Centrum pre molekulárnu diagnostiku (CMD)

Metastázy

Vyberte povahu recenzií

Ďalšie recenzie o firmách:

SPRÁVCA SPOLOČNOSTI A CHCETE UPRAVUJETE INFORMÁCIE O SPOLOČNOSTI? NAPÍŠTE ŽIADOSŤ o [email protected]

Centrum pre kontrolu molekulárnej diagnostiky spoločnosti (CMD)

Pridajte recenziu Centrum pre molekulárnu diagnostiku (CMD)

Ďakujem za úspešne poskytnutú službu zamestnancov Vladislava Ruslanoviča a Novikova Nadeždu. Páčilo sa predovšetkým to, že služby boli poskytnuté do súčasnosti.

Napísal recenziu: Семен

Kozmetický salón "Aldo Coppola" vyjadruje vďačnosť spoločnosti "Majster parkety" za včasnú a kvalitatívnu opravu pa.

Napísal recenziu: Salón krásy Aldo Coppola

Kozmetický salón "Aldo Coppola" vyjadruje vďačnosť spoločnosti "Majster parkety" za včasnú a kvalitatívnu opravu pa.

Napísal recenziu: Salón krásy Aldo Coppola

Budem naďalej používať len Varifort, veľmi ho mám rád a radím vám, drahá moja rodina! "Musíme sledovať krásu našich nôh od raného veku.

Napísal recenziu: Láska

Neter si kúpil byt a okamžite začal opravovať. Apartmán s veľkou chodbou, kúpeľňou, kuchyňou. Ak s ostatnými miestnosťami neboli žiadne problémy.

Ústredný výskumný ústav epidemiológie Rospotrebnadzor

V roku 1963 bol Centrálny výskumný inšpekčný inšpekčný inštitút zriadený dekrétom Rady ministrov ZSSR s cieľom vytvoriť vedecký základ pre antiepidemickú podporu obyvateľstva krajiny.

V roku 1967 usporiadala ordinácia ministra zdravotníctva ZSSR v Ústave klinické oddelenie infekčnej patológie.

Prvým riaditeľom bol menovaný profesorom T.A.Nikolaeva (1963-1965 gg.), To bolo nahradené profesora A.A.Sumarokov (1966-1970 gg.), A od roku 1971 až do súčasnosti, Inštitút je vedená akademik, profesor na I.Pokrovský. V priebehu rokov sa ústav stal sa dobre známa nielen u nás, ale aj v zahraničí, ako developer nových sľubných trendy v epidemiológii a infekčné patológie.

V rokoch 1971 až 1999 štruktúra ústavu zahŕňala Astrachánsku pobočku, ktorá sa neskôr premenila na Výskumný ústav regionálnej infekčnej patológie Štátnej lekárskej akadémie v Astrachane.

Ústav je vedúci agentúra vedeckej rady o epidemiológii, infekčných a parazitárnych chorôb, vytvorili spoločnú objednávku ministerstva zdravotníctva a lekárskych vied, ktorá koordinuje odborné znalosti a výskumné práce v Rusku na problematiku epidemiológie a infekčných chorôb.

FBUN TsNIIE plodne spolupracuje s WHO, medzinárodnými centrami, zahraničnými inštitúciami a univerzitami.

Na základe ústavu sa nachádzajú centrá Rospotrebnadzor: Federálne vedecké a metodologické centrum pre prevenciu a kontrolu AIDS, ruské centrá: pre infekcie získané v nemocnici; meningokoková infekcia a purulentná meningitída; šigelóza; salmonelóza; zoonózy; o monitorovaní stavu kolektívnej imunity voči infekciám kontrolovaným prostredníctvom osobitnej prevencie; Centrum molekulárnej diagnostiky infekčných chorôb; Centrum spolupráce WHO pre zoonózy.

Inštitút je jedným z hlavných vývojárov v krajine teoretických základov a koncepcií v oblasti epidemiológie, sociálno-ekonomického významu infekčných chorôb, patogenézy, diagnostiky, terapie a prevencie infekčných chorôb.

Medzi pracovníkmi Ústavu lekárskych vied 5 skutočné členmi, 1 člen korešpondent Akadémie lekárskych vied, 18 profesorov, 39 lekárov a 50 kandidátov vied 6 čestný vedec z Ruska, 6 víťazov štátnych vyznamenaní, 15 víťazi Ceny ruskej vlády.

Inštitút má Dizertačná radu D 208.114.01 vykonávacie odbornosti prác, vedenie ochrana magisterských a doktorandských prác na špeciality 14.00.30 "epidemiológie" a 14.00.10 "Infekčné choroby". GU TSNIIE urobili veľký prínos pre výchovu vysoko kvalifikovaných pracovníkov, len členovia ústavu v tom čase 160 dizertačných prác bránil, 48 z nich - doktoráty a 4 - zvolený akademik, 1 - člen korešpondent Akadémie lekárskych vied. Mnoho laboratórií a oddelenie hlavy TSNIIE, laboratóriá a oddelenie ostatných ústavov a lekárskych fakultách.

Inštitút má doktorandské, postgraduálne, klinické pobyty. Veľké množstvo učiteľov z univerzít, výskumných ústavov a praktických zdravotníckych pracovníkov vykonalo a vykonávalo práce pod dohľadom zamestnancov inštitútu.

Inštitút má vzdelávacie centrum a licenciu na vykonávanie pedagogickej činnosti v oblasti postgraduálneho odborného vzdelávania. Každoročne sa konajú kurzy špecializácie a pokročilého vzdelávania, vrátane WHO.

Ústredný výskumný ústav epidemiológie Rospotrebnadzor

Poloha: Rusko, Moskva, Novogireevská 3 a

Kontaktujte nás

Nie sú zadané žiadne kontakty

Komentáre

pripomienky 4

neexistujú žiadne pozitívne stránky.

Vážení žiadatelia! Prosím ťa nikdy strácať čas ani na zobrazenie pracovnej organizácií a ďalšími dcérskymi spoločnosťami Rospotrebnadzor. (Z nich je 129) v Ruskej federácii. Platy v ústredí tejto organizácie sú 18 ks na ruku a štvrťročne 18 ks. Nemôžete sa usadiť bez spojenia vôbec a neskúšajte. Nepotrebujete to. protsvetaet.Dolzhnosti korupcia dať náhodné lyudyam.Spletni, povesti, hrubosť, gnoblenie..povsyudu v tejto organizácii. Tečúce hrozné.. za 2 roky, takmer úplne zmeniť zloženie manažmentu a dokonca aj šéf. Sociálna sféra je tam vôbec (ani vstupenky na vianočný stromček dety, ako by to nebola žiadna sranda !! v lekárskej organizácie nemá na jeho kliniku. V jedálni povolená vseh..oschuschenie prácu v reštaurácii alebo v stolovoyyu

Job visieť v priebehu rokov, aktualizované každý deň, pozval na pohovor, rozhovor bol s kadrovichkoy (normálne TA) požiadaní o vyplnenie dotazníka, vedúci rozhovore nebol, potom, budeme hovoriť "... určite nie zavolal. Nie je možné vybrať jedného kandidáta zo všetkých súhrnov? Môj názor: buď oni nepotrebujú zamestnanca a oni jednoducho vytočiť základňu, alebo existuje nejaké blbci. ľutujem za čas a peniaze (z metra - autobusom)

Plat sa neustále platí, dokonca o niečo skôr. A vďaka...

Úplne hrozný postoj, bludisko ', nie priamo, nie ako také, s inou osobou o sile trikrát videl. Vedúci baníctvo, inžinier, inžinieri, senior inžinier, hlavný technológ - všetci títo skvelí ľudia sa správajú, ako keby vám urobili veľkú láskavosť, súcit, a brať na zamestnanie. Neustále sa cítite ako klinický idiot a niekedy dokonca aj mačiatko, ktoré sa mu v lúpeji pokúša nosom. Lopta, to je často - absencia bodu alebo nie kurzíva. Temnota je tma a jej objemy rastú každú minútu. Všetko musí byť vykonané okamžite a rýchlo, všetky strašne naliehavé. Vďaka, samozrejme, že nikto nebude hovoriť, ale každý sa snaží strhnúť krk okolo krku. Vystaviť skupinu idiotov ako idiotov je posvätná vec v tejto nádhernej inštitúcii. Pomerne bežnou praxou, že - napísal hnevá listy s kópiou hlavy NPL všetky bezvýznamné chyby, bez ktorého v týchto zväzkoch sú tak nudné a monotónna práca, samozrejme, v žiadnom prípade people're nie roboti. Všetky chyby však odpúšťajú všetci, okrem skupiny pre štandardizáciu.
Ďalšou skvelou vecou je atestácia na konci skúšobného obdobia. Toto nie je formálnosť. Toto je skutočné vypočúvanie s vášňou na 40 minút, testované na osobnú skúsenosť, bohužiaľ. Takže v bahne nebol v priebehu štúdia stúpa ani tí najnechladnejší učitelia. Samotná skutočnosť, že takéto posúdenie s absolútnou absenciou školenia sa už zdá, je absurdné. Niektoré tréningy, ktoré sme mali už po certifikácii - až štyri dni sme absolvovali diagnostický kurz PCR. Počas týchto štyroch dní bolo potrebné sa naučiť všetko, čo majú normálni ľudia najmenej päť rokov tréningu. Takže ak sa náhle prísť na pohovor a budete sľubujú tento takzvaný školenia, majte na pamäti, že sa jedná o maximálne štyri dni prednášok o päť síl, dobro, ktoré nie je toľko, ako by sme si priali.
Ďalšia príjemnosť. To tu nemôže byť choré. To znamená, že môžete, samozrejme, bolesť, len na pracovisku. Nemocnica tu nie je vítaná. Navyše v rozhovore môžu dobre žiadať, aby ste sľúbili, že nebudete vôbec chorí. A vyhláška tiež nie. Je potrebné preukázať, že takéto deti neplánujete, inak sa nedostanú do práce. Tiež by sa malo zaznamenať dovolenka. 28 dní tu, jo, ale nikto nepovedal, že tieto 28 dní sú rozdelené do troch častí: dvakrát týždenne a raz denne sa môžete prechádzať. Ale nemôžete ísť na dovolenku v mesiaci, v ktorom odchádzate s iným členom normalizačného tímu, aj keď v iných dňoch. Takéto sú pravidlá.
Na prvom rozhovore a v samotnom voľnom mieste sa hovorilo o voľnom jedle. Aha, práve teraz! Tri mesiace zaplatili náhradu a potom všetko, kaput, nie je dovolené! Celkovo hodené. Dokonca aj pokuta za peniaze je ohrozená... Vo všeobecnosti, milosť.
Áno, skoro som zabudol. Všetko toto šťastie začína dizajnom personálneho oddelenia biskupa Madame Freimana. Oh, toto je nepredstaviteľný zážitok! Možno som sa prvýkrát cítil ako turd. Skúmal ma cez okuliare, Madame Freiman nechať je dole na špičku nosa, vytiahol pohŕdavý tvár tvár, nazvaný oddelenia náboru a spýtal sa, díval sa s odporom sa na mňa:, Čo si ma poslal. ' Vo všeobecnosti, od prvého volania ma zdobila, rozhodla som sa, že som nehodný. Každý výlet do nej sa skladá z predbežného dlhou dobou značenie v kancelárii, ako Madame nemá rád, že vo svojej kancelárii ľudí, a čakať, až budete súhlasiť, aby milostivo prijať. Prvýkrát som za ňou šiel za kanceláriou dve hodiny. Eh, aj potom sme museli bežať...
Všeobecne platí, že prefekt je miesto, nikomu nepomôžem. Po mesiaci takejto práce je potrebné šesť mesiacov na kliniku neurónov na rehabilitáciu. Jedným slovom: fu!

Ako som si prvý raz myslel - priateľský tím (reklamné oddelenie a iní ako oni), v skutočnosti - banka s pavúkmi. Šéf - Itškov O., je dosť premýšľavý, rozumný, seriózny človek, jeho žena pracuje ako vedúci personálneho oddelenia. Všetkého reklamného oddelenia (majú, podľa môjho názoru, je to tzv oddelenie Public Relations) doslova 1-2 rozumný človek, ostatné - zlé bytosti, ktoré sa snažia pomôcť jednoducho nie je možné. Plat potešila - 40 000 rubľov (aj keď som pracoval doma, a objem prác bol malý), odstupné sn bol zvýšený na 50 000. To je všetko pozitívne aspekty.

Epidemiologický ústav Rospotrebnadzor

Klinické a diagnostické centrum Výskumného ústavu epidemiológie Federálneho úradu pre práva spotrebiteľov a sociálne zabezpečenie Moskvy je jednou z vedúcich inštitúcií krajiny v oblasti diagnostiky a liečby imunitných, endokrinných, infekčných a iných chorôb.

priechod

Do klinicko-diagnostického centra Výskumného ústavu epidemiológie sa môžete dostať z stanice metra "Šošoví nadšenci" trolejbusom alebo kyvadlovým autobusom č. 30 na zastávku "Shop" Svet "; z stanice metra "Partizanskaya" autobusom alebo minibusom №211 do zastávky "Shop" Light "; z stanice metra "Vykhino" trolejbus alebo minibus №30 na zastávku "Novogireevskaya ulici".

fotografie

Lekári (28)

Kotlyar A.V.

4 recenzií
gynekológ, endokrinológ
Str. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. poschodie.

Efremova O. S.

2 recenzie
infekčné ochorenie
Str. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. poschodie.

Batskikh SN

3 recenzií
gastroenterológ, hepatológ
Str. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. poschodie.

Ponezheva Zh. B.

2 recenzie
alergológ, imunológ
Str. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. poschodie.

Reisis A.R.

2 recenzie
pediater
Str. Novogireevskaya, d. 3 / A, 4. poschodie.

Recenzie (1)

Už som tu bol dvakrát: najskôr na radu mojej sestry a potom jednoducho na vlastnú vôľu. Šli sme tam naposledy, keď bolo dieťa choré. Ceny sú celkom prijateľné, výsledky testov prichádzajú do jedného alebo dvoch dní pred termínom. Vezmite prosím na vedomie, že ostatné nemocnice sú oneskorené a nie na jeden deň, ale na niekoľko týždňov! Museli sme odovzdať materiál a museli sme ísť z druhého konca mesta, takže sme boli neskoro. Kuriér prišiel v jednu hodinu, vzal všetko, takže neskôr nestojí za to. Zavolal som, povedal som jej, že nemám čas s malým dieťaťom. Dievča, na moje veľké prekvapenie, išla na pozíciu, povedala, že akceptuje materiál, aj keď sa dostaneme do blízkeho dosahu a zavoláme, ak kuriér príde skôr a nie je dôvod ísť. To je to, čo som pochopil, dobrý personál! Nielen, že nebudú nehamyat, ale pomôžu! Radím každému, aby ísť sem!

Podobné kliniky

Výskumný ústav urológie. Lopatkin

13 recenzií
Str. Parkovaya 3rd, 51, s. 1

Centrum hematológie (SSC)

30 recenzií
Nový Zykovský proezd, 4A

Nii Epidemiologické recenzie

Centrum molekulárnej diagnostika (CMD) - najväčší laboratórne a diagnostické centrum v Rusku, funguje na základe Ústredného výskumného ústavu epidemiológie a poskytuje pacientom a lekárske inštitúcie so širokou škálou laboratórne a diagnostické štúdie odbornej úrovni vo všetkých oblastiach laboratórnej diagnostiky.

CMD je jedným z vedúce postavenie na trhu služby laboratórne a molekulárnej technológií v Rusku a v zahraničí, a to najmä vykonávať na základe moderných molekulárno genetických techník, ako je napríklad PCR v reálnom čase, na Nasb, sekvenovania, pyrosekvenování, metódami hybridizácie.

Vyvíjame, vyrábame a implementovať do svojich diagnostických testov praktický zdravotnej starostlivosti (výskum) pre detekciu infekčných chorôb, dedičné a geneticky podmienených ochorení človeka, z ktorých mnohé sú jedinečné a sú vykonávané len v CMD Central Research Institute of Epidemiology. Naše hlavné PCR testy majú značku CE v súlade so smernicou 98/79 / ES na výrobu prípravkov na diagnostiku in vitro.

Výhody a jedinečnosť spôsobená CMD laboratórne vedeckým potenciálom Ústredného výskumného ústavu epidemiológie potvrdila, že kvalifikovaní pracovníci sú aktívne spolupracuje so Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO), Medzinárodné centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb prenosných, zahraničných kliník, ústavov a vysokých škôl; účasť na ruských a zahraničných vedeckých a praktických podujatiach; publikovať svoju prácu v popredných svetových publikáciách.

Centrum pre molekulárnu diagnostiku FBUN Centrálny výskumný inštitút epidemiológie Rospotrebnadzor (cmd-online.ru) recenzie

Kategória:
Kliniky, nemocnice, lekárne

zameranie:
laboratórna diagnostika

Všetky odpovede na Centrum pre molekulárnu diagnostiku FBUN Ústredný inštitút pre epidemiológiu Rospotrebnadzor (cmd-online.ru)
podvod

Som absolútne istý, že testy neboli vykonané. V prvej s odberom vzoriek z dvoch vzoriek sa náklady na druhú zapisujú do rúk. Aká bola odpoveď na to? ]

porušenie sanitárnych noriem, horor!

31.05.17 pred očkovaním požiadali o dieťa na odber krvi do kancelárie CMD v 1 Parkovaya d.11, dieťa veľmi plakalo už na ceste. ]

Neodporúčam

Dobré popoludnie, chcel som vám napísať spätnú väzbu o vašej pobočke v Dolgoprudny. vo štvrtok 15.09 som sa prihlásil k návšteve dermatológa a dostal certifikát [. ]

Nepriemyselníci pracujú na klinike

Dala som krvné testy v kancelárii CMD v Ozernaya. Kancelária sa nachádza v salóne krásy "Mashenka", v sobotu ráno tam nikto nebol, [. ]

Deception by date

Môj manžel dostal zápal pľúc, lekár mi odporučil vykonať 3 testy. Keď sa doma volala doma, telefonicky povedal, že dve analýzy budú pripravené na maximum [. ]

nespokojný

Dobré popoludnie! Pred pár dňami som mal možnosť absolvovať všeobecné testy v tejto inštitúcii. V prvej etape sa mi všetko páčilo, prijal som rýchlo a bez [. ]

Berú peniaze, ale testy nie

Približne pred mesiacom som vykonal analýzu s výsevom vzorky z nosa, podozrenie bolo na sínusitídu. Šiel som na kliniku po porade s lekárom a nie veľmi [. ]

Nii Epidemiologická analýza

Ahoj všetci! Keďže ona sama často hľadá potrebné informácie o BB, rozhodla sa tiež zdieľať, možno že niekto príde vhod. Moja dcéra má 3 mesiace; V našej klinike (130 Krylatsky kopca) použiť iba domáce vakcínu, a dokonca aj kúpiť sám Pentaxim k tomu môže existovať nebude, rozhodli sme sa urobiť niekde inde, ale jedná sa o poplatok, ale to, čo má robiť. Príbuzní ponúkali zavolať pediatra, ktorý ich vždy očkoval, ale požiadala 4 500 rubľov. na volanie a vakcínu, pre nás je to drahé.

Veľmi často vyhľadávam odkazy na klinikách a lekároch. Takže som sa rozhodol urobiť náš zoznam. nikdy neviete, kto príde vhod), ak máte záujem, budem odpovedať podrobne sprashivayte-) Detské Psycho-Neurologické Hospital 18 (pr. Vernadsky) Detské Medical Center Markushka (v Shchelkovo) Institute of Pediatrics (na Taldomskaya) kliniky im. Semashko (na Frunze), "rodinný lekár" na športu a Novoslobodskaja striedaním zdravotník (Balashikha) Európska lekárske a chirurgické centrum (na levanduľa Boulevard) Hope Center (na ul.Habarovskoy) Inštitút pre alergie a imunológie (Kashirskoye) "Dr. Bogolyubov" (Balashikha, md.

Najnovšie analýza potvrdila, že vírus a herpetické vírusy Epstein-Barrovej popiera 1-2tipa, dobyť celý Výskumného ústavu epidemiológie výsledok! Nie Epstein - barre, ale existujú vírusy 1-2 a 6 typov! a monocyty v krvi. Hmm, ale kvôli týmto šialencom som nedal acilokvir a Oleg znova na tvári herpesu šiel. Tiež 1-2 TYP! VIAC NEPRAVDZEM NA HEMOTEST!

Hurray, konečne sme urobili prvú očkovanie! Dlho sme boli rozptýlení! Potom prechladne, potom sa pohybujú, potom sú to zlé testy. konečne,

Dobrý deň všetkým účastníkom klubu Babyblog! Pozývame Vás do nášho zdravotného strediska pre zdravie žien a rodiny UNIKUR v Kurkino. Nachádzame sa na adrese: Kurkino, Rodionovskaya ul., D. 12 Cor.1, pom.4 zdravie žien poradenstvo vo všetkých gynekologických problémov, vrátane problematiky neplodnosti a potratu, endokrinológie Prijímanie gynekológa-onkológ Reception mammalogy Tehotenstvo Tehotenstvo program podpory "Standart", "Premium" pre všetkých trimestri druhy ultrazvuku na tehotná stroj expert triedy Voluson E8 odborníka, vrátane 3D, 4D ultrazvuk, ultrazvuk prenatálnej Screening lekárskych expertov.

Účelom tejto knihy A.G.Kotoka - zaviesť do povedomia verejnosti predstavu o nezmyselnosti a škôd imunizácia ponúknutá ako alternatíva k metódam pseudomedical HOME - a prírodne prevencii a liečbe infekčných chorôb. Na dosiahnutie týchto cieľov: (1) prezentácia prevráteným pseudovedeckých citácií z klasickej i súčasnej literatúry o očkovaní čiastkovými výber negatívny materiál bez analýzy ich pravde; (2) pri manipulácii s akýmkoľvek reálne a imaginárne chyby očkovanie, reálne a považovaných na očkovanie komplikácií antimeditsinskih a anti-očkovanie populácie dotknuté; (3) amatérske (filistínske) myšlienky o epidemiológii, imunológii.

Pozor prosím! Encefalitída a borelióza prenášaná klíšťami! Kliešťová encefalitída a lymeská choroba a samotná prevencia uhryznutí kliešťom nie je nebezpečná, ale ak je kliešť infikovaných kliešťovej encefalitídy vírus alebo lymskou boreliózou, že je hrozbou pre zdravie obete. Smrteľné výsledky boli zaznamenané po uhryznutí infikovaného kliešťa a viac ako 25% obetí bolo postihnutých. Vedeli ste, že výstup z kliešťov z prístreškov po zimnej dobe môže byť roztiahnutý po dobu niekoľkých mesiacov. Je známe, že špičkový výkon kliešťov po zimnom období dochádza v prípade, brezové púčiky. Denná aktivita kliešťov je spojená s osvetlením (v noci.

Adresy, kde je možné vykonať analýzy (presné analýzy) - na odporúčanie nášho dermatológa z KVD! 1. Mokhovaya St., 11, tel. 273-31-05 2. 17 riadok VO, d.16, tel. 321-46-87 (-32-62) 3. Volkovský pr., 77, tel. 490-50-35 (prenesené na I / g a prvok na 250 rubľov., Odpoveď za 10 minút). - SES sám našiel ďalšie číslo DHS 5 (Nemocnica Filatov) na ulici Bukurešť, 134, tel. 771-77-77 a ďalší výskumný ústav pre epidemiológiu a mikrobiológiu Pastera na ul. Mira, 14, tel. 232-48-83, fax 232-92-17.

Len nedávno sa stal populárnym povedať, že dysbiózu - vynález sovietskej medicíny, a že "na západ," povedal nie je považovaná za chorobu. Z tohto tvrdenia mnohí dospeli k záveru, že dysbakterióza neexistuje, nemusí byť identifikovaná a liečená. • Prospešné baktérie v čreve sú nevyhnutné pre normálne fungovanie imunitného a tráviaceho systému, teda k porušeniu flóry zloženia spôsobuje bolesť, problémy s stoličku, kožné vyrážky a ďalšie prejavy netolerancie k potravinám. • Dysbakterióza je základom pre vývoj chorôb tráviaceho traktu a alergií, takže nie je.

No, sľúbil som - píšem: Na radu jednej matky sa zaprivovochnitsy rozhodol podať žiadosť na ministerstvo zdravotníctva. Pre vakcíny.

Nii Epidemiologické recenzie

12/24/2013 o 10:17

Môj úsudok osobné hodnoty: nbspnbspvakansii visieť v priebehu rokov, aktualizované každý deň, pozval na pohovor, rozhovor bol s kadrovichkoy (normálne TA) požiadaní o vyplnenie dotazníka, vedúci rozhovore nebol, potom "budeme hovoriť." samozrejme nevolali. Nie je možné vybrať jedného kandidáta zo všetkých súhrnov? Môj názor: buď oni nepotrebujú zamestnanca a oni jednoducho vytočiť základňu, alebo existuje nejaké blbci. ľutujem za čas a peniaze (z metra - autobusom)
nie sú

kolektívne
pohodlie
platba
ostatné

Ústredný výskumný ústav epidemiológie Rospotrebnadzor

anonym

12.07.2013 o 18:48

Môj úsudok osobné hodnoty: nbspnbspSovershenno hrozné postoj "šéfov", nie priamo, nie ako také, s inou osobou o sile trikrát videl. Vedúci baníctvo, inžinier, inžinieri, senior inžinier, hlavný technológ - všetci títo skvelí ľudia sa správajú, ako keby vám urobili veľkú láskavosť, súcit, a brať na zamestnanie. Neustále sa cítite ako klinický idiot a niekedy dokonca aj mačiatko, ktoré sa mu v lúpeji pokúša nosom. Lopta, to je často - absencia bodu alebo nie kurzíva. Temnota je tma a jej objemy rastú každú minútu. Všetko musí byť vykonané okamžite a rýchlo, všetky strašne naliehavé. Vďaka, samozrejme, že nikto nebude hovoriť, ale každý sa snaží strhnúť krk okolo krku. Vystaviť skupinu idiotov ako idiotov je posvätná vec v tejto nádhernej inštitúcii. Pomerne bežnou praxou, že - napísal hnevá listy s kópiou hlavy NPL všetky bezvýznamné chyby, bez ktorého v týchto zväzkoch sú tak nudné a monotónna práca, samozrejme, v žiadnom prípade people're nie roboti. Všetky chyby však odpúšťajú všetci, okrem skupiny pre štandardizáciu. Ďalšou skvelou vecou je atestácia na konci skúšobného obdobia. Toto nie je formálnosť. Toto je skutočné vypočúvanie s vášňou na 40 minút, testované na osobnú skúsenosť, bohužiaľ. Takže v bahne nebol v priebehu štúdia stúpa ani tí najnechladnejší učitelia. Samotná skutočnosť, že takéto posúdenie s absolútnou absenciou školenia sa už zdá, je absurdné. Niektoré tréningy, ktoré sme mali už po certifikácii - až štyri dni sme absolvovali diagnostický kurz PCR. Počas týchto štyroch dní bolo potrebné sa naučiť všetko, čo majú normálni ľudia najmenej päť rokov tréningu. Takže ak sa náhle prísť na pohovor a budete sľubujú tento takzvaný školenia, majte na pamäti, že sa jedná o maximálne štyri dni prednášok o päť síl, dobro, ktoré nie je toľko, ako by sme si priali. Ďalšia príjemnosť. To tu nemôže byť choré. To znamená, že môžete, samozrejme, bolesť, len na pracovisku. Nemocnica tu nie je vítaná. Navyše v rozhovore môžu dobre žiadať, aby ste sľúbili, že nebudete vôbec chorí. A vyhláška tiež nie. Je potrebné preukázať, že takéto deti neplánujete, inak sa nedostanú do práce. Tiež by sa malo zaznamenať dovolenka. 28 dní tu, jo, ale nikto nepovedal, že tieto 28 dní sú rozdelené do troch častí: dvakrát týždenne a raz denne sa môžete prechádzať. Ale nemôžete ísť na dovolenku v mesiaci, v ktorom odchádzate s iným členom normalizačného tímu, aj keď v iných dňoch. Takéto sú pravidlá. Na prvom rozhovore a v samotnom voľnom mieste sa hovorilo o voľnom jedle. Aha, práve teraz! Tri mesiace zaplatili náhradu a potom všetko, kaput, nie je dovolené! Celkovo hodené. A dokonca aj pokuty za peniaze sú ohrozené. Vo všeobecnosti, milosť. Áno, skoro som zabudol. Všetko toto šťastie začína dizajnom personálneho oddelenia biskupa Madame Freimana. Oh, toto je nepredstaviteľný zážitok! Možno som sa prvýkrát cítil ako turd. Skúmal ma cez okuliare, Madame Freiman nechať je dole na špičku nosa, vytiahol pohŕdavý tvár tvár, nazvaný oddelenia náboru a spýtal sa na mňa pozerá s odporom: "Čo si ma poslal?". Vo všeobecnosti, od prvého volania ma zdobila, rozhodla som sa, že som nehodný. Každý výlet do nej sa skladá z predbežného dlhou dobou značenie v kancelárii, ako Madame nemá rád, že vo svojej kancelárii ľudí, a čakať, až budete súhlasiť, aby milostivo prijať. Prvýkrát som za ňou šiel za kanceláriou dve hodiny. Ó, aj potom bolo nutné bežať. Všeobecne platí, že prefekt je miesto, nikomu nepomôžem. Po mesiaci takejto práce je potrebné šesť mesiacov na kliniku neurónov na rehabilitáciu. Jedným slovom: fu!
Plat sa neustále platí, dokonca o niečo skôr. A ďakujem za to.

Prehliadky konzultačného a diagnostického centra Výskumného ústavu epidemiológie v Moskve

Fandeyeva E. V. sa vyznačuje vysokou profesionalitou! Veľmi vám ďakujem za vaše srdce a zlaté ruky, ktoré sa pri pohľade na vás veľmi ľahko dajú dôverovať! Nie ste len vynikajúci lekár, ale aj krásna žena! Ďakujem vám!

Lekár, ktorý sa mi naozaj páčil, bol zdvorilý, pozorný a citlivý. O. V. Chigarková ma počúvala, analyzovala všetky výsledky a pre mňa napísala potrebné lieky. Kurz pre mňa bol dlhý, ale výsledok bol skvelý! Chigarková bola pre mňa veľmi milá, poskytla presné odpovede na všetky otázky a skutočne mi pomohla prekonať chorobu. Radím každému, aby s touto profesionálom odvážne šiel, pretože skutočne môže a chce pomôcť jej pacientom.

V skutočnosti je lekár profesionál s veľkým písmenom. Ona bola pozorovaná od roku 2001 v tehotenstve, a potom tiež, vždy vysvetliť všetko, bude promptné. Momentálne je preinštalovaný na iný LCD displej, ale znova sa chystám preniesť na ňu. Nevidel som najlepšieho gynekológa.

Veľmi pozorný, priateľský lekár. Všetko bude vysvetľovať, pokojné, ukázať. Veľmi dobrý doktor. Potom sme ju sledovali. Sú spokojní. Odporúčané pre všetkých.

Príslušný špecialista, všetko vysvetľuje prístupným jazykom, všetko bude ukazovať a povedať, vždy pozorné a presné, je pekné zaobchádzať s takýmto špecialistom.

Prišiel k nemu plánovaný ultrazvuk v prvom a druhom trimestri. Aj v treťom trimestri, len pre neho! Veľmi zdvorilé, čo je dôležité! Odpovedať na všetky otázky. Vo všeobecnosti nemôžem povedať nič zlé.

Veľmi rád Eleanor Anatolyevna, ako lekár a ako osoba. Veľmi dobrá povaha, pripravená na seba. Hneď to je viditeľné, odborník na podnikanie. A čo je veľmi dôležité, neexistuje komerčný prístup k pacientovi, ktorý je v súkromných klinikách veľmi zriedkavý! Zaujíma sa o zdravie klienta!

Vďaka veľkej Eleonore Anatolievnej vám ju poradím všetkým svojim priateľom a známym.

Veľmi dobrý lekár. Pozorný, citlivý, kompetentný. Syn bol s ňou viac ako 6 rokov, veľmi spokojný.

Trpela som dlho alergiu. Potom som sa o to unavil, šiel k lekárovi a povedal mu o mojich problémoch. Liečenie, ktoré mi ponúkol Alexandr Vadimovič, sa pre mňa ukázalo ako spása. Už som mu prešiel dva kurzy, to mi naozaj pomáha. Reakcia nie je taká silná, môžete normálne žiť s ňou, nie tak skôr, konštantná snota, ľúto na detaily. Myslím, že alergickí ľudia ma úplne pochopia. Takže chcem povedať veľkú vďaku Alexandrovi Vadimovičovi. On je môj záchranca.

Najlepší doktor, ktorý si pozoroval moje tehotenstvo. Veľmi dobrý a sympatický špecialista. Narodila sa krásne dlho očakávané dievča pod jej dohľadom. Ďakujem veľmi pekne.

Pozorujem Fandeyeva Ye V., nádherný doktor, pozorný, sympatický, individuálne sa približuje k problémom a správne menuje liečbu! V ženskej konzultácii chodiť veľmi milý, zdvorilý a usmievavý personál! Zdravotná sestra v procedúre výrazne krváca z žily, vždy priateľská a priateľská voči pacientom!

Radi by sme poďakovali AS Vikhrovi za jeho kompetentný ultrazvuk. Absolvovali americké shchitovidki dcéroch 7 rokov. Vyšla a povedala, že naliehavo potrebujete vykonať testy a konzultácie endokrinológov. Pred tým, než sme boli v poliklinike pripojenej k domu a škole, boli v poriadku. Spočiatku sme boli prekvapení, prečo bola táto naliehavosť, pretože všetko šlo do školy. A potom, keď sme sa dostali k detským endokrinológom, už v oddelení nám bolo povedané, že ak to nie je pre tento ultrazvuk, nie je známe, čo by sa stalo s našim dieťaťom. Veľmi vám ďakujem, že ste videli problém už od prvých sekúnd. Lekári oddelenia boli potešení, že takéto nuansy boli sledované na milimeter. A ešte raz vám ďakujem za profesionalitu, za vašu súcit a za trvanie liečby.

Po nedávnej návšteve LB Kisteneva sa v chronickom ochorení môjho dieťaťa (infekcia cytomegalovírusom) vyskytli zlepšenia. Neustále pozorovaný u tohto lekára dostávame účinnú liečbu môjho dieťaťa. Je kompetentným špecialistom, schopným pracovať s deťmi aj so svojimi rodičmi. Prajem jej úspech!

Vďaka Andreji Jurijevičovi sme ušetrili viac ako 750 000 rubľov na liečbu. Veľmi vďační, odporúčame.

Radugina N. V. viedla moje prvé tehotenstvo. Bolo veľmi pekné prísť na jej recepciu. Všetky potrebné testy dávajú, akákoľvek panika zabije na viniči. Jednoducho - najtichší človek. Nikdy neklesne a nevyháňa. Vysvetlí všetko zrozumiteľne a povie, čo a prečo. Bol som veľmi šťastný. Týždeň pred narodením Radugina NV vzal sám stážistu či stážistu na asistenta, ktorý by šťastnú zhodou okolností bol v nemocnici v deň môjho narodenia a vo všetkých smeroch a pomohla mi, psychicky i fyzicky. Vylial vodu a dal nápoj v silných bitkách. Neviem jej meno, ale mala som s tebou veľké šťastie! Vďaka tebe som mala dcéru a o rok neskôr sa narodila druhá, pretože pocity z tehotenstva a pôrodu boli pre mňa najlepšie! Ďakujem vám! Bolo pozorované od júla 2013 do augusta 2014. Potom sa presťahovali a musela zmeniť gynekológa.

Doktor Toptygina AP - kompetentný odborný špecialista. Vždy pozorný. Pomohlo nám to veľa, veľmi ďakujem.

Zrazu som začal svrbieť nedávno v svaloch. Teraz som sa obrátil na urológa Kazachenka Andrewa, predpísal pre mňa špeciálnu masť a všetko bolo cez deň.

Gastroenterológ Avakov Alexander Alexandrovich úspešná diagnostika. Celkom dobre zistil príčinu ochorenia a určil správnu liečbu. Môže odporučiť.

Veľmi pomohla s obezitou, vďaka za vykonanú prácu! Som veľmi vďačný, že nemôžem vyjadriť moje slová.

Kutz je vynikajúci lekár, pozoroval som celé tehotenstvo, som šťastná, bez lekárov, ale iba za starostlivosť.

Dobrý gynekológ, prišiel s zápalu prídavky, že ho vidí, rýchlo vyliečený, domnievam sa, že správny priebeh liečby menovaný hovoriť o tom, že odborník je dobre, ďakujem, lekár odporučí.

Jurij Alexandrovič je jedným z lekárov, ktorému moje dieťa poteší. Pekný slušný lekár, ak priboleem potom predpíše úspech liečby, zvyčajne 4-5 dní a úplne studený ako ruka výhonky, ale musíte počúvať jeho odporúčania a v súlade s ich jasné, doktor vždy hovorí o prípade, takže odporúčam.

Neviem, ako keby sa to všetko zišlo, keby to nebolo tak skúsený pediater Kisteneva LB Je to vďaka jej radu a lieky na predpis, moje dieťa je obnovená po závažnej chorobe. Obrovská vďaka za to.

Pôjdem na ňu za posledné dva mesiace, bol som 5 gynekológov v rôznych otázkach, hľadal som "môj" lekára. Takže nashla.Vse jasne vysvetľuje, ako tráviť nevyhnutný čas, vymenovať šetrné zaobchádzanie, bez obrovský zoznam hlúpych liekov na niekoľko tisíc starostlivo preštudoval celý priebeh choroby, výsledok: výsledky testov sú dobré, a to vďaka nej. Radím vám.
Poradím aj Pharmazov - dvaja lekári, ktorí inšpirujú dôveru, nebojí sa ísť. Pozrite sa na svojho "lekára".

Veľmi drsná, akonáhle prídete z nepríjemného výrazu jej tváre, rád by som utiekol. Zrkadlo tak predstavené, že o dva dni neskôr to bolí vnútri. Neodporúčam (

Dlho sme mali problém s tým, že naše dieťa na klinike bolo veľmi zle odobraté krvi na testy a lekári predpísali veľmi drahé a silné lieky. Nakoniec sme unavení a našli sme toto centrum. K dispozícii je špeciálna miestnosť pre deti, kde pracujú skutoční profesionáli. Sestry sú veľmi priateľské voči malým pacientom, rýchlo, kvalitatívne a bezbolestne odoberajú krv. Nakoniec naše dieťa nevykrípi po tomto postupe! Pediatri sú tiež veľmi dobrí, odporúčajú veľa, napíšu v podstate liečbu bylinami. Teraz ideme len tu. Vďaka personálu pre pohodlie a pozornosť!

Hneď sme sa dostali na hormóny. Dieťa bolo hospitalizované kvôli takejto liečbe. Nastalo hrozné svrbenie drogy. Boli sme šokovaní! O ňom, tak dobré recenzie, a on nám nielen pomohol, ale aj poškodil! Dávajte pozor na voľbu lekára a na schôdzky, ktoré robí.

Nádherný lekár! Veľmi pozorný, premýšľavý! Ak máte vysoké riziko vzniku onkogénneho rizika 16 alebo 18, potom je to lekár, ktorý Vás primerane poradí.

Zaviedla infekciu pri odstraňovaní škvŕn. Dva mesiace pre nemocnice ako výsledok.. Takže nerozumie rave recenzie

Ohromujúci lekár. Otehotnela s ňou. Bola stále tehotná. Špecialista, ktorý si osobne pamätá svojich klientov (niekedy si dokonca pamätá aj počet testov). Verím jej 100%.

Zdravím! Aj podeliť o svoje skúsenosti: v OH klinikách úplná hanba! Vyzliekli veľa peňazí, príliš zastrašovaných diagnózy a liečby 25.000 priradená. Takmer zošaleli z tejto nočnej mory. Moja matka a babička MCH pôrodníci, ale s nimi z pochopiteľných dôvodov, bol som príliš plachý k odchodu, ale rada povedal. Poslali ma do centra Gabrichevskogo, ten, že vodné štadión (niečo Microbiology Institute tam, alebo niečo také), ceny sú tiež slušné, ale v porovnaní s súkromné ​​kliniky, kde je zrejmé, že dal na mince. Prešli všetky skúšky znova - poprel 80% diagnóz OH kliník. Menovaný liečbu, ale ja nahalturila :( znova šiel a dostal iného lekára už podľa môjho názoru, Eleanor Panasovsky. Všeobecne platí, že som bol vyliečený, zaobchádzať ako s ľuďmi, sa mi to páčilo. K lekárovi vyjadrovať svoje pohŕdanie neberie do úvahy veľký kontakt na pravidelné prehliadky ísť do miestnych samospráv, ale všetky testy sú teraz požičať len to, dúfam, že niekto pomoct :)

Verím, že Elena V. Fandeeva je najlepšia v oblasti medicíny. Po mnoho rokov bola pozorovaná a nikdy som nemala dôvod na nespokojnosť.

Radím všetkým svojim priateľom, aby sa prihlásili iba na Fandeyeva Elena Viktorovna. Sledoval som ju už štyri roky a som šťastný so všetkým. Je vynikajúcim špecialistom. Robí všetko, čo na ňom závisí, to vylieči pacienta.

Chcem vyjadriť vďaku a ocenenie vynikajúcemu špecialistovi, skutočnému profesionálovi Fandeyeva Elena Viktorovej. Je veľmi málo lekárov, ako je ona.

Skvelý lekár. Pomohla alebo pomohla otehotnieť. Vysoká profesionalita. Veľmi pozorný voči pacientom, vždy detailne a rozumie všetkému.

Fandeeva Elena Victorovna Veľmi sa mi páči, ako odborník. Pracuje kompetentne, profesionálne. Bez námietok môže odpovedať na akékoľvek otázky a poskytnúť potrebné konzultácie. Veľmi ju ďakujem za tento postoj k práci.

Chcem poďakovať Elene Viktorovej za jej vysokú profesionalitu vo svojej práci a úžasný vzťah k ľuďom. Je príjemné ísť na recepciu, lekár pracuje kompetentne a zručne. Odporúčam.

Urobili ultrazvuku brušnej dutiny dieťaťu. Doktor - Nesterov Denis Jurijevič. Postup trval 2 minúty. Prvýkrát to vidím. Na iných miestach takáto štúdia z nejakého dôvodu trvá asi 10-15 minút. Myslíte, že je možné opraviť po dobu 2 minút pre hodnotenie veľkosti pečene, žlčníka, pankreasu, sleziny, pri použití iba jedného senzora (nemení prístroj trysky). "Toto je ďalší dlhý pohľad, ale už vidím všetko," povedal tento "špecialista". A za to som stále platil peniaze? Gastroenterológ po tomto ultrazvuku len na palpácii a potom viac odhodlaný. Nechutený a chaotický, neodporúčam mu, aby sa obrátil! A nerozumiem, ako takíto "slávni lekári" zostávajú v takej slávnej inštitúcii.

Antonova nikdy nepracuje cez rukávy! Ona ešte nevie odpovede na všetky otázky, o ktoré sa zaujíma, a pacient sa neopustí a tento prístup k práci prináša vynikajúci výsledok!

Po dlhú dobu som nemohol otehotnieť, za čo len lekári nešli. Dr. Panasovskaya pomohol vyriešiť tento problém. Predpísaná liečba nebola drahá a priniesla pozitívny výsledok.

Na Eleonore Anatolievnej som našiel v Heratskej klinike v Zheleznodorozhny. Tu idem tam. Lekár sa mu naozaj páči.

Bol na recepcii s týmto horským špecialistom. orgánov panvových orgánov. Naplánoval som všetko takto, popis nie je presný (a varoval som, že každý milimetr vaječníkov a štruktúra endometria je pre mňa dôležitá). že endometrium nezodpovedá fáze cyklu. Potom za mnou utiekol z kancelárie a povedal: "Oh," povedal nie. postup trval len minútu. Opis s chybami v každom slove. veľmi neisté odpovede na moje otázky. tak som nevedela, prečo som prišiel!

Veľmi kompetentný a kompetentný lekár. Na vrchole všetkého: pozornosť pacienta, povedomie pacienta, profesionalita. Pomohol mi pri liečbe mojej choroby! A tiež pomohla otehotnieť! Prípravky predpisujú úmyselne a snažia sa nepoškodiť ani mladú matku, ani jej dieťa.

Panasovská tiež predpísala veľa bioaditív. Čítal som o nich na internete. Najviac zmätený kvapalný chlorofyl. Pomáha od všetkého. Ďalšie potravinové doplnky sú úzko zamerané, ale nemôžu byť nahradené liekmi, ktoré prešli istým overovaním? A Panasovská republika nevykonala žiadne testy, ošetrenie predpísané z mojich sťažností (zatiaľ čo som nemal gynekológa viac ako 3 roky). Povedal alebo povedal, že je potrebné liečiť črevo (zápchy) a napísal BADy za jeho alebo jeho "liečbu".

Pokiaľ ide o gynekológa Panasovskaya, existuje veľa biologických aditív! Lieky predpisujú správne, ale nevyhnutne pridávajú výživový doplnok. Kedysi celý recept pozostával z 5 kusov. potravinové doplnky!

Odpoveď zamestnanca Anonymný o zamestnávateľovi Centrálneho výskumného ústavu epidemiológie Rospotrebnadzor

Pozitívne aspekty

Zľava na služby, stabilná biela

Negatívne aspekty

Pretože som pracoval v tejto "úžasnej organizácie" 2 roky, absolútne nič dobrého povedať o tom nemôžem. Hlavy drobných tyranov, ktorí sa nestarajú o stanovisko podriadených, ako keby vôňa vyprážané ujsť príležitosť nahradiť dôstojníka nižšej hodnosti "potraviny" g..., ale nie sociálne dávky, nie umiestnenie prinajmenšom pohodlnejšie. Jedinou výhodou tejto zľavy na služby. Ale o všetkom v poriadku. Potom, čo pracoval v podniku po dobu 2 rokov, myslím, že teraz môžem dostať na akomkoľvek tímu! Prvých pár mesiacov som nechápal, čo sa venujem na všetky otázky týkajúce sa prípravy a učebné pomôcky odo mňa prepustený, privádza raňajky, jeho priamy nadriadený, nemusel si to, a keď sa objaví na pracovisku, alebo nebol v nálade, alebo mali veľa práce. O štyri mesiace neskôr - začal som dostal za úlohu priniesť nových zákazníkov (môj nástroj bol internet a telefón), žiadne kontakty, databáz atď Nebol som daný. Povolené bez chleba, rozmazaniu pokyny z hlavy, nehovoriac o školenie. V podstate som robil po celý čas zostávajúci zároveň robiť prácu nie sú zahrnuté v mojich povinností. Keď som priniesol nového zákazníka, aby sa dohodli na zmluve, nadviazať na prácu kuriérskej služby, zákazník vstúpi do prevádzky (najmä ak to nie je štandard) bolo nutné prejsť 7 kruhy pekla. Manažéri oddelení stále nemajú čas alebo niekoľkokrát zmenila rozhodnutie nevyhovuje veľkosť písma a mnoho ďalších iný jeden. Výsledkom je, že po určitej dobe, zákazníci vzniesol otázku: "A kto niekedy chce pracovať s nami, alebo ste to sme?". A to, čo je opäť nestojí očakávať od okamžitej pomoci supervízora, musel som sa porozumieť sám sebe. Títo zákazníci boli držané len na dobrých osobných vzťahov. O správe, alebo skôr na linke manažéri chcú povedať samostatne. V tejto organizácii, akonáhle dotknutá osoba má niekto v podriadenosti rastie "korunu". Bol to jeho povinnosť, aby ponížiť na každý spôsob, ako ukázať svoju nadradenosť domnieva. Adekvátne odpovede na tieto otázky nemajú, všetkými možnými spôsobmi berie svoju zodpovednosť, budú musieť vysporiadať s písmenami, ale všetko nie je ľahké (odpovede zvyčajne ozdobený, alebo vôbec žiadne), ale ak ste si dovolil rozhodovať úplne sám tyknut nos a pokúsiť sa nahradiť. Center, čo všetci sa snažia nielen priameho nadriadeného. Na akékoľvek istoty na strane zamestnanca alebo vrcholového vedenia dúfa, že to nie je nutné, všetko opäť odkazujú na seba navzájom. Ak sa rozhodnete získať zásobené nervy, byť pripravený na poníženie, aby prijali myšlienku, že budete volať v čase mimo hlavy, vzdať normálny existenciu. Alebo nie ísť na pohovor a neveril sľubom (nebudú vykonané, je to skontrolovať na osobné skúsenosti).