BIA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brazília - tip

Liečba

Syn :. Solar huba, brazílsky huba, huba Boha, na nezaplatenie Aztec huba, huba a trvanlivosti, brazílskej huby, huby, tlačidlo húb mandle, božské huby, hubová princezná.

Brazílska agarica je jedlá huba, ktorá rastie v tropickom podnebí.

Obsah

V medicíne

Brazílska agarická huba teraz získala osobitnú popularitu v lekárskej praxi mnohých krajín sveta kvôli svojmu jedinečnému zloženiu. Táto senzačná rastlina je uznávaná vedcami ako jedinečná a účinná v onkologickej praxi, pretože obsahuje cenné polysacharidy - beta-glukány. Tieto látky majú zjavný protinádorový účinok, stimulujú imunitný systém organizmu v boji proti rakovinovým bunkám. Brazílsky agarista v štátnom liekopise Ruskej federácie nie je uvedený, ale jeho užitočné vlastnosti sa široko používajú v oficiálnej a tradičnej medicíne krajín východnej, americkej a súčasnej Európy. Agaric je dostupný vo forme suchého vo vode rozpustného prášku, kapsúl, rozdrvených surovín. Používa sa na prípravu rôznych biologicky aktívnych prísad so širokým spektrom účinku. Brazílska agarová je nízkokalorický výrobok, pomáha čistiť a schudnúť, zbaviť sa cholesterolu, normalizovať metabolizmus, zabraňuje zvýšeniu hladiny glukózy v krvi. Použitím vnútra extraktu agarického húb, zatiaľ čo nedochádza k porušeniu výživy z potravy, môžete dosiahnuť hmatateľné výsledky chudnutia - až 5 kg za mesiac.

Kontraindikácie a vedľajšie účinky

Aplikácia agaru sa neodporúča ženám počas tehotenstva a laktácie s individuálnou intoleranciou. Kontraindikácie brazílskeho agaru, ktoré sa týkajú detí mladších ako 18 rokov a ktoré používajú huby a drogy z nich, sú prísne zakázané.

Pri varení

Sušené a drvené do stavu prášku agarové huby, miestni obyvatelia používajú ako korenie pre mäsové jedlá, omáčky. Huby majú skôr nezvyčajnú chuť - pikantné a sladké a kyslé, zápach je ostrý.

klasifikácia

Botanický popis

Brazílska agarica je talířovitá huba s valcovým, plochým kónickým klobúkom, ktorý nakoniec nadobúda konvexnejší, rozširujúci tvar. Vo voľnej prírode, agarický brazílsky dosť vyčnieva zo zeme a sotva viditeľný medzi trávou. Klobúk má priemer od 5 do 19 cm, jeho farba sa líši od bielej až na červeno-hnedú. Mäso agaru je jedlé, sladké na chuť a pripomína mandle alebo anízu. Lamely nie sú pripevnené k nohe, úzke. Počas dozrievania získajú spóry tmavohnedý odtieň. Spóry húb majú hladký, oválny tvar. Brazílska agarická noha je pôrodná, dlhá 5 až 15 cm, rozšírená na základňu. Spočiatku je to ťažké, ale stárne s vekom. Mladé agarky môžu vidieť biely závoj, ktorý spája nohu s klobúkom a potom sa odtrhne a zanecháva pevný krúžok na nohe.

nátierka

Pôvodne sa brazílske agarické huby nachádzajú v severovýchodných oblastiach Spojených štátov amerických a Kanady. Neskôr sa našla agarická huba v Kalifornii, Spojenom kráľovstve, Havaji, na Taiwane, v Holandsku, Brazílii a na Filipínach. Existuje huba samotná, rovnako ako malé skupiny v dažďových pralesoch, preferujúc bohatú, úrodnú pôdu.

V súčasnosti sa brazílska agarická huba pestuje vo veľkom meradle v Číne v Japonsku s cieľom vyrábať protinádorové látky z nej. Agaric sa pestuje po celý rok v laboratórnych podmienkach z mycélia na substráte v tmavých, dobre vetraných miestnostiach. Rastlinné huby sa dodávajú takmer vo všetkých farmakologických podnikoch na svete.

Obstarávanie surovín

Chemické zloženie

V zložení huby agarika brazílsky nájdených polysacharidovej molekuly (beta-glukány, a-glukány, D-glukány, nukleovej kyseliny, xyloglukany, peptidoglykánu), veľké množstvo ergosterolu, protinádorových lipidy, linolovej, olejovej, palmitovej a palmitolejové kyseliny, piroglyutamat sodný, sacharidy, beta-karotén, pyroglutámovú aminokyselinu. Zo všetkých testovaných húb agarika obsahuje najväčšie množstvo beta-glukánu - polysacharidový protinádorové. Špecifický zápach húb pripojí benzaldehyd, benzylalkohol, benzonitril a metylbenzoát v kompozícii.

Farmakologické vlastnosti

V priebehu laboratórnych testov vykonaných na pacientoch s hlodavcovou leukémiou dokázali čínski vedci, že brazílska agarická huba je schopná aktivovať imunitný systém. Vzhľadom na prítomnosť polysacharidov (beta-glukánov) v kompozícii je extrakt agarovej účinný pri rôznych zápalových procesoch a novotvaroch. Čínski vedci z Národného centra pre vedecký výskum skúmali vplyv extraktu brazílskej agarickej huby na potkany, ktoré sú obézne. Výsledkom bolo, že potkany, ktoré boli držané na strave a pridali výťažok z brazílskej huby do stravy, nezískali váhu a stratili svoju hmotnosť. Podľa oddelenia čínskej medicíny majú lieky brazílskej huby, najmä agarický extrakt, prospešný účinok na pečeň. Najmä u pacientov s hepatitídou B sa výrazne zlepšila funkcia pečene. Sacharidy s dlhými reťazcami, ktoré sa nachádzajú v hubových bunkách, sú beta-glukán, prezentované ako komplex - chitín-glukán. Táto zložka je tepelne stabilná, to znamená, že varenie huby nezničí svoju molekulu. Chitín-glukány brazílskeho agaru aktivujú rast ochranných buniek, čím prispievajú k zničeniu a odstraňovaniu ťažkých kovov a toxínov po chemoterapii. Pyroglutamínová aminokyselina agarovej huby blokuje obehový systém nádoru. Podľa oddelenia gastroenterologickej chirurgie na Ullevaal University Hospital v Nórsku, brazílska liečebná huba, schopná aktívne bojovať proti určitým druhom infekcií, spomaľuje procesy starnutia tela. Liečenie húb agaric Brazílsky sa nazýva "jedným z najsľubnejších húb na liečbu rakoviny" na jednom z vedeckých kongresov v New Yorku.

Aplikácia v ľudovej medicíne

Huba agarická brazílska, ktorej liečebné vlastnosti sú už dlho známe, sa používajú v ľudovej orientálnej medicíne. Zvlášť cenený agarika v onkológii, ako aktívne odstraňuje produkty odbúravania rakoviny v rôznych fázach, a to aj v stave nekrózy. Po chemoterapii agarika normalizuje pečeň a obnovuje črevnú mikroflóru, nespôsobuje alergické reakcie. Agarika alkoholu alebo vodné infúznu mleté ​​húb používajú pre profylaktické a terapeutické ciele v onkológii v rôznych fázach, obezita, diabetes, ochorenia pečene (hepatitída, cirhóza). Agarika Brazílsky používa pri liečbe chronických ochorení čreva, žalúdka, obličiek a močových ciest, ako pri ochorení krvi a lymfy. Pomoc huby a autoimunitných ochorení: systémový lupus erythematosus, artritída, sklerodermia, roztrúsenej sklerózy, epilepsie a encefalopatia. Agarický je obzvlášť cenený v onkológii. To sa používa pre terapeutické účely v gynekologickej praxi: na polypy, endometrióza, maternice, myómy, zápal prívesky, s rôznymi sexuálnych infekcií a hubovým chorobám (mycosis, kandidózy), ktoré sú často veľmi časté komplikácie chemoterapie alebo rádioterapie. Agarika Brazílsky ako odvar alebo alkoholu tinktúra sa používa, ako schudnúť, pretože huba aktivuje látkovú výmenu.

Historické pozadie

História brazílskej agarickej huby pochádza z obdobia aztékov. Staroveké kroniky, byzantskej lekárskych pojednaní, nájdené počas archeologických vykopávok v oblasti Stredomoria (ktorej počiatky siahajú do 4. storočia pred naším letopočtom. E.), starí fresky a keramické zlomky s obrazom liečivých húb tlačidiel ukazujú, že liečivé vlastnosti agarika poznali staroveké národy. Prvýkrát bola táto huba používa v brazílskej dedine Piedade, používať u infekčných ochorení, chronických ochorení tráviaceho traktu. Miestni obyvatelia považovali hubu za magickú. Oficiálne objavil a popísal húb agarický americký vedec-mykológ Murill (1965). Vedci už dlho študoval obyvateľov malej obce neďaleko Sao Paulo, ktorý sa líšil živosť, zdravie a dlhovekosť v porovnaní so svojimi rovesníkmi, rovnako ako malé percento z rôznych chorôb, vrátane rakoviny. Takže rybári vo veku 90-100 rokov aktívne lovili, nie je odlišný od ich mladších kolegov. Ukazuje sa, že miestni obyvatelia pravidelne používali agarické huby na jedlo. Ako sa ukázalo v priebehu japonských štúdií, bunky v orgánoch týchto dedinčanov sa delia oveľa pomalšie ako u iných ľudí. Toto bolo tajomstvo aztéckej dlhovekosti. Po takomto prieskume agarové huby spôsobili agitáciu, boli zhromaždené na predaj masívne. A iba Murill a jeho spolupracovníci vyňali časť mycélií týchto liečivých húb a zachovali vzhľad. Zriedi agarika Brazílsky otáčať len v 90. rokoch, vytváranie umelé priaznivých podmienok pre rast a vývoj húb (vysokej vlhkosti, symbióze s tropických rastlín, teplota nie je nižšia ako 35 stupňov Celzia). Dnes je agarický vo veľkom rozsahu pestovaný v krajinách na východe, najmä v Číne, na výrobu protinádorových liekov. Veľké množstvá húb agariki sa nachádzajú na trhu s potravinami - v Číne a Japonsku. V roku 2002 začala svetovo preslávená spoločnosť Coca-Cola spustenie "hubového" kolá obsahujúceho brazílsky agarický extrakt.

Terapeutická brazílska agarická huba má mnoho zaujímavých mien. V Japonsku je to himematsutake, čo znamená 'princezná huba, v Latinskej Amerike -' sogumelo do Sol, alebo 'huba boha, v Európe -' Kráľovské slnečné agarika, a rodné brazílskej mesto Sao Paulo - 'Huba Piedadi. " Brazílčania nazývajú huby "kráľovský", "božský hríb". Botanický názov z huby - Agaricus brasiliensis alebo Agaricus blazei Murill - pomenovaný biológovia Myurilla.

literatúra

1. Gubanov, IA a kol., 703. Turritis glabra L. [Arabis glabra (L.) Bernh.] - Smoothing mandle // Ilustrovaný determinant rastlín v strednom Rusku. V 3 zväzkoch - Moskva: Te-na nauch. ed. KMC, Technologický inštitút. issled., 2003. - T. 2. Angiospermy (dvojklíčnolisté: dvojdomé). - S. 329.

2. Malovichko A. Boj proti rakovine. Zastavte a vyhrajte! Autorská technika slávneho liečiteľa. - litery, 2015. - 135 str.

3. Malovichko A. ONKO-STOP. Boj proti rakovine. Učiteľ pre tých, ktorí chcú túto chorobu poraziť. - litery, 2015. - 680 p.

4. Phillipova IA Huby proti rakovine. - "Vydavateľstvo" "Peter" ", 2013. - 224 s.

Agaricus na chudnutie: recepty a recenzie

Agaricus alebo smrekovec je reprezentantom takzvaných parazitických húb a rastie hlavne na Ďalekom východe a na Sibíri. Od staroveku sa považuje za liečivé a používa sa na liečivé účely, ale nedávno objavili vedci nové prospešné vlastnosti huby: ukázalo sa, že agaricus pomáha znižovať nadváhu. A to je naozaj tak, pretože spätná väzba ľudí, ktorí použili tento výrobok, potvrdzuje svoju účinnosť.

Popis Agaricus

Výskum vedcov ukázal, že v závode existuje špeciálna zložka aktivujúca činnosť pečene. Druhý zase začne produkovať látku, ktorá urýchľuje metabolické procesy a rozklad tukov. To bol tento vedecký objav, ktorý viedol k tomu, že teraz listnatá huba bola široko používaná na bezpečnú a účinnú redukciu nadváhy.

Okrem toho smotanová huba vynikajúco odstraňuje škodlivé látky: toxíny a odpady a tiež čistí črevá, čo tiež vedie k zníženiu prebytku kilogramov.

Recept na infúziu agaru

Zvyčajne, aby ste účinne schudli z huby, pripravte infúziu. Vyrobené nasledovne:

  1. Vezmite 30-50 gramov agaru a vložte ho do teplej vody (300-500 ml).
  2. Nechajte vyliať asi 8-9 hodín.
  3. Po vypustení vody do šálky, ale táto voda je stále potrebná!
  4. Samotná huba je dôkladne rozdrvená a potom znovu naplnená rovnakou vodou, ale pridá sa aj trocha teplej vody.
  5. Ďalej sa infúzia nastaví na strednú teplotu a dosiahne sa teplota približne 60 stupňov (nie do varu!).
  6. Teraz musíte vypustiť infúziu v termose a nechať ho variť asi 12 hodín.
  7. Pijte počas dňa pol hodiny pred jedlom.

kontraindikácie

  • tehotenstvo
  • Individuálna neznášanlivosť

odporúčanie

V žiadnom prípade nesmiete zneužívať hubu - nápoj, maximálne 12-14 dní, po ktorom budete potrebovať prestávku po dobu 3-4 mesiacov. Ak začala alergická reakcia, homeopatický liek by mal byť okamžite zastavený.

Agarikus: recenzie o homeopatických prípravkoch

Maria, 34 rokov. Bola som veľmi znepokojená nadváhou. S malým rastom, ktorý má 90 kg - je vždy depresívny. Navyše kĺby často ublížili, došlo k vysokému krvnému tlaku a ďalším zdravotným problémom. Zaujímavá homeopatia. Spočiatku som bol skeptický, ale rozhodol som sa to vyskúšať, ale snažil som sa o Agarikus Muskarius. Videl som asi šesť mesiacov (áno, nie je to rýchla vec), ale teraz mám hmotnosť 74 kg! Tlak bol normálny, bolo oveľa lepšie cítiť! Ďakujem veľmi pekne tvorcom tohto nádherného lieku!

Inessa, 27 rokov. Skvelý homeopatický liek. Prijal som Naturoonik. V dôsledku 10 kg sa vyhadzuje zdravie ako celok. Som veľmi potešený. Čítal som na webe, že huba je údajne jedovatá a nebezpečná, ale keď som čítal vedeckú literatúru, ukázalo sa, že tomu tak nie je - Agarikus sa odvoláva na Treti a rozhodne nie sú jedovaté. Záver: dôveryhodné zdroje dôvery!

Nádej, 40 rokov. Pomocou špongiovej modrej sa zbavil nielen extra kilo, ale aj toxínov. Veľmi dobré očisťuje telo! Homeopatia je silná vec, aj keď nie je vždy uznaná.

agarika

podmienka:

  • Nový produkt

    Povedzte o tom to priateľovi

    agarika

    Vo vode rozpustný extrakt (prášok) z buniek Agaricus blazei Murill.
    Balenie s 15 metalizovanými vreckami.
    2 gramy extraktu vo vrecku.
    Celková hmotnosť lieku je 30 gramov.

    Aplikovaný v akejkoľvek fáze rakovine pľúc, pečene, močového mechúra, lymfóm, tenkého čreva, prostaty, maternicového tela, glioblastóm a astrocytóm, hypofaryngu, melanómu, mnohopočetného myelómu, prsníka, pažeráka, pankreasu, obličiek, sarkóm, krčka maternice, vaječník.

    E-mailová adresa priateľa *:

    Vo vode rozpustný extrakt (prášok) z buniek Agaricus blazei Murill.
    Balenie s 15 metalizovanými vreckami.
    2 gramy extraktu vo vrecku.
    Celková hmotnosť lieku je 30 gramov.

    Aplikovaný v akejkoľvek fáze rakovine pľúc, pečene, močového mechúra, lymfóm, tenkého čreva, prostaty, maternicového tela, glioblastóm a astrocytóm, hypofaryngu, melanómu, mnohopočetného myelómu, prsníka, pažeráka, pankreasu, obličiek, sarkóm, krčka maternice, vaječník.

    Upozornenie: obmedzené množstvo dostupných produktov!

    Pri zakúpení tohto výpisu dostanete 1850 bonusových bodov.

    Agar je brazílsky. Agaricus blazei Murill.

    Zloženie: 100% telo Agaricus blazei Murill
    obsah polysacharidy: 45%.

    Certifikát o štátu registrácia:
    RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 z 11.02.2015.
    Formulár №0262512 (kontrola na webovej stránke štátneho registra)


    Schválené na používanie Štátnym výborom pre zdravie a plánované detské väzenie v Čínskej ľudovej republike a Čínskou akadémiou lekárskych vied. Je zahrnutá do klinickej praxe na prevenciu a liečbu rakoviny. Je analógom lieku Lentinan™ (Lentinan).

    Chemické zloženie účinných látok:
    neutrálny polysacharid: beta-D-glykán (F1o-alfa-b);
    peptidový glykán: alfa-glykán (FA-1 alfa-alfa);
    kyslý heteropolysacharid: beta-galakto-glykán (FA-1-alfa-beta);
    nukleová kyselina (RNA) (FA-2-beta-beta);
    ribonukleotid proteín - proteín glykan F III-2-beta (komplex beta (1-6), alfa-D-glykan a proteín) a RNA (ribonukleová kyselina);
    neutrálny polysacharid - xyloglykán FIV-2-beta;
    ergosterol a pyroglybutamát sodný;
    antineoplastické lipidy: 3,6% lipidov, z ktorých 26,8% sú neutrálne lipidy a 73,2% fosfolipidy.

    farmakodynamika:
    Protinádorový účinok prostredníctvom posilnenia mechanizmu protinádorovej rezistencie organizmu:
    (zvýšená aktivita NK buniek, zvýšená tvorba cytotoxických T-lymfocytov (CTL), aktivácia makrofágov);
    zvýšenie ich životného cyklu;
    antiangiogénny účinok - blokuje rast vlastného obehového systému nádoru;
    napomáha penetrácii imunitných buniek do nádoru, čo zvyšuje účinnosť imunitného účinku;
    zosilnenie rôznych lymfokínov (interleukín 1, 2 a 6);
    zvýšená syntéza alfa-TNF (faktor nekrózy nádorov);
    zvyšuje produkciu interferónu-alfa a zlepšuje účinok interferónu-gama 2 až 4 krát;
    zvýšenie produkcie perforínov;
    obnovenie zníženej imunologickej reaktivity, ktoré sa pozoruje počas ožarovania alebo chemoterapie;
    proti depresívnym účinkom cytostatiky na počet bielych a červených krviniek;
    s chemoterapiou a radiačnou úľavou od symptómov, ako sú: slabosť, anorexia, vracanie, sucho v ústach, spontánne potenie a bolesť;
    imunomodulačnej;
    analgetický účinok;
    protizápalové vlastnosti;
    hepatoprotektívny účinok, zlepšenie funkčného stavu pečene, zníženie enzymopatie.

    Hlavná akcia:
    Potlačiť rast nádorov, zastaviť šírenie metastáz, To zahŕňa postup deštrukcie a ničí rakovinové bunky a metastáz, zvyšuje úroveň imunity, silne podporuje telo počas chemoterapie a rádioterapie, znižuje na minimum negatívne účinky chemoterapie a rádioterapie, zlepšuje krvný test, otupuje bolesť, čo výrazne predlžuje životnosť batérií.
    Prečítajte si podrobne: AKO VÝSKYT VPLYV NA TUMOR

    Denné dávkovanie:
    Preventívne: 2 krát denne pre 1 vrecko 30-60 minút pred jedlom
    Liečebné: 2-3 krát denne pre jedno vrecko 30-60 minút pred jedlom
    Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča použiť metódu "PROGMA" podľa pravidiel. Je potrebná konzultácia špecialistu.

    Neodporúča sa trvať dlhšie ako dva mesiace za sebou.

    Popis:
    Jemný prášok, úplne rozpustný vo vode. Farba sa môže meniť od svetlohnedej až tmavo hnedej.

    Spôsob aplikácie:
    Obsah vrecka sa naleje do pohára s 100 ml horúceho

    80 ° C vodou, miešajte, kým sa prášok úplne nerozpustí, ochlaďte na prijateľnú teplotu. Ak chcete piť.

    Vedľajšie účinky:
    So zvýšenou citlivosťou môže v zriedkavých prípadoch spôsobiť miernu dyspepsiu. Taktiež sa zriedkavo pozorovali alergické reakcie vo forme urtikárie na zložkách extraktu.

    Kontraindikácie:
    Iba individuálna neznášanlivosť.
    Tehotenstvo, laktácia - v týchto skupinách neboli vykonané žiadne klinické štúdie.
    Odporúča sa, aby sa výťažok použil na deti do 8 rokov.

    Interakcia s inými liekmi, potravinovými doplnkami a výrobkami:
    To dobre funguje s cytostatikami. Tiež s terapiou poskytuje výraznejší účinok v kombinácii s výťažkami z iných húb. V tomto prípade musí dávku extraktu upraviť špecialista. To dobre funguje pri iných doplnkoch stravy.

    Podmienky skladovania:
    Uchovávajte pri izbovej teplote (15-25 ° C) v pôvodnom obale.

    oducer:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co, Ltd
    QINGYUAN, ČÍNSKÁ MUSHROOM MESTO, NO. 1
    EKOLOGICKÉ ŽIVOTNÉ PROSTREDIE CHINA,
    ZHEJIANG PROVINCIA
    CHINA

    Štandard výroby a kvality: GMP (správna výrobná prax)

    špeciálna podmienky:
    Pred použitím konzultujte s odborníkom
    Biologicky aktívna prísada nie je liekom.
    Neobsahuje GMO.

    Platba objednávok:
    - kreditnou kartou pri objednávke na webe
    - bankovým prevodom na náš účet
    - hotovosť v kancelárii (iba v Petrohrade)
    - hotovosť pri obdržaní objednávky (iba v Petrohrade)

    Dodanie objednávok:
    - objednávky pre Rusko a CIS sú zasielané kuriérnymi službami SDEC alebo EMC-Post Ruska
    - Dodávka do Petrohradu je vykonávaná vlastnými kuriérmi

    Kompletné platobné podmienky a doručenie objednávok nájdete ZDE.

    Priemerná doba dodania trvá 3-6 dní. Kuriér doručí objednávku na uvedenú adresu počas pracovného času. Sledovanie pohybu objednávok pre Rusko môže byť na miestach poštových služieb. Vždy budete vedieť, kde je odchod, a zistiť približný dátum doručenia. V čase prijatia dodatočných poplatkov nie je potrebné.

    Agaricus

    Meno latinky: Húb Laricis

    synonymá: smrekovcová modřínka, dlaňová dlaň, agarická, biela tinder

    popis

    Chemické zloženie

    Použitie a história použitia

    Vývoz agaru

    Ruské skúsenosti s aplikáciou špongie modřínu

    Agaricus v modernej medicíne

    Aplikácia agaricusu na liečbu chorôb dýchacieho systému

    Aplikácia agaricusu na liečbu gastrointestinálnych porúch a hormonálnych porúch

    Aplikácia Agaricus v onkológii

    Nežiaduce účinky agariku a kontraindikácie

    Infúzia z Agaricus

    Odvar od Agaricus

    Liečba chorôb

    Agaricus sa používa na liečbu nasledujúcich ochorení:

    kontraindikácie

    Vstup Agaricusu je kontraindikovaný:

    Recepty 1

    Agaricus - so zvýšeným potentiálom u tuberkulóznych a febrilných pacientov

    1 čajová lyžička rozdrvené huby naliať 1 šálka vriacej vody, trvať 8-10 hodín, odčerpanie. Vezmite 1/3 pohára 3 krát denne.

    Tinktúra. S Giardia

    1 šálka nasekanej huby naliať 0,5 litra vodky, trvať 14 dní na tmavom mieste, pravidelne triasť, vyčerpať. Vezmite 1 lyžicu 3 krát denne, 30 minút pred jedlom.

    S tuberkulózou

    1 lyžica nasekanej huby nalejte 300 ml. voda, variť so slabým vrieť na 40 minút, trvať 2 hodiny, odtok. Vezmite 1 lyžicu 3 krát denne, pred jedlom.

    Spoločný recept

    1 lyžica nasekanej huby naliať 1,5 pohára vody, variť na nízkej teplote po dobu 30 minút, trvať 4 hodiny, napätie. Vezmite 1 lyžicu 3 krát denne, pred jedlom.

    tinktúra

    50 g nasekanej huby naliať 0,5 litra vodky, trvať na tmavom mieste na 4 týždne, pravidelne triasť, napätie. Vezmite 30 kvapiek 3 krát denne.

    recenzia

    16.06.16 Vlad

    Kind time, Julia Evgenievna!

    Urobil som zbierku bylín, vody na žalúdku, striekačky a tinktúry Agaricus. Cítim sa dobre. Počas menštruácie, žalúdok nie je tak boľavý teraz ako predtým.

    14.03.16 Irina

    Skeletová šupka urobila tinktúru, akceptujem, prílivy sa neobťažujú, najmä v kombinácii s Agaricusom.

    11.10.15 Elena

    Dobrý deň, Julia Evgenievna!

    Teraz akceptujem: tinktúru červenej kefy; zbierka bylín; odvar z Agaricus.

    Zastavil boľavé ruky a nohy k zlepšeniu krvného obehu v nohách (nohy v teple) a I "videl svetlo" videnie pri čítaní v matnom miestnosti zhoršila, a teraz nemusíte namáhať vidieť malý text naraz).

    Takže som veľmi vďačný za vašu radu. Agaricus neustále pije, je to dobrý chuť k jedlu. Vo všeobecnosti sa cítim lepšie.

    Ďakujem za odporúčania.

    14.09.15 Irina

    Yuliya Evgenevna, ahoj!

    Bol som rád, že dostávam váš list))

    Začal som piť Agaricus pod novým systémom - to sa deje s bang! Nepohodlie už nie je cítiť, stolica je normálna, nie sú žiadne dyspeptické javy. Budem ďalej piť.

    Ďakujem za vašu pozornosť ako špecialista))

    10.08.15 Irina

    Dobrý deň, Julia Evgenievna!

    Bola som veľmi rada, že som dostala odpoveď na váš list tak rýchlo. Agaricus už kúpil. Piju. Som z Kazaňa, a tak som rád, že nemôžete čakať na doručenie a ihneď si od nás kúpte bylinky "Staroslav"

    Ďakujem veľmi pekne!

    07/20/15 Elena

    Dobrý deň, drahá Julia Evgenievna!

    Začal som s vašou pomocou ošetriť 1. decembra 2013. Píla Agaricus - termosky cez noc a zber bylín řepeň, Tsetrariya, žaburinka, malina, túžobník, pyštek, nevädza, bazy čiernej kvety) + Vitaprinol 4 kapsúl denne. Všetko som pil, som s výsledkami spokojný.

    Po 1 priebehu liečby som znížil ultrazvuk a štítnu žľazu (z 1,1 na 0,8 cm).

    02/02/2014 Odpovedali ste a odporučili ste, aby ste pili tinktúru Molluscia pallas a zbierku bylín.

    Po 2. kurze som sa cítil dobre.

    S veľkým rešpektom k vám a vášmu celému tímu.

    23. mája 15 Tatiana

    Julia Evgenievna, dobré popoludnie, ako to robíš, dúfam, že všetko je v poriadku!

    Je vám veľmi vďačný za určenú liečbu - pre mňa je to oveľa lepšie! Pijem čaj, pretože ste sa zaregistrovali (20.apríla) (namiesto Saussure ivolistoy pridať Agaricus), tinktúry Red kefa Borovoy maternica od 8. mája. Urobil som 11-krát panchikarma, užívam Lactone pre črevá, Ginkgo biloba, Jeruzalemský artičok, Ovesol pre pečeň a každý deň som piť zelené smoothies. Začal som piť spirulinu.

    Neexistujú žiadne oneskorenia, práve skončili lamely a tentokrát bolestivé sú mesačné, ale ako predtým neexistuje žiadna bolesť.

    Poradenstvo lekára

    05/23/18 Lena

    Začnite jednoduchými opatreniami, ktoré znižujú intenzitu prílivu:

    -noste voľné oblečenie

    -podpora v byte, najmä v spálni teplota nie je nad 18 stupňov (klimatizácia)

    -Používajte jednovrstvové, najlepšie biely odev

    -Pijte veľa čistej vody

    A začnite opravovať s metabolizmom tukov:

    -1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby naliať 300,0 ml vody a variť s minimálnym varu 20 minút. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne. Kurz 2 mesiace.

    - 50,0 gramov rozdrvených koreňov nalejte 500,0 ml vodky, trvajte na tmavom mieste po dobu 3 týždňov, pravidelne trasiete, napätie. Pijte 25 - 30 kvapiek 3 krát denne CURS - 2 mesiace.

    Root Tsimitsifugi brúsiť - prvý mechanicky, a potom mlynček na kávu.

    Jesť 1,0 až 1,5 gramov trikrát denne 15 minút pred jedlom. Umyte teplou vodou. Sadzba je 1,5 mesiaca.

    3. Zber bylín súčasne

    1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml trikrát denne pred jedlom. Kurz 2 mesiace, zmena bylín.

    4. Jodomarín 200. Jedlo tabliet počas raňajok. Sadzba je 1,5 mesiaca.

    Ale stále nemôžete vylúčiť zvýšenie funkcie štítnej žľazy. Preto darujte krv do TTG a T4 St. a začnite piť jodomarín len s normálnymi číslami.

    Prosím, držte ma vyslaný, DOBRÝ LUCK!

    05/04/18 Elena

    Dobré popoludnie Julia Evgenievna, veľmi pekne ďakujem za vymenovanie bylín. Mám niekoľko otázok týkajúcich sa liečby. antibiotiká prestávajú piť v deň 7. A okamžite začal piť tinktúra propolisu (kvalitné).Mozhno ak namiesto suchého propolisu tinktúra pitie? Môžem kombinovať predpísal zmes bylín s metódami propolisu? Pretože si kúpili byliny harmanček, cudweed, senovka grécka a začiatočné písmeno, ale nie Sinyuha a on-line taky. Čo môžem nahradiť alebo vyhľadať modra? Chcem tiež pripojiť Chaga. Budem objednávať. Chcel som povedať, že naposledy som neuviedol všetky choroby. Okrem tých, o ktorom je napísané je: časté závraty, vegetatívny-cievne Distanov, tlak 110 - 80, niekedy aj 120 až 90 100 až 80. Mám obavy, že rozdiel medzi hornou a dolnou znížená, boľavé kĺby, postupne stratil sluch a zrak, často alebo raz za rok až 10 krát. Pozrite sa, čo ešte môžete piť. A či neexistujú žiadne kontraindikácie pre to, čo začalo prijímať. Naozaj sa chcem cítiť zdravo a nechcem starnúť tak rýchlo. Teraz som 50 rokov. Zhelayu si ty všetci veľmi milí, nech Všemohúci ťa udrží. Naozaj dúfam, že vaša odpoveď.

    Áno, tinktúra propolisu je možná! Cyanóza okrem dobrých ukľudňujúcich vlastností odstraňuje pálenie záhy. Ale môžete nahradiť Valerianov koreň, nebude tam žiadny veľký hriech)). A pripojte Chaga. Agarpicus, rýchlo som nazval vynikajúcu liečebnú hubu Agarikus, plánoval som to po Chage.

    Poďme predstaviť plazivé kotvy, 1 lyžicu (veľmi pichľavé ovocie, opatrne!) A začnite piť mrkvovú šťavu 200,0 ml ráno a 100,0 večer. Čistí nádoby.

    Úspech, Lena a pred pripojením! :-)

    05/03/18 Yuri

    Vitajte! Pomôžte, prosím, radu. Čo môže pomôcť s bylinkami v boji proti análnym prasklinám a hemoroidom? Viac znepokojený je trhlina, nie hemoroidy (je to v počiatočnej fáze a takmer sa neobťažuje), a prasklá stará často krváca. Sviečky môžu pomôcť s trvaním ich aplikácie. skončíte s prijatím a za pár dní znova trpíte krvácaním. Správajú sa s týmto problémom7 Vďaka!

    Pri akomkoľvek poranení, poškodení akéhokoľvek orgánu, je daný funkčný odpočinok. Obväz sa aplikuje a odporúča sa nerušiť. Potom sa rana utiahne rýchlo a bez komplikácií. Preto je také ťažké zbaviť sa análnej pukliny. Ale musíte sa zbaviť:

    1. Maximálne uľahčiť akt defekácie

    - Výživa zameraná na denné alebo lepšie 2 jednorázové stolice s vyššou tekutou konzistenciou

    Repy, reďkovka, reďkovka, kapusta, jablká, uhorky, mladé cukety v podobe šalátov s množstvom rastlinného oleja. Mäso a iné nestraviteľné výrobky výrazne obmedzujú; nie smažte, ale pečte. Vylúčte ryžu, cestoviny, zemiaky. Pijte džúsy s celulózou až do objemu 1,0 litra denne a tam sú nevyhnutne polievky - chudokrvná polievka, boršč, slanobrany. Samostatná metóda čistej pitnej vody, veľa.

    Čaj, káva, vylúčte.

    -1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby naliať 300,0 ml vody a variť s minimálnym varu 20 minút. Pijte 25,0-30,0 ml 4 krát denne. Kurz - 1 mesiac.

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. - na začiatku mechanicky až na malé kúsky, potom na mlynček na kávu; Tráva bez dávky sa má užívať spolu so šupicami.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml chladnej pitnej vody v noci, priveďte ju do varu ráno a nalejte termos na hodinu a pol. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml trikrát denne pred jedlom. Kurz 1 mesiac.

    Po defekácii použite mokré utierky, potom jemne umyte oblasť infúziou Camomile a naneste olej z oleja z vlašských orechov.

    Olej - 3 krát denne a na noc na spracovanie trhliny s masťou od Mumiye:

    -5,0 gr. Mumie sa rozpustí v 1 lyžičke. pitnú vodu (nedotýkajte sa, nerozpusťte sa 5 hodín), potom sa živicová hmota zmieša s 20,0-30,0 gramov neutrálnej krému alebo kuracieho alebo oleja z vlašských orechov. Naneste v noci.

    S prianím DOBREJ LUCKY, pred spojením!

    04/18/18 Alsou

    Julia Evgenievna, ahoj, mám 50 rokov. Výška - 158 cm, hmotnosť - 68 kg. 27. februára 2017 bola vykonaná operácia na odstránenie žlčníka (laparoskopia). Po operácii 5 mesiacov neublížilo. Za posledných 9 mesiacov som bol znepokojený pravidelnou bolesťou. V podstate na pravej strane. Zriedka to zranilo vľavo. Moje výsledky testov 6. apríla 2018:

    Analýza krvi: WBC-6,86 neu 3,73; lym-2,23 mono-0,773; EOS-0,071; BaSO-0,057; RBC-4,84; HGB-132; HCT-40,7; MCV-84,2; MCH-27.2., MCHC-323, RDW-13.1, PLT-172, MPV-8,35,

    Rozbor moču: Nepoznám rukopis, lekár povedal dobre.

    Výsledok ultrazvuku:

    Obrysy pečene sú ostré. Pravý lalok nie je zväčšený, hrúbka je 114 mm.

    Ľavý podiel sa nezvýši, 67 mm PZR.

    Štruktúra je rovnomerná, zhutnená pozdĺž kanálov.

    Zvyšuje sa echogénnosť, zvuková vodivosť sa mierne znižuje.

    Protokoly sa nerozširujú.

    portálna žila 9 mm.

    Žlčník je odstránený. Nie sú žiadne funkcie.

    Pankreas nezvyšuje, je hlava 31 mm, telo je 16 mm, chvost nie je vizualizované (v dôsledku nadúvanie), kontúry nepravidelný, nejasný, difúzne nehomogénne štruktúru.

    Selizenka veľkosti nie sú zvýšené: 98 mm * 36 mm, kontúry rovnaké, štruktúra homogénne.

    Okrem toho mám zápchu, diagnostiku dolichosigmy. Zadný a ľavý prst ľavej nohy bolesti.

    Existujú cysty na obličkách na ľavej strane, malé veľkosti.

    Na samičiu časť vložili endometriózu, takže nemohli zrodiť druhé dieťa.

    Počas posledných 2 mesiacov sa zotavil o 5 kg.

    Povedz mi, čo piť, naozaj dúfam pre teba. Ďakujem vám! S pozdravom, Alsu Halimová.

    Príčinou zápchy v dolichosigme, všetko ostatné - hmotnosť, hormonálne poruchy. Musíme ich postupne zbaviť.

    Kým nie sú žiadne bylinky, dajte sviečky glycerínom a piť až do raňajok, na prázdny žalúdok 1 pohár teplej vody; Jesť veľa zeleniny, až do duší, alebo varené (repa, kapusta, mrkva, cuketu, tekvica, atď); urobte masáž žalúdka a pijte kyslé mliečne zmesi - jogurty, jogurt, acidofil, fermentované mlieko, kumis atď.

    Potom pripojíme bylinky:

    1 Agaricus Okamžite odložte tinktúru a pijte až do prášku:

    -1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby naliať 300,0 ml vody a variť s minimálnym varu 20 minút. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne. Kurz 2 mesiace.

    -10,0 g nasekanej huby naliať 500,0 ml 40% alkoholu, tesne uzavrieť a nechať na tmavom chladnom mieste po dobu 3 týždňov.

    Pite, zriedenie nie je veľa vody na 1 lyžičku. trikrát denne na prázdny žalúdok. Dávka môže byť zvýšená o pocit až 1 polievková lyžica. 3 krát denne. Kurz 2 mesiace.

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. - na začiatku mechanicky až na malé kúsky, potom na mlynček na kávu; Tráva bez dávky sa má užívať spolu so šupicami.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml trikrát denne pred jedlom. Kurz 2 mesiace, zmena bylín.

    3. Prevencia tvorby kameňov v žlčových kanáloch

    Pravidelné tjubazhi, jedlo 4 krát denne naraz a na malý, bohatý nápoj; uskutočniteľná fyzická aktivita.

    S prianiam úspechu, Alsou, všetko najlepšie!

    10.04.18 Tatiana

    Už som sa s vami zaoberal otázkou a chcel by som špecifikovať, aké prestávky by mali byť medzi kurzami užívania bylinnej medicíny? nervozita sa niekedy stane, príležitostne je suchosť slizníc, používam olej z rakytníka. Možno vám poradiť niečo iné? A druhý: Lekár mi určil Calcemin vopred, na prevenciu osteoporózy. Chcel by som vedieť váš názor na účinnosť tejto drogy a je možné ju nahradiť bylinami? možno po operácii stále potrebujem akékoľvek preventívne opatrenia? Ďakujem vám.

    Moja prvá otázka: 52 rokov. Pred rokom došlo k operácii na odstránenie maternice s prídavkami (viacnásobný myóm 12 rokov, krvácanie, anémia po mnoho rokov), plánovaná operácia. Pred operáciou dvakrát odstránil polyp: 12 rokov pred chirurgickým zákrokom a za rok. Teraz je pocit ťažnosti napravo, objavil sa v nemocnici, lekár odpovedal, že to šije. Teraz gynekológ pri skúšaní spojí pájky. Pravidelne po operácii diagnostikujte: zápal a liečbu. Cvičenie jogy pred a po operácii. Navštevoval som bazén, začal som behať. Židle je denne, nasledujem. Chcel by som sa zbaviť zápalu a adhezí (jeden lekár sa domnieva, že nič strašné - budeme liečiť, iný uzdraví a nepovažuje to za normu). Pri príjme hormónov nie je ani stanovisko lekárov jednomyseľné: jeden doktor menoval Angelika, druhá si myslí, že za 52 rokov nie je nutné užívať hormonálnu substitučnú liečbu. Taktiež nechcem vziať homón, ale rád by som poznal váš názor, možno s bylinkami a vitamínmi na podporu tela. Ďakujem vám.

    ODPOVEĎ: Odpoveď: Dobrý deň! HRT je potrebné základňu: návaly tepla, suchosť sliznice intímne, nervozita, zlá spánku, všeobecné depresie. To znamená, že nie všetky znamenia poklesu hladiny estrogénov. Zdá sa, že ich úroveň je pomerne vysoká, ak ich stále nedostanete, alebo o nich nepíšete. Odpoveďou na potrebu HRT poskytnúť hladinu hormónov: FSH, LH, prolaktín, testosterón, estradiol. Určte mieru menopauzy. Teraz môžete začať dostávať tieto byliny: 1. Kolekcia. Roots: smellage - 1 lyžička, Tribulus terrestris - 1 Saussurea ivolistny - 1 des.l., Gaultéria rotundifolia - 2, Melissa officinalis - 1,5, ovocie Vitex posvätný - 1 lyžička, Sporysh - 2 Rovnomerne rozrežte trávu na 2-3 mm, korene a plody do 3-5 mm, premiešajte. - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Na horúcom vriacom veku alebo v vriacom vodnom kúpeli sa pod vekom umiestnite 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml 3 krát denne pred jedlom v malých dúškoch. Kurz - 1,5 mesiaca. Sumy sú štandardne uvedené v tabuľkových poliach. 2. V prípade, že hladina estradiolu je nízka, pripojiť bezpečne materská kašička, výhodnejšie natívne mrazené. 3. Adhezie sa veľmi neochotne rozpúšťa. Chcel by som poradiť San sliepok liečených miestnych stredísk gynekologických či medailónom strediska Belovode. Môžete to urobiť doma s bahennými tampónmi Eftipeloidami používajú Almag, a samozrejme, opakujte udržiavacia liečba sviečky Longidaza alebo streptodornase. V tomto prípade sú sviečky umiestnené raz za 5 dní, dlho. Pool, kde je ľahké Supercool panvových orgánov, by som nahradiť bylinná sauna rohoží z Staroslava. Všité do nich trávu Borovaya maternica, Red brush) robiť vynikajúcu prácu so zápalom v nepretržitej prevádzke. Zdroje sú veľmi, veľmi a hormóny jednoducho nemôžu byť porovnateľné! Dúfam, že vám tieto informácie pomohli. Všetko najlepšie a jasnejšie, až do spojenia! S pozdravom, Julia Evgenievna

    Ak ste začali piť kolekciu uvedenú v prvej odpovedi a vypili ju dobrými alebo strednými účinkami a ste pripravení ju zopakovať, prerušte 2 týždne a zopakujte príjem.

    Noste voľné oblečenie a udržujte teplotu v spálni pod bežnými 3-4 stupňami. Olej z rakytníka je nahradený špeciálnymi krémami - mazivami (lekárnik v lekárni povedať).

    Odporúčam vám, aby ste začali užívať Agaricus, aby ste si vyskúšali kúpeľ s liečivom ipsopom.

    Môžete úspešne aplikovať vitamín E alebo Aevit, včelí peľ alebo materské želé - to všetko závisí od závažnosti umelého menopauzy.

    -1 lyžička. rozdrvené huby nalejte 100,0 ml vody a varte s minimálnou teplotou varu 20 minút, stojte 3 hodiny a vysušte. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne. Kurz 2 mesiace.

    - 1 polievková lyžica nasekanej byliny zvrškom Šikša naleje 500,0 ml vody v skloviny kruhu, priviesť k varu a dusíme na miernom ohni presne 7 minút. Odstráňte, vychladzujte. Tráva z vývaru nie je vyčistená, udržujte vývar v chladničke. Ráno je vhodné odlievať objem asi 150,0 ml, piť 2-3 gulpy najmenej 5-7 krát denne. Opakujte denne, až kým nie je dokončený vývar. Potom opäť vylejte rovnakú surovinu s 500,0 ml vody a variť podobným spôsobom. Pôda sa pripraví takým spôsobom, až sa stane svetle (2-3x), a až potom sa používať nové suroviny. Kurz - 4 mesiace bez prestávky.

    3. Calcemin edvans - kým vám poradím, dajte krv vitamínu d a vápnik / draslík. Potom sa rozhodneme.

    Ale vo všeobecnosti by som radšej Wigantol, kvapky pod jazykom.

    Všetko najlepšie, Tatyana, až do spojenia!

    03/29/18 Angela

    Dobré popoludnie, Julia E., veľmi dobrá výzva písať o vás, ďakujem vám, nepopieram a pomogaete.u moja matka v roku 2016 septembri nájdený cr jednoduchý MTZ vľavo s ľavým prieduškovej, pečene a sleziny

    Pitie Reishi, Shiitake, meytake, Trutovik, agarika, arthrodires, karditseps, a v poslednej dobe moja matka zlomil stehennú kosť, musel na operáciu, a potom našiel ascites tekutina zbiera do 200-400ml môžu jedy neberie príliš zlý z nich, krvný test -ROE-35, erytrocyty, 3,24, 95-hemoglobín, leukocyty-15,2; veľmi žiadajú o vašu pomoc a vymenovanie. Moja matka má 76 rokov. S rešpektom voči vám a všetkým vašim zamestnancom!

    Som sympatizujúci s tvojím žalosom, Angela! Ak sa tradičné silné jedy nepristúpia, prejdime opačným smerom:

    10,0 gramov rozdrveného suchého koreňa nalejte 0,5 litra 60% alkoholu alebo lekáreň Herboton a infúzia po dobu 14 dní. Pijte 1 polievkovú lyžicu, rozpustenú v 1/3 šálke vody, 3 krát denne, 30 minút po jedle. Kurz - do 1-1,5 mesiaca.

    Ak tinktúra nepôjde, nahraďte ju odvarom koreňov Tammu:

    - 1 lyžička drvené suché korene nalejte 200,0 ml vriacej vody a varte do vriacej vodnej lázně po dobu 30 minút. Odstráňte, trvajte 10 minút a natiahnite. Píšte jednu lyžičku. 3 krát denne, 30 minút po jedle. Kurz - 3 týždne, prerušte 2 týždne a opakujte.

    1. 1. Druhou dôležitou tinktúrou je Durnishnika bežná, obchodné meno Adenostop. Odkvapkajte 25 kvapiek na kolekciu bylín ráno a večer.

    2. Zber bylín súčasne

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. - na začiatku mechanicky až na malé kúsky, potom na mlynček na kávu; Tráva bez dávky sa má užívať spolu so šupicami.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml trikrát denne pred jedlom. Kurz 2 mesiace, zmena bylín.

    2.1. Veroshpiron, piť 1,3 a 5 dní v týždni na 2 tablety ráno. Sobota a nedeľa - voľný čas.

    2.3. Repné šťavy, pijte 50,0 ml 3-4 krát denne, stáť 1 hodinu na chladnom mieste. Sadzba je 1,5 mesiaca.

    3. Miestne s akumuláciou tekutiny v brušnej dutine (ascites).

    Soľné bandáže sú vonkajšie. Vyrobte správne množstvo 10% roztoku morskej soli, štandardne 1: 10 (rozpustite 10,0 g v 100,0 ml horúcej vody alebo 20,0 - v 200,0 ml).

    Umývajte utierku a pripevnite ju, nezatvárajte ju s ničím, po dobu 7-8 hodín. Navlhčite pri sušení. Denne, 10 dní; prerušte 10 dní a zopakujte.

    Pri nahromadení kvapaliny v pleuráli sú kontraindikované soľné bandáže!

    Bandáže s tinktúrou koreňa Tamus. Táto technika je rovnaká.

    4. Vodný režim - obmedziť množstvo tekutín opitých denne na denný objem prideleného moču; Nahraďte chlorid draselný chloridom draselným a pridáte do nich potraviny; dať moju matku viac korenistých bylín (muškátový oriešok, oregano, koriander, kurkuma, škorica, čerstvé zelené!

    03/27/18 Iza

    Dobrý deň, chcel som sa opýtať, či môžete kombinovať Senna listy a Bark rackthorn na očistenie čreva, no, pre chudnutie?) Mám len problémy s stoličkou. Nemôžem ísť celý týždeň, ospravedlňuj ma, z väčšej časti. Preto som chcel očistiť črevá pomocou týchto bylín. Pre odpoveď vopred vďaka)

    Po prvé, musíte pochopiť príčinu svojej zápchy.

    Ako pravidlo. to je nedostatok žlčových a tráviacich enzýmov, prebytok jedla "mŕtvych" potravín - ravioli, vareniki, pečenie, sladké a mastné; deficit čerstvej zeleniny a ovocia. Začnite úpravou jedla a pite dostatok čistej vody.

    -1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby nalejte 200,0 ml vody a varíme s minimálnym vriacim časom 20 minút, stojte 3 hodiny a vypustíme. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne, pred jedlom Kurz - 2 mesiace

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. - na začiatku mechanicky až na malé kúsky, potom na mlynček na kávu; Tráva bez dávky sa má užívať spolu so šupicami.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml trikrát denne pred jedlom. Kurz 1,5-2 mesiacov.

    3. Tjubazhi a masáže zhivota.

    Uisťujem vás, dokonca 50% týchto odporúčaní vám pomôže.

    22.03.19 Svetlana

    Mám 31 rokov. Počet príznakov sa výrazne zvyšuje a bradavice rastú vo veľkom počte na bruchu chrbta a krku. Na perách nie sú biele pupienky na herpes. Mlyny okolo tela sú už len veľmi jednostranne, viac ako 100 kusov. za poslednú polovicu roka sa ich počet zvýšil trikrát a na slnku počas tejto doby som nebol. zimný čas. Z chorôb, uzlík. gastritídu. Vyzývajte sa, čo robiť alebo urobte na to, čo sa majú lekári zaoberať.

    Prvá vec, ktorú je potrebné urobiť, je vylúčiť infekciu vírusom herpes simplex (HPV) a ľudským papilómom HPV). Nestrácajte čas identifikovaním protilátok proti týmto vírusom. Okamžite urobte PCR na DNA týchto vírusov.

    Potom musíte dať do poriadku pečeň a všetko trávenie.

    -1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby naliať 300,0 ml vody a variť s minimálnym varu 20 minút. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne. Kurz 2 mesiace.

    -2 lyžice zmes nalejte 500,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte do varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte do 500,0 ml. Piť pred raňajkami 200,0 ml. A 100,0 pred večerou a večerou. Kurz 2 mesiace.

    3. Ak sa zistí prítomnosť DNA vírusu, je potrebné urobiť tinktúru antivírusovej trávy Lepidoptera kopeechnikovaya:

    Mlieko pomaly nakrájajte a nalejte vodku 1: 5. Trvať 7-10 dní v tme, napätie piť 15-20 kvapiek trikrát denne. Kurz 3-4 týždne, prerušte 2 týždne a opakujte.

    Výživa je veľmi dôležitá. Vyberte si systém s primeranou výživou s čerstvými, nekonzervovanými a nedrafinovanými výrobkami. a súčasne vylúčiť droždie a všetky výrobky s nimi, biely cukor; používajte správne tuky s vysokým obsahom PUFA a správne ich aplikujte. Na 1 kg normálnej hmotnosti sa počíta od 0,7 do 1,0 g. deň rastlinného a živočíšneho oleja. Pomer 30%: 70%. Nebojte sa tuku, ale nehovorte; báť sa šíriť.

    Snažte sa smažiť, ale pečiete, nakrájajte, nakrájajte čerstvú zeleninu.

    5. Je potrebné preskúmať žľazy. goiter, je to takmer vždy nedostatok jódu v potravinách, teréne; alebo výsledok poškodenia metabolizmu.

    Dajte krv na hormóny TTG a T4

    Možno budete musieť pridávať byliny s jódom. Medzitým jesť červená repa, rajčiak, vlašské orechy, morský kel v šaláte, viac morských plodov, chobotnice atď.

    DOBRÉ LUCK a pred komunikáciou!

    03/20/18 Tatiana

    Dobré den.Esli môžete mi prosím povedať, čo môžeme stráviť na to, čo bylín na liečbu? Dieťa do 8 rokov veku, často utrpenia mrle, stále svrbiace zadok, hrýzol nechty spotené dlane a nohy tááák oveľa voda tečie rovno, ak začne robiť niečo, ako je písanie lekcie robiť, potom tam sú vodnaté bublinky začnú spracovávať šťavu z lastovičník, vysychá, crack kód na ruky sa stáva v trhlinách ako starého muža, začnem oleja, nie veľa nahrávok a neustále potenie znova.

    Dieťa má intoxikáciu! Okrem toho, že sám trpí, infikuje susedov v triede, vy a všetci členovia rodiny. Vajcia červa sú tesne prilepené na všetky povrchy, na ktoré ste sa dotkli, Tanya alebo syn!

    Dajte sa do topánok iných matiek! Dieťaťu treba liečiť len infekčné a nepriateľské klystéry, antihelmintiká, kontrolné škvrny.

    Okrem toho, zdá sa, existujú lamblia, ktoré sa často prejavujú dermatitídou.

    Začnite prípravkami na infekčnú chorobu a pripojte zber bylín:

    -1 dess. l. rozdrvené huby nalejte 200,0 ml vody a varíme s minimálnym vriacim časom 20 minút, stojte 3 hodiny a vypustíme. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne = pred jedlom. Kurz 2 mesiace.

    Zoberte si rovno, nakrájajte.

    1 des.l. zmes nalejte 200,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte do varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte do 200,0 ml. Pite 50,0 ml 4 krát denne, pred jedlom. Kurz 1,5-2 mesiacov.

    Po ošetrení v byte je potrebné dezinfikovať - ​​všetky povrchy čistiť alkoholom; Záclony a posteľná bielizeň sterilizovali a robili takúto profylaxiu týždenne.

    Aby ste vy a dieťa vyrezali nechty na nulu av noci navyše k hustým nohavičkám, zatvorte konečník s tampónom s niťou. Nasajte ju vopred s cesnakom alebo ricínovým olejom.

    Nezabudnite na cesnakové klysty:

    -2 strúčiky na nalievanie noci v 100,0 ml mlieka.

    Stretch: Postup by sa mal vykonávať iba po defekácii alebo pri čistení klystíra, inak sa vylieva hojivé roztok.

    Teplou infúziou v množstve 50,0 ml sa vytvaruje do gumovej hrušky rovnakej kapacity a vstúpi sa rektálne. Po ukončení procedúry je potrebné udržiavať držanie tela kolena 15 minút, aby nedošlo k úniku roztoku. Sadzba je 8-10 denne.

    Buďte opatrní! DOBRÝ LUCK!

    19.1.18 Tatiana

    Dobrý deň, milá Julia Evgenievna! Pokiaľ ide o vás o pomoc, som 50 rokov, výška 1,60, hmotnosť 66 kg.Nedavno prešiel Uzi je záver: maternica je v správnej polohe, hranice sú hladké, jasné kontúry, tvar nepravidelný, zvýšil dĺžku veľkosť 87mm, 85mm predné - zadné 90mmshirina. Ehogennost priemer myometria, ehostruktura nerovnomerná. Predné a zadné steny maternice lotsiruyuts viacnásobné hypoechogenní tvorba usporiadaný intersticiálna od 10 mm do 35 mm, so zvyšujúcou sa rozmery tsentripetalnym 16 mm a 12 mm. Endometrium je 7,7 mm, hranice sú jasné. Ehostruktura sa nezmenila, zodpovedá fáze cyklu. maternicovej dutiny nie je rozšírený, deformované uzly. Cervix: určený, rozmery 33x26mm. Ehostruktura sa zmenila kvôli anehnogénnym včleneniam do 5 mm. Endocervix 2 mm, štruktúra je jednotná. Pravé vaječníkov: definované okraje sú hladké, čisté tvary, rozmery nie uvelichiny 22x14x20mm (ob.3,79sm3).Ehostruktura nezmenil. Folikulárne zariadenie nie je vyjadrené. Ľavý vaječník: vizualizovaný. Rozmery rozšírenú obrysy presné rozmery zvýšila dĺžka 34mm, šírka 36 mm, hrúbka 37 mm (ob..24,42sm3). Ehostruktura sa zmenila vďaka anaehonogenic net formation size 30x25mm. Folikulárnemu aparátu nie je exprimovaná cysta žltého tela?). Patologické formácie v dutine malej panvy nie sú určené. Vlákna malej panvy sa nezmení echoskopicky. Lymfatické uzliny malej panvy nie sú zväčšené. Voľná ​​kvapalina sa nezistí. Záver: Viacnásobný myóm s prítomnosťou submukózneho uzla. cysty ľavého vaječníka. Lekár ponúka vzdialenejšie ako maternicu. Naozaj sa nechcem dohodnúť na takejto operácii. Mám len pôrod, neboli žiadne potraty. Tu je moja analýza TTG - 1,57 (0,35-4,94), voľný T4 - 13,04 (9,01-19,05), voľný T3 - 3,97 (2,63 - 5,70); Anti-TPO-127.61 (

    02/28/18 Tatiana

    Dobré popoludnie! Mám 51 rokov. Mám 22-ročnú trojicu astmy, alergiu a polypy nosa. alergie po celý rok, ktoré lekári nevedia, je jasné, že lieky s aspirinom.Poslednie 2 roky nemajú pilulky vo všeobecnosti astma v remisii, ale mučené polypy. Počas týchto rokov som vykonal 18 operácií, posledný bol pred rokom a 9 mesiacmi. Tu a teraz sa opäť pripravuje na operáciu. Nechcem to robiť, ale chcem dýchať. Umyla som nos vodou a soľou, kvapkajúc Mumiyo a tuya olej. Na alergii na Pustotel: V žlči sú ešte kamene (4-2 malé a 2 až 2,4 mm), tiež hovoria, že je potrebné odstrániť, nemám gastritídu pálenej žalúdkom, ale je to ezofagitída. Upozorňujeme, že môžete piť, aby ste prestali pestovať polypy.

    Môžete sa pokúsiť, ale riziko vzniku alergií je vysoké. Preto vždy skúšajte akékoľvek nové lieky, najmä trávu. Ale stačím na jedlo. Presnejšie, jeho absencia. Ak chcete radikálne posunúť problém, odporúčam liečivé hladovanie. Spravidla to značne uľahčuje resorpciu benígnych nádorov. Ak to nie je možné, eliminačná diéta. Prečítajte si o ňom, akceptujte ho alebo ho neberte. V každom prípade však úplne zvážte svoj stôl.

    -1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby naliať 300,0 ml vody a variť s minimálnym varu 20 minút. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne. Kurz 2 mesiace.

    2. Zber bylín na perorálne podávanie

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. - na začiatku mechanicky až na malé kúsky, potom na mlynček na kávu; Tráva bez dávky sa má užívať spolu so šupicami.

    - 2 lyžice zmes nalejte 500,0 ml studenej pitnej vody v noci a ráno priveďte do varu. Rozkmitajte na horúcom vriacom vriacom vriacom kúpeli pod vekom 5 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte do 500,0 ml. Pijte 200,0 ml ráno, na prázdny žalúdok; a 100,0 pred obedom a večerou. Kurz od 2 mesiacov.

    -25,0 g. bylinky nalejte 250,0 olivového oleja alebo ľanového oleja, aby ste vo vriacom vodnom kúpeli vriali 1 hodinu a 2 hodiny, aby ste trpezlivo zabalené. Kmeň, uložte na tmavom chladnom mieste.

    Pijte 1 lyžičku. v polohe sklápania, po každom jedle.

    3.1. Vyskúšajme Stone Oil - na opláchnutie roztokom 1,0 g / 1,0 litra. Denne opláchnite najmenej 70,0 ml dobre prefiltrovaného roztoku. Prekrvajte 1-2 týždne.

    Šťava z alpínskej cyklámenovej hľuzy.Pred spotrebovaním extraktu šťavy, kombinujte 1: 2: 1 s Kalanchoe šťavou a Aloe. Kvapkajte 2-3 kvapky do každej nosovej dierky 3-4 krát denne.

    Pripravte odvar z malého množstva jednej bylinky a vody, navlhčite odvar z prirodzeného tkaniva a fixujte hodinu uprostred vnútra predlaktia. Nepríjemnosť sčervenania, opuch, svrbenie - pozvanie na bezpečné použitie a naopak.

    ÚSPECH, Tatyana a zbavenie sa problému!

    02/16/18 Olga

    ahoj Naozaj potrebujem pomoc pri liečbe endometrioidných cystov vaječníkov, aitov a uzlín v štítnej žľaze, zátky v hrdle.

    29 rokov, výška - 173, hmotnosť - 65. Tehotenstvo, neexistujú žiadne potraty. mesačne od 13 do 14 rokov. Až 17-18 problémov s nimi nebolo. Potom sa cyklus začal zlomiť (až 45 dní). Predpísaná diana 35. Žila 1,5 roka. Normálne prenesené. Po nejakom čase po zrušení začali problémy s cyklom a pili vitamíny A, E, C. Cyklus neobťažoval 30-38 dní. Menštruačné obdobia boli priemerne hojné, zrazeniny, bolestivé. Myslel som, že je to normálne.

    Bledosť, podliatiny pod očami, únava, nervozita, mrazenie, modriny na nohách, malá cievna sieť. Koľko rokov som žil s anenheimom, neviem, zrejme - veľa. Test žiakov v tme so svetlom ukazuje kontrakcie žiakov (nadobličiek?). vdd (stala sa lepšia po skupine B, horčík, selén), hypotonický. Qigong veľmi pomohol s krkom, prešiel bolesťou hlavy, znížil meteozavisimost.

    Každý deň robím prevrátené asány a pár postáv z jogy a pilates, snažím sa chodiť. Robím dýchacie praktiky, qigong.

    Teraz spím 10-12 hodín. chudokrvnosť? Alebo dávajú bylinky tak?). Vždy som chcel spať veľa.

    História cystov Ovariálne cysty - relaps. Po prvýkrát sa objavili a prevádzkovali v roku 2015. Endometrióza bola rozsiahla a v peritoneu a na močovom mechúre sa vyskytli adhézie. Vyrastal veľmi rýchlo - 4 mesiace sa cysty zvýšili 2-násobne. Bolesť s menštruáciou bola veľmi silná. Teplota bola asi jeden rok a pol a mala som 37,2. Po operácii 3 mesiace zolodekov. Po ňom sa cyklus zotavil rýchlo, bol bolestivý, pred každým mesiacom 3 až 5 dní sa rozlúčil. Každé tri mesiace som bol kontrolovaný operačným lekárom - všetko bolo čisté.

    V marci 2017 bol cyklus veľmi silno - mesačný bol vo februári, potom nejako prišiel v apríli s bolesťou. V júni 2017 som odišiel do Uzi - na okraji vaječníkov sa nachádzali 3 malé cysty - 13x11, 10 a 9 mm, ktoré za mesiac sa stali dvoma veľkými rozmermi 20x13 mm a 26x17. Počas menštruácie s močením a defekáciou sa vyskytla bolesť, triaška, hnačka. Burning, bolesť v kreslení bola vo vaječníku a celej maternici. Počas 2 týždňov pred menštruáciou sa vyskytla ťažká vyčerpanosť a ospalosť.

    Od júla do novembra som začal túto liečbu:

    Serrapeptáza 40 000 SPU a 120 000

    Indol-3-karbinol 1,2 g usrpel pečeň, ale stále som videl

    Extrakt zeleného čaju 500 mg

    Horčík + vápnik (500 mg a 1000 mg)

    Olej z večerných oříškov 1300 mg

    D-glukurát vápenatý 1 g cholínu + inozitolu 250 a 250 mg

    Skupina vitamínov B, C, A, E

    Železo (feritín bol 13, zvýšený na 40) Chaga (trval na termosku, vypil na prázdny žalúdok 1 pohár 2-3 krát denne)

    Vanád + chróm 1 mg a 200 μg

    3 týždne dodržiavali autoimunitný protokol a potom prešli na paleo-diétu. Vylúčený cukor, mliečne výrobky, lepok, všetky obilniny, korenie (nejedem pár rokov kvôli nadýmaniu). Nechcem jesť červené mäso po dobu 5-7 rokov. Jedlá kuracie, morčacie, v zimnej slanine. Predtým sa horký nemal rád a z čierneho korenia bol opuch. Teraz jam s potešením, ale väčšinou horkou mletou červenou paprikou. Čaj Pij príležitostne zelený, jazmín. Káva a alkohol nepijú.

    V júli až auguste som na samom začiatku sliny vzal kolekciu Camomile Mamata Valerian, takže menštruácia začala v priebehu 3-5 dní s poklesom bolesti a bez meškania. Pri močení a vyprázdňovaní prestali bolesť, triaška a hnačka. Vyčerpanosť a ospalosť prešli po užití železa. Prednedávnom robím sviečky s medom, teraz Sasher med - od endometriózy, s Chaga, s liškou. 10 dní bezprostredne po ukončení menštruácie. Cyklus sa stal pravidelným - 1. deň, kedy prídu.

    Do novembra nebola žiadna masť, mesačné sa stali bezbolestnými. Uplynulo 5 dní. Hamburkový vývar Hamburger Valerian nebol prijatý od septembra. V novembri postupne začali pridávať mliečne výrobky, je to sladké.

    Z finančných dôvodov som prešiel na trávu. Videl prvý týždeň Borovaja uterus 1 ch.l. pohár vody 3 krát denne, druhý týždeň červená kefa, tretí týždeň Zimolyubka.

    V novembri našli mastopatiu a malú cysty v ľavej prsníku (na ľavej cystách vaječníkov). Moja hrudník nikdy neublížila, trochu som sa nafúkala.

    Začal som piť DIM, jimnemu, ľanový olej, zelený čaj, vitamín e atď. Nepil som Vitex, večerný olej, taurín, d-glukurát vápnika. Každú ďalšiu deň dám kapustu do prsníka.

    V decembri úplne zlomil stravu, vrátil sa na cestu výživy, ktorá sa konala celý môj život predtým. Bezprostredne silné bolesti začali s mesačným, štetcom a odvarom. Znova som sa vrátil do paleodiagnostiky.

    V januári som sa pokúsila piť Boromus a červenú kefu dohromady - žlčník sa stal veľmi zlým. Bolesť odstránila veľa vody s citrónom a ležala v horúčave na pravej strane. Zimovanie začalo piť týždeň pred očakávaným mesačným obdobím (10 dní nepijevali bylinky).

    Vo februári došlo k šarlátke 4 dni, piť vývar, bolesť klesla s menštruáciou, ale bola stále silná. Nemocný len krčok s kontrakciami. Skôr, bolesť trvala asi 2 dni, teraz je to za 12 hodín. Uzi vykazovali nárast cystí: 30x26 a 25x21. Lekár podozrivý napísal ďalší endometrioid 10 mm. Maternica a pravý vaječník sú v poriadku.

    Prsia sa stala veľmi mäkkou, ale v nej sa cítia aj nie veľmi husté veci. Môžu zmiznúť a objaviť sa celý deň.

    Schéma teraz: Cetraria na Islande - 1 polievková lyžica. l. pohár vody 30 minút pred jedlom

    Chcem pridať parmeliu a cladóniu. Chaga - 2-3 poháre počas dňa Sabelnik - 2 lyžičky. pre 3 poháre vody počas jedla Borovaya uterus - 1 polievková lyžica. l. na pohár pri jedle

    Angelica - 2 polievkové lyžice. l. pre 3 poháre vody po jedle Zimolyubka - 1 polievková lyžica. l. pohár v čase varenia spolu s borovojom uteru

    Olej z večernej pupence 3900 mg (3 tablety denne s jedlom)

    Ľanový olej 3000 mg (3 tablety denne s jedlom)

    Wit d - 10 000 IU (s jedlom)

    Dim - 250 mg (s jedlom)

    Zelený čaj 725 mg (bez jedla)

    Zmrzlina a zelený čaj skončia tento mesiac

    Moje ďalšie patológie:

    2 roky trpia faryngitídou a tonzilitídou. angína nebola, antibiotiká nepijú, ublížia 3-4 krát za rok. Takmer neustále sa cítil chladný v hrudnej oblasti. Zosilňovalo sa počas oddeľovania hnisavých zátok. V júni som vypil 6 tabliet (3 g) z Pau de Arco. Po celý mesiac faryngitída úplne prešla. Opustila pitie kvôli bolesti v pečeni. V krku a chlade boli iba zátky. Po niekoľkých mesiacoch Chaga, ktoré prechádzalo chladom, stále existovali dopravné zápchy, iba šesťkrát v priebehu šiestich mesiacov - došlo k miernemu chladu a kýchaniu. V rokoch 2012-14 bola rinitída veľmi častá a závažná, bolesť v krku, horúčka, kašeľ). Za 12 rokov, 4 mesiace som bol chorý každé 2 týždne (to bolo spojené s prácou). Tam bolo pred a teraz je biely povlak na jazyku niekedy jasne oranžovej uprostred. Z Pau de Arca prešiel, potom sa znova objavil. Odovzdal plod streptokokov, stafylokokov - nič.

    Pred 5-6 rokmi našli uzol v štítnej žľaze a ait. Protilátky počas tohto obdobia nezvyšovali nad 200, neklesli pod 90, miesto nerastie, punkcia neukázala nič zločinecké. Kontroluje sa každý rok. Mierna hypotyreóza, zjavne, sa stala obdobím. Od augusta 2017 boli TTG 1,94, T3 voľné 3,8, T4 14,4. Úroveň T4 na 5 rokov sa vôbec nezmenila.

    Vo veku 6 rokov mal hepatitídu A, vyliečil ho veľmi dobre. Až 25 rokov pečeň nekontrolovala a ani sa sťažovala. Keď našli endometriózu, skontroloval som pečeň. Ona a žlčník boli v strašnom stave. stagnácia žlče, vločky, obrovské množstvo cysty, veľmi mastné vlasy, zápcha 2-3 dni. Saw sójový lecitín a kyselina alfa-lipoová. Žlč je výborný, v pečeni sú 4 cysty. Mnoho krtkov okolo tela mení farbu, zmizne a objaví sa. Nemám trápenie. Nájdili cysty v obličkách (skôr, než ich skontrolovali). cystitída atď. nebolo. Cholesterol 4,58

    Za júl 2017 inzulín na prázdny žalúdok 7. Pred rokom a päť rokov - 5.6. Nebol problém s cukrom (niekoľkokrát som to urobil v školských rokoch). Pocit hladu a sýtosti vo mne sa po zmene stravovania výrazne zmenil. Pravidelne preskočím večeru alebo nejedem 5 hodín - chcem ľahké hladovanie. Som plný zeleniny a ovocia. Jedla som 5 krát denne, bola hladná každé 2-3 hodiny.

    Mami celý život bol bolestivý a veľmi bohatý mesačne. Neboli žiadne problémy s hrudníkom. Vo veku 42 rokov mala endometrioidnú cysty, chcela mať operáciu, nezvládla veľa, bola vyliečená biológiou. Diagnózu potvrdili mnohí odborníci. Moja liečebná schéma je podobná jej, ale dostala špeciálny gél. Nemám to. U rodičov a starých rodičov diabetes, problémy so shchitovidkoj, rakovina nebola a nie je prítomná. Jedna z babičiek nemohla dlho počať a potom urobila veľa potratov.

    1. Prečo je tak žiaduce spať a čo s tým robiť?

    Môžem ísť na 4 vstať na 12 a cítiť sa skvelo. Keď idem do postele v 11-12, potom na 7-8 som ťažko vstať, spím až 12 dní niekedy.

    2. Durnushnik, milkweed Pallas a kríky sama bojí piť (nie sú toxické), adaptogény takmer všetko, čo nemôže, pretože AIT, ako sladkého drievka, húb Reishi, Maitake, kardiseps, shiitake, agarika) bojí - tam sú informácie, ktoré môžu byť len chaga. Je to tak?

    3. Mám pocit, že je pre mňa oveľa jednoduchšie, ale nie je dostatok cýst na jeho odstránenie. Čo potrebujem pridať?

    Vy, Olya, v zásade uprednostňujete doplnky stravy a zvyčajne sa liečia podľa schém odporúčaných sieťovými lekármi. Nezanedbávajte rady herbalistov a máte vylepšenia! Existujú však aj nesprávne predstavy. Jedným z nich je odmietnutie červeného mäsa. Ale tento druh mäsa pomáha zvyšovať hemoglobín, niekedy feritín.

    Druhá a najdôležitejšia mylná predstava nie je adaptogén kvôli ayt.

    Nebudem sa brániť, musíte sami prečítať teóriu ruského vedca Lazareva o nešpecifickej rezistencii organizmu. A nepleťte Echinacea purpurea zakázané u reumatických chorôb, sa adaptogenvmi- Shen ženšen, Rhodiola rosea, Red Brush, Eleutherococcus senticosus, Maral koreň; a tak ďalej a tak ďalej.

    Prakticky všetky systémové autoimunitné ochorenia (glomerulonefritída, reumatoidná artritída, lupus erythematosus, dermatomyozitída, sklerodermia) adaptogény predĺžiť život ľudí. Ait nikdy nebol zaradený ako systémové autoimunitné ochorenie. Okrem toho je hladina protilátok nízka a je spojená s hnisom v krku. Liečte hrdlo s oplachmi Calendula, Sage; streptokokový bakteriofág.

    Tu je ďalšia mylná predstava. Bojíte sa húb, ale pite do Chaga. Môžete použiť celé spektrum húb, hlavne húb Reishi. Obyčajný kohút, Euphorbia pallas a Drok farbenie sú absolútne neškodné pri vykonávaní presného receptúry. Teraz vás nepotrebujú, podľa môjho názoru. Môžete ísť na tinktúru mliečneho paláca, dokončiť recepciu Indoly.

    Alebo teraz používajte tinktúru na aktuálne použitie.

    Ale hlavným faktorom vášho zotavenia je napokon výživa a životný štýl.

    Chceš spať, pretože si sova; alebo ste znížili feritín alebo zvýšili ste protilátky proti TPO.

    Je to potrebné objasniť a pokračovať v liečbe, keď si vybral svojho hlavného mentora.

    Veľa šťastia, Olga a všetko najlepšie!

    02/05/18 Irina

    Dobrý deň, drahý doktor! Moja matka bola diagnostikovaná s chronickou B lymfocytovou leukémiou v roku 2014. Som chorý v tom roku. Naučila som sa o náhode, pretože som sa zhromaždil na dovolenke v sanatóriu (mesto Saki). V roku 2012 boli vo všeobecnom krvnom teste leukocyty už 34 ^ 10 ^ 9 / l. Teraz je moja matka 77 rokov. Chemoterapia sa ešte neurobila, len to pozoroval lekár. KLA na 29/01/18 z: 119 g / dl hemoglobínu, leukocytov 90.79 * 10 ^ 9 / l, lymfocyty 72,63 * 10 ^ 9 / l, krvné doštičky 150 ^ 10 ^ 9 / l, segmentová 5% bodnutí 0 % prolimfo cytes 5% Coe 4, neutrofily 4,54 ^ 10 ^ 9 / l 9,08 monocytov * 10 ^ 9 / l, glukóza 4,62 mmol / l., kyselina močová, 398 mmol / l (150 350). Na nočné potenie, únava bola závažná svrbenie, ktorý odstránil niektoré hormonálne (lekár oprávnený kvapkadla), čo je veľmi boľavé chrbát a kosti. Od 02.07.17. USA lymfatické uzliny: 1) podčeľustné l / r na pravej a ľavej 12 * 5 mm krčnej 16 * 5 na oboch stranách, hladký obrys, svieža, echogenicity zníženého; 2) skupina podpazušné l / správny okamih pre 30 * 8 mm, nechá sa 22 * ​​11 mm, vajcovitého tvaru, kontúr hladký, homogénny ehostruktura; zvýšila sa echogénnosť, kortikálna vrstva sa zriedila; 3) ingvinální skupina l / r na pravej 22 x 4 mm, z ľava do 25 * 8 mm vajcovitého tvaru, obrysy hladký a homogénny ehostruktura; zvýšená schopnosť odrazu, kôra istonchen.Zaklyuchenie ultrazvuk obrázok benígne krčnej lymfatickej adenopatia, mastné involúcia axilárny a ingvinální lymfatické uzliny. Sleziny v normálnom rozmedzí, v slezine bráne lotsiruetsja izoehogennoe obišiel vzdelanie 14 * 9 mm s hladkými, jasné obrysy. Pečeň je v normálnych medziach. CT ešte nebolo ukončené. Mama vzala tinktúru Sabelnik (korene), vývar z ruže a borový peľ. Povedzte mi, prosím, ako sa môže zvýšiť hemoglobín a krvné doštičky? Konzultácia s niekoľkými lekármi. Jeden hovorí, že hlavná vec, ktorá nespadá doštičiek, a slezina sa nezväčší, druhý s leukocyty -60 ^ 10 ^ 9 / l mať chémiu delat.Sobiraemsya ísť do Monica. Chcem odložiť chemoterapiu, veľmi sa obávať mojej matky, ako to bude trvať, pretože všetky vírusové a bakteriálne infekcie sa začínajú držať. A viac, než je možné vyliečiť rýchlomer? Pomoc, prosím. Bude vám veľmi vďačný za odpoveď. Ďakujeme vám vopred a Boh vám poskytne zdravie! S pozdravom, Irina.

    Myslím, že teraz je potrebné vykonať aktívnu profylaxiu relapsu. Už neboli zrelé formy lymfocytov, a zvýšenie celkového počtu bielych krviniek. Pokúsme sa urobiť bez chemoterapie:

    1. Tinktúra koreňa Euphorbia pallas

    -20,0 g. drvený koreň nalejte 400,0 40% alkoholu počas 2 týždňov.

    Pretrepte 1 krát za dva dni. Kmeň a piť podľa schémy "Gorka".

    Začnite s 1 kvapkou trikrát denne pred jedlom, dávkovaním očného kvapkadla. Na kvapkanie v 50,0 ml vody.

    Každý deň musíte do recepcie pridať 1 kvapku a dosiahnuť tak až 20 kvapiek 3 krát denne. Začnite ďalší deň, spustite redukciu a odstráňte 1 kvapku z každého príjmu. Kurz je ukončený na 1 kvapku, užívanú trikrát denne. Urobte prestávku po dobu 14 dní, v prípade potreby opakujte kurz.

    Pri príprave tinktúry bez toho, aby ste zbytočne strácali čas, začnite užívať Agaricus:

    -1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby nalejte 200,0 ml vody a varíme s minimálnym vriacim časom 20 minút, stojte 3 hodiny a vypustíme. Piť 1 lyžičku4 krát denne 15 minút pred jedlom. Kurz 2 týždne.

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. - na začiatku mechanicky až na malé kúsky, potom na mlynček na kávu; Tráva bez dávky sa má užívať spolu so šupicami.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml trikrát denne pred jedlom. Kurz je 1,5-2 mesiacov.

    2.1. Gemodietu (pokrm z pečene, Feijoa 2-3 vecí za deň, morské ryby, vlašské orechy, šťava z granátového jablka, mrkva, repa, žihľava) zarovnané so sirup aloe so železom.

    Zmiešajte tinktúru koreňa Pallas Euphorbia s ricínovým olejom 1: 0,5 a pridajte 10 kvapiek Lymphomyosote na 50,0 ml zmesi.

    Aplikujte bez tlaku dvakrát denne po dobu 3 týždňov a monitorujte hustotu a veľkosť lymfatických uzlín.

    Ovládajte dub každých 14 dní!

    Mám tiež otázku, zaujímate vás o liečbu AIDS? Všetko závisí od štádia procesu. Ale začínajú antiretrovírusovou liečbou špeciálnymi liekmi.

    Držte ma vyslaný, Ira! Váš kód je GEM, pred pripojením!

    19.12.1917 Elena

    Vitajte! Pre mňa 34 rokov, hmotnosť - 53 kg (vždy bolo 55 kg).

    hypertyreóza. Ultrazvuk: hyperplázia a štrukturálne zmeny štítnej žľazy. TTG veľmi nízke (odpustiť alebo ospravedlniť, nemôžem napísať presne, analýzy u lekára).

    Endokrinológ vymenoval tyrozol a Anaprilin, zakázal morské plody, jódové soli a jódové sieťky (hoci som to neurobil predtým).

    Ale po užití piluliek, po 10 minútach začnem stratiť bolesť v žalúdku a vrátiť ju späť. Postupne ste prestali užívať a našli ste svoje stránky. Teraz 3 týždne pijem Agaricus trikrát denne na 1/3 šálky. Tachykardické záchvaty (150 úderov) prestali, ale 97-106 stále drží.

    Okrem tachykardie a zanedbateľnej straty hmotnosti neexistujú žiadne sťažnosti. Povedz mi, môžem po prestávke odobrať tinktúru koreňov Lapchatky bielej, ak je jód vysoký? A môže ozokerit ovplyvniť zdravie štítnej žľazy, pretože pracujem v zdravotníckej inštitúcii, ktorá nemá kapucňu. Vôňa je silná, najmä v lete, pretože pred zariadením na toto miesto bolo všetko v poriadku. Budem veľmi vďačný za odpoveď. Dovidenia.

    Ste veľmi vystavení riziku! Agarikus Vy, zdá sa, s niečím zmäteným, nemá tyreostatické alebo antiarytmické vlastnosti. Ak zostane tachykardia, pite Anaprilin a začnite 5 mg dvakrát denne.

    1. Začnite aspoň príjem tinktúra hlohu krvavo červené, 30 kvapiek trikrát denne, k stabilizácii srdcovej frekvencie na 80 tepov za minútu, a nič viac.

    Zmiešajte tinktúru s Anaprilinom.

    2. Začnite dostávať tinktúru koreňa Lapchatka bielej, 1 lyžičku. 2-3 krát denne.

    A presne po 2 týždňoch darujte krv hormonom: TTG, T4, T3, celkom a protilátky proti TTG (RTG).

    Analýzy sa dostanú do vašich rúk. Je to možné v každej platenej laboratóriu.

    Pracujete vo fyzickom skrinke? Potom máte väčšiu pravdepodobnosť poškodenia vysokofrekvenčnými prúdmi a inými procedúrami týkajúcimi sa elektroliečby.

    Lena, počúvajte alebo zaklopte svojho endokrinológa prinajmenšom na analýzu.

    12/13/17 Natalya

    Dobrý deň, ale akú radu môžete dať bylinnej zbierke na čistenie pečene, jej žlčových ciest?

    Od roku 2010 bol žlčník odstránený kvôli kameňom. Mám 41 rokov. Po odstránení pravidelne pichám pripravené pečeňové preparáty, chemikári. Ďakujeme vopred.

    Vo vašom pečeňových zbierkach by z času na čas malo existovať Tansy obyčajný, ktorý má najviac všestranné účinky. Niekedy zapnite Dymyanka a takmer vždy - bežný tortu. Hepatálne byliny sú skvelé, ale sú tu aj huby, ktoré pravdepodobne nepodliehajú bylinám. Skôr naopak.

    - 1 polievková lyžica. l. rozdrvené huby nalejte 300,0 ml vody a varte s minimálnou teplotou varu 20 minút. Trvať na 3 hodiny, vypustite. Piť 2 lyžice. 20 minút pred jedlom, 4 krát denne. Kurz - 2 mesiace.

    V princípe je to dosť, ale s plynatosťou, nestabilnou stoličkou a nepohodliem, môžete pripojiť malý poplatok:

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. Najprv mechanicky až na malé kúsky, potom na mlynček na kávu. Rozmiešajte rovnomerne.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Na horúcom vriacom veku alebo v vriacom vodnom kúpeli sa pod vekom umiestnite 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml 3 krát denne, pred jedlom, v malých dúškoch. Kurz - 1,5 mesiaca. Byliny bez dávky by sa mali užívať s polievkovými lyžicami.

    Budem vďačný za spätnú väzbu!

    ÚSPECHY as príchodom!

    11/16/17 Nádej

    Vitajte! Pre mňa 41 rokov, výška tela - 167 cm, hmotnosť - 93 kg.

    Poradiť, prosím, čo byliny, aby sa na liečbu polypov v maternici. Dala som krvné testy na pohlavné hormóny a hormóny štítnej žľazy. Všetko v medziach normy.

    Často mám katarálnu chorobu, chronickú tonzilitídu, faryngitídu a bronchitídu. Stále na mne vdd, atrofická gastritída, osteoartritída, osteochondróza. Ultrazvuk brušných orgánov vykazuje echogénnu suspenziu v žlčníku. Vzhľadom na makulárnu degeneráciu.

    Existuje veľa problémov, Nadia. A nebudeme riešiť naraz, ale začneme s tým dôležitým, rozoznáme ho a je kompatibilný s fyto- a fungoterapiou.

    Aby som sa okamžite nerozhádal, napíšem hlavné odporúčanie na samom konci tohto listu. )))

    Dôležité - je bezpochyby imunita.

    - 10,0 g nasekanej huby nalejte 500,0 ml 40% alkoholu, tesne uzavrite a nechajte na tmavom chladnom mieste 3 týždne. Pravidelne premiešajte.

    Pite, zriedením malým množstvom vody, 1 lyžičkou. trikrát denne na prázdny žalúdok. Dávka sa môže zvýšiť o pohodu na 1 polievkovú lyžicu. 3 krát denne.

    Rovnomerne nakrájame trávu a plody na 2-3 mm, korene až 3-5 mm. Najprv mechanicky, na malé kúsky, potom na mlynček na kávu. Rozmiešajte rovnomerne.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Na horúcom vriacom veku alebo v vriacom vodnom kúpeli sa pod vekom umiestnite 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml 3 krát denne, pred jedlom, v malých dúškoch. Kurz - 2 mesiace.

    Sumy sú štandardne uvedené v tabuľkových poliach.

    - 30,0 g suchých práškových trávnikov Čistič nalejte 1,0 liter vriacej vody, trvá 3 hodiny, napätie a použitie na zavlažovanie.

    Je potrebné 100,0 ml teplého roztoku. Duchujte podľa všetkých pravidiel a naplňte roztok injekčnou striekačkou alebo gumovou hruškou s objemom 200,0 ml. Uložte si do vane, hodte nohy na stranu (v postave ženy pri pôrode) a vstúpte do roztoku v porciách a podržte ich 1-2 minúty. Na konci procedúry namočte tampón s bavlnenou gázou a presuňte ju cez noc.

    Zavlažovanie sa vykonáva z ktoréhokoľvek dňa v cykle, 10 krát. Opakujte ďalší cyklus.

    A čo je najdôležitejšie. Musíme sa snažiť veľmi rýchlo zbaviť extra kilo. Pomôže to Agaricus, správna výživa a uskutočniteľné cvičenie.

    11.13.17 Tento román

    ahoj Pýtam sa vašej pomoci pri liečbe mojej matky. Je 54 rokov, výška - 163 cm, hmotnosť - 60 kg. Príbeh je toto: pred 2 rokmi dostala elektrický šok (220 V). Vedomie nestratilo, popáleniny neboli, trochu mu ublížili ruky, ale z toho moc nezradila.

    Tu sú najnovšie výsledky testov.

    Primárne diagnóza: reumatoidná artritída, polyartritída, ktoré sa hlavne kĺby rúk, nôh, kolenné, ramenné kĺby, aktívnej fázy, aktivita podľa bodu 2, séronegatívne, R-fáza..

    Komplikácie: PPS 1-2 lyžice.

    Sprievodné: myokardiofibróza zmiešaného pôvodu. Sínusová tachykardia. CH 1 polievková lyžica.

    Výskumné údaje: AD 110/70 mm Hg.

    AD 140/80 mm.ot.st.

    UAC Hb - 159; Er je 5,6; L je 7,3; ESR - 30 mm; e 1% n 2% s 64% l 30% m 3%

    Krvný cukor - 4,7 mmol

    Protrombínový index 88%

    Tot. proteín - 77,4 g / l; bilirubín - 13,2; VLP - 44 jednotiek; tymol - 10,0; AST-24, ALT-29; serumukoidy - 0,234 jednotiek; CRP - 24; reumatoidný faktor (-); močovina - 5,5 mmol; močovinový dusík - 2,5 mmol; zvyškový dusík je 18,4; kreatinín (-); trombotest - 18,0; PTC - 24; - 92%; APTTV - 57; fibrinogén - 3,33; fibrinogén B (-)

    OAM v 1014 sóloch; proteín - cukor - acet (-); L 1-5; Ep 4-8.

    Moč Nechiporenko L-250.

    Moč je negatívna pre cukor.

    Kal nebol detegovaný v n / g; latentný krvný benzidový test negatívny 24 (2p).

    R-scopy UCP: Pľúca a srdce v rámci vekových zmien. Sines sú zadarmo. Srdce je normálne.

    R-kreslenie rúk: bodkovaná osteoporóza falanga prstov.

    ECHO COP: dutiny nie sú rozšírené. hypertrofia myokardu LV. FV znížená o 47%. tachykardia. Fibróza MK, AK. Malé MN.

    EKG chss 75 bpm.

    Lekári odporúčali užívať Methylpred, Ibuprofen, Zolopent. Dostal ich mesiac, potom bol zrušený, aby sa zabránilo zabezpečeniu. Odobrali tinktúru Dioscorea s kaukazským po dobu 2 mesiacov, zložená tinktúra Sabelnik Mumiyo Okopnik Devyasil + lapuh + pelyň aj 2 mesiace. Ruší bolesť v rukách a nohách, často bielenie prstov a prstov. Použité masti Diclofenac, Dolgit, Voltaren, Nimid, Ketonal (5%), Apizarthron a Viprosal. Z posledných dvoch sa stav zhoršuje, teplota stúpa (možno reakcia na jedy), od ostatných je účinok minimálny. Žiadam vás, aby ste poradili v troch hlavných bodoch:

    2. Fibróza srdcových chlopní.

    3. Hemangióm pečene. (Čítal som, že je ošetrená tinktúrou húb.) Čo radíte?)

    Veľká vďaka. Teším sa na vypočutie od vás.

    S najväčšou pravdepodobnosťou elektrický šok neprešiel bez stopy a vyvolal rozpad spojivového tkaniva, ktoré je základom artritídy. Aj srdcové chlopne boli ovplyvnené a to je kontinuálne spojivové tkanivo. Možno, že vaša matka bola v minulosti často chorá hnisavou tonzilitídou. Niekedy existuje len jeden, po ktorom vzniká artritída, reumatická karditída, nefritída s výsledkom fibrózy.

    V prospech reumatoidnej artritídy jednoznačne hovoria antinukleárne protilátky, reumatoidný faktor; ale nie vždy enzýmy, ktoré vyplynuli z dezintegrácie tkanív, sú len serumukoidy - 0,234 jednotiek; CRP - 24. Pre tieto účely sú potrebné laboratórne štandardy na posúdenie stupňa aktivity procesu.

    hemangiom. Potrebujeme jeho rozmery. Iba veľké hemangiómy sa môžu objaviť v krvácaní. Ale hemangióm môže byť prejavom endometriózy. Opýtajte sa svojej matky.

    Lemovky sú nádherné huby, chutné a liečivé. Myslím si však, že ich liečebné vlastnosti sú značne prehnané. Skontrolujte, či je to možné len na seba, ak existuje túžba). Nie sú žiadne dôkazy o štatistike. Zároveň je to pre Chaga alebo Agarikus - uznávaní vodcovia fungoterapie. Myslím, že lišty by mali byť varené so zakysanou smotanou a zjedené.

    Začnime so srdcom. Je potrebné ho upokojiť a zlepšiť činnosť ventilového zariadenia.

    Rovnomerne rozrežte trávu na 2-3 mm, korene a plody - až do 3-5 mm, rovnomerne zmiešané.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Na horúcom vriacom veku alebo v vriacom vodnom kúpeli sa pod vekom umiestnite 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml 3 krát denne, pred jedlom, v malých dúškoch. Kurz - 2 mesiace.

    Sumy sú štandardne uvedené v tabuľkových poliach.

    3-4 polievkové lyžice. Lyžice sušených kvetov Kaštanový kôst drvený prášok, nalejte roztopený smaltz alebo kuracie tuky a premiešajte. Staňte sa v rúre na 75 stupňov na hodinu. Ochlaďte a uchovávajte v chladničke. Aplikujte na kĺby dvakrát denne po dobu 1-1,5 mesiaca.

    3. V strave použite čo najviac citrusov. Najlepšie je jesť 1 citrón denne.

    4. Odporúčam pijavicu na mieste najbolestivejších kĺbov.

    Ukážme všetko a opravíme zbierku.

    09/06/17 Tatiana

    Dobrý deň, Julia Evgenievna!

    Odvolávam vás znova, pred dvoma rokmi mi vaše odporúčania pomohli veľa.

    Podstúpil som vyšetrenie a absolvoval som testy, ktoré určil ošetrujúci lekár.

    Hormóny: TTG - 2,0380 (0,3500-4,9400); FSH - 55,78 (pozri 3.03-8.08, ovul.pick 2.55-16.69, luteín 1.38-5.47); postmenopauza 26,72-133,41; progesterón - 0,10 (f 0,1-0,3, luteín, 1,2-15,9, postmenopauza 0,1-0,2); Estradiol 37.0 (folikulárna fáza 77.07-921, stredná fáza 140-2382, luteálna fáza 77.07-1145, ženy po menopauze 36.7-103).

    Biochemické krvné testy: ALT-25 (0-34); AST-24 (0-31); bilirubín celkom - 28,8 (5-21).

    Koagulologické štúdie: fibrinogén - 2,96 g / l (2-4); trombínový čas - 16,7 sekúnd. (13,0-21,0); Protrombínový čas - 13,8 sekúnd. (12-16); protrombín,% (podľa Kviku) - 90% (70-120); medzinárodný normalizovaný pomer (INR) je 1,07 (0,8-1,2); APTTV - 31,4 sekúnd. (26-40); D-dimér - 94,00 (menej ako 443).

    Ultrazvukové vyšetrenie prsných žliaz: pravá prsná žľaza je heterogénna štruktúra, laktátové kanály sú 3,0 mm, dilatované, spletité; ľavá prsná žľaza - štruktúra je nerovnomerná, laktálne kanály sú 2,7 mm, dilatované, komplikované, anechoická avaskulárna forma s DU na 9 g: 3,5x2,5 mm.

    Ultrazvukové gynekologické vyšetrenie: US príznaky perimenopauzy.

    Naozaj potrebujem tvoju radu a odporúčania. Možno existujú bylinky alebo bylinky, s ktorými môžete zmierniť príznaky, ktoré sprevádzajú menopauzu (náhle zmeny nálady, podráždenosť, únava).

    Chápem, že to všetko súvisí s hormónmi. Môžem obnoviť hormonálne zázemie s fytoterapiou?

    Porozprávajte, čo je možné prijať na mastopatii?

    Ďakujeme vám vopred.

    Podľa vašej analýzy, Tanya, vidím, že lekár vás bude liečiť hormónmi, ale doposiaľ ste to odmietli.

    Ale v mesiacoch je len 1-1,5 mesiaca. Prečo ste sa rozhodli, že už prestali? snažiť sa poraziť skoro. Prosím počkajte.

    V roku 2015 už bol precedens a hovorí sa za predkolej.

    Teraz je najdôležitejšie rozhodnúť o diagnóze. Ak je to predkolex (nedostatok LH, veľmi dôležitý hormón); prílivy alebo prílivy môžu byť tiež spôsobené predčasným vyčerpaním vaječníkov.

    Ale s vyvrcholením ultrazvuku sa pozorujú 1-2-3 malé folikuly a mesačné sa môžu vrátiť; s vyčerpaním folikulov - nie, a nádej na návrat mesačných je ešte menej.

    Snažte sa vrátiť mesačnú plechovku, ale nechajte ju uniesť, aby ste nevyvolali krvácanie.

    - 30,0 gramov suchých byliniek nalejte 150,0 ml 60% alkoholu, položte 2-3 pupienky klinčeka pikantné a štipka bylín. Trvať na tme 10 dní, vyčerpať. Pite 15 kvapiek 3 krát denne, pred jedlom alebo počas jedla. Kurz - 3 týždne. Prejsť na Agaricus.

    - 1 polievková lyžica. rozdrvené huby nalejte 300,0 ml vody a varte s minimálnou teplotou varu 20 minút. Trvať na 3 hodiny, vypustite. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne. Kurz - 2 mesiace.

    2. Zber bylín na pitie.

    Rovnomerne rozrežte trávu na 2-3 mm, korene a plody - až do 3-5 mm, rovnomerne zmiešané.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml 3 krát denne, pred jedlom, v malých dúškoch. Kurz - 1,5 mesiaca.

    Sumy sú štandardne uvedené v tabuľkových poliach.

    2.1. Včelí peľ.

    Rozpustenie v jazyku na 1 ch.l. dvakrát denne, po dobu jedného mesiaca.

    Je možné, že mesačný návrat bez stimulácie.

    Gél naneste mierne a nebojte sa.

    A teraz, DOBRÝ LUCK! Až do pripojenia! :-)

    08/07/17 Gennady

    Mám 57 rokov. Hmotnosť - 90 kg, výška - 180 cm.

    On je trápený bohatým potom, často ako lopata bola vyčerpaná. Preto konštantné prechladnutie, neschopnosť pracovať. Od detstva, problémy s nervovým systémom, pred školou bol silný zarážka, vyliečiť. Snažím sa viesť športový životný štýl.

    V roku 2009 došlo k hemoragickej mŕtvici. Zotavil som sa, behám, hrám volejbal.

    Analýzy sú normálne, mierne zvýšená kyselina močová, hormóny štítnej žľazy sú tiež normálne. Zo sprievodných chorôb, malá gastritída s vysokou kyslosťou, kŕčové žily, hypertenzia, kalcitová prostatitída.

    Z liekov, ktoré pijem iba Attenalol a Corinette, liečím prostatitídu s Grushankou a Aspenom.

    Naozaj dúfam, že vaše buriny. Ďakujem vám.

    Dobrý deň, drahý Gennady!

    Myslím, že máte obavy z prejavov menopauzy mužov. Je to rovnaká skutočnosť ako žena a je spojená s vekom súvisiacim poklesom hladiny testosterónu. Muži trpia, samozrejme, menej často, ale nie menej, pretože testosterón je stabilnejší hormón ako estradiol a pokles testosterónu priamo súvisí s prostatitisou.

    Vezmite si to pokojne a vedzte, že všetky ženské hormóny sa tvoria z mužských hormónov.

    - 1 polievková lyžica. rozdrvené huby nalejte 300,0 ml vody a varte s minimálnou teplotou varu 20 minút. Trvať na 3 hodiny, vypustite. Pijte 1-2 lyžice. 4 krát denne. Kurz - 2 mesiace.

    Rovnomerne rozrežte trávu na 2-3 mm, korene a plody - až do 3-5 mm, rovnomerne zmiešané.

    - 1 polievková lyžica. zmes nalejte 300,0 ml studenej pitnej vody na jednu hodinu a potom priveďte k varu. Ponorte sa na nízkej teplote alebo do vriaceho vodného kúpeľa pod vekom, 15 minút. Odstrániť a trvať na hodine. Kmeň, stlačte, pridajte až 300,0 ml. Pite 100,0 ml 3 krát denne, pred jedlom, v malých dúškoch. Kurz 1,5-2 mesiacov; Lumbago odoberie zo zbierky mesiac a vráti sa po 7 dňoch.

    Sumy sú štandardne uvedené v tabuľkových poliach.

    Zmiešajte bylinky nie dlhšie ako 3-4 dni, možno budete musieť opraviť zbierku.

    Dvakrát za rok musíte darovať krv na zrážanie - MNO, ACTTV, PI.

    3. Lokálne. Pripojte sviečkové sviečky dvakrát denne po dobu jedného mesiaca.

    A teraz, Gennady,

    A teraz, DOBRÝ LUCK! Až do pripojenia! :-)

    07/03/17 Dmitrij

    Dobrý deň, drahý doktor!

    Žiadam o radu, odporúčania týkajúce sa výberu bylín a metód liečby môjho zdravia. Som si istý, že môžete kompetentne vyzdvihnúť poplatky, bylinky pre moju liečbu! Dôverujem len bylinkám, nemám chémiu.

    Moja výška je 186 cm, váha - 74 kg.

    Vyrušujte príznaky ako: vysoký krvný tlak, častejšie v rozmedzí 140-150 / 80, niekedy normálne - 130-135 / 80. Predtým sa vyskytlo búšenie srdca, teraz sa zvlášť nedozviem, je to len malé vzrušenie, dokonca aj ľahké - potom vzniká. Konštantná slabosť, letargia, plná apatia, veľmi silná podráždenosť, nervozita, rýchla nálada, pocit strachu a podobne. Fyzická slabosť, znížená potencia a krátky pohlavný styk. Mastné silné lupy seborrhea?) A vypadávanie vlasov. Veľa rôznych šampónov takmer nepomáha, 1-2, ktoré sú dočasne odstránené, umývanie bylinami nepomôže, problém vo vnútri musí byť odstránený. zvýšené potenie, zväčša podpaží, dlane, na dlanech trhliny a peeling sa deje Vitamín a, E - pomoc). Niekedy je to zlý sen a zaspávanie, no, rozpad ráno, akoby aktívny, ale žiadna sila. Znepokojujú významné zníženie pamäti, kognitívneho poškodenia, kognitívneho poškodenia. Tam bolo porušenie vestibulárneho aparátu, tendencia k zápche (stolice pravidelne, niekedy ovce stolica), poruchy gastrointestinálneho traktu opuch, kypiaci), ako je biliárnej dyskinéza, konštantný křupání chrbtice a kĺbov. Tiež sa obávajú - jazyk je vždy so svetlom žltým kvetom, piť cholagogu (napríklad) - menej plaku. A oči na vnútornej strane majú mierne žltý odtieň, napustené po celom tele. Zapojený do športu po dlhú dobu, som sa nezaoberajú po dobu 2 rokov, ako ťažko nesú fyzickú záťaž a bol neustále obťažovaní kožnú vyrážku (začervenanie, škálovanie, svrbenie kože) na čelo, ktorý je distribuovaný v tvári, ak sa nič neurobí. Aj experimentoval tiež pomáha vitamín C vitamíny B, vitamíny A a E, zrážky sa konal, mimochodom, rovnako ako v ruke, pokožka sa vrátili do normálu, čo značne prasknutý. Koža sa stala normálnou, ale po chvíli sa všetko objavilo. To znamená, že cvičenie je pre mňa toto začervenanie a veľmi rýchlo, v priebehu niekoľkých dní, a imunitný systém, aby okamžite zlyhanie po tréningu, takmer po pravej strane, bez chladných príčin a dôvodov. Keď prestal hrať šport, začal rýchlo schudnúť. Tam bolo 97 kg, teraz 74 kg, tento moment je znepokojujúci! Keďže som venoval veľkú pozornosť športu, vždy som sa podporoval s vitamínmi a rôznymi prírodnými prostriedkami, som amatér, ale bol som skoro ako profesionál. Začal čítať a objasňovať situáciu o mojom stave, dospel k záveru, že je potrebné skontrolovať štítnu žľazu a podobne.

    Odobraná krv a OAM, hormóny štítnej žľazy ultrazvuk (všetky normálne), US-nadobličky (všetko OK). Podal som cez analýzu v každodennom kortizolu v moči, čo má za následok zvýšená! Čítať a našiel veľa príznakov, je spojená so zvýšenou kortizolu, premýšľať, a začervenanie kvôli nej, a ďalšie, a v skutočnosti fiziecheskie zaťaženie viesť k kortizol, a teraz nerobia, a hladiny kortizolu neklesla. Mimochodom, keď odovzdal, žiadne starosti, stres, cvičenie, a ďalšie veci, ležal v zrenia, aby nedošlo k provokovať vzostup kortizolu. Tiež merať telesnú teplotu (podpazušie 8 dní, 10 minút) v posteli ráno - 36,4 počas dňa - 37,2, vo večerných hodinách - 37,0 (čo je priemer).

    Výsledky analýz v zátvorkách sú normatívne. UAC a biochémia. Erytrocyty - 5.16-10 ^ 12 (3.5-5.5), hemoglobín - 156 (130-160), boli mimochodom veľmi vysoké 180-190, leukocyty - 4.9 * 10 ^ 9 (4, 0-9,0), ESR - 2 mm / hodina (2-10), krvné doštičky - 188 x 109 (180-320), močovina - 2,9 mm / l (1,7-8,3) kyselina močová - 260 mm / l, cholesterol - 3,8 mm / l (do 5,2), triglycerín - 0,7 mm / l (0,6-2,28), kreatinín - 83 mm / 115), glukózy v krvi - 4,8 (3,9-6,4), AST - 20 jednotiek / l (1-40), ALT - 21 jednotiek / l (1-42).

    OAM: špecifická hmotnosť - 1015, reakcia - 5,5, bielkovina, bilirubín, glukóza, acetón - nezistené.

    Vo všeobecnosti, že krv, že moč, všetko je normálne.

    Z hormónov: ACTH - 63,06 (7,2-63,3), TSH - 2,6 mIU / ml (0,24-4,3), T3 sv - 5,01 (3,1-6,8 ), T4 SV-19.24 (12-22), anti-TPO - 9.22 (0-34), AT-TG - 11.05 (0-115), kortizol v dennom moči - 1063.86 μg / deň (380,00-940,00), denná diuréza - 4200 ml (mimochodom, keď som sa vzdal, bol som prekvapený, prečo toľko!). Renin - 0,6 ng / ml (0,5 až 1,9), aldosterón - 60,4 pg / ml (vertikálna pozícia 25,2-392, horizontálne 17,6-230,2), metánfrín - 153,5 μg / 24 hodín (25-312) denne. moč, normetanefrín - 183,52 mcg / 24 h (35-445) v dennej moči.

    Vysvetlím ti to zrazu, že som celkom zdravý životný štýl, prázdniny režim - činnosť môjho rozkazu, ísť do postele včas a prebudiť sa na 7-8. Power, samozrejme v poriadku, príslušný, high-grade, vždy sa snažíme, aby ju diverzifikovať, skoro neje sladkosti, káva Sooooo vzácny čaj 1 za deň, sóda, hamburgery a ďalšie škaredé veci nikdy spotrebovaný.

    Tam bol poranenie chrbtice nie je vážne, ale život rozmaznával. Urobil veľa manuálneho náčinia, až kým nenašiel inteligentný nástroj, ktorý veľa rokov pomohol a rozhodol sa veľa zdravotných problémov. Myslím si, že problémy s cervikálnou časťou sú stále nedostatočné, resp. Nedostatočný cerebrálny obeh.

    Hneď po nemocnici som išiel k mojej príručke, pomohla som veľmi dobre, stala sa oveľa lepšia.

    Odvtedy po šiestich mesiacoch som začal pravidelne používať rôzne bylinky a prípravky. Prestal brať lieky, len zriedka sa nootropiká (nejaké dobré pomôcť, aby sa viac aktívny, viac energie). Vzal som si veľa bylín: lebky, Ginkgo biloba, valeriána, Srdcovník, Agaricus, chaga, repík, Potentilla, mlieko, túžobník, Letter, manžetové, Badan, tymián a ďalšie. Pil dosť odlišné, veľmi dobre v spolupráci s mnohými byliniek, niektoré nereagoval, to sa stalo ťažšie. Budem vysvetľovať naraz, všetky byliny s upokojujúcim účinkom, dobrý vplyv, ako pravidlo, takmer okamžite sa začervenanie, tlak lepšie, lepšie spať, ale niekedy dal letargia a slabosť. Vzhľadom k tomu, šport, to je prirodzené pitie adapotegeny - ženšen (nechodili), Eleutherococcus (tiež nejako nie príliš veľa z toho). Leuzea dala najlepší účinok, ale nie tinktúru, ale odvar. Teraz už nepijem, tlak sa zvyšuje a čelo už červenať pri zábere, naopak, dal silu a začervenanie na čelo niekedy sa konalo! Múmia opitý, ale od neho podráždený, a moje strie na oboch pažiach rovnú svietil jasne ružovú farbu a sú bledé.

    Počas tejto dlhej doby som sa naučil veľa o bylinách a dosiahol som určité výsledky, môj srdcový tep je normálny, tlak je nižší, zdá sa mi, že pečeň je lepšia na pocity, po poslednom kurze spím a zaspáva lepšie. Veľmi pochopený, čo je najdôležitejšie, silný účinok bylín na telo. Ale napriek tomu môj kortizol a mnohé problémy, ktoré veľmi ruším, vyžadujú kompetentný prístup pri výbere tráv.

    Obrovská žiadosť o pomoc a odporúčania na základe mojich testov a príznakov! Ak chcete prispôsobiť prácu hypofýzy, štítnej žľazy, nadobličiek, čriev, pečene (možno aj z nej málo dôvodov?), Z čoho, ako som pochopil, všetky tieto problémy sú uzavreté. Takže chápem, a autonómny nervový systém je otriasaný? To všetko sa tiahne od dospievania.

    Áno, mnohé otázky sú vznesené, ale najviac ma znepokojuje ACTH a polyúria. Dovoľte mi, aby som to premýšľal a budete sledovať počet nápojov a vybraných na niekoľko dní. To je dôležité. Keď vezmeme do úvahy opitého, zmerajte množstvo voľnej kvapaliny, pre polievku 150-200,0 ml; na ozdobu - 120,0 ml. Jedzte ako zvyčajne a pokúste sa monitorovať tlak ráno a večer.

    Napíšte s kódom SHIELD-1 (na začiatku listu pred pozdravom), Dmitry.