Imunomodulačné činidlo Algeron - prehľad

Príznaky

Popis je aktuálny 30.07.2014

  • Latinský názov: Algeron
  • ATX kód: L03AB
  • Účinná zložka: Pegylovaný interferón alfa-2b (Tsepeginterferón alfa-2b)
  • výrobca: ZAO BIOCAD, Rusko

štruktúra

Algerón je dostupný ako roztok na subkutánnu injekciu. Jeden mililiter obsahuje 200 μg účinnej látky, čo je negilirovanny interferón alfa-2b, a pomocné látky:

  • trihydrát octanu sodného (2,617 mg);
  • octovej na pH 5,0;
  • Chlorid sodný (8 mg);
  • polysorbát-80 (0,05 mg);
  • dihydrát edetátu sodného (0,056 mg);
  • voda na injekciu(do 1 ml).

Forma vydania

Transparentný roztok na subkutánne injekcie bez farby alebo s mierne žltkastým nádychom.

Algeron je k dispozícii v troch formátoch:

  • jedna striekačka;
  • štyri striekačky;
  • jeden blok "troch balení štyroch striekačiek".

Farmakologický účinok

Použitie lieku Algeron poskytuje imunostimulačné a antivírusové účinky. Mechanizmus pôsobenia lieku, ako aj jeho biologické a klinické účinky sú určené aktivitou jeho zložky pegylovaného interferónu alfa-2b (peg-IFN alfa-2b), ktorý je tvorený kombináciou polymérnej štruktúry (polyetylénglykolu (PEG), ktorej molekulová hmotnosť je 20 kDa) s molekulou interferón alfa-2b.

IFN alfa-2b sa získajú spôsobom biosyntézy s použitím technológie rekombinantnej DNA, to znamená umelo vytvorenej ľudskej sekvencie DNA, ktorej časti môžu byť syntetizované chemicky polymerázovou reťazovou reakciou. Vyrába sa tiež pri namáhaní Escherichia coli Escherichia coli, v ktorom je zavedený gén ľudského interferónu použitím techník genetického inžinierstva.

  • imunomodulačnej;
  • protivírusový;
  • antiproliferatívne pôsobenie.

Jeho účinnosť proti vírusom je spôsobená jeho schopnosťou viazať sa na špecifické bunkové receptory. Výsledkom tohto procesu je spustenie komplexného mechanizmu určitých intracelulárnych reakcií, v dôsledku ktorých je potlačený genóm vírusu a produkcia vírusových proteínov. Imunomodulačný účinok IFN alfa-2b sa prejavuje zvýšením ochranných vlastností imunitného systému tela. Účinok interferónu je zameraný na:

  • zvýšená cytotoxicita T-vrahov a iných prirodzených zabijakov;
  • zvýšená fagocytová aktivita makrofágov;
  • diferenciácia T-pomocníkov;
  • ochrany T buniek pred programovanou smrťou buniek (apoptóza).

Imunomodulačný účinok u tých, ktorí boli liečení Algeronom, je tiež spôsobený tým, že interferón má schopnosť ovplyvňovať produkciu množstva cytokínov (napríklad, interleukíny alebo interferón gama).

Farmakodynamika a farmakokinetika

Prípravky obsahujúce ako aktívnu zložku peg-IFN alfa-2b, vyvoláva zvýšenie koncentrácie efektorových proteínov, ktoré zahŕňajú sérový neopterín, ako aj 2'5'-oligoadenylát syntetázy. Po jednorazovej injekcii skupiny dobrovoľníkov pre injekciu Algeronu mali dávkovo závislé zvýšenie sérových hladín neopterínu. Maximálny nárast tohto indikátora bol pozorovaný 48 hodín po injekcii. Zavedenie lieku v jedinej týždennej dávke, ktorá sa rovná 1,5 μg na 1 kg hmotnosti pacienta, zabezpečuje udržanie sérových pacientov trpiacich hepatitída C, stabilná vysoká koncentrácia neopterina.

Pri vykonávaní in vitro Antivírusová aktivita nemodifikovaných IFN alfa-2b. Štúdie potvrdili, že v dôsledku pegylácie molekuly IFN alfa-2b:

  • Jeho absorpcia sa spomalí z miesta vpichu;
  • objem distribúcie sa zvyšuje;
  • klírens sa významne znižuje (čo naopak spôsobuje viac ako desaťnásobné zvýšenie trvania terminálneho polčasu rozpadu) peg-IFN alfa-2b v porovnaní s IFN alfa-2b nemodifikovaný typ).

Doba vylučovania Algeronu z tela presahuje 153 hodín, čo je približne 6,5 dňa. V dôsledku subkutánneho podávania lieku raz týždenne pacientom liečeným hepatitída C, pozoroval sa postupne zvyšujúci sa koncentrácia Algeronu v závislosti od dávky až do ôsmeho týždňa, po ktorom sa nezaznamenala ďalšia kumulácia.

U pacientov s poškodením funkcie obličiek nebol vzťah medzi farmakokinetikou Algeronu a klírensom kreatinínu stanovený. Maximálna koncentrácia peg-IFN alfa-2b, jeho polčas a AUC sa zvýšili v pomere k stupňu renálnej insuficiencie. Ak existujú nejaké nežiaduce reakcie na podávanie lieku u pacientov s ťažkým a stredne ťažkým poškodením funkcie obličiek, odporúča sa opatrný lekársky dohľad a úprava dávky smerom k jeho zníženiu.

na porušenie funkcie pečene u pacientov trpiacich hepatitídou typu B alebo C a uirroza pečeň, Farmakokinetické parametre lieku Algeron zostávajú nezmenené v porovnaní so zdravými ľuďmi. Nepoužívajte liek u pacientov s výrazným stupňom poškodenia pečeňových funkcií, pretože pre túto skupinu farmakokinetických skupín liečiv peg-IFN alfa-2b nebol študovaný.

Farmakokinetické parametre peg-IFN alfa-2b nezávisia od veku pacienta, takže starší ľudia nepotrebujú úpravu dávky Algeronu.

Indikácie na použitie

Účel Algeronu je užitočný pri liečbe chronickej formy primárna hepatitída C u pacientov s pozitívnou RNA vírusu hepatitída C (HCV), ak nemajú príznaky dekompenzácie pečene. Nejúčinnejšou metódou liečby je komplexná liečba, ktorá predpisuje podávanie prípravkov IFN-alfa (vrátane peg-IFN alfa-2b) v kombinácii s ribavirín.

kontraindikácie

Algeron nie je priradený nasledujúcim skupinám pacientov:

  • Ľudia s precitlivenosťou na lieky IFN, polyetylénglykol (PEG), ako aj v ľubovoľných pomocných zložkách lieku Algeron.
  • Pacienti s dekompenzovanou formou cirhóza pečene, pri ktorých súčet bodov na stupnici Child-Pugh zodpovedá triede B alebo C.
  • Pacienti, ktorí krvácajú kŕčové žily.
  • Pacienti s HIV alebo hepatitída C, u ktorých je v pozadí diagnostikovaná cirhóza pečene hepatálna insuficiencia.
  • Pacienti s autoimúnna hepatitída.
  • Pacienti s diabetes mellitus v štádiu dekompenzácie.
  • Pacienti s hyper- alebo hypotyreózy.
  • Pacienti, ktorí majú výraznú depresiu funkcie hematopoézy kostnej drene. Deti, tehotné a dojčiace ženy.

S opatrnosťou je liek predpísaný pre pacientov s duševnými poruchami, s renálnou dysfunkciou, ľudí trpiacich srdcovým a cievnym ochorením a autoimunitnými ochoreniami av kombinácii s myelotoxické lieky.

Vedľajšie účinky

Pri liečbe Algeronu v odporúčaných dávkach, vrátane kombinácie lieku s ribavirín, vedľajšie účinky boli mierne alebo stredne závažné a neznamenali prerušenie liečby. Najčastejšie zaznamenané:

  • bolesti hlavy, zvýšená podráždenosť, depresívne stavy, emocionálna labilita;
  • nevoľnosť a nevoľnosť hnačka;
  • suchý kašeľ;
  • bolesť v kĺboch, ako aj bolesť svalov;
  • kožné reakcie, vyjadrené vo forme zvýšenej suchosti, olupovanie kože, svrbenie a výskyt vyrážok na nich;
  • lokálne reakcie v mieste podania lieku;
  • všeobecné príznaky (febrilný stav, asténia a podobne);
  • poruchy lymfatického a obehového systému;
  • zmeny laboratórnych ukazovateľov.

Vo všeobecnosti frekvencia nežiaducich nežiaducich reakcií závisí od dávky lieku Algeron podávaného pacientovi.

Algeron: návod na použitie a režim dávkovania

Odporúča sa injikovať injekčný roztok pod kožu do tukových tkanív:

  • v oblasti stehna (predný povrch stehna s výnimkou slabín a oblasti kolena);
  • v oblasti prednej brušnej steny (s výnimkou stredovej čiary a oblasti okolo pupka), ktoré sa striedajú s miestom podania injekcie.

Najlepšie je podanie injekcie pred spaním. Liečba je predpísaná ošetrujúcim lekárom, v priebehu liečby by mal byť pacient pod dohľadom špecializovaného odborníka so skúsenosťami s liečbou hepatitída C.

Liečivo sa podáva raz týždenne rýchlosťou 1,5 mcg na každý ďalší kilogram telesnej hmotnosti pacienta. Je dôležité mať na pamäti, že každá injekčná liekovka a každá injekčná striekačka sú určené len na jedno použitie. Je tiež zakázané podávať Algeron intravenózne.

Dĺžka liečby a že je potrebné upraviť režim dávkovania je stanovená v závislosti od genotypu vírusu nežiaducich účinkov a ich stupňa závažnosti, parametre analýzy krvi, prítomnosť yl absenciu dysfunkcie vnútorných orgánov a systémov (najmä, pečeň, obličky a nervový systém),

predávkovať

Keď bola dávka Algeronu prekročená, pre pacienta neboli žiadne závažné dôsledky. Najmä náhodná dvojnásobná dávka peg-IFN alfa-2b nevyvoláva príznaky predávkovania a intoxikácie organizmu. Na vylúčenie nežiaducich reakcií nie je potrebná lekárska intervencia a stiahnutie lieku.

Algerona pokyn znamená, že tam sú kazuistiky predávkovania, ktoré sa objavili po podaní injekčného roztoku po dobu 2 dní v rade bez držania týždenný interval, ako aj po podaní roztoku každý deň po dobu jedného týždňa. Neboli zaznamenané žiadne závažné, život ohrozujúce alebo súvisiace s liečbou následky. Táto droga nemá konkrétny charakter protijed.

interakcie

kombinácie peg-IFN alfa-2b a lieku ribavirín nemá vplyv na farmakokinetické interakcie. Na pozadí liečby peg-IFN alfa-2b nemal žiadny vplyv na:

  • farmakokinetika tolbutamid;
  • farmakokinetika mefenytoínu;
  • farmakokinetika debrizohina;
  • farmakokinetika dapson;
  • aktivita izoenzýmov cytochrómu P450 CYP1A2 a CYP3A4;
  • aktivita N-acetyltransferázu.

Zároveň však:

  • zvyšuje aktivitu cytochrómu P450 CYP2C8 / C9 a CYP2D6 (z tohto dôvodu je liek používať opatrne u pacientov, ktorí sú liečení inými liekmi v týchto izoenzýmov, ktoré zahŕňajú biotransformáciu);
  • aktivita izoenzýmu 1A2 systému cytochrómu P450 je potlačená;
  • sa zvyšuje plocha pod krivkou AUC teofylínu;
  • priemerné hladiny metabolitov sa zvyšujú metadón;
  • pravdepodobnosť laktátová acidóza u pacientov s HIV, ktorí podstupujú liečbu VAAP.

Obchodné podmienky

V lekárenských reťazcoch je Algeron prepustený na predpis.

Podmienky skladovania

Liečivo musí byť skladované v dobre chránenom prostredí pred slnečným žiarením a mimo dosahu detí pri dodržaní teplotného režimu 2 až 8 stupňov. Nechladzujte liekovky roztokom Algeron.

Dátum vypršania platnosti

Liečivo si zachováva svoje farmakologické vlastnosti počas dvoch rokov. Použitie po dátume exspirácie je zakázané.

Recenzie o Alghero

Početné štúdie a recenzie pacientov o Alžírne, zanechané na fóre, naznačujú, že užívanie drog peg-IFN alfa-2b ako súčasť komplexnej terapie je teraz zaslúžene považovaná za "zlatý štandard"Liečenie. Napriek tomu, že účinnosť liečby závisí predovšetkým na vírusový genotyp, jeho ukazovatele sú však v rozmedzí od 50 do 90%. Tak, - a klientov Algerone sú v bode - dosiahnuté trvalej virologickej odpovede vo viac ako 80% pacientov s druhým a tretím vírusom hepatitídy C genotypu a takmer 70% pacientov s HCV genotypom prvý.

Analógom Algeronu je droga Pegasys, ktorý bol dlho považovaný za uznávaný štandard liečby hepatitída C. Avšak pri výbere medzi Pegasysom a Algeronom väčšina pacientov uprednostňuje druhú. A to nie je prinajmenšom kvôli skutočnosti, že priebeh liečby s produktom CJSC "BIOCAD" stojí poriadne lacnejší.

Ďalším prínosom pre spoločnosť Algeron je, že od roku 2013 výrobca oznámila spustenie spoločného programu "Priebeh oživenia", Ktorá podporuje pacientov, ktorí nedostávajú finančnú podporu zo štátneho rozpočtu. Realizáciou tohto projektu, "BIOCAD" spoločnosť vytvorila sociálne siete pre ľudí s hepatitídou C, a túži zničiť stereotypov, že choroba je iba problém anti-sociálne skupiny. Po pripojení k podpornému programu majú pacienti možnosť získať Algeron za cenu, ktorá je o 35-50% nižšia ako trhový priemer.

Cena Alghero

Kúpiť Algheron v Moskve môže byť od 1. júla 2013. Získanie lieku v licencovaných farmakologických reťazcoch, pacientov s hepatitída C súčasne pripojiť k systému kumulatívnych zliav, čo umožňuje znížiť cenu Algeronu o 5-55%.

Fórum pre hepatitídy

Zdieľanie vedomostí, komunikácia a podpora pre ľudí s hepatitídou

Antivírusová terapia na algeróne

moderátor: Gudvin

  • Prejsť na stránku:

Re: Alghero

Vaša správa rozrazil »09 nov. 2013 19:36

Re: Alghero

Vaša správa spisovateľka »12 Nov 2013 21:44

20 rokov, F-4, zaťaženie - 6,25 * 10 ^ 6
Mám mínus.

Re: Alghero

Vaša správa GodAstronaut »13 Nov 2013 16:24

Re: Alghero

Vaša správa alfa »13 nov. 2013 16:32

Re: Alghero

Vaša správa GodAstronaut »13 nov. 2013 16:44

Re: Alghero

Vaša správa Drovosek »13 Nov 2013 17:14

Re: Alghero

Vaša správa spisovateľka »13 Nov 2013 23:16

20 rokov, F-4, zaťaženie - 6,25 * 10 ^ 6

Re: Alghero

Vaša správa Drovosek »14 Nov 2013 00:16

Re: Alghero

Vaša správa marika »14 Nov 2013 03:54

normalizovaný obal;normalizovaný obal;

-kategórie

  • ima (2)
  • Cha charge (2)
  • stlačte (2)
  • kráľ šaman karikatúra 2001 (2)
  • Šampionát (2)
  • futbal (2)
  • naruto animované seriály (2)
  • cha (2)
  • kráľ šamanov (2)
  • loboda vaše oči (1)
  • wow (1)
  • Fullmetal Alchemist Animated Series (1)
  • Epicwow (1)
  • moddingway (1)
  • ruky klipy (1)
  • znalecké posudky rizík (1)
  • sergey brouci (1)
  • majster (1)
  • allhockey (1)
  • Julianna Guarda rozbitá láska (1)
  • kúzelní čarodejníci (1)
  • Death Note (1)
  • kruh (1)
  • preklady cha (1)
  • wow 6 2 3 (1)
  • isengard (1)
  • ruky do albumov (1)
  • nariadenie o odmeňovaní práce (1)
  • storonavigator (1)
  • samuraj x (1)
  • keď sme boli mladí (1)
  • Šaman kráľ (1)
  • mmotop (1)
  • wareneingang bei uns voraussichtlich heute erwarte (0)
  • bonusové predpisy jednotlivé ukazovatele (0)
  • nariadenie o odmeňovaní pracovnej vzorky 2016 (0)
  • postoj k odmeňovaniu pracovných síl a bonusom pre pracovníkov (0)
  • skladovanie v kürze erwartet (0)
  • smartlab (0)
  • taxfree12 (0)
  • poskytnutie materiálnych stimulov pre zamestnancov (0)
  • registrácia ochrannej známky (0)
  • ruspatent (0)
  • verfügbarkeit stark schwankend leider kei (0)
  • im wareneingang eingetroffen prüfung und (0)
  • postoj k odmeňovaniu pracovných síl a bonusom pre pracovníkov (0)
  • quote spy (0)
  • nikitich (0)
  • a nikonov (0)
  • kolektívna zmluva (0)
  • pizza (0)
  • ukazovatele bonusov pre zamestnancov (0)
  • rusfootball (0)
  • rbc (0)
  • plnka na koláče (0)
  • cestovanie (0)
  • paradajková omáčka na pizzu (0)
  • registrácia názvu spoločnosti (0)
  • omáčka na pizzu (0)
  • plnka na pita chlieb recepty s fotografiami jednoduché a chutné (0)
  • unikajúci bojovník (0)
  • Riziko likvidity (0)
  • likvidita aktív (0)
  • jednoduché plnenie pizze (0)
  • pizza toppings (0)
  • likvidita (0)
  • registrácia názvu a loga (0)
  • selektívne riziká (0)
  • riziko straty zisku je (0)
  • ruky hore kľúče (0)
  • poskytnutie odstránenia polohy (0)
  • uwow (0)
  • pomer pohľadávok a záväzkov (0)
  • kráľ šamanov (0)
  • pizza recept (0)
  • 2ch (0)
  • oko planéta (0)
  • plnka na pizzu (0)
  • cdx (0)
  • Loboda vaše oči (0)

-Vyhľadávanie podľa denníka

-Odoberať e-mailom

-štatistika

Algeron: cena; pacientov, ktorí boli liečení týmto liekom

alexey: kurz 66 mesiacov Algeron + ribaverin trval mesiac a pol hemoglobínu 98 erytrocytov, potom v mínusových lekároch.

Áno, môžete piť 6 litrov denne so všetkými vyššie uvedenými, ale obsah tuku by nemal byť vyšší ako 6,5%. Priemerná hmotnosť 6 litrov mlieka je 6 579 kg (informácie nájdete v spoločnosti Yandex).

Dobré popoludnie! Mám hepatitídu c, genotyp 8, vírusové zaťaženie 555555. Teraz liečím algerón + reboverin! Liečba prechádza bez malého pobochek, určite je, ale vy môžete vydržať! Vlasy vypadávajú, bolesti v kĺboch, suchý kašeľ! Ale vo všeobecnosti je to všetko prijateľné! Pczr odovzdal po 9 nyxis výsledkoch, ale neviem! Niekedy sa objavujú záchvaty, nálada sa často mení!

V lekárskej praxi sa zaznamenali prípady, keď vypadli vlasy a zmenili ich pigmentáciu v dôsledku príjmu liekov predpísaných na terapeutické účely. Medzi tieto lieky patrí: kyselina boritá, cytostatiká, bizmut, antikoagulanciá, antimaláriové a tyreostatické látky. K dispozícii sú tiež difúzne alopécia, ktoré sú spôsobené poruchami endokrinného systému (slinivky brušnej ochorenia, tyreotoxikóza, hypogonadální, hypotyreóza), a tiež v dôsledku u dialyzovaných pacientov pacientov s chronickým zlyhaním obličiek. Akonáhle patologický prostriedok prestal fungovať, rast vlasov sa okamžite obnovil.

Také dôležité faktory ako je trvanie vypadávania vlasov, zvýšený prolaps, celkové zníženie počtu vlasov naznačujú, že ochorenie sa už objavilo a postupne sa rozvíja. Predtým utrpeli ťažké ochorenia, užívali rôzne lieky, tuhé diéty tiež ovplyvnili stav vlasov a môžu viesť k ich strate. Skúmanie pokožky hlavy a jej kontrola zápalu sú hlavnými úlohami trichlóga pri počiatočnom vyšetrení pacienta. Ďalej odborník odhaduje distribúcie a hustota vlasov, nasleduje kontrola hlaveň priemer vlasov, tvaru, dĺžky a stanovenie stupňa poškodenia vlasov podaní pacientovi upozornenia.

Po očkovaní som začal strašnú stratu vlasov. Navyše sa úly tiež zdalo chladné. Šesť mesiacov po očkovaní sa zvýšil TSH, resp. Hypotyreóza. Po príjme L-tyroxínu TTG sa normalizoval, endokrinológ hovorí, že je potrebné pokračovať v jeho užívaní. Okrem toho endokrinológ povedal, že vlasy by mali byť obnovené. Som v panike, koža mojej hlavy už svieti. Povedzte mi, prosím, čo robiť, aby ste zastavili spad. Otočila som sa z veselého, istého dievčaťa do podráždeného a zmäteného človeka. Všetky myšlienky len o vlasoch. Ďakujeme vopred!
. Akceptovaný ferrum lek a zinok, v krvi bol nízky index železa, po jednom mesiaci prijatia som si uvedomil, že je to zlé pre železo, robila som analýzu, ale teraz prekračuje moju normu.

Jo.. nie len ja akútny strata vlasov problém.. teraz chápem, ze to, čo.. tiež videl Diane-85, tri a viac rokov s prestávkami po dobu šiestich mesiacov, asi šesť mesiacov piť, potom zlomiť.. potom začal veľký prípad vlasy.. ale mám takú hrivu. a všetko, a tam je viac vznešenosti, a nemohol som ani zaviazať tento problém abstinenčnými tablet.. Teraz pravidelne piť Yasmin antikoncepcie, ale nie po dlhú dobu, a trojmesačná lehota, a opäť prestávka.. Chcel by som vedieť, že bezpečnejšie v mojom prípade, piť krátku dobu alebo dlhšiu pitie neustále, nemajú v pláne rodiť vzhľadom na svoj vek, bol som 96 alebo tak nejako.. stále môžete vychutnať ako antikoncepcia? a ja som zvýšil rast hovädzieho dobytka na zbytočných miestach a užívanie Yariny mi pomáha redukovať ho.

Sassi Voda:
7 litrov čistej vody
6 citrónovo jemne nasekaných (môže byť jednoducho prstence)
6 uhorky, ktoré nie sú lúpané, narezané na krúžky
6. strúhaný zázvor (nie viac a potom koktail bude trpký ((()
5-65 listov (ak je sušené, varte s vriacou vodou, napnite a pridajte koktail)

Liečivo by sa malo uchovávať v dobre chránenom priestore pred slnečným žiarením a mimo dosahu detí pri dodržaní teplotného rozsahu 7 až 8 stupňov. Nechladzujte liekovky roztokom Algeron.

Užívanie lieku spolu s antihypertenzívnymi liekmi môže vyvolať aditívny antihypertenzívny účinok.

Algeron

Ekaterina Ruchkina 21. mája 2015

Popis a pokyny prípravku Algeron

Algeron je antivírusová látka, ktorá sa používa pri komplexnej liečbe hepatitídy C. Liečivo obsahuje látku nazývanú chaineginterferón alfa-2b. Bez toho, aby sme sa dostali do komplexných vlastností tohto typu interferónu, stručne opisujeme mechanizmus jeho účinku na vírusy.

V tele je táto látka (ktorá je súčasťou kvapalnej imunity) spôsobuje produkciu určitých zlúčenín v bunkách infikovaných vírusmi, ktoré zabraňujú šíreniu patogénu. Aj interferón aktivuje a zvyšuje aktivitu všetkých zložiek bunkovej imunity (zabijacie bunky, makrofágy, lymfocyty atď.). Pre túto látku sú popísané ďalšie imunitné mechanizmy, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie a pomáhajú bojovať proti rôznym infekciám.

Aktívna zložka Algeronu sa vyrába biotechnologickými metódami - ľudský interferón produkuje kmene baktérií.

Tento nástroj sa používa, keď:

  • Hepatitída C - aktívna, primárna, chronická. Liečba sa vykonáva spolu s liekom Ribavirin;

Produkujú Algerone vo forme injekčného roztoku. Zavádzajú sa subkutánne do brušnej steny alebo stehna a striedajú oblasti injekcií. Dávkovanie sa vykonáva podľa tabuľky, ktorá obsahuje návod na liečbu. Norma trvá 1,5 μg na kilogram hmotnosti pacienta. Injekcia sa vykonáva raz týždenne.

Je potrebné začať liečbu pod dohľadom skúseného lekára, ktorý vypočíta dávky a vysvetlí, ako robiť injekcie. Takisto zhodnotí stav pacienta na začiatku liečby (vrátane výsledkov kontrolných testov). Ďalšie injekcie sa môžu vykonať nezávisle. Pokyny na prípravok Algeron podrobne opisuje, ako sa injekcie podávajú samostatnou striekačkou alebo už naplneným roztokom.

Nezabudnite si prečítať tieto informácie a presne dodržiavať tieto odporúčania. Každý z opísaných krokov nie je výsledkom nadmerných preventívnych opatrení, ale je časťou techniky, ktorú vyvinuli a uplatnili desaťročia. Jeho cieľom je zachovať vaše zdravie a nakoniec aj život.

Tiež poznámka opisuje úpravu dávok Algeronu pre rôzne poruchy, patológie predtým a získané. Tieto informácie sú nevyhnutné ako pripomienka lekárovi. Pacient by mal pochopiť, že je neprijateľné urobiť akékoľvek úpravy lieku nezávisle!

Kontraindikované v:

  • Závažné ochorenie pečene - cirhóza dekompenzované, zlyhanie pečene s kombináciou HIV a hepatitídy C, autoimunitné hepatitídy, a tak ďalej;
  • Ťažké renálne patológie;
  • Choroby nervového systému vrátane epilepsie;
  • Choroby kardiovaskulárneho systému, najmä tie, ktoré nie sú vhodné na kontrolu liečiv;
  • Patológie štítnej žľazy, ktoré nemožno korigovať užívaním liekov;
  • Dedičné poruchy metabolizmu laktózy;
  • Onkologické choroby;
  • Niektoré krvné choroby, vrátane ťažkej hemopoézy v kostnej dreni a závažného patologického nedostatku hemoglobínu;
  • Neznášanlivosť na zložky Algerone alebo ribavirin;
  • Tehotenstvo a laktácia;
  • Liečba muža, ktorý je sexuálnym partnerom tehotnej ženy;
  • Liečba pacientov mladších ako vek;

- s opatrnosťou, keď -

  • Kombinácie hepatitídy C s HIV pri určitých mierach aktivity patogénov;
  • Závažný diabetes mellitus s rizikom komplikácií;
  • Ťažké pľúcne patológie;
  • Niektoré porušenia krvného vzorca a koagulačného systému;
  • Keď sú liečené myelotoxickými látkami;

Nežiaduce účinky

Prípravok je dobre študovaný a je to dokázané najmä podrobným opisom všetkých možných nežiaducich účinkov. Zmieňame tu len tie symptómy, na ktoré sa pacienti veľmi často sťažovali. Sú to:

  • Chrípkovitý stav s horúčkou, zimnicami;
  • Pocit únavy, slabosti;
  • Zvýšená emočnosť, depresia, úzkosť, nespavosť, znížená pozornosť;
  • bolesti hlavy;
  • Nevoľnosť, hnačka, bolesť brucha, nedostatok chuti do jedla;
  • Bolesť v krku v svaloch a kĺboch;
  • Suchý kašeľ, dýchavičnosť, bolesť hrdla;
  • Zápal miest vpichu injekcie, suchosť, svrbenie, vločkovitá pokožka, vypadávanie vlasov;

Aj na strane laboratórnych krvných indikátorov sa často vyskytli výrazné zmeny vo svojom vzorci, pokles koncentrácie glukózy a zvýšenie koncentrácie triglyceridov.

Takéto reakcie sprevádzali liečbu približne desiateho pacienta. Ale môžu existovať ďalšie príznaky. Akákoľvek zmena vášho stavu (dokonca aj predpokladaná, imaginárna) je dôležitá, čo najskôr, aby ste o tom informovali ošetrujúceho lekára.

Analógy lacnejšie ako Algheron

Tento nástroj je príliš špecializovaný a používa sa v takých nebezpečných patológiách, že je jednoducho nebezpečné vybrať a používať analógy, ktoré sú lacnejšie. Ale na druhej strane, náklady na Algeron a iné podobné lieky môžu šokovať nepripravenú osobu.

Analógy tohto činidla (obsahujúceho peginterferón) sú:

Obe tieto lieky sú drahšie. Ruský Algeron sa v skutočnosti javil ako ekonomickejšia alternatíva k dovážaným drogám.

Keď sa v nemocnici prečíta liečba - injekcie sa majú vykonať bezplatne. Zvyčajne trvá liečba až po prvé zlepšenie ("mínus"), po ktorom sa pacient prenesie na ambulantnú starostlivosť. V niektorých regiónoch existujú programy, ktoré možno použiť na získanie takýchto produktov so zľavou.

Recenzie o Alghero

Mnohí z tých, ktorí zažili hepatitídu C, sú liečení štandardnou schémou: Algeron + ribavirín. Navyše podľa samotných pacientov je ich voľba často dôsledkom nižších nákladov na terapiu (v porovnaní so zahraničnými analógmi).

V prvých dňoch po podaní injekcie tohto lieku pacienti trpia rôznymi vedľajšími účinkami. Napríklad:

- Horúčka, bolesť hlavy, chlad, horúčka... Tak začala liečba.

- Moja teplota zvyčajne trvá tri dni po injekcii. Už som na to zvyknutý. Ďalšou hroznou vecou je nevoľnosť. Za to stojí za to začať niečo robiť, začína sa zmäcovať.

Niektorí poznamenávajú, že po následných injekciách nie je takéto zhoršenie stavu:

- Bolo to už niekoľko týždňov. Som zvyknutý - teplota nikdy neprekročí. Samozrejme, slabosť, neprítomnosť je depresia - stane sa to... akceptujem všetky druhy pečene pre pečeň, aby sa niečo zlepšilo.

- Bol som účastníkom klinických skúšok. Za rok som dostal všetky pobachki, ktoré sú teraz opísané v anotácii. Ale on bol vyliečený.

Vo všeobecnosti, čítanie recenzií o Algherone, chápete, ako individuálne každý organizmus reaguje na takúto liečbu. Aj ľudská individualita je veľmi dôležitá: niekto je pripravený vydržať takmer akékoľvek utrpenie kvôli účelu, zatiaľ čo iní sa neustále pokúšajú "zakryť" akékoľvek zhoršenie zdravotného stavu novými a novými liekmi. Netreba dodávať, že účinnosť liečby sa líši, ale tí, ktorí dokázali poraziť túto chorobu - veľa.

Liečba hepatitídy s algeronom a ribavirínom

Liečba hepatitídou C, 1 genotyp. SOF + DCV

Stručne povedané: 1 genotyp, neexistuje fibróza, zaťaženie je 6 miliónov ALT, AST a TTG sú normálne. Koinfekcia HIV, CD4 - 420 (všetky údaje k 26.06), ARVT - kievksa, ritonavir, prezidenta. Spravte typ IL28.
PVT súhlasila, včera chceli odobrať, nie sú žiadne lieky. Na otázku, kedy a čo sa stane, odpoveď je Algerone + Ribavirin, volajte v auguste.
Mal by som sa uspokojiť s Algeronom alebo stlačiť, aby som dal Pegasovi? Algeron sa používa v meste Rashe 2 roky. Podľa dôkazu o prenosnosti je najlepší účinok rovnaký ako účinok Pegasysu. Niečo pochybujem.

Všetko bude v poriadku! Zistil som to!

Alexey, a tu, ak je to možné viac podrobne? Mená napíšu?
A vo všeobecnosti stojí za to spoliehať sa na takúto možnosť v SC, ak sa teraz ponúkne Algeron.

Drogy nie sú zaregistrované v Rusku, a keď sú registrované, milióny budú stáť. VikeyruPak ​​(3D) má sľub v Rusku na jeseň 1,5 milióna rubľov. Cm. Post http://hivlife.info/showthread.php?p=455962#post455962, kde je uvedené, ako sa pripojiť k čínskej sekcie. Potrebuje sa hlavne kúpiť daklatasvir. Zasielanie z Číny nie je a libo samo bude musieť letieť do Hong Kongu, alebo nejakí ľudia spolupracujú, čip a poslať niekoho, kto je dôveryhodný (v tomto prípade je nutné si vybrať, to je pravda. Ak je dôvera nikto, budete musieť letieť sám. Visa v Hongkongu nie je potrebujete len pas). Ale najprv si prečítajte čínsku sekciu.
Sofosbuvir vidieť.
Pokyn pre tých, ktorí chcú nezávisle objednať sophosbuvir v Indii
IndiSof

Existuje niekoľko ďalších tém, ale dosť z nich. úhrnom

a) SOF
b) DCV
c) ribaverin.

Je oveľa jednoduchšie kontrolovať túto liečbu ako zvyčajne, neočakávajú sa žiadne komplikácie. Trvanie liečby je 12 týždňov. Odhadované náklady - menej ako 4000 USD. Spýtajte sa lizok, koľko strávil. Možno menej.

Catatonia lucidus Užívateľ № 17142 Zaregistrovať sa 26.04. Príspevky 725 Reputácia 246

Re: Algerone + liečba ribavirínom.

Wow, je to už 1,5. Zaznel som pre dvoch na jar, pripravujem mólo na účet na jeseň))

Catatonia lucidus Užívateľ № 17142 Zaregistrovať sa 26.04. Príspevky 725 Reputácia 246

Re: Algerone + liečba ribavirínom.

Je oveľa jednoduchšie kontrolovať túto liečbu ako zvyčajne, neočakávajú sa žiadne komplikácie. Trvanie liečby je 12 týždňov. Odhadované náklady - menej ako 4000 USD. Spýtajte sa lizok, koľko strávil. Možno menej.

Náklady: Presne si pamätám 1910 Baku za DAC. Pplus 30 000 tyr osobe lietajúcej do Hongkongu na dok. A 70.000 tyroch sú tri plechovky Maypap a dva realtagraviry. Nepamätám si, koľko bol Mayphes. Pretože zaplatila za všetko naraz. Ale teraz sa to zdá byť oveľa lacnejšie. No, teraz platia za vírusové testy. A ďalší 3500 je severná hviezda Ribaverin pr-va. Tu je taká aritmetika. Dúfam, že mínus a som rád, že som nemusel predať byt, aby som si kúpil víťaza.

Obyvateľ fóra Užívateľ № 13109 Registrácia 22.03. Umiestnenie СПб Príspevky 107 Reputácia 5

Re: Algerone + liečba ribavirínom.

A znova ahoj!

Porazil som infu, aby som začal s HTP manželom. Nasledujúce je zaujímavé: v akom dávkovaní bude potrebné prijať SOF + DCV? Snažím sa plánovať svoje výdavky.
Ak sa pochopiť odporúčanie easly sa SOF 400 mg (1 x / deň) sa DCV 30 alebo 60 mg (1 x / deň), ribavirín 1200 mg / deň (popisok Bobcat vyššie) po dobu 12 týždňov.

Dovoľte mi spomenúť genotyp 1, fibroscan = 0, ARVT - kievksa / ritonavir / prezista. Vzhľadom na to, že v schéme je ritonavir, má byť DCV 30 mg / deň? Správne, ak nie.

A napriek tomu, z uvedených generík v pevnej tému fóra je v každom prípade čo si vybrať? Pretože kvalita liečby netrpí?

Naposledy upravil Бублигум; 15.03. v 15:39.

Všetko bude v poriadku! Zistil som to!

Porazil som infu, aby som začal s HTP manželom. Nasledujúce je zaujímavé: v akom dávkovaní bude potrebné prijať SOF + DCV? Snažím sa plánovať svoje výdavky.
A ešte viac, od tých, ktoré sú uvedené v generických látkach s pevným predmetom, všetko čo si vybrať? Pretože kvalita liečby netrpí?

sophosbuvir 400 mg, + daklutasvir 60 mg raz denne po dobu 12 alebo 24 týždňov v závislosti od prítomnosti alebo neprítomnosti cirhózy. môže byť potrebné pripojiť ribavirín - bude sa uvádza genotypizácia a fibroscan.

Vzhľadom na to, že v schéme je ritonavir, má byť DCV 30 mg / deň? Správne, ak nie.

nedávne udalosti naznačujú, že nie je potrebná úprava dávkovania ani s darunavirom / ritonavirom, ani s lopinavirom / ritonavirom. easly

v schéme s DRV znížiť dávku DCV na 30 mg by nemala byť. a keďže cirhóza nehovorí, nepotrebujete ribavirín, najmä preto, že plánujete IVF.
o generikách sotva niekto povedať so 100% zárukou, ale neboli žiadne sťažnosti, všetko bolo úspešne liečené, ako som to pochopil, čo je to, čo si želám pre vás.

Naposledy upravil mr.brightside; 15.03. o 15:58.

všetok život je vo vašich rukách. v tejto malom boxe s bunkami. (C)

Obyvateľ fóra Užívateľ № 13109 Registrácia 22.03. Umiestnenie СПб Príspevky 107 Reputácia 5

Re: Algerone + liečba ribavirínom.

mr.brightside upravil svoj post vyššie

A stojí za to urobiť znovu fibroscan? Prvá bola urobená už dávno, pravdepodobne pred pár rokmi.

Naposledy upravil Бублигум; 15.03. o 15:47.

Všetko bude v poriadku! Zistil som to!

Štatistiky fóra User No.18165 Prihlásený 30.07. Miesto С-Петербург Príspevky 391 Reputácia 178

Re: Algerone + liečba ribavirínom.

A stojí za to urobiť znovu fibroscan? Prvá bola urobená už dávno, pravdepodobne pred pár rokmi.

aby ste dostali primeranú liečbu, musíte mať expirovaný údaje o zdravotnom stave. to je nepravdepodobné, samozrejme, stav pečene sa degradoval na cirhózu na pár rokov, ale.

Naposledy upravil mr.brightside; 15.03. v 16:08. Páčilo sa: novogod73

všetok život je vo vašich rukách. v tejto malom boxe s bunkami. (C)

Obyvateľ fóra Užívateľ № 13109 Registrácia 22.03. Umiestnenie СПб Príspevky 107 Reputácia 5

Algeron

Popis a pokyny prípravku Algeron

Algeron je antivírusová látka, ktorá sa používa pri komplexnej liečbe hepatitídy C. Liečivo obsahuje látku nazývanú chaineginterferón alfa-2b. Bez toho, aby sa dostali do komplexných vlastností tohto typu interferónu. stručne opisuje mechanizmus jeho vplyvu na vírusy.

V tele je táto látka (ktorá je súčasťou kvapalnej imunity) spôsobuje produkciu určitých zlúčenín v bunkách infikovaných vírusmi, ktoré zabraňujú šíreniu patogénu. Aj interferón aktivuje a zvyšuje aktivitu všetkých zložiek bunkovej imunity (zabijacie bunky, makrofágy, lymfocyty atď.). Pre túto látku sú popísané ďalšie imunitné mechanizmy, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie a pomáhajú bojovať proti rôznym infekciám.

Aktívna zložka Algeronu sa vyrába biotechnologickými metódami - ľudský interferón produkuje kmene baktérií.

Tento nástroj sa používa, keď:

  • Hepatitída C - aktívna, primárna, chronická. Liečba sa vykonáva spolu s liekom Ribavirin;

Produkujú Algerone vo forme injekčného roztoku. Zavádzajú sa subkutánne do brušnej steny alebo stehna a striedajú oblasti injekcií. Dávkovanie sa vykonáva podľa tabuľky, ktorá obsahuje návod na liečbu. Norma trvá 1,5 μg na kilogram hmotnosti pacienta. Injekcia sa vykonáva raz týždenne.

Je potrebné začať liečbu pod dohľadom skúseného lekára, ktorý vypočíta dávky a vysvetlí, ako robiť injekcie. Takisto zhodnotí stav pacienta na začiatku liečby (vrátane výsledkov kontrolných testov). Ďalšie injekcie sa môžu vykonať nezávisle. Pokyny na prípravok Algeron podrobne opisuje, ako sa injekcie podávajú samostatnou striekačkou alebo už naplneným roztokom.

Nezabudnite si prečítať tieto informácie a presne dodržiavať tieto odporúčania. Každý z opísaných krokov nie je výsledkom nadmerných preventívnych opatrení, ale je časťou techniky, ktorú vyvinuli a uplatnili desaťročia. Jeho cieľom je zachovať vaše zdravie a nakoniec aj život.

Tiež poznámka opisuje úpravu dávok Algeronu pre rôzne poruchy, patológie predtým a získané. Tieto informácie sú nevyhnutné ako pripomienka lekárovi. Pacient by mal pochopiť, že je neprijateľné urobiť akékoľvek úpravy lieku nezávisle!

Kontraindikované v:

  • Závažné ochorenie pečene - cirhóza dekompenzované, zlyhanie pečene s kombináciou HIV a hepatitídy C, autoimunitné hepatitídy, a tak ďalej;
  • Ťažké renálne patológie;
  • Choroby nervového systému vrátane epilepsie;
  • Choroby kardiovaskulárneho systému, najmä tie, ktoré nie sú vhodné na kontrolu liečiv;
  • Patológie štítnej žľazy, ktoré nemožno korigovať užívaním liekov;
  • Dedičné poruchy metabolizmu laktózy;
  • Onkologické choroby;
  • Niektoré krvné choroby, vrátane ťažkej hemopoézy v kostnej dreni a závažného patologického nedostatku hemoglobínu;
  • Neznášanlivosť na zložky Algerone alebo ribavirin;
  • Tehotenstvo a laktácia;
  • Liečba muža, ktorý je sexuálnym partnerom tehotnej ženy;
  • Liečba pacientov mladších ako vek;

- s opatrnosťou, keď -

  • Kombinácie hepatitídy C s HIV pri určitých mierach aktivity patogénov;
  • Závažný diabetes mellitus s rizikom komplikácií;
  • Ťažké pľúcne patológie;
  • Niektoré porušenia krvného vzorca a koagulačného systému;
  • Keď sú liečené myelotoxickými látkami;

Nežiaduce účinky

Prípravok je dobre študovaný a je to dokázané najmä podrobným opisom všetkých možných nežiaducich účinkov. Zmieňame tu len tie symptómy, na ktoré sa pacienti veľmi často sťažovali. Sú to:

  • Chrípkovitý stav s horúčkou, zimnicami;
  • Pocit únavy, slabosti;
  • Zvýšená emočnosť, depresia, úzkosť, nespavosť, znížená pozornosť;
  • bolesti hlavy;
  • Nevoľnosť, hnačka, bolesť brucha, nedostatok chuti do jedla;
  • Bolesť v krku v svaloch a kĺboch;
  • Suchý kašeľ, dýchavičnosť, bolesť hrdla;
  • Zápal miest vpichu injekcie, suchosť, svrbenie, vločkovitá pokožka, vypadávanie vlasov;

Aj na strane laboratórnych krvných indikátorov sa často vyskytli výrazné zmeny vo svojom vzorci, pokles koncentrácie glukózy a zvýšenie koncentrácie triglyceridov.

Takéto reakcie sprevádzali liečbu približne desiateho pacienta. Ale môžu existovať ďalšie príznaky. Akákoľvek zmena vášho stavu (dokonca aj predpokladaná, imaginárna) je dôležitá, čo najskôr, aby ste o tom informovali ošetrujúceho lekára.

Analógy lacnejšie ako Algheron

Tento nástroj je príliš špecializovaný a používa sa v takých nebezpečných patológiách, že je jednoducho nebezpečné vybrať a používať analógy, ktoré sú lacnejšie. Ale na druhej strane, náklady na Algeron a iné podobné lieky môžu šokovať nepripravenú osobu.

Analógy tohto činidla (obsahujúceho peginterferón) sú:

Obe tieto lieky sú drahšie. Ruský Algeron sa v skutočnosti javil ako ekonomickejšia alternatíva k dovážaným drogám.

Keď sa v nemocnici prečíta liečba - injekcie sa majú vykonať bezplatne. Zvyčajne trvá liečba až po prvé zlepšenie ("mínus"), po ktorom sa pacient prenesie na ambulantnú starostlivosť. V niektorých regiónoch existujú programy, ktoré možno použiť na získanie takýchto produktov so zľavou.

Recenzie o Alghero

Mnohí z tých, ktorí zažili hepatitídu C, sú liečení štandardnou schémou: Algeron + ribavirín. Navyše podľa samotných pacientov je ich voľba často dôsledkom nižších nákladov na terapiu (v porovnaní so zahraničnými analógmi).

V prvých dňoch po podaní injekcie tohto lieku pacienti trpia rôznymi vedľajšími účinkami. Napríklad:

- Horúčka, bolesť hlavy, chlad, horúčka... Tak začala liečba.

- Mám horúčku. Zvyčajne trvá tri dni po injekcii. Už som na to zvyknutý. Ďalšou hroznou vecou je nevoľnosť. Za to stojí za to začať niečo robiť, začína sa zmäcovať.

Niektorí poznamenávajú, že po následných injekciách nie je takéto zhoršenie stavu:

- Bolo to už niekoľko týždňov. Som zvyknutý - teplota nikdy neprekročí. Samozrejme, slabosť, neprítomnosť je depresia - stane sa to... akceptujem všetky druhy pečene pre pečeň, aby sa niečo zlepšilo.

- Bol som účastníkom klinických skúšok. Za rok som dostal všetky pobachki, ktoré sú teraz opísané v anotácii. Ale on bol vyliečený.

Vo všeobecnosti, čítanie recenzií o Algherone, chápete, ako individuálne každý organizmus reaguje na takúto liečbu. Aj ľudská individualita je veľmi dôležitá: niekto je pripravený vydržať takmer akékoľvek utrpenie kvôli účelu, zatiaľ čo iní sa neustále pokúšajú "zakryť" akékoľvek zhoršenie zdravotného stavu novými a novými liekmi. Netreba dodávať, že účinnosť liečby sa líši, ale tí, ktorí dokázali poraziť túto chorobu - veľa.

Oceniť Algheiron!

Celkové hodnotenie: 3.8 z 5 118

Ribavirín na liečbu hepatitídy

Dobrý deň, mám hepatitída C, genotyp 1, Fibroscan ukázal počiatočnej fáze cirhózy, nepite, nefajčí, ale veľmi rada muffiny a plyushechki, ktorý je extrémne kontraindikovaný u veľkých samozrejme počet nepoužívajú jazyku priebehu liečby algeronom a ribavirínom počas 12 týždňov - pozitívna kvalita. čo robiť, ako to byť? Liečba na vlastné náklady? Prečo stále nenašiel vhodný liek?

-05-13 18:34. Ziliya Rusko / región Tyumen

Upozorňujeme vás, že žiadna rada alebo rada na internete nie je náhradou konzultácie s lekárom na plný úväzok! Správa lokality nezodpovedá za možné dôsledky!

Odpovedať na otázky môžu iba užívatelia, ktorí zaregistrovali a potvrdili profil lekára

Vitajte! táto liečba je neúčinná av modernom civilizovanom svete sa neuplatňuje. Účinok je extrémne nízky. Ak sa môžete zaregistrovať na konzultáciu, pokúsim sa pomôcť. S HI. Aleksandrov PA

Dobrý deň, s 1 genotypom Algerone a ribavirínom, slabá terapia. Dáva zmysel prehodnotiť liečbu interferónom pre terapiu bez interferónu. Pri pozitívnej PCR počas 12 týždňov môžete hovoriť o neúčinnosti tejto terapie a zastaviť ju.

A čo ste urobili alebo urobili kvalitatívne PTSR? Potrebujeme kvantitatívne. Vírusová záťaž by sa mala znížiť. Na základe toho a sudcu. Či je potrebné liečiť sa ďalej. Ale vo všeobecnosti teraz existujú ďalšie lieky na liečbu, takže sa nezúfajte.

Podobné konzultácie

Počas 3 týždňov od počatia sa na peru objavil herpes vírus. Už bola chorá tak opakovane, aj v prvom tehotenstve, ale v 20 týždňoch. Aké dôsledky môže mať dieťa a čo potrebuje. Celkové odpovede (1)

Môže jedno dieťa na očkovanie piť coca Suprema Faringosept ENT alebo na hrdle, som konzultoval s lekármi, povedal, že okrem kuchára ro steroidy a iunodepresanty WMS. Celkové odpovede (1)

Dobrý deň, som zistil, toxoplazmóza-IgG a IgM pozitívne retook 2 krát. Na mňa tehotenstva 12 týždňov, odovzdaný analýzy o výsledku 16-avidity pre krvné PCR pre t. Celkom odpovedí (1)