Otázky a odpovede

Metastázy

11.06.2018 - Andrew Dobrý deň som hepatitídy C, tsiroz, 12 týždňov Pvt sofosled, chcem sa vás opýtať prešiel kvantitatívne na konkrétne výsledky lineárny rozsah PCR:? 100 IU / ml 108 IU / ml.Eto veľa alebo ako málo je potreba pokračovať v liečbe? Odpoveď.

11.06.2018 - svetlý : Ahoj. pozhajlusta po liečbe hepatitídy s podporou pečene, že je lepšie stráviť na pitie gepabén alebo essentiiale bol f-4 vopred RNA negatívne sapsibo pre odpoveď Odpoveď.

11.06.2018 - SVETLANA. : Dobrý deň Vážený Tatyana prosím, povedzte mi, keď sa konečne účinnými liekmi na vírus hepatitídy B? A je možné sa zbaviť tohto vírusu celú cestu? Odpoveď.

11.06.2018 - Nastya : Dobrý deň, Taťána, včera zvonkohra babička premýva dieťa na prst zanikla vytekala krv, ale rana nie je premočený, že som veľmi znepokojený zbytočne spláchne ho litso.u jej hepatitídy B.skazhite musieť prosím dať viac priaivku u nás? náklady 3, ale proti telám už 20, ktoré boli skontrolované pred 2 týždňami. Čo je potrebné urobiť naliehavo? Odpoveď.

11.06.2018 - maria : Dobrý deň, mám hepatitídu b ptsr 700me. dieťa 6 mesiacov prsníka koomlyu trochu dnes a trochu kvapka krvi spadol z mlieka do úst, dieťa očkované, proveryadi 5 dní nazad.vse negatívne, ochranná vrstva proti tela 32me.nuzhno budeme urýchlene vyvíjať ešte očkovať? Mali ste nejaké prípady nákazy cez prsia? pomôcť prosím Odpoveď.

06/10/2018 - olga : Dobrý deň, Tatyana Vladimirovna. V marci ste poslali testy na pošte. Mal som zvýšené GGTP a steny žlčníka 3 - 4 mm. Použil som antibiotikum, nie je žiadne zlepšenie za mesiac. Na Uzi mastnú degeneráciu pečene. Ursosan som naďalej piť. Ako pokračovať v liečbe? Už začal piť heptrálu. Čo mám robiť? Je možné urobiť mi maximálne a míle od hlavy každý rok som prenikať, hlavu bolí? Vďaka vopred. Odpoveď.

06/10/2018 - natalia : Dobrý deň. Mávová hepatitída C sa objavila vlani v januári v januári náhodne pri vyšetrovaní cukru. Ukazuje sa, že už roky matka bola chorá týmto vírusom a nevedela sa sama. A už tento vírus prešiel do cirhózy pečene a do onko. Podľa skupiny Childe skupiny B sa krvné doštičky veľmi znížili, najmä v lete. Diabetes mellitus 2. typu je už 20 rokov. HLS. V živote som nepil alkohol. Teraz nás zaoberá profesor AA Polikarpov. v Petrohrade v RSC, chémia embolizácie v pečeni. Päťkrát odleteli na liečebné kurzy každé tri mesiace. Vírus z nejakého dôvodu nevylieči, neviem. Hepatálne testy 98-100. Oncomarker 400. Ďalšie testy sú bežné okrem krvných doštičiek. V minulosti až do roka bolo 98, potom 76, na jar 54. A pred tromi dňami opäť odovzdali kontrolné anády, trombocyty 34. Naliehavo položili na onkostatsionar v Jakutsku. Porozprávajte sa, ako to byť? Je pre moju matku veľmi bolestivé a desivé. Je 70 rokov. Striktne dodržiavame stravu. Pili sme flfogliv, ursofalk, mesačne. Počkám na tvoju odpoveď. Odpoveď.

06/10/2018 - tatiana : Dobrý deň, povedz mi prosím, ehostruktura pečene jemnozrnné, je hepatitída? Odpoveď.

06/10/2018 - milovať : Dobrý deň! Prechádzam liečbou sophosbuvirom + daklatasvírom, povedzte mi, prosím, či je možné jesť cookies ako je jubileum, kávu dobre? Odpoveď.

06/09/2018 - Oksana Hi Tatiana podstúpila liečbu hepatitídy C, úspešne 2017g.Byl fibróza-3.Biohimiya z 18.05.18g.vse v norme.Pribavila hmotnosti 6 kg v minulom mesiaci došlo k veľké brucho a jazyk náter biely!. Žltá farba.Mám o to strach, v čom môže byť dôvod? Ultrazvuk pred 2 mesiacmi urobil, sereznyh otkleneniye net.Spasibo. Odpoveď.

06/09/2018 - Julie : Bola identifikovaná mutácia vedúca k rozvoju Gilbertovho syndrómu v homozygotnej forme. Povedz mi, prosím, s takýmto genetickým výsledkom nemôže športovec súťažiť? Dieťa má 16 rokov, vykonáva vážne športy, je členom národného tímu. Odpoveď.

06/09/2018 - Andrew Hi šiel liečbu hepatitídy s Sof + Velpatosvir fibróza 4 alt AST normálne priradené trvať tri mesiace metodaksil prečítať o tejto drogy je, že niekto napísal žiadajú o radu, či ju prijať, alebo niečo iné poradia Ďakujem za skoršie Odpoveď.

06/09/2018 - ivan Tatyana Vladimirovna, ale všetky rovnaké, kam si hľadať problém v žlči alebo niekde esche.Kraynee čas brucho začalo variť ako sumasshedshiy.Tsvet výkaly začali meniť z tmavo zelenej na žltú občas. Odpoveď.

06/09/2018 - Pacient : Uvazh.vrach som kúpala dieťa, ležal a povedal som mu kefovanie zuby, ruky mal vo vode videl burr razmok krv nie je bezhala.no keď som stlačil prst vypadnúť, akonáhle sa vírus prechádza ústí mikro kvapky krvi a vody sa dostal do úst prostriedky môžete nakaziť infikované protilátky z vakcíny 16 u dieťaťa.
Odpoveď.

06/09/2018 - Volodya : Dobrý deň, Tatiana Vladimirovna.ya píšeš o Uzi slinivky kontúry nie sú hladké parehima nie je homogénna schopnosť odrazu vzrástla veľkosť 26 mm g t15mm h20mm virusongov kanál nie je rozšírený. Teraz som vyliečená 4 mesiace, pôvab 10 000 3 krát denne ráno. upravte 100krát denne. Bolí niekedy koľko dlhšie trvá na lieky a čo vďaka Odpoveď.

06/09/2018 - Pacient Pacient: - pacient: pacienta: pacienta: Môžem razitsya na hepatitídu B z vody, ak tam bol neviditeľnú časť krvi, ak budete piť vodu ETV všeobecne či hepatitídy B žijú vo vode ???

06/09/2018 - Pacient : - Pacient: Pacient: Vážený lekár, aký je rozdiel medzi ochrannými protilátkami proti očkovaniu, ak má jeden z 20 z ďalších 100. Pri 20 riziku kontrahovania?
Ďakujem vám.

06/09/2018 - Pacient : - Pacient: Pacient: Pacient: Môžem dostať hepatitídu B z vody, ak sa tam dostanú neviditeľné časti krvi? Ak piť túto vodu, stále má hepatitídu B vo vode?

06/09/2018 - Elena L. Hi Tatiana Vladimirovna.U matka sa jej 86 rokov v nemocnici objavili protilátky, gep.S.Ya získaných z gep.S v roku 2016 a analýza RNA z 26. apríla 2018, nie je obnaruzheno.Podskazhite prosím, čo analýza by mala byť sdat.Na RNA vírus? Ďakujem vám za odpoveď. Odpoveď.

06/09/2018 - natalia : Dobrý deň, Tatyana Vladimirovna. Poslal som vám výsledky prieskumu na príspevok. Chcel by som dostávať vaše odporúčania týkajúce sa liečby. opäť ospravedlňujem za váš záujem. S úprimnou váhou Natália Odpoveď.


Otázky 1 - 20 z 31921
Domov | Prev. | 1 2 3 4 5 | Next. | Koniec

Stepanova Tatiana Vladimirovna

Špecializuje sa na choroby

tvorenie

1996
základné vzdelanie
Vojenská lekárska fakulta Štátnej zdravotníckej univerzity v Saratove

2006
stáž
Klinické bydlisko na Štátnom inštitúte pre pokročilé vzdelávanie lekárov Ministerstva obrany Ruskej federácie

kurzy

Recenzie (7)

Lekár dostal po prečítaní pozitívnych recenzií na internete. Na recepcii Stepanova Tatyana Vladimirovna mi predpísala liečbu a poskytla niekoľko odporúčaní. Zachovávam to všetko, ale nebol veľa času na to, aby sme o tomto účinku hovorili. Mám v pláne navštíviť lekára znova.

Lekár je od Boha! Vyliečená hepatitída C; B1. Všetko je kvalitné a duša! Existuje viac zodpovedných lekárov a my všetci budeme šťastní.

Výborný a kompetentný lekár. Odporúčam to každému! Vysvetľuje všetko, čo je prístupné a jasné, ponorí sa do podstaty problému a rieši ho!

Veľmi dobrý lekár. Liečený z hepatitídy C. Vyliečený. Ďakujem, doktor Štepanová je profesionál. Veľa rokov si s vďačnosťou pripomíname.

Konzultácia prebehla dobre. Tatyana Vladimirovna je veľmi taktná, pozorná osoba. Zdá sa mi, že jej môžete dôverovať. Recepcia trvala dlho, ani som neočakávala, že by som mohla nielen povedať všetky sťažnosti, takže na otázky zostal ešte čas. Plus, Tatiana Vladimirovna podrobne vysvetlila, čo a ako by som musel urobiť. Vo všeobecnosti sa mi to páčilo, atmosféra bola príjemná, nie napätá, hovorila o podnikaní, bez vody a pokúšala sa dať klientovi drahé služby. Prijdem znova, musím sa trochu zaobchádzať.

Scriabin G.L.

3 recenzií
gastroenterológ
Str. Davydkovskaya, 6
Hodáňovo zdravotnícke centrum pre imunokorporáciu

Okhotnikova N.L.

6 recenzií
gastroenterológ
Str. Kyjevská 22
Klinika "Prvý lekár" v Kyjeve

Stepanova Tatiana Vladimirovna

Poručík-plukovník lekárskej služby. Liečia pacienti vírusová hepatitída sa sprievodných ochorení, diabetes, hypertenzia, ochorenia obličiek, bronchiálna astma, psoriáza, artritída, HIV, drogovej závislosti, liečenie tehotných alkogolizm.Zanimaetsya pečene patológie. Dokonca pozná metódu punkčnej pečeňovej biopsie.

Náklady na vstup sú 2250 rubľov.

Stepanova Tatiana Vladimirovna. recenzia

Publikujeme len spätnú väzbu od ľudí, ktorí sa prostredníctvom našej služby zaregistrovali u lekára.

Veľmi dobre prijal recepciu, všetky bezodkladne, všetko priateľské. Veľmi kompetentný, pokojný doktor, skutočný lekár. Na klinike je všetko doma. Všetko je dobré. Ceny za okres Kutuzov môžu byť normálne, pre tých, ktorí nemusia ísť ďaleko. Klinika mohla byť umiestnená 10, ak by bola v samostatnej miestnosti. Ale je to v suteréne. Chcel by som odporučiť, ale stále existujú kliníky za nižšiu cenu, ale rovnako sú analýzy prenesené na iné miesto, kde je oveľa lacnejšie.

Zatiaľ čo výsledok nie je tam, práve som začal liečiť a dúfam, že výsledok bude mesiac pozitívny, zatiaľ čo som so všetkým spokojný a výsledok uvidí, čo sa stane. Nemal som rád fakt, že tu nie je elektrická energia a musel som sedieť v tme, to je jediná vec, ktorú som nemal rád :-). Ako taký, neexistujú žiadne zjavné zmeny, ešte som si nevšimol, len uplynul týždeň, takže nemôžem plne oceniť špecialistu.

Stepanova nás usporiadala a poskytla nám plné konzultácie, vysvetlila mi všetko jasne a jasne. Je veľmi pozorná a sympatická, veľmi úprimná, je skutočne doktorka s veľkým písmenom! Na recepcii bola pokojná a pohodlná, nikto nás neobťažoval a lekár zaplatil toľko času, koľko bolo potrebné pre konzultáciu.

Recepcia prebehla dobre. Klinika je drahá. Lekár je pozorný, hovorili sme. Boli sme na klinike dvakrát, ideme na druhú návštevu, uvidíme, ako to bude. V iných klinikách sú lacnejšie. Lekár sa dobre postaral, hovorili sme, diskutovali sme. Ak je výsledok dobrý, určite ho odporučím.

Doktor všetko skontroloval, vyzeral. Môžem povedať, že Tatiana Vladimirovna je doktorkou svojej triedy a pozná jej podnikanie. Nemal som rád klinickú službu, dal by som 7 bodov a lekár by jej dal dobrých 10 bodov. Pre lekára nie sú žiadne nároky.

Skutočne sa mi páčil odborník, všetko je kvalitné, dobre chované, pozorné. Odpovedal som na všetky otázky, na ktoré som sa pýtal, všetko som pochopil, a ak je to možné, prídem znova na konzultáciu, recepcia bola úplne spokojná.

Moc sa mi páčil lekár. Je veľmi kompetentná, citlivá, vie vo svojej oblasti. Postoj k mne bol len pozitívny. Pokiaľ to bolo možné vyriešiť, pomohla mi.

Moc sa mi páčil lekár. Tatiana Vladimirovna pokojne, všetko vysvetlila. Som všeobecne potešený. Páčilo sa mi to. Mám iba dobré dojmy a spätnú väzbu. Lekár so skúsenosťami, ktorý odpovedal na všetky moje otázky, ponúkol potrebné testy. Časť I. som tam urobil, časť kliniky. Všetko je dobré.

Prišiel som a povedal som o mojej situácii. Dala mi možnosti liečby. Žiadne sťažnosti, všetko je v poriadku. S oznámením som spokojný. Usmiala sa, bola zdvorilá, ale stále nič nehovorí. Ako osoba, radím ju, aby ísť. Príjemné v komunikácii, inteligentná žena. Dobrý, pozorný lekár.

Stepanovu som sa páčil. Všetci odpovedali, čo som položil a spýtal som sa. Je veľmi pozorná a taktná. Všetko sa mi páčilo. Bola dobrovoľná a profesionálna.

Lekár je dobrý, všetko vyzerá, nie sú žiadne sťažnosti. Poslal som na tomografiu, urobil som všetko a prešiel ošetrením, ktoré predpísala pre mňa. Bolest prešla

Všetko je vynikajúce a profesionálne. Lekár si vybral na internete. Tatiana Vladimirovna je dosť profesionálna osoba. Je v predmete a trende problému, o ktorom som s ňou hovoril. Lekár navrhol, ako v tejto situácii konať. Zobrazenia príjmu sú pozitívne.

Je dobrá lekára. Zabudla som na ňu položiť niekoľko otázok. Veľmi veľmi taktný a pozorný, prinajmenšom nebol porovnaný s okresným polyklinikom.

Tatyana Vladimirovna to už pred časom pozorovala. Všetko sa mi páčilo. Táto liečba, ktorú mi určila, pomohla.

Lekár ako celok sa mi páčil. Je pozorná, strávila veľa času. Doktor urobil dojem dobrého špecialistu.

Všetko sa mi páčilo. Tatiana Vladimirovna ma tiež páčila. Správne odpovedala na moje otázky a ponúkla mi, aby som vykonala testy. Lekár má hlbokú znalosť svojho podnikania. Ona má záujem o jej klienta.

Nádherný, nádherný lekár. Myslím, že je veľmi pekný profesionál v oblasti pečene, doktor je plne spokojný

Recepcia bola veľmi dobrá, bol som prijatý včas, všetko bolo veľmi rýchle, pohodlné a zdvorilé. Nenašiel som tieto mínusy.

On odpovedal na všetky otázky podrobne, s kým on adresoval recepcii, pomohol, bol záujem, bol spokojný s odborníkom.

Moc sa mi páčilo. Neexistovalo žiadne uloženie. Čo ma požiadal, urobili mi to. Hovoril som s ňou o Helicobacter, vysvetlila mi všetko. To, čo chcel vedieť, sa naučil. Stále chcem vziať môjho syna.

Chodím k nej druhýkrát. Dobrý lekár. Vyzerá muža v očiach, dokonca som jej povedala o mojom manželovi, pozorne počúvala. Práve som od nej odletela, dokonca som zabudla na to, že som bolí.

Všetko je v poriadku. Som spokojný. Všetko vysvetlila. Dostal som informácie, ktoré ma zaujímali. Citlivá, pozorná žena a lekár, ktorý je na nej.

Všetko bolo prerokované s lekárom. Lekár sa rozhodol podľa recenzií. Tatiana Vladimirovna je dobrotivá a kompetentná. Impresiu vytvára znalý špecialista. Zobrazenia príjmu sú pozitívne.

Všetko je v poriadku. Sme spokojní. Domnievame sa, že doktor pozná aj predmet. Rýchle otázky - rýchle odpovede. Všetko je dynamické a produktívne. Veľmi pekná dáma. Sme veľmi radi.

Lekár je pozorný, dobrotivý, žiadne sťažnosti, žiadne otázky, prijala ma dobre, vysvetlila všetko podrobne, vymenovala ďalšie stretnutie.

Normálne odpovedali na otázky. Bol taktný, všetko je v poriadku. Všetko bolo normálne.

Veľmi spokojný. Lekár sa páčil. Jediná vec, museli sme trochu počkať.

Všetko je dobré. Úžasný doktor, to je v poriadku. Naozaj som sa jej páčila.

Urobil som alebo urobil test helikobakter. Všetko bolo čisté a dobré. Lekár je veľmi pekná a príjemná žena. Má sama seba. Dobrý človek.

Všetko bolo v poriadku, bola to prvá recepcia. Lekár bol priateľský, mala štandardnú konzultáciu. Vybral som si lekára z recenzií.

Recepcia prebehla dobre! Doktorka sa jej páčila, myslela som si, že je profesionálna a zdvorilá. Mám pozitívny dojem.

Všetko fungovalo bez problémov. Lekár je odborník, predpísal liečbu. Prihlásil som sa na druhú schôdzku.

Všetko je v poriadku, naozaj sa mi to páčilo. Veľmi priateľský, pozorný, profesionálny lekár.

Všetko prebehlo veľmi dobre. Profesionálny prístup lekára. Odporúčam Tatyana Vladimirovna!

Všetko je dobré. Som spokojný s recepciou. Lekár je priateľský, kompetentný a profesionálny.

Všetko je dobré. Páčilo sa mi to. Budem s ňou pokračovať. Všetko je rýchle, vysoko kvalitné.

Prišiel som, povedal som všetko. Hovorila dobre so mnou a predpísala lieky pre mňa.

Lekár bol spokojný. Všetci sú usporiadaní.

Prihlásili ste sa na schôdzku s lekárom na našich webových stránkach? Nechajte svoju spätnú väzbu, po jej overenie ju pošleme.

Fórum pre hepatitídy

Zdieľanie vedomostí, komunikácia a podpora pre ľudí s hepatitídou

prečo nie je možné určité lieky a lieky použiť na hepatitídu?

  • Prejsť na stránku:

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa sedmokráska »11. marca 2014 22:58

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa kes »11. marca 2014 23:02

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa SemSmit »11. marca 2014 23:15

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa kes »11. marec 2014 23:32

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa SemSmit »11. marec 2014 23:41

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa kes »11. marca 2014 23:59

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa kes »12. marca 2014 00:02

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa SemSmit »12. marca 2014 00:09

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa SemSmit »12. marec 2014 00:12

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa kes »12. marec 2014 00:15

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa SemSmit »12. marca 2014 00:17

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa kes »12. marca 2014 00:18

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa kes »12. marca 2014 00:27

Re: Prečo nie je s hepatitídou možné niektoré lieky a lieky

Vaša správa SemSmit »12. marca 2014 00:30

Hepatolog Stepanova zlé recenzie

hodnotenie: 4.6 Náklady na prijatie: 2150 rub. Skúsenosti, roky: 20

Adresa: Moskovská nám. Pobedy d. 2, budova 1 Telefón: +74995193236

Lekár je gastroenterológ - hepatológ, pulmonológ, terapeut z najvyššej kvalifikačnej kategórie, podplukovník lekárskej služby. Liečia pacienti vírusová hepatitída sa sprievodných ochorení, diabetes, hypertenzia, ochorenia obličiek, bronchiálna astma, psoriáza, artritída, HIV, drogovej závislosti, liečenie tehotných alkogolizm.Zanimaetsya pečene patológie. Dokonca pozná metódu punkčnej pečeňovej biopsie.

Moc sa mi páčil lekár. Je veľmi kompetentná, citlivá, vie vo svojej oblasti. Postoj k mne bol len pozitívny. Pokiaľ to bolo možné vyriešiť, pomohla mi.

Veľmi dobre prijal recepciu, všetky bezodkladne, všetko priateľské. Veľmi kompetentný, pokojný doktor, skutočný lekár. Na klinike je všetko doma. Všetko je dobré. Ceny za okres Kutuzov môžu byť normálne, pre tých, ktorí nemusia ísť ďaleko. Klinika mohla byť umiestnená 10, ak by bola v samostatnej miestnosti. Ale je to v suteréne. Chcel by som odporučiť, ale stále existujú kliníky za nižšiu cenu, ale rovnako sú analýzy prenesené na iné miesto, kde je oveľa lacnejšie.

Recepcia prebehla dobre. Klinika je drahá. Lekár je pozorný, hovorili sme. Boli sme na klinike dvakrát, ideme na druhú návštevu, uvidíme, ako to bude. V iných klinikách sú lacnejšie. Lekár sa dobre postaral, hovorili sme, diskutovali sme. Ak je výsledok dobrý, určite ho odporučím.

Lekár ako celok sa mi páčil. Je pozorná, strávila veľa času. Doktor urobil dojem dobrého špecialistu.

Všetko je dobré. Úžasný doktor, to je v poriadku. Naozaj som sa jej páčila.

Je dobrá lekára. Zabudla som na ňu položiť niekoľko otázok. Veľmi veľmi taktný a pozorný, prinajmenšom nebol porovnaný s okresným polyklinikom.

Normálne odpovedali na otázky. Bol taktný, všetko je v poriadku. Všetko bolo normálne.

Zatiaľ čo výsledok nie je tam, práve som začal liečiť a dúfam, že výsledok bude mesiac pozitívny, zatiaľ čo som so všetkým spokojný a výsledok uvidí, čo sa stane. Nemal som rád fakt, že tu nie je elektrická energia a musel som sedieť v tme, to je jediná vec, ktorú som nemal rád :-). Ako taký, neexistujú žiadne zjavné zmeny, ešte som si nevšimol, len uplynul týždeň, takže nemôžem plne oceniť špecialistu.

On odpovedal na všetky otázky podrobne, s kým on adresoval recepcii, pomohol, bol záujem, bol spokojný s odborníkom.

Stepanovu som sa páčil. Všetci odpovedali, čo som položil a spýtal som sa. Je veľmi pozorná a taktná. Všetko sa mi páčilo. Bola dobrovoľná a profesionálna.

Skutočne sa mi páčil odborník, všetko je kvalitné, dobre chované, pozorné. Odpovedal som na všetky otázky, na ktoré som sa pýtal, všetko som pochopil, a ak je to možné, prídem znova na konzultáciu, recepcia bola úplne spokojná.

Nádherný, nádherný lekár. Myslím, že je veľmi pekný profesionál v oblasti pečene, doktor je plne spokojný

Lekár je dobrý, všetko vyzerá, nie sú žiadne sťažnosti. Poslal som na tomografiu, urobil som všetko a prešiel ošetrením, ktoré predpísala pre mňa. Bolest prešla

Lekár bol spokojný. Všetci sú usporiadaní.

Veľmi spokojný. Lekár sa páčil. Jediná vec, museli sme trochu počkať.

Stepanova Tatiana Vladimirovna

1996. - Vojenská lekárska fakulta Štátnej zdravotníckej univerzity v Saratove

2006. - GIUV MO RF, klinická prax v odbore "Terapia"

Z roku 2003. - Podieľa sa na klinických skúškach nových liekov na liečbu pacientov s vírusovými hepatotropnými infekciami podľa medzinárodných pravidiel GCP.

V súčasnosti vykonáva 4 klinické skúšky.

Pokročilé vzdelávacie kurzy:

1999. - "Pirvichova špecializácia v liečbe VLT", Far Eastern State Medical University

2001. - "Terapia", Ďaleká východná štátna lekárska univerzita

Z roku 2003. - "Gastroenterológia", Štátny inštitút pre pokročilú odbornú prípravu lekárov Ministerstva obrany Ruskej federácie

2006. - "Therapy", Štátny inštitút pre pokročilé vzdelávanie lekárov Ministerstva obrany Ruskej federácie

2008. - "Gastroenterológia", ruská štátna zdravotnícka univerzita GOU VPO

2011. - "Therapy", GBOU VPO RNIMU im N.I. Pirogov

2013. - "Klinická hepatológia s priebehom fibroscanningu", PFUR

2013. "Gastroenterológia", Univerzita ruského priateľstva FGBO UVPO

Aktívny člen EAS2 (Európske združenie pre štúdium pečene) má medzinárodné osvedčenie výskumného pracovníka štandardu ECP.

Už 7 rokov slúžila ako seniorista v terapeutickom oddelení posádkovej posádky Južno-Sakhalínskej posádky

On liečia pacienti s ťažkým terapeutickým patológie: zápal pľúc, astma, infarktu myokardu, hypertenzia, žalúdočného vredu, hepatitída a cirhóza pečene.

Oblasť profesionálnych záujmov:

  • Vedenie klinického výskumu ako hlavného vyšetrovateľa
    • - hepatológ,
    • - terapia
    • - gastroenterológia
  • hepatológ:
    • - Chronická vírusová hepatitída C, B, B s činidlom delta, G, TTV
    • - Akútna vírusová hepatitída: A, B, C.
    • - Toxická hepatitída,
    • - Nealkoholické tukové ochorenie pečene,
    • - Autoimunitné ochorenia pečene.
  • gastroenterológia:
    • - Ochorenie žlčových ciest,
    • - Akútna a chronická cholecystitída,
    • - Neulová dyspepsia,
    • - Žalúdočné vredy a duodenálny vred,
    • - Akútna a chronická pankreatitída,
    • - Dysbakterióza čriev,
    • - Syndróm dráždivého čreva,
    • - Kolitída.
  • terapia:
    • - Akútna a chronická bronchitída,
    • - pneumónia
    • - Akútne respiračné ochorenie,
    • - COPD
    • - Hypertenzívne ochorenie
    • - Chronická pyelonefritída
  • recenzia

    recenzia

    Tatiana Vladimirovna Stepanová je doktorom od Boha.

    Ak chcete povedať, ďakujem za liečbu hepatitídy, takmer nič nehovorí. Podstúpila som liečbu na klinike KSM (Victory Park) s Dr. Štěpánovou. Skôr mi nikto neposkytol takéto ošetrenie s vysoko kvalitnými prípravkami. Áno, liečba je veľmi drahá, ale myslím si, že všetci sú pripravení dať peniaze na svoje zdravie. Neviem, ako vám ďakujem, ďakujem vám Tatiana Vladimirovna, predtým som sa takýchto lekárov nestretla. Po dobu 3 mesiacov liečby - úplné zotavenie, dúfam, že nedôjde k relapsu!

    Bol liečený na hepatitídu C v rôznych klinikách. Nebudem maľovať všetky klady a zápory. Na verejných klinikách nemôžu vyliečiť nič, ani jednoduchú chrípku. Hľadal som dobrého, skúseného lekára s praxou liečby. Mala som veľkú šťastie s hepatológiou, vyliečila som sa aj s úžasne drahými liekmi, ale som zdravá. Nemôžem uveriť, malý úklon Stepanovej televízii

    Mám to prvýkrát - vďaka Tatianskej Štěpánovej, Tatiane Vladimirovej, za to, že ma zachránil! Piatok bol na vašej klinike. Po prvýkrát sa stretnem s mimoriadnym lekárom. pozorný, sympatický, do určitej miery dokonca starostlivý. V jednom neprerušovanom dni začali prudké bolesti v dolnej časti chrbta a ponáhľal som sa do najbližšej nemocnice, jednoducho si nepamätám. Úprimne povedané, bolo úplne bez ohľadu na to, komu, keby len pomohlo). Aj pomohol, dostal som sa na adresu, kde je to potrebné, kde by som mohol pomôcť. Okamžite sa ukázalo, že to bol útok ICD a urobil anestéziu. Ja jednoducho neviem, ako vám poďakovať za to, že som ju ihneď prihlásil, čo rýchlo pomohlo zbaviť sa bolesti, ďakujem! Je to drahé.

    Chcel by som poďakovať Stepanovej Tatiane Vladimirovnej za účasť na liečbe hepatitídy c. Vek nákazy je približne 20 rokov. Vo voľných polyklinikách odrádzajúcich od liečby. Povedali, že všetko je zbytočné. Len aby som vyčistil svedomie a vďaka radu Tatiany Vladimirovnej, podstúpil som liečbu. Šesť mesiacov po ukončení liečby sa vírus nezistí. Naozaj dúfam, že odišiel navždy. Vďaka obrovskej Tatiana Vladimirovna

    Vďaka klinike v osobe lekára Stepanovej TV. Skúsenejší, profesionálne, citlivý, pozorný špecialista nemožné si predstaviť, konfrontovaný s touto chorobou, doktor hľadal dlhú dobu a tschatelno.Ochen vďačný za Tatiana Vladimirovnu.Imenno Vďaka svojim skúsenostiam, znalostiam a odhodlanie k profesionalite a obetavosti, plne poraziť choroba. Obrovská ľudská vďaka!

    Dlho som hľadal lekára-hepatológ a kvôli nedostatku toho najlepšieho, čo som dostal do gastroenterológov. Na internete som vykopal informácie, že na klinike súčasného lekárstva potrebujem lekára. Okamžite sa prihlásil a dostal sa na recepciu. Vyhlásil sťažnosti a odovzdal nové analýzy. Lekár (Stepanova) a tak som dostal všetky odporúčania na liečbu mojej choroby. Odporúčam klinike a lekára!

    Dlho som hľadal lekára-hepatológ a kvôli nedostatku toho najlepšieho, čo som dostal do gastroenterológov. Na internete som vykopal informácie, že na klinike súčasného lekárstva potrebujem lekára. Okamžite sa prihlásil a dostal sa na recepciu. Vyhlásil sťažnosti a odovzdal nové analýzy. Lekár (Stepanova) a tak som dostal všetky odporúčania na liečbu mojej choroby. Odporúčam klinike a lekára!

    Sme veľmi vďační TV Štefanovej! Je to veľmi skúsený vo svojom odbore (vedel som, že s ňou hovoril prvýkrát, sa k nej, hovoril som k inému lekárovi. Kto by mi to pomohlo). Je to lekár od Boha (v pravom slova zmysle), čo je veľmi dobrý človek. Taký kompetentní a súcitný lekár, za jeho 33 rokov som nevidel (vzhľadom k nášmu kapitalistickú čas). Mnohé vďaka Tatiana za to, čo si mi pomohla vyrovnať sa so svojou chorobou a vysvetlené všetky nuansy, a ukázal cestu von v tejto situácii (. Pre vás moji lekári povedal iný, nech jej neskúsenosť zostane s nimi. Nemám rád, back to hovorí o ľuďoch zlé, ale potom som sa odráža realitu toho, čo som sa stretol pri liečbe mojej chorobe). Vy a Boh dá vaša rodina zdravie a šťastie, a veľa šťastia vo vašom osobnom živote. C rešpektujte Abutalib.

    Taťána Stepanova (gastroenterológia, hepatológia, terapeut), dohovoriť schôdzku navštíviť lekára, recenzie a ceny

    Stepanova Tatyana Vladimirovna

    Skúsenosti 22 rokov, lekár najvyššej kategórie.

    Náklady na príjem - od roku 2250

    Informácie o lekárovi: Stepanova Tatiana Vladimirovna

    Poručík-plukovník lekárskej služby. Liečia pacienti vírusová hepatitída sa sprievodných ochorení, diabetes, hypertenzia, ochorenia obličiek, bronchiálna astma, psoriáza, artritída, HIV, drogovej závislosti, liečenie tehotných alkogolizm.Zanimaetsya pečene patológie. Dokonca pozná metódu punkčnej pečeňovej biopsie.

    Rozvrh práce lekára: Stepanova Tatiana Vladimirovna

    Adresy kliník, kde lekára: Stepanova Tatyana Vladimirovna

    Profil zdravotníckeho centra. Špecializuje sa na riešenie širokej škály problémov zdravia žien a mužov, aby sa nestalo na zánik reprodukčnej funkcie. Nosí príjem dospelých. Centrum sa nachádza 10 minút chôdze od stanice metra Victory Park a stanice metra Kutuzovská.

    Stepanova Tatiana Vladimirovna

    1996. - Vojenská lekárska fakulta Štátnej zdravotníckej univerzity v Saratove

    2006. - GIUV MO RF, klinická prax v odbore "Terapia"

    Z roku 2003. - Podieľa sa na klinických skúškach nových liekov na liečbu pacientov s vírusovými hepatotropnými infekciami podľa medzinárodných pravidiel GCP.

    V súčasnosti vykonáva 4 klinické skúšky.

    Pokročilé vzdelávacie kurzy:

    1999. - "Pirvichova špecializácia v liečbe VLT", Far Eastern State Medical University

    2001. - "Terapia", Ďaleká východná štátna lekárska univerzita

    Z roku 2003. - "Gastroenterológia", Štátny inštitút pre pokročilú odbornú prípravu lekárov Ministerstva obrany Ruskej federácie

    2006. - "Therapy", Štátny inštitút pre pokročilé vzdelávanie lekárov Ministerstva obrany Ruskej federácie

    2008. - "Gastroenterológia", ruská štátna zdravotnícka univerzita GOU VPO

    2011. - "Therapy", GBOU VPO RNIMU im N.I. Pirogov

    2013. - "Klinická hepatológia s priebehom fibroscanningu", PFUR

    2013. "Gastroenterológia", Univerzita ruského priateľstva FGBO UVPO

    Aktívny člen EAS2 (Európske združenie pre štúdium pečene) má medzinárodné osvedčenie výskumného pracovníka štandardu ECP.

    Už 7 rokov slúžila ako seniorista v terapeutickom oddelení posádkovej posádky Južno-Sakhalínskej posádky

    On liečia pacienti s ťažkým terapeutickým patológie: zápal pľúc, astma, infarktu myokardu, hypertenzia, žalúdočného vredu, hepatitída a cirhóza pečene.

    Oblasť profesionálnych záujmov:

    • Vedenie klinického výskumu ako hlavného vyšetrovateľa
      • - hepatológ,
      • - terapia
      • - gastroenterológia
    • hepatológ:
      • - Chronická vírusová hepatitída C, B, B s činidlom delta, G, TTV
      • - Akútna vírusová hepatitída: A, B, C.
      • - Toxická hepatitída,
      • - Nealkoholické tukové ochorenie pečene,
      • - Autoimunitné ochorenia pečene.
    • gastroenterológia:
      • - Ochorenie žlčových ciest,
      • - Akútna a chronická cholecystitída,
      • - Neulová dyspepsia,
      • - Žalúdočné vredy a duodenálny vred,
      • - Akútna a chronická pankreatitída,
      • - Dysbakterióza čriev,
      • - Syndróm dráždivého čreva,
      • - Kolitída.
    • terapia:
      • - Akútna a chronická bronchitída,
      • - pneumónia
      • - Akútne respiračné ochorenie,
      • - COPD
      • - Hypertenzívne ochorenie
      • - Chronická pyelonefritída
  • recenzia

    recenzia

    Tatiana Vladimirovna Stepanová je doktorom od Boha.

    Ak chcete povedať, ďakujem za liečbu hepatitídy, takmer nič nehovorí. Podstúpila som liečbu na klinike KSM (Victory Park) s Dr. Štěpánovou. Skôr mi nikto neposkytol takéto ošetrenie s vysoko kvalitnými prípravkami. Áno, liečba je veľmi drahá, ale myslím si, že všetci sú pripravení dať peniaze na svoje zdravie. Neviem, ako vám ďakujem, ďakujem vám Tatiana Vladimirovna, predtým som sa takýchto lekárov nestretla. Po dobu 3 mesiacov liečby - úplné zotavenie, dúfam, že nedôjde k relapsu!

    Bol liečený na hepatitídu C v rôznych klinikách. Nebudem maľovať všetky klady a zápory. Na verejných klinikách nemôžu vyliečiť nič, ani jednoduchú chrípku. Hľadal som dobrého, skúseného lekára s praxou liečby. Mala som veľkú šťastie s hepatológiou, vyliečila som sa aj s úžasne drahými liekmi, ale som zdravá. Nemôžem uveriť, malý úklon Stepanovej televízii

    Mám to prvýkrát - vďaka Tatianskej Štěpánovej, Tatiane Vladimirovej, za to, že ma zachránil! Piatok bol na vašej klinike. Po prvýkrát sa stretnem s mimoriadnym lekárom. pozorný, sympatický, do určitej miery dokonca starostlivý. V jednom neprerušovanom dni začali prudké bolesti v dolnej časti chrbta a ponáhľal som sa do najbližšej nemocnice, jednoducho si nepamätám. Úprimne povedané, bolo úplne bez ohľadu na to, komu, keby len pomohlo). Aj pomohol, dostal som sa na adresu, kde je to potrebné, kde by som mohol pomôcť. Okamžite sa ukázalo, že to bol útok ICD a urobil anestéziu. Ja jednoducho neviem, ako vám poďakovať za to, že som ju ihneď prihlásil, čo rýchlo pomohlo zbaviť sa bolesti, ďakujem! Je to drahé.

    Chcel by som poďakovať Stepanovej Tatiane Vladimirovnej za účasť na liečbe hepatitídy c. Vek nákazy je približne 20 rokov. Vo voľných polyklinikách odrádzajúcich od liečby. Povedali, že všetko je zbytočné. Len aby som vyčistil svedomie a vďaka radu Tatiany Vladimirovnej, podstúpil som liečbu. Šesť mesiacov po ukončení liečby sa vírus nezistí. Naozaj dúfam, že odišiel navždy. Vďaka obrovskej Tatiana Vladimirovna

    Vďaka klinike v osobe lekára Stepanovej TV. Skúsenejší, profesionálne, citlivý, pozorný špecialista nemožné si predstaviť, konfrontovaný s touto chorobou, doktor hľadal dlhú dobu a tschatelno.Ochen vďačný za Tatiana Vladimirovnu.Imenno Vďaka svojim skúsenostiam, znalostiam a odhodlanie k profesionalite a obetavosti, plne poraziť choroba. Obrovská ľudská vďaka!

    Dlho som hľadal lekára-hepatológ a kvôli nedostatku toho najlepšieho, čo som dostal do gastroenterológov. Na internete som vykopal informácie, že na klinike súčasného lekárstva potrebujem lekára. Okamžite sa prihlásil a dostal sa na recepciu. Vyhlásil sťažnosti a odovzdal nové analýzy. Lekár (Stepanova) a tak som dostal všetky odporúčania na liečbu mojej choroby. Odporúčam klinike a lekára!

    Dlho som hľadal lekára-hepatológ a kvôli nedostatku toho najlepšieho, čo som dostal do gastroenterológov. Na internete som vykopal informácie, že na klinike súčasného lekárstva potrebujem lekára. Okamžite sa prihlásil a dostal sa na recepciu. Vyhlásil sťažnosti a odovzdal nové analýzy. Lekár (Stepanova) a tak som dostal všetky odporúčania na liečbu mojej choroby. Odporúčam klinike a lekára!

    Sme veľmi vďační TV Štefanovej! Je to veľmi skúsený vo svojom odbore (vedel som, že s ňou hovoril prvýkrát, sa k nej, hovoril som k inému lekárovi. Kto by mi to pomohlo). Je to lekár od Boha (v pravom slova zmysle), čo je veľmi dobrý človek. Taký kompetentní a súcitný lekár, za jeho 33 rokov som nevidel (vzhľadom k nášmu kapitalistickú čas). Mnohé vďaka Tatiana za to, čo si mi pomohla vyrovnať sa so svojou chorobou a vysvetlené všetky nuansy, a ukázal cestu von v tejto situácii (. Pre vás moji lekári povedal iný, nech jej neskúsenosť zostane s nimi. Nemám rád, back to hovorí o ľuďoch zlé, ale potom som sa odráža realitu toho, čo som sa stretol pri liečbe mojej chorobe). Vy a Boh dá vaša rodina zdravie a šťastie, a veľa šťastia vo vašom osobnom živote. C rešpektujte Abutalib.

    Hepatolog Stepanova zlé recenzie

    Otázka: Dobrý deň.
    Potrebujete poradiť.
    Diagnóza: hepatitída s 1 palcom sa odhalila v roku 2005. Bol pozorovaný na infektsionista.Proshel dva ročné kurzy antivírusovej. terapie. 1. v roku 2008 s 5 mg 3 l / 5 týždňov + riboverín. Neúspešne. Druhá v roku 2011 Pegasys 1p / týždeň. Neúspešne. Zaťaženie sa stalo 2 x 10 v 2. kop / ml. Som "recidivista". V roku 2013 som cítil pečeň, urobil som testy v júni: fibróza 4. elasticita 17,5 kp s prechodom na cirhózu. Navyše, našiel žltačku v žlčníku. Krvné testy: zaťaženie 7,5 * 10 5. IU / MA, O Bil 22,3 umol / l, Pr Bil 6 H Bil 16,3, ALT90E / l aST51, konzultácie v regionálnom Kuzbass
    centrum hepatológie doporučuje piť ursofalk 3 mesiace a heptrálny 1 mesiac. Po testoch zopakoval: veľkosť pečene sa nezmenila a fibróza zvýšila elasticitu o 21,3 kpa. Teraz špecialista na infekčnú chorobu navrhol, aby každoročne absolvoval Algeron 160 1 / týždeň + riboverín 6 p / deň na zníženie zaťaženia.

    Bola to liečba správna? Žiadam vašu pomoc!

    Odpoveď: Opakovaná tretia liečba je správna taktika vo vašej situácii. Musíme len starostlivo sledovať klinickú analýzu krvi.

    Otázka: Dobrý deň! Hbs Ag pozitívne PCR HBV otits.biokhimiya v norm.Chcete toto? Potrebujete stáť na účte v kiz? Vďaka vopred.

    Odpoveď: Neaktívna chronická vírusová hepatitída B nevyžaduje antivírusovú liečbu. Ale PTSR je potrebné skontrolovať raz za rok.

    Otázka: Na určenie množstva vírusu hepatitídy C bola podaná krv, výsledok bol 7,8 * 10 ^ 4. Čo hovorí?

    Odpoveď: Priemerné vírusové zaťaženie je potrebné premýšľať o liečbe. Preto je potrebné absolvovať štandardné vyšetrenie, ktoré odhaľuje potrebu a možnosť predpisovania antivírusových liekov. Môže to preniesť s nami.

    Otázka: Dobrý deň. Možná liečba s použitím PRT vrátane prieskumu o úveroch? Moskva

    Odpoveď: Banke nevydávame pôžičky. Pre pôžičku môžete kontaktovať príslušnú organizáciu. Ale čisto na človeku veľmi neodporúčam, aby ste sa s tým ponáhľali. Najoptimálnejšou taktikou je urobiť prieskum, ktorý vám umožní prijímať rozhodnutia. To bude stáť maximálne 25 tisíc rubľov a možno menej, ak je časť testov, ktoré prinášate z vašej ordinácie. A potom, po výsledkoch, rozhodnite sa s lekárom, či by ste mali s liečbou pospať, alebo môžete najprv pokojne počkať a vyriešiť svoje materiálne problémy.

    Otázka: V roku 1996 sa hepatitída preniesla do a od. V súčasnosti sú indexy ALT-92, AST-61. PCR-5,6 x 10 x 6 kópií / ml. Čo to môže naznačovať?

    Odpoveď: To je dôvod na začatie antivírusovej liečby. Na rozhodovanie je však potrebné dôkladnejšie preskúmať. Pre nás môžete prísť.

    Otázka: V tehotenstve sa našla Hbs Ag. Zopakujte test po HS. Pečeňové ultrazvuku všetko normálne, kvantitatívna analýza 7401 COP / ml, vysoko kvalitné DNA je nájdený zapísaný.. Povedz mi, že je to skvelý vírusovú záťaž, len môj manžel a ja sa plánuje druhé dieťa, jej manžela proti hepatitíde B nie je nájdený, musím začať s liečbou, alebo nemôžu plán naplánovať druhé dieťa. Ďakujem vám.

    Odpoveď: Môžete naplánovať druhé dieťa. Vaše vírusové zaťaženie nevyžaduje antivírusovú liečbu.

    Otázka: Dobrý deň, v poslednej dobe sa začali objavovať silné bolesti v pravom boku, sa ukázalo, že rodičia mojich mladých ľudských pacientov s hepatitídou B, takže je možné, a to je tiež... povedzte nám, aké testy je potrebné prejsť? v roku 2005 som bol očkovaný proti hepatitíde B, môže to stále platiť? ako úspešná môže byť liečba chronickej hepatitídy B a plánovanie detí, môžu zdravé deti, ktoré sú infikované hepatitídou, narodené rodičom vôbec?

    Odpoveď: Najprv musíte vy a váš mladý muž absolvovať testy na hepatitídu B, potom budú odpovede na všetky vaše otázky. Vírusová hepatitída u rodičov mladého človeka neznamená, že má vírus.

    Otázka: Dobrý deň! Aj pripraviť na operáciu, po konzultácii darovanej krvi pre hepatitídy odpovede C-pozitívne, odoslanej na kliniku a uložená tam, príliš polozhitelnyy.Sdala PCR kachestvennyy.Otvet-HCV vírus gep.S (PCR kvalitatívne) výsledok prompt-otritsatelnyy.Ne, čo to znamená? Chcete sa báť alebo nie? Ďakujem vám.

    Odpoveď: Vaša diagnóza s negatívnou analýzou PCR je nosičom protilátok proti vírusu hepatitídy C. Nevyžaduje liečbu, nepodlieha D-počítaniu od špecialistu na infekčnú chorobu. Nie je potrebné sa báť, ale PCR sa môže zmeniť a stať sa pozitívnym. Mala by byť kontrolovaná každých šesť mesiacov počas 3 rokov.

    Otázka: Drahí lekári! Moja žena bola diagnostikovaná s chronickou hepatitídou c. ALT-41 AST-40 bilirubínu-14. PCR - pozitívne. Povedzte mi prosím, je možné na základe toho posúdiť postupnosť choroby a výsledky budúcej liečby (ak je to potrebné)? Ďakujem vám.

    Odpoveď: Na základe týchto analýz môžete posúdiť diagnózu, ktorá vyžaduje liečbu. Na vymenovanie antivírusovej terapie je potrebné podstúpiť špeciálne obsedovanie. Môžete to urobiť u nás, to bude trvať asi 2 hodiny. Podľa výsledkov v týždni vám lekár vysvetlí potrebu a uskutočniteľnosť HTP, jeho predpovede pre vás.

    Otázka: Dobré popoludnie! Môj manžel je nosičom hepatitídy B. Spolu 9 rokov. Nenašiel som z toho infikované. Teraz plánujeme tehotenstvo. Ja, keď som bol očkovaný, potom v hlbokom detstve neexistujú presné informácie. Či je to pre mňa možné a či je potrebné teraz vysadiť? A koľko by som čakal po očkovaní pred počatím? Ďakujem vám.

    Odpoveď: Teraz musíte očkovať, vaše očkovanie z detstva nefungovalo dlhú dobu, aj keby boli. Pri očkovaní musíte vykonať tri testy na hepatitídu B: HBsAg, anti-HBcor, anti-HBs. Iba s negatívnym výsledkom všetkých troch indikátorov môžete očkovať, pretože to znamená, že nemáte a nebol žiadny vírus. Očkovanie by sa malo vykonať podľa naliehavého plánu.

    Otázka: Povedzte mi, aká je pravdepodobnosť infekcie hepatitídou C v tomto prípade a aké testy by som mal urobiť? Aké opatrenia treba urobiť bez toho, aby ste čakali na akútnu hepatitídu C a potom chronickú, ak stále zistí vírus v krvi. Kontakt s krvou pacienta gps bol pred tromi dňami. Ďakujem vám

    Odpoveď: Pravdepodobnosť infekcie je ťažké posúdiť. Ak chcete zistiť, či došlo k infekcii, mali by ste skontrolovať vírus teraz a po 6 mesiacoch. Vykonajte analýzu protilátok proti vírusu hepatitídy C a po šiestich mesiacoch pre protilátky a PCR.

    Otázka: anti-HB jadro total + anti HBs quant. 36 mU / ml. absencia imunitnej odpovede: 10 vírus hepatitídy B, proti DDNA nezistená HBsAg quality.anti HCV celková otr. hepatitída B od roku 2004, čo to znamená?

    Odpoveď: Prekonali ste vírusovú hepatitídu B s oživením. Nie je potrebná žiadna kontrola, nie je potrebné liečiť, žiadne očkovanie. Nemôžete sa infikovať a nemôžete nikoho napadnúť.

    Otázka: V roku 2007 odovzdal analýz gepotit sa a povedal: pozitívny, ale to, čo nereagovalo na pol roka vydal viac ako raz v rôznych klinikách všade bola negatívna kvôli tomu ani žiadne analýzy ani odovzdať vodivý bolesti brucha a farba kože bledá a žily niekde zmizli. Ďakujeme vopred.

    Odpoveď: Vírus hepatitídy C nie je jediným príčinou poškodenia pečene. Je potrebné skontrolovať pečeň pre ultrazvukové a biochemické údaje a nájsť problémy, ak sa nájdu problémy.

    Otázka: Dobrý deň. povedzte mi, prečo v liečbe gepotitídy S karotkimi interfironami predpísať bodnutie za deň, aj keď mnohí píšu, že každý pricked otr.ptsr potom cez. Najmä s prvým genotypom. Zvyšuje to šancu?

    Odpoveď: V priebehu dňa sú to odporúčania na inštrukcie k lieku. Je zastaraná, ale nikto ju nemení. Hepatológovia, ktorí majú skúsenosti s liečbou hepatitídy, určujú každodennú aplikáciu lieku.

    Otázka: Povedzte mi prosím o výsledkoch: výsledok hepatitídy B-HBsAg 0,1 hepatitída C-anti-HCV hnačka 0,1 AsAt výsledok 66,8 ALAT výsledok 105,0

    Odpoveď: Máte zápalový proces v pečeni (ALT je vyššia ako normálne), ale nie sú žiadne vírusy hepatitídy. Musíme hľadať príčinu hepatitídy. Na tento účel je lepšie sa nás vnútorne venovať bezplatnej konzultácii.

    Otázka: Môj manžel bol diagnostikovaný s hepatitídou C, bol liecený ribavirínom a roferonom, bol liecený 16 týždňov, prekonal testy pozitívne 4, predtým to bolo 6, aká je prognóza?

    Odpoveď: Zmena pegylovaného lieku Roferon (Pegasys alebo PegIntron) v dôsledku nedostatočnej odpovedi alebo pre prepnutie do denného podávania lieku interferón, ale pre Roferon je to veľmi drahé, môžete prejsť na altevir.

    Otázka: Kvantitatívna PCR pre vírus hepatitídy B: 2,8 na 10 x 3 kópie / ml. Čo znamená tento výsledok, je aktívna forma alebo vírus neaktívny? Je príležitosť nakaziť manžela, liečba je potrebná? Čo robiť ďalej?

    Odpoveď: Je to veľmi nízka aktivita vírusu, nevyžaduje liečbu. Môžete sa nakaziť, váš manžel by mal byť okamžite očkovaný.

    Otázka: Môj manžel bol menovaný ribavirínom a PegIntron liečiť mesiac, som veľmi chcem dieťa úplne zdravé, keď som otehotnela akémukoľvek riziku poskytovanie zdravé dieťa, a nie pokiaľ je to možné nie je, potom, keď je to na 100 percent je to možné.

    Odpoveď: Počas liečby nie je možné v každom prípade prerušiť tehotenstvo. Je možné len 6 mesiacov po zrušení liečby.

    Otázka: som bol diagnostikovaný s Zdravstvuyte.U hr.gep.V. Nič som neurobil. Testy HBsAg-pol., Kvantitatívne PCR DNA 1.2h10 ^ 4Me / ml 46edl ALT-AST-32edl, F-0 (4.8KPa). Účelovo barakyud 1 mg r / d 3 mesiace. Povedz mi prosím, je mi to zobrazené PVT? A prečo 1 mg. prvýkrát? Ďakujem vám.

    Odpoveď: Nevidím žiadny dôvod na vymenovanie barraklada všeobecne, a ešte viac v takejto dávke. Faktom je, že 3 mesiace terapie sa nestane, je to výrazne dlhšie. S nízkou vírusovou záťažou, normálnym stavom pečene podľa biochemických údajov a fibrózy môžete s Baraccludou čakať.

    Otázka: Aj 35.Dva mesiacmi obnoruzhili GEO B.HBsAg polozhitelny, HBeAg otritsatelny -0.2. PCR 55 polozhitelnyy.Mne vybavenej Pegasys monotrapiyu gepatoprotektorami.Uzhe analýzu mesiacmi PCR-20 otritsatelnyy.Alt Ast v normálnom pečeni normálnych sostoyanii.Stoitli mi pokračovať v liečbe PEGASISOM.ili najmenej jeden mesiac, injekcie, robiť.? Veľmi žiadam, aby som odpovedal. Ďakujeme vám vopred.

    Odpoveď: Na vymenovanie pegasu za hepatitídu B sú potrebné veľmi dobré dôvody. Podľa údajov, ktoré ste uviedli, je ťažké to posúdiť. Pegasys nie je menovaný mesiac, minimálne rok. Preto, aby ste objasnili situáciu a potrebu pokračovať v liečbe, musíte vo vašom prípade pochopiť nevyhnutnosť jej vymenovania.

    Stepanova Tatiana Vladimirovna

    Gastroenterológ, terapeut, hepatológ

    Skúsenosti 22 rokov / doktor najvyššej kategórie

    Stretnutie s lekárom

    Poručík-plukovník lekárskej služby. Liečia pacienti vírusová hepatitída sa sprievodných ochorení, diabetes, hypertenzia, ochorenia obličiek, bronchiálna astma, psoriáza, artritída, HIV, drogovej závislosti, liečenie tehotných alkogolizm.Zanimaetsya pečene patológie. Dokonca pozná metódu punkčnej pečeňovej biopsie. Stepanova Tatiana Vladimirovna vstupuje len do dospelých pacientov.

    Stepanova Tatiana prijíma pacientov na

    "Klinika modernej medicíny na víťaznom parku": Moskva, pl. Pobedy, 2, budova 1

    Celkový názor pacientov o 36 recenzií

    • vynikajúci
    • kvalifikácia

    Komentáre pacientov k lekárovi

    • kvalifikácia

    Moc sa mi páčil lekár. Tatiana Vladimirovna pokojne, všetko vysvetlila. Som všeobecne šťastný. Páčilo sa mi to. Mám iba dobré dojmy a spätnú väzbu. Lekár so skúsenosťami, ktorý odpovedal na všetky moje otázky, ponúkol potrebné testy. Časť I. som tam urobil, časť kliniky. Všetko je dobré.

    • kvalifikácia

    Lekár je pozorný, dobrotivý, žiadne sťažnosti, žiadne otázky, prijala ma dobre, vysvetlila všetko podrobne, vymenovala ďalšie stretnutie.

    • kvalifikácia

    Všetko fungovalo bez problémov. Lekár je odborník, predpísal liečbu. Prihlásil som sa na druhú schôdzku.

    • kvalifikácia

    Všetko je dobré. Páčilo sa mi to. Budem s ňou pokračovať. Všetko je rýchle, vysoko kvalitné.

    • kvalifikácia

    Urobil som alebo urobil test helikobakter. Všetko bolo čisté a dobré. Lekár je veľmi pekná a príjemná žena. Má sama seba. Dobrý človek.

    • kvalifikácia

    Chodím k nej druhýkrát. Dobrý lekár. Vyzerá muža v očiach, dokonca som jej povedala o mojom manželovi, pozorne počúvala. Práve som od nej odletela, dokonca som zabudla na to, že som bolí.

    • kvalifikácia

    Všetko je dobré. Som spokojný s recepciou. Lekár je priateľský, kompetentný a profesionálny.

    • kvalifikácia

    Všetko sa mi páčilo. Tatiana Vladimirovna ma tiež páčila. Správne odpovedala na moje otázky a ponúkla mi, aby som vykonala testy. Lekár má hlbokú znalosť svojho podnikania. Ona má záujem o jej klienta.

    • kvalifikácia

    Všetko je v poriadku, naozaj sa mi to páčilo. Veľmi priateľský, pozorný, profesionálny lekár.

    • kvalifikácia

    Všetko je v poriadku. Sme spokojní. Domnievame sa, že doktor pozná aj predmet. Rýchle otázky - rýchle odpovede. Všetko je dynamické a produktívne. Veľmi pekná dáma. Sme veľmi radi.

    • kvalifikácia

    Všetko bolo v poriadku, bola to prvá recepcia. Lekár bol priateľský, mala štandardnú konzultáciu. Vybral som si lekára z recenzií.

    • kvalifikácia

    Všetko je v poriadku. Som spokojný. Všetko vysvetlila. Dostal som informácie, ktoré ma zaujímali. Citlivá, pozorná žena a lekár, ktorý je na nej.

    • kvalifikácia

    Prišiel som, povedal som všetko. Hovorila dobre so mnou a predpísala lieky pre mňa.

    • kvalifikácia

    Všetko bolo prerokované s lekárom. Lekár sa rozhodol podľa recenzií. Tatiana Vladimirovna je dobrotivá a kompetentná. Impresiu vytvára znalý špecialista. Zobrazenia príjmu sú pozitívne.

    • kvalifikácia

    Recepcia prebehla dobre! Doktorka sa jej páčila, myslela som si, že je profesionálna a zdvorilá. Mám pozitívny dojem.

    • kvalifikácia

    Prišiel som a povedal som o mojej situácii. Dala mi možnosti liečby. Žiadne sťažnosti, všetko je v poriadku. S oznámením som spokojný. Usmiala sa, bola zdvorilá, ale stále nič nehovorí. Ako osoba, radím ju, aby ísť. Príjemné v komunikácii, inteligentná žena. Dobrý, pozorný lekár.

    • kvalifikácia

    Všetko je vynikajúce a profesionálne. Lekár si vybral na internete. Tatiana Vladimirovna je dosť profesionálna osoba. Je v predmete a trende problému, o ktorom som s ňou hovoril. Lekár navrhol, ako v tejto situácii konať. Zobrazenia príjmu sú pozitívne.

    • kvalifikácia

    Recepcia bola veľmi dobrá, bol som prijatý včas, všetko bolo veľmi rýchle, pohodlné a zdvorilé. Nenašiel som tieto mínusy.

    • kvalifikácia

    Stepanova nás usporiadala a poskytla nám plné konzultácie, vysvetlila mi všetko jasne a jasne. Je veľmi pozorná a sympatická, veľmi úprimná, je skutočne doktorka s veľkým písmenom! Na recepcii bola pokojná a pohodlná, nikto nás neobťažoval a lekár zaplatil toľko času, koľko bolo potrebné pre konzultáciu.

    • kvalifikácia

    Doktor všetko skontroloval, vyzeral. Môžem povedať, že Tatiana Vladimirovna je doktorkou svojej triedy a pozná jej podnikanie. Nemal som rád klinickú službu, dal by som 7 bodov a lekár by jej dal dobrých 10 bodov. Pre lekára nie sú žiadne nároky.

    • kvalifikácia

    Moc sa mi páčil lekár. Je veľmi kompetentná, citlivá, vie vo svojej oblasti. Postoj k mne bol len pozitívny. Pokiaľ to bolo možné vyriešiť, pomohla mi.

    • kvalifikácia

    Veľmi dobre prijal recepciu, všetky bezodkladne, všetko priateľské. Veľmi kompetentný, pokojný doktor, skutočný lekár. Na klinike je všetko doma. Všetko je dobré. Ceny za okres Kutuzov môžu byť normálne, pre tých, ktorí nemusia ísť ďaleko. Klinika mohla byť umiestnená 10, ak by bola v samostatnej miestnosti. Ale je to v suteréne. Chcel by som odporučiť, ale stále existujú kliníky za nižšiu cenu, ale rovnako sú analýzy prenesené na iné miesto, kde je oveľa lacnejšie.

    • kvalifikácia

    Recepcia prebehla dobre. Klinika je drahá. Lekár je pozorný, hovorili sme. Boli sme na klinike dvakrát, ideme na druhú návštevu, uvidíme, ako to bude. V iných klinikách sú lacnejšie. Lekár sa dobre postaral, hovorili sme, diskutovali sme. Ak je výsledok dobrý, určite ho odporučím.

    • kvalifikácia

    Lekár ako celok sa mi páčil. Je pozorná, strávila veľa času. Doktor urobil dojem dobrého špecialistu.

    • kvalifikácia

    Všetko je dobré. Úžasný doktor, to je v poriadku. Naozaj som sa jej páčila.

    • kvalifikácia

    Je dobrá lekára. Zabudla som na ňu položiť niekoľko otázok. Veľmi veľmi taktný a pozorný, prinajmenšom nebol porovnaný s okresným polyklinikom.

    • kvalifikácia

    Normálne odpovedali na otázky. Bol taktný, všetko je v poriadku. Všetko bolo normálne.

    • kvalifikácia

    Zatiaľ čo výsledok nie je tam, práve som začal liečiť a dúfam, že výsledok bude mesiac pozitívny, zatiaľ čo som so všetkým spokojný a výsledok uvidí, čo sa stane. Nemal som rád fakt, že tu nie je elektrická energia a musel som sedieť v tme, to je jediná vec, ktorú som nemal rád :-). Ako taký, neexistujú žiadne zjavné zmeny, ešte som si nevšimol, len uplynul týždeň, takže nemôžem plne oceniť špecialistu.

    • kvalifikácia

    On odpovedal na všetky otázky podrobne, s kým on adresoval recepcii, pomohol, bol záujem, bol spokojný s odborníkom.

    • kvalifikácia

    Stepanovu som sa páčil. Všetci odpovedali, čo som položil a spýtal som sa. Je veľmi pozorná a taktná. Všetko sa mi páčilo. Bola dobrovoľná a profesionálna.

    • kvalifikácia

    Skutočne sa mi páčil odborník, všetko je kvalitné, dobre chované, pozorné. Odpovedal som na všetky otázky, na ktoré som sa pýtal, všetko som pochopil, a ak je to možné, prídem znova na konzultáciu, recepcia bola úplne spokojná.

    • kvalifikácia

    Nádherný, nádherný lekár. Myslím, že je veľmi pekný profesionál v oblasti pečene, doktor je plne spokojný

    • kvalifikácia

    Lekár je dobrý, všetko vyzerá, nie sú žiadne sťažnosti. Poslal som na tomografiu, urobil som všetko a prešiel ošetrením, ktoré predpísala pre mňa. Bolest prešla

    • kvalifikácia

    Lekár bol spokojný. Všetci sú usporiadaní.

    • kvalifikácia

    Veľmi spokojný. Lekár sa páčil. Jediná vec, museli sme trochu počkať.

    • kvalifikácia

    Informácie o lekárovi

    • chronická vírusová hepatitída C, B, B s činidlom delta, G, TTV;
    • akútna vírusová hepatitída: A, B, C;
    • toxická hepatitída;
    • nealkoholické tukové ochorenie pečene;
    • autoimunitné ochorenia pečene;
    • žlčové kamene;
    • akútna a chronická cholecystitída;
    • ne-vredová dyspepsia;
    • peptický vred žalúdka a dvanástnika;
    • akútna a chronická pankreatitída;
    • intestinálna dysbióza;
    • syndróm dráždivého čreva;
    • kolitída;
    • akútna a chronická bronchitída;
    • zápal pľúc;
    • akútne respiračné ochorenie;
    • COPD;
    • hypertenzná choroba;
    • chronická pyelonefritída.
    • Diplom v odbore lekárstvo (prevencia a liečba), vojenská lekárska fakulta Štátnej lekárskej univerzity v Saratove (1996)
    • Diplom v odbore "Terapia s VPT", Far Eastern State Medical University (1999)
    • Stáž v špecializácii "Gastroenterológia", Štátny inštitút pre pokročilých lekárov Ministerstva obrany Ruskej federácie (2003)
    • Štátny inštitút pre odborné vzdelávanie lekárov Ministerstva obrany Ruskej federácie (2006)

    Zdieľajte informácie o lekároch

    Pomocou fyzických cvičení a sebakontroly môže väčšina ľudí robiť bez medicíny.