Fórum pre hepatitídy

Metastázy

Zdieľanie vedomostí, komunikácia a podpora pre ľudí s hepatitídou

Phosphogliv, recenzie

Phosphogliv, recenzie

Vaša správa pútnik »15 jún 2011 08:55

Re: Phosphogliv.

Vaša správa Sovok-59 »15 jún 2011 09:23

Re: Phosphogliv.

Vaša správa Gudvin »15 jún 2011 10:35

Re: Phosphogliv.

Vaša správa Serž »04 Dec 2011 13:27

Re: Phosphogliv.

Vaša správa inna81 »04 Dec 2011 13:48

Phosphogliv

Formy uvoľnenia

Pokyny na používanie fosforu

Phosphogliv je domáci hepatoprotektor, ktorý je kombináciou fosfolipidov (fosfatidylcholínu) a glycyrizínovej kyseliny. Okrem faktického hepatoprotekčného účinku má liek stabilizačný a protivírusový účinok na membránu. Používa sa na liečbu vírusovej hepatitídy, hepatózy a ďalšieho poškodenia pečene, ako aj kožných ochorení (psoriáza, ekzém atď.).

Chronická vírusová hepatitída je naliehavý problém, a to ako v Rusku, tak na celom svete. Očkovanie umožňuje zabrániť akútnej hepatitíde, ale bohužiaľ nie je taká účinná v boji proti chronickým formám choroby. Klasická liečba chronickej hepatitídy je pomerne zložitá a drahá cvičenie, ktorá motivuje farmakológov k vytváraniu nových účinnejších liekov. Jedným z takýchto sľubných liekov je fosfoglu, ktorý nie je zabezpečený jeho tvorcami analógov na svetovom farmaceutickom trhu a je v mnohých ohľadoch absolútnym priekopníkom. Takže je to jediný hepatoprotektor, ktorý má etiotropný aj patogénny účinok. Jedinečnosť fosfoglobínu je tiež v kombinácii pod "strechou" jednej liečebnej formy hepatoprotekčného a antivírusového účinku. Jedna zo zložiek tohto liečiva - fosfatidylcholín - je vybavená schopnosťou štrukturálne štruktúrovať pečeňové bunky, pôsobiace ako "membránový tesniaci materiál", ktorý zapúta dierky v biologických membránach. Táto farmakologicky aktívna "zložka" phosphogliv je jeho hlavná účinná zložka, normalizáciu metabolizmu bielkovín a lipidov a zabraňuje strate pečeňových enzýmov buniek obnovuje detoksiruyuschuyu funkciu tohto orgánu. Fosfatidylcholín potláča nadmernú tvorbu spojivového tkaniva, čo znižuje riziko fibrózy a cirhózy pečene a zlepšuje prognózu a kvalitu života pacientov.

Ďalšou zložkou lieku je glycyrizínovej kyseliny, - látka má antivírusovú aktivitu, inhibícia rozmnožovanie vírusov v organizme v dôsledku aktivácie syntézy interferónu, stimuláciu fagocytov a NK aktivity. Ako antioxidant účinok a ukazuje membranstabiliziruyuschy, glycyrizínovej kyseliny potencuje hepatoprotektívne účinok fosfolipidov, ktoré majú antialergické a protizápalové účinky. Novosť fosforu je tiež v nevedomých analogoch technológie vytvárania suchého práškového tvaru granulovaných sójových fosfolipidov. To umožnilo zvýšiť trvanlivosť použiteľnej liekovej formy. Pôvodný technológie na získanie lyofilizátu na intravenózne podanie je možné vytvoriť stabilný fosfolipidové nanosystem skladajúci sa z emulgovaných micel a lipozómov, ktoré neobsahujú toxické čistiace prostriedky (povrchovo aktívne látky). Komplexné micely sa môžu uchovávať v aktívnom stave niekoľko rokov, čo má veľký klinický význam, pretože v tomto prípade pacient dostane aktívne liečivo a nie produkt metabolických procesov farmakologicky účinných látok.

Phosphogliv absolvoval niekoľko testov na popredných ruských klinikách. Jeho účinok bol hodnotený podľa kritérií stanovených, vrátane zlepšenia celkového stavu pacienta, eliminácia príznakov intoxikácie, vymiznutie žltého sfarbenia kože, prítomnosť / neprítomnosť žlče v stolici, znížená koncentrácia bilirubínu a pečeňových enzýmov. V dôsledku toho všetci pacienti, ktorí dostávali fosfokluž, vykazovali pozitívnu dynamiku. Preukázalo sa, že tento liek má vysokú účinnosť pri liečbe ochorení pečene. Výrazne zlepšuje syntetickú funkciu tohto orgánu a znižuje prejavy hepatálnej insuficiencie. V tomto prípade má liečivo dobrú znášanlivosť a priaznivý bezpečnostný profil.

Recenzie spoločnosti Phosphogliv

Výrobok: kapsuly

Lytkova L. (pozitívna spätná väzba)

Dobrý liek od spoľahlivého výrobcu

Poradil ošetrujúcemu lekárovi v nemocnici. Povedal, že pomáha pečeni pracovať a znižuje nežiaduci účinok rôznych liekov, ktoré som počas liečby dostal vo veľkých množstvách. Balenie obsahuje 50 kapsúl, len vypil dva pakety za mesiac, necítil žiadne nepríjemné účinky. Tento liek je vyrobený z koreňa sladkého drievka a sóje. Spočiatku malá napnutá veľkosť, veľké kapsuly, maľované v jasných farbách: čierna a oranžová. Neskôr som sa dozvedel, že pre škrupinu sa používa farbivo, ktoré môže spôsobiť alergie. Ale odo mňa nič nespôsobil, aj keď som mal takýto čin. Zdravotný stav po príchode bol lepší, v tele bolo ľahké, tašky pod očami zmizli.

Katerina (negatívny prehľad)

Najlepší prostriedok na liečbu pečene

V zime bola chrípka veľmi zle a neskôr boli problémy s pečeňou. Lekári predpisujú drahé lieky, ale poradili vám, aby ste skúsili Phosphogliv v lekárni za cenu lacnejšie, ale efektívnejšiu. Tiež je Phosphogliv antivírusovým a antialergickým liekom, aby sa jeden liek mohol zbaviť viacerých ochorení. Teraz som pravidelne piť, aby sa zabránilo, ale problémy s pečeňou sa už nemusia starať.

Cyril (negatívna spätná väzba)

Podpísal cenu Phosphogliv, tak kúpil to prvýkrát to. Iné podobné lieky sú samozrejme drahšie. Účinnosťou môžem povedať, že rozhodne nie je horší ako ostatní. Teraz to prijmeme, každý je šťastný.

Raisa Holodenko (Neutrálne hodnotenie)

Musel som zrušiť príjem

Po liečbe angíny pektoris s antibiotikami som mal komplikácie s pečeňou. Lekár dal prísnu diétu a vymenoval si Phosphogliv. Hlavnou zložkou sú fosfolipidy, ktoré obnovujú štruktúru pečene. Počas príjmu sa zvýšil krvný tlak a bolesti hlavy. Musel som drog zrušiť a začať piť ďalšie (Essentiale Forte), ktorý je podobný Phosphogliv, ale kompozícia je trochu iná. Všeobecne platí, že liek je dobrý, začal som sa cítiť uľavený, bolesti v mojej strane odišli, je škoda, že sa mi nezmestí a ja som nedokončil kurz. Všetky organizmy sú individuálne, takže je ťažké nájsť niečo efektívne a tak bez škvŕn.

Valentine (pozitívna spätná väzba)

U pacientov s cirhózou pečene

Droga sa objavila na ruskom trhu nie tak dávno, ale už získala mnoho ocenení. On bol menovaný, okrem iného, ​​"Platinové unce" v nominácii "Otvorenie roka". Je vyrobená z prírodných surovín s množstvom koreňa sladkého drievka. Videli v niektorých recenziách, že ľudia údajne kvôli Phosphoglivu zvýšili krvný tlak a objavili sa v podstate. Pochybujem, že záležitosť v tejto droge, v jej zložení, nie je nič, čo by mohlo zvýšiť tlak človeka. Vzal som to kvôli progresívnej cirhóze. Účinok je úžasný! Elasticita pečene sa zlepšuje, nečakala som, že by bolo dobré pomôcť.

Natalia (pozitívna spätná väzba)

Spásu pre pečeň.

Po dlhej liečbe sa začali problémy s pečeňou. Bola chorá, bodala, niekedy nemohla dýchať v pokoji. Na uzi povedali alebo povedali, že pečeň je trochu zvýšená a je potrebné utrácať na prípravu nápoja. Najskôr som kúpil Essentiale a potom lekárnikovi v lekárni poradil Phosphogliv, ich skladby sú identické, ale cena bola výrazne odlišná. Vzal som 2 kapsuly trikrát denne. Balenie je dostatočné na 8 dní. Po znížení priebehu bolesti lekár povedal, že pravidelne robí terapiu s Phosphoglivoy a dobre dodržiava stravu. Bolesť zriedka ruší, ale vďaka Phosphoglivovi. Droga, ktorú môžem poradiť.

Oleg (pozitívna spätná väzba)

Dobrá droga pomôže

All čokoľvek, dobrá príprava tejto Phosphogliv, ale moja práca je len mučenie, piť nutne trikrát denne a vždy kapsule po jedle, zjem občas zabudnúť na prácu takej - nervózny, berie veľa času. Mám rád účinok Phosphogliv, napriek prechodom, bolesť z pravého hypochondriu ponechala dosť rýchlo. Ukladám pripomienky na telefóne a udržiavam balenie Phosphogliv doma a balík v práci.

Leila (pozitívna spätná väzba)

Fotogliv rodinná droga

Veľmi odporúčam všetkým, aby na prvom mieste sledovali stravu a čo je najdôležitejšie pre výživu svojich detí! Ochotne sa Phosphogliv stal našou "rodinnou" drogou a moja manželka a ja sme boli zaobchádzaní a syn! V detstve sledovali potravu, samozrejme, ale zjavne sa to nepodarilo - hneď ako som išiel na univerzitu, problémy začali okamžite. Na drogy poviem, že sme s ňou spokojní, doktor pre každého menovaného a trvanie kurzu a stravy, teraz môj syn a ja sme v poriadku, manžel liečí jeho hepatózu. Buďte zdraví!

Karina (pozitívna spätná väzba)

Po 2 týždňoch sa môj stav zlepšil

Nikdy som sa obzvlášť netýkal svojho zdravia. Domnievam sa, že je nevyhnutné vziať všetko od života a telo sa o seba postará. Ale po silnej ráne do osudu som začal veľmi ťažkú ​​depresiu. Musel som piť veľa piluliek, aby ma z tejto podmienky. Ďakujem vám rodine za vašu podporu v ťažkej chvíli. Ale po liečbe boli problémy s trávením a hroznou vyrážkou. Nedokázala som pochopiť, čo sa deje, obrátil som sa k lekárovi a povedal, že moja liečba poškodila pečeň a teraz sa nedokáže vyrovnať s bremenom. Zaregistroval stravu a Phosphoglivum, aby strávil na pitie 1,5 mesiaca. Po 2 týždňoch sa môj stav zlepšil, vyrážka odišla. Nemal som problémy s Phosphoglivom.

Alina (pozitívna spätná väzba)

Fosphogliv bol veľmi účinný pri porušovaní pečene. Na mňa na US ukázal, že ľavý podiel je dosť zvýšený. Lekár určil alebo navrhol, aby strávil na pitie priebeh tohto prípravku. Bola som zmätená na prvom mieste, ktoré je potrebné vziať 2 tablety 3x denne, ale chutila týždenný kurz, šiel som a cítil zmenu: v jeho pravom boku bolesť zmizla počas jazdy, stratil dýchavičnosť a nevoľnosť po jedle prešiel príjem. Phosphoglive účinne čistí pečeň toxínov a pomáha pri otravách a určitých typoch hepatitídy. Za cenu nie je celkom spokojná, ale kvalita a výsledok sú povzbudivé. Taktiež neexistujú žiadne kontraindikácie použitia lieku a vedľajšie účinky sa nedodržiavajú. Vhodná forma uvoľňovania vo forme kapsúl.

Raisa (negatívny prehľad)

Pred viac ako dvoma rokmi našiel Phosphogliv v lekárni v blízkosti domu, radil som sa s ním náhodou lekárnika, keď som riešil problém v žiadnom prípade, zdalo sa mi, s tým, že pečeň nie sú spojené. Ale ako sa ukázalo, koža je hlavným ukazovateľom zdravia pečene. Začal užívať Phosphogliv podľa pokynov a čo som si vzal pre alergiu.

Sergey (pozitívna spätná väzba)

Dlho som užíval pilulky, ktoré majú negatívny vplyv na funkciu pečene. Nechcem vždy dodržiavať diétu, často som si dovolil mastné a vyprážané. Pri ďalšom podaní testov sa zistilo zvýšenie pečeňových enzýmov, ALT a AST, takmer trojnásobne. Hoci než sa spracuje pečeň, propyl Ovesol samozrejme, ale tieto prášky sú Bada, ale mal som na liečbu pečeň ovplyvnený toxíny, že je požadovaného lieku. Lekár predpísal výber niekoľkých liekov: Essentiale forte, Rezalyut a Phosphogliv. Za cenu mi dali iba Phosphoglyph, nie je to ani droga rozpočtu, ale lacnejšia ako ostatné. Má sa liečiť dlhšie, až tri mesiace, 2 kapsuly, 3 krát denne. Akcia phosphogliv Som spokojný, liek znižuje zápal pečene, obnoví, detoxikuje a zlepšuje imunitný systém. Niekde za týždeň som cítil zlepšenie, bola tu váha a nevoľnosť, bolesť bolesti v správnom hypochondriu. Po mesiaci a pol užívania lieku Fosfogliva sa uskutočnil biochemický krvný test, ukazovatele ALT a AST sa blížili k norme. Po 3 týždňoch liečby liekom Phosphogliv a dokončení krvného testu som si istý, že všetko bude v poriadku. Bez ohľadu na to, aké liečenie bolo účinné, sledujem strave a nedovoľujem nič škodlivé.

Margarita (pozitívna spätná väzba)

Skvelá alternatíva k Essential

Keď som chodil na kliniku so sťažnosťami na závažnosť pečene a nauzeu ráno, bolo mi ponúknuté, aby som vykonal testy a potom vymenoval správne lieky. V dôsledku toho sa ukázalo, že potrebujem vyčistiť pečeň a pomôcť jej zotaviť sa. Po odporúčaniach moja voľba padla na Phosphogliv. Záležitosť spočíva v tom, že pred niekoľkými rokmi som absolvoval kurz s Essentialem, ale veľmi sa mi to nepáčilo a ja som sa rozhodol pre túto novú drogu. Počas dvoch týždňov som pil 2 kapsuly trikrát denne. Významné zlepšenie sa začalo v deň 5. Ráno piatého dňa som sa prebudila energicky a v dobrej nálade, a odvtedy som sa neobťažoval. Ale tuk a smažil som si vo svojej strave, a tak aj pečeť rýchlo zlyhá.

Recenzie lekárov o Phosphogliv

  • Pharmstandard, Rusko
  • Čas použiteľnosti: do 01.05.2021
  • Pharmstandard, Rusko
  • Čas použiteľnosti: do 01.03.2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Rusko
  • Čas použiteľnosti: do 01.11.2018

Odborné recenzie na Phosphogliv

V poslednej dobe sa mi začalo obťažovať nevoľnosť. Ako keby som sa na to moc nestal, myslel som si, že nejedem veľa. Keď sa nevoľnosť stala pravidelnou, šla k lekárovi. Tam je moja už a diagnostikovali tukovú dystrofiu pečene. Dôvodom všetkého alkoholu, s ním, som samozrejme okamžite viazaný. Zdravie je drahšie. Fosfogliv pili presne tri mesiace, pili 3x denne 2 kapsule. Zdravotný stav sa zlepšil, ultrazvuk ukázal dobré výsledky. Moja pečeň som vážne narušila, takže sa bude musieť opakovať

Súhlasím s pozitívnymi recenziami o spoločnosti Phosphogliv. Pomohol mi, choroby spôsobené nárastom pečene rýchlo odišiel, keď som začal užívať túto drogu. Ale samozrejme som musel piť celý kurz, tri mesiace, aby všetko prešlo úplne.

V ústach sa cítil hrdý pocit horkosti, neustále sa objavovali ráno, niekedy aj počas dňa si všimli. Kolegovia súhlasili s tým, že to bolo z pečene, mnohí to mali, tiež poradili Fosphoglivovi. Prečítajte si o ňom recenzie sú dobré, neškodné. Rozhodol som sa, že sa pokúsim, a ak to nepomôže - potom lekárovi. Takže, samozrejme, nikomu nepomôžem, ale nebol som absolútne nikto! A ukázalo sa, že sme v poriadku, po začiatku liečby prešla táto nepríjemná horlivosť!

Použil sa fosfogluór, keď bola diagnostikovaná hepatóza. Ona bola liečená dlho, ale bol vyliečený. Líbilo sa mi droga.

So žalúdočným vredom žijem už 5 rokov. Zaobchádzalo som len s liekmi, bez operácií, pretože nie sú žiadne komplikácie. Zrejme z tejto liečby som mal problémy s pečeňou. Spočiatku nevenoval pozornosť, kým nezačala denná bolesť v pravom hornom kvadrante, pocit nevoľnosti. Nedávno som bol vyšetrený iným gastroenterológom, predpísal som iný liek na žalúdok a pre pečeň mi bolo povedané, aby som vypil Phosphogliv. Po ukončení úplného liečebného cyklu sa už netrápi ani žalúdok, ani pečeň.

Vzala Phosphogliv na 2 mesiace, potom sa obalila okolo svojej práce, zmeškala niekoľkokrát a tak ju opustila. Ale on splnil svoju úlohu, podľa biochémie normou, ultrazvuk je normou. Vysvetľujem, že som nemal žiadne globálne zdravotné problémy, ale stále. Dobrá droga.

Ako mláďa jedla zle, cítila sa vo veku 26 rokov. Zväčšenie pečene ultrazvukom, diagnostikovaná obezita, slabá analýza. Ona bola liečená s Phosphogliv, všetky na odporúčanie lekára, dve kurzy ročne na 3 mesiace a 4 mesiace. Obezita a nárast je preč, testy sú takmer normálne. Kurz sa po 3 mesiacoch opäť musí opakovať.

Predtým som nevedela, že stav pečene priamo ovplyvňuje stav a vzhľad pokožky. Mala som nejaké problémy s pokožkou a snažila som sa ich vyriešiť pomocou domácich a nákupných masiek, čistenia tváre a rôznych procedúr v kozmetických salónoch, ale hlavne to nepomohlo. Problémy sa zastavili až potom, čo som pil Phosphogliv a začal monitorovať stravu.

Veľmi skvelo stratil váhu, keď predpisovali stravu číslo 5 a Phosphogliv. Najprv nič, potom telo zrejme vyčistilo, získalo a okamžite ponechalo ďalšie kilo!

Fosphogliv sa odporúča ako vynikajúci liek proti intoxikácii. Spomenul som si, keď som cítil, že som príliš veľa na dovolenke s pivom a mäsom. Rozhodol som sa žalúdok a pečene ľutovať, vylúčil najviac škodlivé výrobky, alkohol, a vypil Phosphogliv tri mesiace. Zdravie presne opravené, cítim sa dobre.

Boli zaregistrované tri mesiace lieku Fosfogliva + tabuľka číslo 5. Je ťažké sedieť na strave, ale teraz je to aspoň zdravé.

Ak manželka neposlala do kliniky, až do poslednej by nevedela, že žltačka ochorela. Spracoval sa s Phosphoglivom, pomohol a rýchlo.

S phosphogliv stretol skvelý spôsob - lekár rozhodol, že toto je môj posledný čas bol veľmi zlé analýzy (Zdalo sa mi zamieňať s inou dámou) a odporučil mi ju minúť za pitie. Všeobecne platí, že s drogami-no v každom prípade sťažnosti prospech, vzácne nepríjemný bok po prejedanie som odišiel napr. Ale nechcem takých nepriateľov! A Phosphogliv odporúča, ak to))))

Ona bola liečená s Phosphogliv po priebehu iného lieku, to bolo spojené s pečeňou nebol, ale odráža na to nie je v najlepšom spôsobe. Fosphogliv pomohol situácii napraviť.

Phosphoglivoy sa liečia dlho, ale sama o sebe poviem, že droga naozaj pomáha.

Sme takmer všetci v rodine sa snažil Phosphogliv pri rôznych príležitostiach, môžem povedať, z našich skúseností patria: zmierňuje príznaky pomerne rýchlo, ale samozrejme, že je potrebné vypiť až do konca - inak trochu pomôcť. Až po úplnom priebehu testov ukážete, ako skutočne robíte veci. V našom prípade nikto nepotreboval predĺžiť kurz - úplne sa zotavili.

Pre mňa zaregistroval som Phosphoglivum, keď som hľadal agenta na rastúce tenké. Povedal, že nadváha kvôli zlé stravovacie návyky, a to je zlé pre pečeň, pečeň nemôže zvládnuť, je celkový stav je zlá a ťažko sa opäť vyraziť na prechádzku - to je začarovaný kruh otáča. Bez stravy neurobil samozrejme, ale bolo nutné vybudovať normálne napájací obvod, a liečiť pečeň, navyše CG taví sa pred našimi očami. Veľmi spokojný s Phosphoglivoy!

Fosphogliv predpísal jej manžel po bolesti v krku. Pečeň sa výrazne utrpela, dostal dvojitú ranu: prvý bol liečený pre metódy "ľudovými" (vodky s korením), a potom, keď bolo všetko beží veľmi musel piť antibiotiká. Príznaky pečene boli - nevoľnosť, a to najmä v ranných hodinách, nemal chuť do jedla, vytiahol pravú stranu, ako sa hovorí vo všetkých novinách. Analýzy potvrdili, že všetko nie je v poriadku. Počas troch mesiacov sa liečil, Phosphoglivus pili trikrát denne, dve kapsule. Povedali, že ak sú testy po kurze stále zlé, liečba sa predĺži až o pol roka. Predĺžte si cestu, ale iba mesiac. Analýzy boli niekedy lepšie, ale stále je potrebné ich zaobchádzať. Po štyroch mesiacoch liečby sa všetko vrátilo do normálu.

Rovnako ako mnohí zrejme, pečeň bola prilepená na svoju vlastnú hlúposť. Bolo mi zakázané od alkoholu kategoricky, musel som prísne stravovať. A napil Phosphogliv. Rýchlo pokračoval v pozmeňujúcom a doplňujúcom návrhu, schválil predpísaný režim liečby a liek.

Diagnóza dermatitídy, začala chápať čo-od, všetko poukazovalo na pečeň. Analýzy nie sú najlepšie, zápal, nárast. Bolo ošetrené Phosphoglivom. Najskôr sa koža stala čistou a odišla k lekárovi. Analýzy sa rozhodli otestovať

Po úprave Phosphoglivy boli všetky funkcie pečene upravené, analýzy sú dobré

Pracuje, ak pijete tri mesiace (toto je štandardný kurz pre všetkých, ak nie pre vážne choroby).

Hľadal som najviac rozpočtový variant hepatoprotektora a vybral som si medzi Phosphogliv a Essl. Zastavili pri phosphogliv pretože našiel starý "Phosphogliv -. Gepatoprotektor iba s overenými protizápalovými účinkami To znamená, že jeho účinnosť nie je pochýb o tom, pretože overená radom klinických štúdií a praktikoy.K bohužiaľ, nájdený v otvorených zdrojov, spoľahlivá dáta pre klinické výskumné činnosti Essl- nie je možné ".

Po prvýkrát som sa dozvedel o problémoch s pečeňou na dovolenke. Domy zrejme ešte nejako ľahšie jesť, ale v zahraničí kúpil rýchle občerstvenie, miestne jedlá s korením, šišské kebaby. Dovolenka bola takmer zničil po každom obede večeri som sedel takmer bez pohnutia, v boku stlačiť, aby rebrá zraniť city, by mohla byť pretiahnuť iba do miestnosti a ľahnúť. Niekedy niekoľko hodín nenechal ísť. Prišli sme domov, okamžite k lekárovi. Na základe analýzy tak zlé, zväčšenie pečene je vyjadrená v USA, stukovatenie pečene je tiež najst. Saw Fosfogliv štyri mesiace, po prvých dvoch šiel na testy, došlo už k zlepšeniu, ale k oživeniu ďaleko. Za štyri mesiace je to takmer normálne. Zostanem na strave na chvíľu, potom opakujte kurz už tri mesiace. Súhlasím s drogou, pomáha mi to dobre, dokonca aj v mojom zanedbanom prípade.

Myslím si, že to nebude bolet pravidelne piť Phosphogliv pre prevenciu. Pomáha mi to.

Začal som už dávno užívať Phosphogliv, myslím, že to pomáha, od tej doby moja pečeň nebola chorá.

Vo Fosfoglive je všetko dobré okrem trvania kurzu. Preventívny kurz je nezmysel, 1-3 mesiace, niekto predpísaný. A musel som piť so svojimi ranami päť mesiacov. Samozrejme vyliečené, ktoré sa nemôže radovať.

Liečivo Phosphogliv je veľmi účinné pri liečbe hepatitídy, v tomto ohľade si môžete veľa článkov prečítať. Vybral som si to podľa môjho princípu - ak sa takouto chorobou podarilo, aj mimochodom.

Neboli nikdy vykonané žiadne zlé testy od doby, kedy ste dostali Phosphogliv na profylaxiu. Konzultujte s lekárom, bol som predpísaný v polyklinike.

Vedel som o Fosphoglive počuť, osobne som sa zoznámil s vôľou. Vzal som niekoľko liekov, vrátane pomerne ťažkých, a predpísal mi Phosphogliv ako sprievod. Myslím, že toto je správne rozhodnutie, došlo k prípadom, akým boli priatelia, to skončilo s problémami s pečeňou, ale som v poriadku

Kedysi sa vyskytla hepatóza a rovnako ako po liečbe všetko prešlo alebo prebehlo. Ale nedávno sa vrátil, bol už liečený s Phosphoglivom. Zatiaľ čo je všetko v poriadku, obrázok je lepšie na vyšetrenie ako v prvom prípade po priebehu Phosphogliv. Cítim sa tiež dobre, dúfam, že sa to vráska nevráti.

Phosphoglivus mi pomáha dobre, nie sú žiadne vedľajšie účinky. Odporúčam.

Moja matka má dlhotrvajúcu chorobu pečene, ale žije v prírode, tam je dedina, že neexistuje ani nemocnica. A nejako sa zvykla už všetko znášať a nevenovala pozornosť bolesti, no, ako by to malo byť. Áno, tak som sám ani nevenoval pozornosť tomu, že niekedy sa sťažuje na bolesť. Tak som šiel do môjho mesta, aby som sa poradil s lekárom, priniesol jej Phosphogliv, napipila balík zatiaľ a povedala, že bolesť ustupuje. Postarajte sa o svojich blízkych!

Nedávno našiel informáciu, že jediný hepatoprotektor, ktorého účinnosť bola klinicky dokázaná - dosť zvláštne, bolo to Phosphogliv. Účinok je a cena je nižšia ako cena známeho analógu.

Potom, čo počul gepatoprotektory narkologichkah pacientom injekčne a toksikologichkah tiež rozhodli vyskúšať ich vplyv na seba, kúpil väčšinu deeshvoe že jeho lekáreň našiel Phosphogliv. S priateľmi niekedy sú zábavný večer, a že po tomto večeri okamžite prijatá, a potom v dopoludňajších hodinách a popoludní zabezpečiť účinok. Ukázalo sa, že je to pravda, je to len záchrana s kocovinou!

Fosphogliv elegantne mi pomohol vyrovnať sa s nepríjemnými pocitmi, ktoré sú spojené s nezdravou pečeňou, ktorú som ani nečakala. A podľa uzi a výsledkov testov sa moje pečeň začala cítiť oveľa lepšie (a pozrite sa :)) Teoreticky, ako povedal lekár, stačí sledovať stravu a piť tento liek - a môžete sa navždy vyliečiť.

Ešte mám jesť, práca je napätá, plán nie je štandardizovaný, prirodzene, pečeň začala postupne postupovať včas, ale potreboval som len jeden cyklus Phosphoglivy, aby všetky nepríjemné príznaky zmizli. Keďže vďaka práci nemôžem odmietnuť škodlivú výživu, opakujem pravidelne, ak sa znova zhorší pečeň.

Vykonali sa testy po sviatkoch, vysokými dávkami ALT a AST, nemusí to byť tak zlé, iba pečeň v tomto období bola preťažená. Odporúčali sa dokonca mesiac na to, aby pili Phosphogliv a potom opäť vykonali testy. A ona to urobila. Indikátory sa zlepšili, trvám mesiac, aby sa všetko stalo všeobecne dobré.

Predtým boli problémy s alkoholom. Teraz niekedy, nie, nie, áno, a znova sa môžem zlomiť. Pečeň niekedy dáva ťažký náraz. Začína sa cítiť, nie najjemnejšie pocity. Potom začnem užívať Phosphogliv. Liek, ktorý bol testovaný podľa môjho času. Vždy pomáha.

S fosfoglivom dlho známy, môj manžel a on mal problémy s pitím pečene. Prakticky nepijem, normálne mám jesť, ale počas dlhodobej liečby a užívania liekov beriem Phosphogliv na ochranu pečene, je lepšie varovať, než vyliečiť.

Mala som fibrotické zmeny v pečeni. Určené Phosphogliv. Myslel som, že taká choroba nemôže byť vyliečená a nejako piť jednoducho za kliešť. Bol som však veľmi prekvapený, keď som sa po pár týždňoch cítil lepšie vo svojom fyzickom stave a potom všetky príznaky úplne zmizli. Prejdite znova iba 8 mesiacov.

Phosphogliv mi pomohol znížiť ALT a AST, v týždni od recepcie sa začal cítiť oveľa lepšie, už nič pripomína zdravotných problémov a po celý priebeh liečby po dobu jedného roka a pripomína sa, PAH PAH PAH dva mesiace.

Phosphogliv bola predpísaná dcérou, dlho trpí obličkovými kameňmi, ale povedali, že pečeň tiež potrebuje podporu. Liek užíval dcéru dobre, vedľajšie účinky nemali vplyv.

Dlho chorá lacunárna angina pectoris, takmer niekoľkokrát za sebou, najprv vypila antibiotiká doma, hospitalizovala a pľutila Ceftriaxone v nemocnici. Vo všeobecnosti bola moja liečba oneskorená, na silné antibiotiká som sedel niekoľko mesiacov, začal som cítiť pečeň, bol som predpísaný Phosphogliv. Po týždni alebo po roku a pol dochádza k bolestiam a nevráti sa.

Nakúpil alebo zakúpil nedávno Phosphoglivum (kapsuly 50 kusov.) Balenie nie je také, ako tu na obrázku, a tmavo modrej farby. Povedz mi, môže to byť falošná? Napriek tomu som pili drogu na týždeň, kyslosť žalúdka sa zvýšila. Hádzať drogu alebo sa pokúsiť znížiť kyslosť s niečím?

Z dôvodu prejedania sa pečeň začala rozrušovať, pretože som si uvedomil, že tučná pečeň pečene tam bola dlho, jednoducho sa to od samého začiatku nevyjadrilo a nepodrobil som žiadne skúšky. Keď bol tento problém objavený, Fosfoglivovi bol predpísaný kurz po dobu troch mesiacov - táto liečba úplne obnovila pečeň, prirodzene počas liečby bolo potrebné odmietnuť pečenie, fajčiť.

Nie lepšie ako iné gepoprotektory. Nepomohlo mi to. Ale cena! Blázon.

Jeden a pol hodiny užíval Lamivudin na liečbu hepatitídy B, paralelne s ním lekár odporučil piť fosfogluk. Prešiel som dvoma spôsobmi liečby s trvaním troch mesiacov. Teraz sa cítim oveľa lepšie a ukazovatele pečene sa zlepšili. Lekár povedal, že je dosť ďaleko a prestane. Liečba je test, nie je veľmi drahý a účinný.

Šiel do kancelárie lekára a povedal, že pečeň bola zväčšená, mal krv na ALT a AST, mal fibrózu. Vymenovali sme interferón, cholagógu a phosphoglue, teraz všetko je oveľa lepšie a nielen pod analýzami, je dobré, že včas si všimli problém.

Problémy s pečeňou začali po tom, ako začal piť častejšie ako zvyčajne. Po chvíli bol tlak na pravej strane a niekedy tam boli záchvaty nevoľnosti. Phosphogliv radí v lekárni, kúpil kvôli cene, v porovnaní s inými tabletami je lacné. Pomáha to dobre, pretože raspiranie napravo je preč a zmrzačenie prestalo.

Prijaté a drahšie analógov a lacnejšie píly na trávu. Pri užívaní lieku Fosfogliva sú testy už rok a pol stabilné. Nie je to zlé, ale nie dobré, aj keď úprimne sa neobmedzujem úplne na jedlo. Moja matka kombinovala Phosphogliv a diétu číslo 5, ona bola niekedy lepšia. Myslím, že droga pomáha, ak je kombinovaná s inými opatreniami.

Keď bola podaná hepatitída C, určili vpt s pergintrnom, potom pridali fosfogluk. Stalo sa relatívne lepšie cítiť a biochémia sa rýchlo vrátila do normálu hneď po jej doplnení. Pýtal sa lekára, koľko ešte je potrebné akceptovať fosfogli tk s pvt všetkým a tak je to jasné. Dvakrát do roka sa zúčastnili trojmesačné kurzy. Vo všeobecnosti je liečba celkom šťastná.

Funguje skvele v kombinácii s diétou a cvičením. Všimol som si, že po aplikácii takejto veci sa testy vrátia späť do normálu rýchlejšie, ak si vezmete Phosphogliv než len prestať piť a sledovať, ako sa diéta prejaví.

Diagnostikovali ma s hepatózou, bolo to neočakávané a nepríjemné. Rovnako ako ja sám som nedovolil žiadne excesy, vôbec nepijem alkohol. Zaregistrovali ste Phosphogliv 4 mesiace, diétu a odporučili ste fy. záťaž. Nemám pre chodbu peniaze, som doma. Sledujem strave. Analýzy dvakrát odovzdané, druhýkrát je určite lepšie. Teraz je kurz ukončený, zopakujem to na preventívne účely.

Na pilulkách, jeden z najviac "príjemné" ceny za túto drogu. Hepatoprotektory sú vo všeobecnosti veľmi drahé a potrebujú piť veľa a dlho. Preto cena zohráva veľmi veľkú úlohu.

Antibiotiká do poslednej chvíle sa snažím neprijať, pretože viem, že 100%, potom musím liečiť pečeň - to je môj slabý bod. Ale keď musím, pijem kurz Phosphogliv. Trvá asi 3 mesiace, ako je uvedené v anotácii. Liek, ktorý nosím, je normálny, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov.

Prechádzať alebo uskutočniť liečbu fosfoglivoj, lekár odporučil, aby odstránenie zápalu v pečeni. Problémy s pokožkou to spôsobili, takže žiadne masti a krémy nepomohli. A v kombinácii s fosfoglikom a stravou bolo možné úplne očistiť pokožku. Všetky menovania lekára boli prísne. Po troch mesiacoch užívania kapsúl s fosfóliom boli testy takmer normálne, zápal bol preč a celkovo sa začal cítiť oveľa lepšie a temperamentnejšie.

Počas liečby pneumónie som užíval antibiotiká, priebeh injekcií trval celý mesiac. Po ošetrení bolo potrebné pomôcť pečeni obnoviť jej prácu, pretože kvôli ťažkým drogám vážne trpela a začala rušiť. Zaregistrovali sa Phosphogliv. Trval som 3 mesiace podľa pokynov, ošetrenie pomohlo.

Niekoľkokrát v mojom živote som bol hospitalizovaný s bronchitídou a zápalom pľúc - komplikáciami po chrípke a nikdy lekár predpísal liek na podporu pečene. Nepríjemné pocity, ktoré si pamätám - bola dlho obnovená, pravidelne sa vyskytla nevoľnosť a vytiahla sa za rebrá vpravo. Vždy som bol istý, že po chrípke a komplikáciách je obdobie zotavenia dlhé a nepríjemné. V tomto roku som bol znova chorý a pichol antibiotikami, po prvýkrát som mal lekára, ktorý predpísal hepatoprotektor. Saw Fosfogliv. Po tom, čo sa nemocnica veľmi rýchlo vrátila do normálu - žiadne príznaky problémov s pečeňou neboli. Ale začnite ho v štádiu injekcií s antibiotikami - paralelne. Kurz ukončil všetky tri mesiace. Veľmi dobrá droga.

Každý rok musíte podstúpiť liečbu hnisavého boľavého krku. Liečba antibiotikami neprešla bez stopy, nedávno začala obťažovať pečeň, dávať hmotnosť v správnom hypochondriu a vznik nauzey. Po testoch sa ukázalo, že výsledky ALT a AST sa zvýšili. Menovali alebo menovali recepciu fosfogliva. Jeden trojmesačný kurz bol dostatočný na zmiernenie zápalového procesu a po liečbe sa testy vrátili do normálu. Teraz zostáva len pravidelne navštevovať lekárov a udržať pečeň pod kontrolou.

Phosphogliv predpísal lekára. V zásade platí, žiadna bolesť, ale zdá sa, vek a život je márny, občerstvenie ABY než + problémy s nadváhou - až 45-tich rokoch vážila 93kg, že rastie na 158. Biochémia urobil ultrazvuk - štandardná schéma. Zaregistrovali sme liečebný režim 4 mesiace, aby sa ten najlepší konal ako malý cvik, sedel na strave. Za tretí mesiac, ktorý som pil, som nedávno zopakoval testy, lekár povedal, že indexy sa zlepšili. Narodil sa tenkrát na 10 kg kvôli strave, začal sa cítiť lepšie. Dobrý liek, najmä kombinácia so zdravým životným štýlom.

Rýchlo pomáha rehabilitovať pečeň po pití. Keď zneužívam alkohol, vždy som chytil Phosphogliv. Kurz je zvyčajne opitý až do konca - celých troch mesiacov, aby maximálne pomohol pečeni. Najviac trpí. Liek vždy pomáha - pre mňa je hlavným argumentom.

Phosphogliv predpísal tri mesiace, aby vzal babičku. Ona na mňa už stará (84 rokov) a neustále sedí na virulentných liekoch z bolesti v kĺboch, a od shchitovidki. Na konci liečby sa babička cítila už bodrenko a nervózne po celom dome, bez príznakov ochorenia pečene, nebola obťažovaná. Pri kontrole boli testy s dobrými výsledkami.

Úprimne povedané, tablety prekvapili - naozaj pomáhajú s hepatickými vredmi a lacnejšími inzerovanými analógmi. Vzal som to podľa pokynov lekára, prísne dodržiavať pokyny. Žiadne nepríjemné pocity alebo vedľajšie účinky počas prijímania, ako aj po liečbe, si to nevšimli. Po štyroch mesiacoch sa biochémia krvi vrátila do normálu.

Môj otec pil v čiernej farbe, tu je pečeň a začal zlyhať. Dali mu prísnu diétu a na udržanie pečene predpísali fosfoglobín tri mesiace, trikrát denne, dve kapsule. Po dvoch mesiacoch liečby, všetky príznaky a sťažnosti prešli, hovorí, že sa cíti dobre. Liečba je cenovo dostupná a účinná. Teraz by sa len raz znova zabuhal.

Pred jedným a pol rokom urobil alebo z USA a lekár povedal alebo povedal, že u mňa sa zvýšil pečeň. Prečo sa to tak stalo, nerozumiem. Hovorí sa, že pri rýchlej úbytku hmotnosti môže "spáliť" pečeň. V jedle som dostatočne skromný, nejedem mastný, vediem mobilný spôsob života, nepijem ani nefajčím. Ale fakt zostáva. Lekár predpísal pitie kurzu Phosphogliv. Forma recepcie nie je najvhodnejšia, niekoľko mesiacov musíte piť dve kapsuly trikrát denne. Počas prvých pár dní som musel na svoj telefón pripomenúť pripomienky, aby som nezabudol. Na prvý pohľad sa nič netušilo, t. Predtým som nemal žiadne príznaky. Asi o dva týždne neskôr som si všimol, že už dávno prenasledované pupienky zmizli, po mesiaci, keď som si vzal podľa predchádzajúceho plánu života, sa mi podarilo odhodiť pár kíl. Neviem, či je to kvôli používaniu phosphoglue, ale stále pekné. Po ukončení liečby ultrazvukom sa pečeň vrátila do normálu. Mám rád efekt, teraz mám čistú pleť, výrazne stratil váhu a celková pohoda sa stala oveľa lepšou.

Pripojím k pozitívnej spätnej väzbe Bol diagnostikovaný - NAZHBP. Predpísali tieto pilulky trvať tri mesiace, dodržiavali strava a vylúčili všetky mastné, vyprážané a údené. O mesiac neskôr začali vidieť zlepšenia. Už nie je chorý bez akéhokoľvek dôvodu, bolesť bolesti pod pravými rebrámi sa trápila menej. Teraz pokračujem v kurze, dúfam, že mi pomôžu úplne zotaviť.

Priradená v komplexe s dermatózou, kurz - mesiac. Podľa môjho názoru to funguje, pretože liečba priniesla pozitívny výsledok. Chatéri odstránili léziu z kože na tvár a po impregnovanom priebehu fosfoglyfického biochemického krvného obrazu (sledované AST a ALT) sa vrátili do normálu.

Po dlhšej liečbe antibiotikami užívala liek Phosphogliv. Výsledkom liečby je, že v správnom hypochondriu neexistuje žiadna gravitácia, ako tomu bolo v minulosti. Mám rád cenovo dostupné náklady na liečbu a to, čo telo dobre znáša.

Keď sa vyskytli problémy s pokožkou a trávením, podstúpil som veľa testov a v dôsledku toho mi bol predpísaný liek na liečbu pečeňového fosforu. Trval som to tri mesiace, pokožka sa zlepšila, zobrala som ju znova, lekár povedal, že existujú zlepšenia a predpísal drogu ďalších 2 mesiacov. Dúfam, že všetko prebehne.

Fosphogliv Pravidelne užívam dvakrát ročne na odporúčanie lekára. Cena lieku Phosphogliv v lekárni Piluli je nižšia ako v iných lekárňach

Liečil syna toxickej hepatitídy. Bol určený ako lekár po priebehu heptora intravenózne. Celá terapia ako celok pomohla a samozrejme bola dodržaná diéta

Bohužiaľ som nosičom vírusu hepatitídy C. Tento liek bol predpísaný lekárom. Chcem veriť, že pomáha moju pečeň a vírus nie je aktívny. Vezmem Phosphogliv druhý rok. Analýzy ukazujú, že stav je stabilný. Samozrejme, dodržiavam odporúčania týkajúce sa výživy a režimu. Bez tohto, liek nebude zachrániť.

ceny sú nižšie ako v iných lekárňach online. Tiež darčeky a zľavy sú vyrobené SUPER.

Po ukončení liečby sa stav s hepatitídou C zlepšuje

5 + Lacnejšie analógy + protizápalový účinok. Nemal som žiadne kiahne!

super medicína. Druhý deň som cítil úľavu, ktorá ma sprevádzala roky vyčerpávajúcich pocitov. Nevšimla si luskov.

Skvelý liek, zabalený do 5 rokov. dbajte na to, aby bolo v teple lepšie skladovať v chladničke

lacná, rastlinná základňa je veľmi potešená a potom si po odstránení žlčových kameňov nad strechou vzala syntetiká. Ľahko strávil, ale vôbec nie v kombinácii so smaženými jedlami, jedol kúsok zemiakov, ako keby a pil pilulku - nevoli a potom krvný tlak skočil neskutočne, aby zdravá výživa nebola zrušená.

Po antibiotikách pri liečbe infekčných ochorení bola na pravú stranu akútna bolesť a horkosť v ústach. Po návšteve lekára som bol predpísaný na pitie kurzu fosforu, dôvodom pre všetko bolo zlé žlčovanie. Deň 3 som napil a už som začal zbavovať bolesti, nevoľnosť sa neohývala, nebolo to tak horko. Táto droga vrátila môj oslabený príjem pečeňových antibiotík do normálneho života. A liečba nie je vyčerpávajúca

Phosphogliv

Phosphogliv - kombinované liečivo, ktoré má membránovo stabilizujúci, antivírusový a hepatoprotekčný účinok.

Liečivo podporuje obnovenie bunkových membrán pečeňových buniek, zlepšuje prirodzený prúd látok prostredníctvom nich. Pomáha zmierňovať príznaky zápalu a fokálneho edému, inhibuje tvorbu negatívnych metabolitov. Používa sa na liečbu akútnych a chronických ochorení pečene, ktoré sa vyskytujú pri porážke hepatocytov.

Fosphogliv sa spracováva v pečeni a vylučuje sa žalúdočnými múčkami s žlčou. Používa sa hlavne u dospelých. Neprinesie vedľajšie účinky pri dlhodobom prijatí.

Klinická a farmakologická skupina

Hepatoprotektor s imunomodulačným a antivírusovým účinkom.

Podmienky predaja z lekární

Môžete si kúpiť bez lekárskeho predpisu.

Koľko stojí Phosphogliv v lekárňach? Priemerná cena je na úrovni 550 rubľov.

Zloženie a forma uvoľnenia

Liečivo je dostupné v dvoch formách:

  1. Kapsule. Puzdro kapsuly je oranžové a veko je čierne. Vo vnútri je ľahký prášok so slabým žltým odtieňom. Tam je slabý špecifický zápach. Kapsuly sú umiestnené na 10 kusoch v blistroch. Blistre sú rozložené na 5 kartónovových obaloch.
  2. Liofizilát pre IV zavedenie. Vyzerá to ako biela alebo svetložltá hmota. Je umiestnená vo fľašiach s hmotnosťou 2,5 g. Liekovky s 5 alebo 10 kusmi sú umiestnené v lepenkových obaloch.

Zloženie jednej kapsuly obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 80) (hlavná zložka - fosfatidylcholín 73-79% (v zmysle 100% látky)) - 65 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (kyselina glycyrizínová s trojsodnou soľou) - 35 mg.

Zloženie jednej fľaše s lyofilizátom na prípravu injekčného roztoku obsahuje účinné látky:

  • Fosfolipidy (lipoid C 100) - 500 mg;
  • Glycyrrhizinát sodný (trisodná soľ glycyrizínovej kyseliny) je 200 mg.

Phosphogliv alebo Phosphogliv Forte - čo je lepšie?

Často sa môže stretnúť s otázkou: aký je rozdiel medzi Phosphogliv a Fosfoglve Forte? V skutočnosti je zloženie liekov totožné, ak sa pozriete na zložky, rozdiel je len v dávkovaní týchto látok.

Nie je možné povedať, ktorý z týchto liekov je lepší, pretože dávka sa má zvoliť s prihliadnutím na hmotnosť, vek, diagnózu. Kúpte presne ten liek, ktorý Vám predpísal lekár.

Farmakologický účinok

Phosphogliv - kombinované liečivo, ktoré má membránovo stabilizujúci, hepatoprotektívny a antivírusový účinok.

Fosfatidylcholín - základným stavebným prvkom bunkových membrán a vnútrobunkovej, schopný obnoviť štruktúru a funkciu v prípade poškodenia, poskytujúce cytoprotektívny účinok. Normalizuje metabolizmu bielkovín a lipidov, zabraňuje strate hepatocytov enzýmov obnovuje detoxikačné funkcie pečene, inhibuje tvorbu spojivového tkaniva, znižuje riziko fibrózy a cirhózy.

Glitsirat má protizápalové vlastnosti, inhibuje rozmnožovanie vírusov v pečeni a iných orgánov tým, že stimuluje produkciu interferónov, zvyšujú fagocytózu, zvýšenie aktivity NK buniek. Má hepatoprotektívny účinok. Zosilňuje účinky endogénnych glukokortikoidov, protizápalových a antialergických účinkov na neinfekčné pečeňové lézie.

S kožnými léziami spôsobenými stabilizačnými a protizápalovými vlastnosťami membrány obmedzuje šírenie procesu a podporuje regresiu choroby.

Indikácie na použitie

Čo pomáha Phosphogliv? Príprava lieku Phosphogliv sa používa na liečbu väčšiny patologických porúch funkcie pečene, a to ako infekčných, tak aj neinfekčných.

Indikácie používania lieku Phosphogliv sú také ochorenia, ako sú:

  • vírusová hepatitída A, B, C, D v akútnych a chronických formách;
  • steatogepatoz,
  • steatohepatitis,
  • cirhóza pečene,
  • poškodenie pečene v dôsledku použitia omamných látok;
  • hepatálna insuficiencia v akútnych a chronických formách,
  • intoxikácia tela,
  • poškodenie pečene na pozadí chronických ochorení kardiovaskulárneho systému, respiračných orgánov, cukrovky, tuberkulózy;
  • tukovú hepatózu (degeneráciu pečene v pečeni),
  • alkoholické poškodenie pečene spôsobené alkoholizmom,
  • liečivé poškodenie pečene,
  • lupienka.

Liofizilát a kapsuly výrazne zlepšujú syntetickú funkciu pečene a kvalitatívne znižujú príznaky zlyhania pečene. V tomto prípade má liečivo dobrú znášanlivosť a priaznivý bezpečnostný profil.

kontraindikácie

Kontraindikácie k predpisovaniu lieku sú:

  • Antifosfolipidový syndróm.
  • Deti do 12 rokov (údaje o bezpečnosti a účinnosti nestačia).
  • Tehotenstvo a laktácia.
  • Zvýšená individuálna citlivosť na fosfatidylcholín, kyselinu glycyrrhizovú alebo iné pomocné zložky lieku.

Fosphogliv sa predpisuje mimoriadne opatrne pacientom s portálovou a arteriálnou hypertenziou.

Zamýšľané použitie pre tehotenstvo a laktáciu

Skúsenosti s užívaním lieku Phosphogliv medzi tehotnými ženami sú neprítomné alebo obmedzené. Neuskutočnili sa štúdie o bezpečnosti lieku pre plod, preto sa kapsule neodporúčajú ženám počas tehotenstva.

Nie je známe, či sa látka lieku Phosphogliv vylučuje do materského mlieka a ako môže ovplyvniť telo dieťaťa. Vzhľadom na nedostatok informácií o bezpečnosti lieku, vezmite si to do kapsuly. Fosfoglyv u žien počas dojčenia sa neodporúča. Ak je potrebné použiť liek, je potrebné vyriešiť problém zastavenia laktácie a prevozu dieťaťa na umelé kŕmenie.

Dávkovanie a spôsob podania

Ako je uvedené v návode na použitie Phosphoglivin sa užíva perorálne počas jedál. Kapsuly sa majú prehltnúť, nie kvapalné, stlačené malým množstvom tekutiny.

  • Dospelí a deti staršie ako 12 rokov majú 2 čiapky. 3 x denne.

Trvanie užívania môže byť až 6 mesiacov, v priemere 3 mesiace.

Nežiaduce reakcie

Použitie injekčného roztoku môže spôsobiť nasledujúce vedľajšie účinky:

  • Alergické reakcie: precitlivenosť - kožná vyrážka (zvyčajne bez ďalších opatrení po zrušení liečby);
  • Iné (pri podávaní lieku nad odporúčané denné dávky): zvýšený krvný tlak (BP), edém, hypokaliémia, retencia tekutín a sodík. V prípade, že toto porušenie sa odporúča znížiť dennú dávku a / alebo používať šetriace draslík diuretikum - spironolaktón 50-100 mg denne (ako je stanovené podľa závažnosti nežiaducich účinkov).

Vo forme kapsúl je Phosphogliv spravidla dobre tolerovaný pacientmi, vo veľmi zriedkavých prípadoch sa rozvinú poruchy, podľa výsledkov postregistračných pozorovaní -

Phosphogliv

Popis je aktuálny 09.11.2016

  • Latinský názov: Phosphogliv
  • ATX kód: A05BA
  • Účinná zložka: Kyselina glycyrrhizová + fosfolipidy (kyselina glycyrrhizová + fosfolipidy)
  • výrobca: Ústav BMH RAMS je. VN Orekhovich (Rusko)

štruktúra

Každá kapsula obsahuje 65 mg fosfolipidy a 35 mg glycyrrhizinát sodný ako účinné zložky.

  • mikrokryštalická celulóza;
  • uhličitan vápenatý;
  • stearát vápenatý;
  • mastenec;
  • koloidný bezvodý oxid kremičitý.

Kompozícia škrupín kapsúl:

  • oxid titaničitý;
  • čierny oxid železitý;
  • farbivo E 110;
  • želatína.

V každej liekovke lyofilizátu sa na prípravu roztoku na intravenózne podanie použije 500 mg fosfolipidov a 200 mg glycyrizinátu sodného.

Forma vydania

Liečivo je dostupné v dvoch formách:

  • kapsule. Puzdro kapsuly je oranžové a veko je čierne. Vo vnútri je ľahký prášok so slabým žltým odtieňom. Tam je slabý špecifický zápach. Kapsuly sú umiestnené na 10 kusoch v blistroch. Blistre sú rozložené na 5 kartónovových obaloch.
  • Liofizilatpre zavedenie IV. Vyzerá to ako biela alebo svetložltá hmota. Je umiestnená vo fľašiach s hmotnosťou 2,5 g. Liekovky s 5 alebo 10 kusmi sú umiestnené v lepenkových obaloch.

Farmakologický účinok

Odkazuje sa na Hepatoprotektory. Používa sa na liečbu ochorení pečene a kože.

Farmakodynamika a farmakokinetika

farmakodynamika

Účinné látky, najmä fosfolipidy, obnovujú štruktúru a funkciu pečeňových buniek. Ovplyvňujú bunkovú stenu a iné štrukturálne prvky hepatocytov, korigujú metabolizmus proteínov a lipidov v týchto bunkách.

Okrem toho kyselina glycyrrhizová pôsobí depresívne na reprodukciu vírusov, stimulujúcu produkciu interferónov. Má tiež antioxidačnú a membránovú stabilizačnú aktivitu. Tento účinok sa rozširuje nielen na pečeňové bunky, takže liečivo je účinné na zlepšenie stavu kože.

farmakokinetika

Pri požití vo forme kapsúl je liečivo dobre absorbované cez steny zažívacieho traktu v čreve. Maximálna koncentrácia v krvný sa dosiahne za 6 až 24 hodín. Vylučovanie sa vyskytuje pri žlči a moči.

Pri intravenóznom podaní sa liek okamžite dostáva do systémovej cirkulácie, maximálna koncentrácia sa dosiahne skôr. Mechanizmus účinku na telo a vylučovanie sú rovnaké ako pri užívaní lieku vo vnútri.

Indikácie na použitie

Z čoho tablety Phosphogliv (INN - hrebeňový liek) zvyčajne dobre pomáhajú:

  • zápal pečene, spôsobené infekciou vírusom (používané v akútnych aj chronických formách);
  • steatosis pečeň (tuková degenerácia);
  • poškodenie pečene spôsobené požitím toxínov, alkoholu, niektorých liekov;
  • cirhóza;
  • rôzny opojenie;
  • ochorenia kože (psoriatické vyrážky, ekzém, neurodermatitída).

kontraindikácie

Je to protichodné použitie lieku Phosphogliv v takýchto prípadoch:

  • nadmerná citlivosť na zložky lieku;
  • akýkoľvek termín tehotenstva;
  • obdobie dojčenie;
  • antifosfolipidového syndrómu;
  • vo veku mladšom ako 12 rokov.

Pri predpisovaní lieku pacientom, ktorí majú tendenciu zvyšovať, je potrebné dávať pozor krvný tlak.

Vedľajšie účinky

Vedľajšie účinky lieku Phosphoglivinum sa objavujú zriedkavo.

Možné nežiaduce účinky:

  • vyrážka na koži;
  • reakcie z precitlivenosti slizníc, prejavujúce sa ako kašeľ, zápal spojiviek, malá nosná kongescia;
  • tráviace poruchy, grganie, nevoľnosť, distenzia;
  • opuch na okrajových častiach tela;
  • prechodné zvýšenie krvného tlaku.

Pokyny na použitie Phosphogliva (metóda a dávkovanie)

Injekcie Phosphogliva, návod na použitie

Ampulky sú predpísané osobám od 12 rokov.

Injekcia sa má pripraviť zmiešaním obsahu liekovky s 10 ml vody a dôkladným premiešaním. Fosphogliv IV sa podáva v dávke 10 ml. V úvode sa uskutočňuje ráno a večer.

Priebeh injekcií netrvá dlho. Vo väčšine prípadov sa predpokladá prechod na enkapsulovanú formu liečiva.

Pokyny na použitie kapsúl

Liek v kapsulách sa predpisuje po dosiahnutí veku 12 rokov.

Liečivo užíva 1 až 2 kapsuly 3-4 krát počas dňa. Recepcia sa vykonáva pri jedle. Po vypití lieku sa má užívať s vodou.

Liečba trvá až šesť mesiacov. Priemerná doba trvania je 3 mesiace.

predávkovať

Nie sú hlásené prípady predávkovania.

Štruktúra zahŕňa glycyrrhizová kyselina. Pri požití vo veľkých množstvách to môže poskytnúť psevdokortikosteroidny účinok. To zvyšuje obsah glukokortikoidov a minerálokortikoidov v krvi. Z tohto dôvodu môže sodík zostať v tele a množstvo draslíka sa môže znížiť. Klinicky sa tieto procesy prejavujú zvýšeným krvným tlakom, retenciou tekutín a opuchom periférnych častí tela.

interakcie

Kyselina glycyrrhizová interaguje s kortikosteroidmi hormóny. Je to ich synergent, teda posilňuje ich činnosť a zvyšuje trvanie.

Obchodné podmienky

Podmienky skladovania

Skladujte v súlade s požiadavkami na skladovanie prípravkov patriacich do zoznamu B.

Miesto skladovania by malo byť dobre chránené pred svetlom.

Požadovaná teplota je až do 20 ° C.

Dátum vypršania platnosti

Kapsuly je možné uchovávať 3 roky, ampulky - 2 roky.

Špeciálne pokyny

Pri liečbe pacientov s diagnostikovaným portálnym alebo arteriálnym stavom sa musí venovať pozornosť vysoký tlak. Ak dôjde v dôsledku užívania lieku Phosphogliva k zvýšeniu tlaku, musíte liečbu ukončiť a poraďte sa so svojím lekárom.

Roztok pripravený na báze lyofilizátu je kategoricky zakázaný z miešania s inými roztokmi na intravenózne podanie, vrátane izotonického a glukózového roztoku.

deti

Používa sa len pri liečbe ľudí, ktorí dosiahli vek 12 rokov.

S alkoholom

Fosfólia a alkohol majú opačné účinky na pečeňové bunky. Alkohol spomaľuje regeneráciu hepatocytov a vo veľkých dávkach zničí všetky výsledky liečby.

Neexistuje však interakcia medzi nápojmi obsahujúcimi alkohol a aktívnymi zložkami, takže jediný príjem malého množstva alkoholu by nemal v žiadnom prípade ovplyvniť vašu pohodu.

Počas tehotenstva a laktácie

Analogy Phosphogliv

Varianty a cena analógov Phosphogliva:

  • tablety antrálnej - od 240 rubľov, asi 70 UAH;
  • roztok pre infúzie Arginín-Darnitsa - asi 40 UAH;
  • prášok alebo tablety Glutargin Alkoklin - od 125 rubľov, od 35 UAH;
  • tablety alebo roztok na infúzie Glutargin - z 235 rubľov, asi 60 UAH;
  • kapsule Phosphogliv Forte - od 800 rubľov, od 700 UAH.

Phosphogliv alebo Phosphogliv Forte - čo je lepšie?

Často sa môže stretnúť s otázkou: aký je rozdiel medzi Phosphogliv a Fosfoglve Forte? V skutočnosti je zloženie liekov totožné, ak sa pozriete na zložky, rozdiel je len v dávkovaní týchto látok.

Nie je možné povedať, ktorý z týchto liekov je lepší, pretože dávka sa má zvoliť s prihliadnutím na hmotnosť, vek, diagnózu. Kúpte presne ten liek, ktorý Vám predpísal lekár.

Recenzie o Phosphogliv

Recenzie Phosphogliv na fórach

Vo väčšine prípadov používatelia fóra píšu o lieku ako o účinnom prostriedku boja proti problémom pečene. Pomáha riešiť nepríjemné príznaky porušovania pečene, rovnako ako pohodu a výsledky testov. Túto skutočnosť zaznamenali aj pacienti so závažnými ochoreniami, hepatitída C Fosphogliv tiež funguje dobre. Tiež recenzie ukazujú, že Phosphogliv zlepšuje stav pleti. Navyše, liek je pomerne lacný.

Malý počet negatívnych recenzií súvisí so skutočnosťou, že nie vo všetkých prípadoch užívania liekov sa dosiahne požadovaný účinok.

Pripomienky lekára

V podstate sú recenzie o spoločnosti Phosphoglive dobré. Aktívne sa používa na liečbu poškodenia pečene rôznych etiológií. Je potrebné poznamenať, že tento liek je tiež účinný v roku 2006 hepatitída C.

Okrem liečenia ochorení pečene je liek schopný pozitívne ovplyvniť stav pacientov s určitými kožnými ochoreniami. Napríklad, priradí sa kedy svrab.

Cena Phosphogliv, kde kúpiť

V ruských lekárňach je cena lieku Phosphogliva v tabletkách (kapsulách) približne 500 rubľov. Cena Phosphogliva v ampulkách - 1500 rubľov. Na Ukrajine, tento liek na pečeň je možné zakúpiť za cenu 215 hrivien za kapsule a 1500 hrivien za lyofilizáciu.