terapeutické Archives".

Náklady na prijatie sú 7000 rubľov.

Abdurakhmanov Jamal Tinovič. recenzia

Publikujeme len spätnú väzbu od ľudí, ktorí sa prostredníctvom našej služby zaregistrovali u lekára.

Recepcia išla dobre, som šťastná. Lekár veľmi starostlivo a dlho sa so mnou rozprával, pozrel na všetko a dal kompetentný záver. Dostal som to, čo som chcel. Neľutujem, že som sa obrátil na tohto lekára, veľmi kvalifikovaný, hovoriac o zásluhách. Všetko sa mi páčilo.

Veľmi inteligentný lekár, veľmi pozorný, počúval všetko, napísal všetko a dal odporúčania.

Všetko sa mi páčilo, príjemnosť prebehla dobre. Pri všetkých svojich otázkach som dostal odpovede, postoj sa mi páčil, doktor dal potrebné odporúčania.

Lekár je veľmi pozorný, veľmi sympatický, inteligentný, dobre pozná jeho povolanie, dal mi prieskum. Zostali dobré dojmy.

Všetko bolo v poriadku, príjem bol normálny. Mám toho doktora všetko usporiadané.

Všetci sa nám to páčilo. Doktor sa s nami dobre stretol a prijal nás na recepcii.

Prihlásili ste sa na schôdzku s lekárom na našich webových stránkach? Nechajte svoju spätnú väzbu, po jej overenie ju pošleme.

Abdurahmanov Jamal Tinovič

Vstup do: "Klinika Medinetkom"

Recepcia od - 10000 rub.

Profesor, Ústav terapie, profbolezney a Pulmonologie na prvý Moskovskej štátnej lekárskej univerzite. IM Sechenov. Riaditeľ štúdií vo výške propedeutiky (3. ročník lekárskej fakulty, lekárskej fakulty profylaktické). To má 45 publikácií v internom lekárstve, chronická vírusová hepatitída v odbornom časopise "Clinical Medicine", "doktor", "ruskú Journal of gastroenterológie, hepatológia a Coloproctology", "Terapeutické Archives".

Abdurahmanov Jamal Tinovič

Náklady na príjem - 10000r.

Profesor, Ústav terapie, profbolezney a Pulmonologie na prvý Moskovskej štátnej lekárskej univerzite. IM Sechenov. Riaditeľ štúdií vo výške propedeutiky (3. ročník lekárskej fakulty, lekárskej fakulty profylaktické). To má 45 publikácií v internom lekárstve, chronická vírusová hepatitída v odbornom časopise "Clinical Medicine", "doktor", "ruskú Journal of gastroenterológie, hepatológia a Coloproctology", "Terapeutické Archives".

Abdurahmanov Jamal Tinovič

Profesor, Ústav terapie, profbolezney a Pulmonologie na prvý Moskovskej štátnej lekárskej univerzite. IM Sechenov. Riaditeľ štúdií vo výške propedeutiky (3. ročník lekárskej fakulty, lekárskej fakulty profylaktické). To má 45 publikácií v internom lekárstve, chronická vírusová hepatitída v odbornom časopise "Clinical Medicine", "doktor", "ruskú Journal of gastroenterológie, hepatológia a Coloproctology", "Terapeutické Archives".

Nahrávanie na prijatie

Ak chcete nahrávať na stretnutie lekára, Abdurakhmanov Jamal Tinovič jednoducho vyplní jednoduchý formulár kliknutím na tlačidlo "Urobte stretnutie". lekár Abdurahmanov Jamal Tinovič uskutočňuje schôdzku na klinike "Klinika Medinetkom" v Moskve, okres Tverskoy, Milyutinsky per. d. 15.

Ak opustíte aplikáciu na nahrávanie, operátor vás bude kontaktovať do 10 minút, poskytne vám bezplatnú odbornú konzultáciu a pomôže vám vybrať vhodný čas príjmu.

95% pacientov odporúča Jamal Tinovič Abdurakhmanov ako kvalifikovaného odborníka a boli spokojní s touto metódou.

Doktor Abdurahmanov Jamal Tinovich, špecializácia: hepatológ

Doktor lekárskych vied

Pracovné skúsenosti viac ako 22 rokov

Náklady na príjem je 10 000 rubľov.

Moskva, Milutinsky per., 15

Metro stanica: m m China Town China Town Red Gate m m m Kuznetsk Most Lubjanka m Námestie Revolúcie Sucharevskaja m m m Pipe divadlo Turgeněvskaja m m m Farba Boulevard Chistye Prudy

Profesor, Ústav terapie, profbolezney a Pulmonologie na prvý Moskovskej štátnej lekárskej univerzite. IM Sechenov. Riaditeľ štúdií vo výške propedeutiky (3. ročník lekárskej fakulty, lekárskej fakulty profylaktické). To má 45 publikácií v internom lekárstve, chronická vírusová hepatitída v odbornom časopise "Clinical Medicine", "doktor", "ruskú Journal of gastroenterológie, hepatológia a Coloproctology", "Terapeutické Archives".

tvorenie

  • Dagestanská lekárska akadémia (1992)
  • Postgraduálne štúdium, Dagestan Medical Academy (1997)
  • Dagestanská lekárska akadémia (2003)

Aktualizačné kurzy

"Každoročné stretnutie Európskej asociácie štúdie o ochorení pečene", Ženeva (2003)
"Týždeň pečene vo Freiburgu", Falk Symposium, Nemecko (2003)
"Vnútorné ochorenia" (2006)
"Americká asociácia štúdie pečeňovej choroby" (2010)
"Gastroenterológia" (2010)
"Ázijská asociácia tichomorských štúdií pečene" (2011)

Náklady na príjem je 10 000 rubľov. Plánujte s lekárom

Recenzie o lekárovi

Patimat. Hodnotenie - vynikajúce (10/10) dátum: 2018-02-15
Lekár je veľmi pozorný, veľmi sympatický, inteligentný, dobre pozná jeho povolanie, dal mi prieskum. Zostali dobré dojmy.

Denis. Hodnotenie - vynikajúce (10/10) dátum: 2017-11-14
Všetko bolo v poriadku, príjem bol normálny. Mám toho doktora všetko usporiadané.

Abbas. Hodnotenie - vynikajúce (10/10) dátum: 2017-11-14
Všetci sa nám to páčilo. Doktor sa s nami dobre stretol a prijal nás na recepcii.

Andrew. Hodnotenie - vynikajúce (10/10) dátum: 2017-04-26
Všetko sa mi páčilo, príjemnosť prebehla dobre. Pri všetkých svojich otázkach som dostal odpovede, postoj sa mi páčil, doktor dal potrebné odporúčania.

Hadizhat. Hodnotenie - vynikajúce (10/10) dátum: 2017-01-30
Veľmi inteligentný lekár, veľmi pozorný, počúval všetko, napísal všetko a dal odporúčania.

Anonymne. Hodnotenie - vynikajúce (10/10) dátum: 2016-11-25
Recepcia išla dobre, som šťastná. Lekár veľmi starostlivo a dlho sa so mnou rozprával, pozrel na všetko a dal kompetentný záver. Dostal som to, čo som chcel. Neľutujem, že som sa obrátil na tohto lekára, veľmi kvalifikovaný, hovoriac o zásluhách. Všetko sa mi páčilo.

Abdurakhmanov Jamal Tinovich (hepatológ), vymenovanie s lekárom, recenzie a ceny

Abdurakhmanov Jamal Tinovich

Skúsenosti 22 rokov, lekár lekárskych vied.

Náklady na príjem - od 10000

Informácie o lekárovi: Abdurahmanov Jamal Tinovich

Profesor, Ústav terapie, profbolezney a Pulmonologie na prvý Moskovskej štátnej lekárskej univerzite. IM Sechenov. Riaditeľ štúdií vo výške propedeutiky (3. ročník lekárskej fakulty, lekárskej fakulty profylaktické). To má 45 publikácií v internom lekárstve, chronická vírusová hepatitída v odbornom časopise "Clinical Medicine", "doktor", "ruskú Journal of gastroenterológie, hepatológia a Coloproctology", "Terapeutické Archives".

Harmonogram práce lekára: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidisciplinárne lekárske centrum - Miedinterkom

Adresy kliník, kde lekára: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidisciplinárne lekárske centrum - Miedinterkom

Na klinike môžete získať prvotnú konzultáciu a prejsť potrebnými úvodnými vyšetreniami a vykonať všetky druhy testov. Na klinike existuje možnosť minimálne invazívnych chirurgických zákrokov, ktoré nevyžadujú hlbokú anestéziu a resuscitáciu.