Fórum pre hepatitídy

Príznaky

Zdieľanie vedomostí, komunikácia a podpora pre ľudí s hepatitídou

Gandhi Medicos - spoľahlivý dodávateľ sophosbuvira z Indie

  • Prejsť na stránku:

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Gudvin »04 Sep 2017 11:53

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Murgatroid »05 Sep 2017 12:58

povedz mi prosím. Prvýkrát tu)

Vaša správa ananás »22. september 2017 09:33

Re: Prosím, prosím. Prvýkrát tu)

Vaša správa [GM] Dmitrij »22. september 2017 10:05

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa ananás »22. september 2017 10:30

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa ananás »22. september 2017 10:40

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Irusinda »24 Sep 2017 03:20

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Ruslan 1404 »25 Sep 2017 16:28

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Ruslan 1404 »02 október 2017 09:56

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Nekrasov »07.10.2017 16:53

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa pondelok »Okt 07, 2017 18:42

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Gudvin »07 október 2017 19:02

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa [GM] Dmitrij »08 október 2017 10:01

Re: Gandhi Medicos je spoľahlivým dodávateľom sophosbuvira z Indie

Vaša správa Utey »08 október 2017 17:35

recenzia

Dobrý deň, objednal som si liek proti hepatitíde c, podal som predbežné testy, vírusy boli 2150000. O tri týždne neskôr som prešiel priebežnou analýzou a už ukázal vírusy 0. Ďakujem vám!

Chcem vyjadriť svoju vďaku všetkým zamestnancom Ruska Gandhi Medicos za vašu ušľachtilú prácu, benevolentný a trpezlivý postoj k mojim klientom a rýchlu prácu. Pomáhate stať sa toľkými ľuďmi, aby ste sa stali zdravými a šťastnými! Dnes som dostala svoj dlho očakávaný balíček a toto je jeden z najšťastnejších dní v mojom živote! Želám všetkým zamestnancom zdravie, šťastie a prosperitu! Ďakujem vám zo srdca!

Chcem poďakovať všetkým vašim spoločnostiam za pomoc pri liečbe hepatitídy C. môjho manžela. Vzali sme vaše lieky asi šesť mesiacov, testy po približne 20 už boli dobré, vrátili sa k normálu a lekár dokonca chválil rakovinu pečene. Lekár hovorí, že budúcnosť bude ešte lepšia, veríme, dúfame. A je to všetko vďaka vám, vašim priamym zásobám bez podvádzania. Všestranný pokoj a osobný blaho. Odporúčam vám všetkým a spomeniem vás len s ladným slovom!

Veľmi vám ďakujem svojmu obchodu! Keď môj lekár mi označil liek a potom mi povedal, že som strávil svoj prejav. Povedal, že o tom premýšľam a šiel sa myslieť na internete. A takmer okamžite našiel vašu stránku, kde z nejakého dôvodu bola vaša cena dvakrát nižšia. Určite som si myslel, že to bolo falošné, ale po pár dňoch som sa rozhodol zavolať všetkým. Dievčatá mi povedali, že to je obrovská príplatka v nemocnici! Vo všeobecnosti, všetko, čo som objednal, všetko prišlo do Petra za pár týždňov. Stále pijem, ale už mám zlepšenie, napíšem znova, ale zatiaľ vám ďakujem za vaše čestné ceny. Lacnejšie, nikdy som to nenašiel!

Fórum hepatitídy C o liekoch (generických liekoch)

Diskusia o nových liekov na liečbu hepatitídy C (sofosbuvir, daklatasvir, ledipasvir, veltapasvir a ďalšie)

Nádej K: pomoc pri objednávaní liekov. Cenovo dostupné ceny, všetko v dobrom svedomí. Skúsenosti 2 roky. Rusko, Bielorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atď.

  • Prejsť na stránku:

Nádej K: pomoc pri objednávaní liekov. Cenovo dostupné ceny, všetko v dobrom svedomí. Skúsenosti 2 roky. Rusko, Bielorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atď.

Vaša správa Dúfam, že »10. mája 2015 23:57

Nádej K: pomoc pri objednávaní liekov. Cenovo dostupné ceny, všetko v dobrom svedomí. Skúsenosti 2 roky. Rusko, Bielorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atď.

Vaša správa Dúfam, že »9. apríla 2017 13:28

Nádej K: pomoc pri objednávaní liekov. Cenovo dostupné ceny, všetko v dobrom svedomí. Skúsenosti 2 roky. Rusko, Bielorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atď.

Vaša správa Dúfam, že »09 apr 2017 13:34

Nádej K: pomoc pri objednávaní liekov. Cenovo dostupné ceny, všetko v dobrom svedomí. Skúsenosti 2 roky. Rusko, Bielorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atď.

Vaša správa Dúfam, že »9. apríla 2017 13:49

Nádej K: pomoc pri objednávaní liekov. Cenovo dostupné ceny, všetko v dobrom svedomí. Skúsenosti 2 roky. Rusko, Bielorusko, Ukrajina, AZE, KAZ atď.

Vaša správa forfather »18. apríla 2017 07:43

12 týždňov pred liečbou hepatitídy C

Oficiálna webová stránka Gandhi medikos

Oficiálna webová stránka Gandhi medikos

Schéma liečby pre všetky genotypy: SOFOSBUVIR + DAKLATASVIIR

+3010 р. kuriér alebo

+1510 р. kuriér alebo

+2500 r. kuriér alebo

+4000 rubľov. kuriér alebo

+1 900 р. kuriér alebo

+3400 р. kuriér alebo

Sofosbuvir + la Ladipasvir

Liečebný režim pre genotyp 1 a 4: SOFOSBUVIR + LEDIPASVIIR

Hepcinat LP

+4100 р. kuriér alebo

+6000 r. kuriér alebo

+5000 r. kuriér alebo

+4000 rubľov. kuriér alebo

Sofosbuvir + Velpathaswir

Liečebný režim pre všetky genotypy 1 až 6: SOFOSBUVIR + VELPATASVIIR

Sofosbuvir z remeselnej výroby

Nové lieky na liečbu hepatitídy C

Moderný vývoj farmakológie je na takej vysokej úrovni, že mnohé nevyliečiteľné ochorenia sa stali liečiteľnými. To sa plne vzťahuje na hepatitídu C, ktorá podľa zdravotníckych pracovníkov už nie je trestom a nie najstrašnejšou tragédiou. Lúč nádeje pre chorých poskytol nové lieky, ktoré sa objavili na svetovom trhu za posledných štyri alebo päť rokov. Ich zoznam zahŕňa Sofosbuvir, Daklatasvir a Ladipasvir, ktoré vytvorili zahraničné firmy a prichádzajú k nám z Ruska z Indie.

Sofosbuvir - liečba hepatitídy C bez vedľajších účinkov

Sovaldi (Sofosbuvir) sa objavil v predaji v roku 2013 a hneď získal svoje miesto v zozname životne dôležitých liekov, ktoré pomáhajú liečiť hepatitídy rôznych genotypov. Liek má v porovnaní s predchádzajúcimi liekmi skupiny interferónov množstvo nepopierateľných výhod.

1. Toto je viac neškodný liek, ktorý nespôsobuje negatívnu reakciu imunitného systému tela.

2. Sovaldi nemá nepriaznivý vplyv na orgány a systémy tela, to znamená, že nemá takmer žiadne vedľajšie účinky.

3. Priebeh liečby klesá o 2 až 4 krát.

To znamená, že kupujete Sofosbuvir, rýchlejšie sa zbavíte ochorenia a liečba vám neprinesie žiadne ďalšie zdravotné problémy.

Princíp lieku spočíva v tom, že bráni šíreniu vírusov hepatitídy C, prestáva sa množiť, vďaka čomu telo očisťuje infekciu. Liečebný režim trvá 12 alebo 24 týždňov, plán liečby je vypracovaný lekárom, môže to byť aj s ribavirínom alebo bez neho, ako aj s interferónom alfa. Kombinácia liekov závisí od genotypu hepatitídy (1,2,3,4), ale hlavnou výhodou lieku je, že je aktívny proti všetkým štyrom odrôdam.

Môžete si objednať spoločnosť Sovvaldi na oficiálnych stránkach výrobcu alebo jeho autorizovaných predajcov. Cena jedného balíka je asi 30 000 rubľov. Pacienti majú možnosť objednať generický Sophosbuvir s dodaním. Je to pohodlné a bude stáť menej ako nákup maloobchodnej siete komerčných lekární. Jedenkrát denne sa užíva jedna tableta 400 mg.

Daklatasvir, ktorý je potrebný na komplexné liečenie hepatitídy C

Daklataswir alebo značka Daklinza je tiež liekom novej generácie, ktorá sa v Európe objavila v roku 2014. Dnes je možné ju zakúpiť v Rusku na webových stránkach spoločností, ktoré sa podieľajú na výrobe drogy, alebo od distribútorov, ktorí majú licenciu na predaj. Daklenz sa používa ako zložka v kombinácii s inými liekmi:

Zloženie komplexov liekov závisí od štádia ochorenia, ktoré orgány sú ovplyvnené a koľko, a tiež od genotypu vírusu. Program liečby sa vyvíja individuálne pre každého pacienta, takže pred nákupom liekov musíte konzultovať s lekárom. Liečba môže trvať 12 alebo 24 týždňov, doba trvania závisí od virologickej odpovede pacienta

Daklinza je obalená tableta (30 alebo 60 mg). Denná dávka je určená lekárom, je vhodné, aby sa liek užíval bez prerušenia. Počas liečby môže pacient pocítiť závraty, nauzeu, suchosť v ústach a iné nepríjemné udalosti, ale nemajú pretrvávajúce poškodenie pohody. Sú to rýchlo sa vyskytujúce javy, ktoré by vo vás nemali spôsobovať strach.

Ledipasvir

Ledipasvir - je to veľmi čerstvá droga, ktorá je ešte v poslednej fáze testovania. Ale lekári už s tým nadšene hovoria a nazývajú dlho očakávaný liek, ktorý v kombinácii so Sofosbuvirom dokáže liečiť hepatitídu C navždy. Obe zložky v kombinácii pôsobia ako zabijáci hepatovírusov, zabraňujú ich reprodukcii a zabraňujú ich vstupu do krvi.

Najdôležitejšou výhodou kombinácie lieku Ledipasvir + Sofosbuvir je, že pri liečbe hepatitídy C môžete urobiť bez ribavirínu alebo pegylovaného interferónu. Tým je liečba bezpečnejšia, bez škodlivých účinkov.

Kombinovaný liek z dvoch zložiek sa nazýva Harvoni, môžete ho kúpiť od dôveryhodných predajcov, ktorí majú priamy kontakt s výrobcami. Pohodlnou formou nákupu je objednávka na mieste s doručením na adresu klienta. Je spoľahlivý a pohodlný pre každého pacienta. Trvanie liečby je 12 týždňov so zlou virologickou odpoveďou - 24 týždňov. Potrebujete piť jednu tabletu s plným žalúdkom.

Odporúčané nové lieky Sofosbuvir, Daklatasvir a Ladipasvir sú nádejou pacientov s hepatitídou C na liečenie. Väčšina pacientov dokázala poraziť túto chorobu za šesť mesiacov, čo je veľký úspech v medicíne a farmakológii. Tento prielom dáva každému pacientovi šancu rozlúčiť sa s vážnym ochorením.

Všetci spoločne

Hepatitída [časť 2]

Natalia 12.06.2015, 11:28


Príspevok bol editovaný: Наталяшка: 05.07.2016, 12:48:59

vyvrcholenie 30.04.2016, 21:25

lyusinda 30. 4. 2016, 23:14

A čo to vyčítať? No, je to nepríjemné. Ale v skutočnosti sa s ním zaobchádza.. A byt už nemusí byť predaný, to by bolo vyliečené. A dokonca aj v lístkoch do Bangkoku sú teraz drahšie ako priebeh drog.

Vieš, pred rokom som sa pýtal gastroenterológa s epigastrickou bolesťou. Kde a od koho som práve nebol preskúmaný. A nikto ma niekedy poslal na analýzu, aspoň pre bezpečnostnú sieť. Bolesť zostala. Z toho, čo nebolo určené. Po takmer rokom sa strieľala biochémia, zvýšili sa pečeňové enzýmy. A potom ho poslali na analýzu. Takže som začal plakať, že stratil rok, pravdepodobne by som to už vyliečil. Dúfam, že tento vírus nebol predložený v rámci FGDS.

Vovanchik 05/01/2016, 01:29

Takže som začal plakať, že stratil rok, pravdepodobne by som to už vyliečil.

Pred rokom to bolo, ako keby ste mohli hučať. Tk alebo bolo potrebné čakať na cirhózu, že štát začne liečiť vás, alebo predať byt a zaobchádzať samostatne za tieto peniaze. Takže neľutuj. Nechcem plakať nad rozliate mlieko. Odovzdajte analýzy, liečia sa, pečeň pravdepodobne vostanovitsja (bude po analýzach viditeľná).

Seitkerim 05/03/2016, 07:52

lyusinda 05/03/2016, 09:38

Luisinda, čo je tvoja fibróza? Ukazovatele enzýmových pecí sú jasne zvýšené! Ale dúfam, že nie kritické! Všetko Panic na začiatku! Ale keď sa pozriete na to, koľko ľudí zomrelo z dôvodu nedostupnosti liečby v minulosti! Myslím, že ste mali šťastie (dať sviečku na svoje zdravie!), Že ste sa naučili diagnózu., Koľko ľudí nemá podozrenie o svojej chorobe a pomaly odíde. A vy ste sa narodili v košeli, kúpili si na fóre alebo si objednali drogy a žili šťastne až kedykoľvek!

Fibróza prvého stupňa uzi urobila, pečeň normou alebo rýchlosťou. Hepatálne enzýmy sú 2-krát preceňované, bilirubín je tiež zvýšený. Pravé hypochondrium bolí, ale myslím, že tu je viac problémov s biliózou (nadbytok a diskenezija a cholická bublina). S doterajšími drogami určite zaujmem. Chcem sa zbaviť toho hlupáka rýchlejšie.

facebook

Obchodná spoločnosť Gandhi Medicos

✅ Účinná zložka: anastrozol (anastrozol)
✅ Všeobecný názov: ALTRAZ
✅ Výrobca: Alkem Laboratories / India
Dávka: 1 mg
✅...

Obchodná spoločnosť Gandhi Medicos

✅ Aktívna zložka: Dolotegravir (dolotegravir)
✅ Názov generického produktu: INSTGRA
✅ Výrobca: Emcure Pharmaceuticals Ltd. / India
✅...

Obchodná spoločnosť Gandhi Medicos

LEDIFOS (SOFOSBUWIR + LADIPASVIR)

✅ Účinná látka: sofosbuvir + Ledipasvir (Ledipasvir + Sofosbuvir)
✅ Všeobecný názov: Ledifos
✅ Výrobca: Hetero...

Obchodná spoločnosť Gandhi Medicos

LENALID 25 MG (LENALIDOMID)

✅ Aktívna zložka: Lenalidomid (Lenalidomid)
✅ Názov lieku: Lenalid 25 mg
✅ Výrobca: Natco Pharma, Ltd./ India
✅...

Sofosbuir posudzuje minulosť liečby

Dobrý čas každý deň! Dnes je deň, keď začínam bojovať proti hepatitíde! Pri doručení analýz na mňa zistili zvýšenie ALT a bilirubínu. Poslali nám odovzdať analýzy hepatitídy, fibroscan. Výsledky ma zúrili - našiel som hepatitídu S. Kde som sa zdvihol a nerozumel až doteraz. V in vitro hepatológ povedal, že liečba bez drog len s indickými drogami! A o interferónoch a reči nemôže byť potom, čo mi vysvetlil vedľajšie účinky interferónu! Podľa mojej analýzy bol vybraný schéma kofosbuvíru + daklatasvíru. Po nejakom čase som vedel o tejto spoločnosti prostredníctvom priateľov, našiel stránku, zavolal a povedal mi celý proces nákupu drog! Začínajúc objednávaním a končiac tým, ako bude droga v mojej ruke. Kúpil si z preddavkov, takže sa ukázalo, že je oveľa lacnejšie! Vo všeobecnosti už mám drogy) Začal som kurz! Výsledky budú napísané v ďalšom prehľade! Všetko dobré!)

Chcem vyjadriť svoju vďačnosť spoločnosti Gepamed! Dnes mám dovolenku! Mám hepatitídu C 3a, fibróza našťastie chýba! Po dvoch týždňoch sophosbuviru a daklatasvíru je analýza ptsr negatívna! V apríli tohto roka som sa dozvedel, že hepatitída C je liečená indickými generikami takmer bez drog a začala hľadať, kde kúpiť drogu. Po nudných vyhľadávaniach na internete a obávaní falšovania liekov som našiel túto spoločnosť. Zavolal som telefonicky a Anna mi povedala všetko o sophosbuvira a tiež o procese objednávania s dodaním liekov. Urobil som objednávku, uskutočnil som prevod do Indie a začal som čakať a sledoval balík na číslo skladby. 05.05.2018 prišli dlho očakávané lieky a okamžite som začal liečbu. Pri príjme liekov som si nevšimol žiadne vedľajšie účinky! Ďakujem všetkým a dobrému zdraviu.

Myslím si, že hepatitída - môže to byť len pre opiátov, drogovo závislých atď., Typ ľudí. Ale keď na lekárske vyšetrenie, ktoré každoročne prechádzame v práci, kde odovzdávame analýzy vrátane hepatitídy - výsledok sa javil ako pozitívny. Bol som veľmi prekvapený a až do poslednej myšlienky, že to bol nejaký vtip, ale žiaľ, výsledok sa ukázal ako skutočný. Dlho som premýšľal, kde som mohol vyzdvihnúť túto infekciu Následne po absolvovaní všetkých požadovaných testov potvrdilo, že ide o hepatitídu C a najnebezpečnejším genotypom je 1b. Môj infektiológ predpísal priebeh liečby Sofosbuvirom + Ladipasvirom. Objednal som lieky na tejto stránke a druhý deň som začal s diétou. Po 2,5 týždni som absolvoval testy v Invitro, vysokohodnotná PCR negatívna a biochémia sa vrátila do normálu! V súčasnosti pokračujem v priebehu liečby, napíšem o akýchkoľvek zmenách. Ale výsledok je veľmi potešený) Ďakujeme všetkým!)

Vitajte! Pred rokom mi bol diagnostikovaný genotyp hepatitídy C 4. Výsledky analýz a predpovedí zostali veľmi žiaduce. O bezinterferonovoe liečba indických liekov našiel svojho otca, aby ma jeho armáda kamarát presvedčil - že drogy sú prakticky žiadne vedľajšie účinky a dať vynikajúce výsledky. Bolo rozhodnuté začať bojovať proti vírusu. Išiel som do nemocnice a prešiel všetkými testami, ktorých výsledky, ktoré som spadol pod liečebného režimu sofosbuvir + ledipasvir. Čítanie recenzií na internete narazilo na Gepamed. Po určitom čase, keď som študoval všetky informácie o tejto spoločnosti, keď som vytvoril zoznam otázok, zaregistroval som žiadosť o bezplatnú konzultáciu s hepatológa. Na vlastné riziko a riziko som si objednal preddavok, pretože cena liekov je oveľa nižšia. Balík prišiel rýchlo, každý deň sledoval trať. Liečivá sú už na dosah ruky, balené viacvrstvové vo vrstvenom filme, vo vzhľade ako v opise pôvodného indického generika. Dúfam, že drogy pomôžu zbaviť sa vírusu!

Dobrý čas dňa! Ako známku vďačnosti spoločnosti, píšem túto recenziu! Zistil som, že som bol infikovaný hepatitídou C na zdravotníckej rade, keď som bol zamestnaný UFSIN. Lekári mi povedali, že sa s nimi zaobchádza ľahko s drogami z Indie, ktoré som sa celkom dobre upokojil! Počas jedného večera vyhľadávania na internete som narazil na spoločnosť GepaMed, telefonoval som s konzultantkou Alenou a vysvetlila mi celý proces liečby, ako platia a dodávajú lieky. Potom, čo všetko premýšľal po absolvovaní všetkých testov, po absolvovaní bezplatnej konzultácie s hepatologickým lekárom som po konzultácii s príbuznými rozhodol, že sa mi podarí absolvovať kurz liekov, ktorý mi odporučil hepatológ. Vydal som rozkaz, Alena mi pomohla preložiť do Indie. Balík prišiel podľa sľubov, včas. Všeobecne platí, že po 4 týždňoch trvania testov sú testy hepatitídy C v krvi negatívne! Po zostávajúcich 8 mesiacoch je výsledok najcitlivejších PCR negatívny! Chcem osobitne poďakovať konzultantovi Alene a lekárskemu hepatológovi Sergejovi Vozhakovovi za to, že všetko vysvetlili a podporovali všetko správne a jasne!

Naladil som sa náhodou o mojej diagnóze! Táto správa samozrejme bola veľmi šokovaná, pretože som vedel, že liečba prináša viac škody než výsledok! Ja som hľadal informácie na internete o liečbe hepatitídy C, a narazil na videu Elena Malysheva, hostiteľ "žiť zdravo", kde hovorila o príprave Sofosbuvir Indii ktorý takmer žiadne vedľajšie účinky. Zistené, že spoločnosť "GepaMed" na internete, zavolať na číslo na telefóne a on-line poradcom Anna odpovedala požiadal všetky moje otázky, ďakujem za vašu trpezlivosť =) Úprimne povedané, je to veľmi desivé objednávať lieky, pretože nie sú malé peniaze a internet veľa podvodníkov. Odovzdal všetky analýzy, ktoré sú výsledkom: genotyp 3a bez fibrózy. Lekársky hepatológ Sergej Vojakov odporučil absolvovať 12-týždňový cyklus liečby: Sofosbuvir, Daklatasvir. Nasledujúci deň po objednaní liekov mi bolo zaslané číslo skladby, podľa ktorého som sledoval svoju zásielku každý deň. Lieky prichádzajú v dobrom obale, krabice žiadny zvuk dent, miestne dekompresnej vložené značkové gologramnaya plenochka všeobecne, všetko ako na obrázku. Po 3 týždňoch kurzu som absolvoval analýzu PCR - výsledok je negatívny! V súčasnosti je kurz úplne dokončený podľa výsledkov najcitlivejších analýz PCR - negatívny! Myslel som, že všetko bude oveľa komplikovanejšie, ale ukázalo sa to. Možno, že liek v budúcnosti sa tiež zradne vyrovná s rakovinou! Ďakujem všetkým!

Pred dvoma rokmi som zistil, že mám hepatitídu C (genotyp 3a). Nevyskytla sa žiadna otázka liečby interferónom. Keď som študoval informácie na internete, moja voľba bola založená na spoločnosti GEPAMED. V týždni som dostal liek v Primorsky Krai. Liečba pohovky + dac začala 27. decembra 2017. 7. februára 2018 absolvovali prvé testy (kvantitatívne - NEODDELENÉ, PCR - NEZABILOVANÉ). Vďaka všetkým zamestnancom spoločnosti GEPAMED, menovite manažérovi Anna a doktorovi Sergejovi Valerevičovi, ktorí boli vždy v kontakte a poradili ma vo všetkých objavujúcich sa otázkach. Zdravie pre vás a vaše blízke.
A moja rada pre vás - nikdy dal prvej analýzy po ošetrení v tej klinike, kde stojíte na účte od 1. februára 2018, ktorá bola podrobená testu na "kvalite" - výsledok bol pozitívny (bol som v šoku). Jednoducho, naši "hodnotní" laboratórni technici a lekári nemohli uveriť, že táto choroba je liečiteľná. A aby sa ochránili a potom sa nedostali "do čiapky", rozhodli sa zapísať do výsledkov analýzy (+). Všetko zdravie a všetko najlepšie.

Vitajte! Bol som chorý s hepatitídou asi 11 rokov. Počul som o hepatitíde, keď som bola tehotná, ako hrudník na hlave. Kde, prečo a prečo? Všetky tieto roky žila v nejakom strachu pre seba, pre deti! Náhodne na internete sa narazili na tieto zázračné prášky. Myslel som si týždeň! Potom som si objednal, prišiel rýchlo. Výsledok je výborný! Radím vám rýchlo sa zbaviť tejto hroznej choroby. Všetko zdravie, šťastie, pohoda.

Vitajte! Rozhodol sa dnes napísať recenziu pre pochybovačov, ktorí majú byť zaobchádzaní alebo nie. Trpím hepatitídou C (genotyp 1b) od roku 2000. Som dôchodca a stále sa rozhodol dostať šancu. Najprv som kúpil 1 balenie ľadu + Sof.. priniesol som to rýchlo. Potom si myslím, že dám analýzu za 2 týždne a ostatné si objednám. Ale o týždeň neskôr som riskoval a objednal si ďalšie 2 balenia, pretože som ho nemusel piť 12 týždňov. Ako dôchodca dokonca poskytol zľavu. Teraz je len pre mňa piť na týždeň. Pred novým rokom absolvovali testy. Hepatitída sa nenašla. Keď prišli testy, dokonca som sa bál otvoriť e-mail. Ďakujem veľmi pekne a konzultantovi Anna a lokalite všeobecne. Kto iný pochybuje! Nepochybujte, liečte sa a buďte zdraví!

Vitajte! Bol som chorý s hepatitídou asi 11 rokov. Počul som o hepatitíde, keď som bola tehotná, ako hrudník na hlave. Kde, prečo a prečo? Všetky tieto roky žila v nejakom strachu pre seba, pre deti! Náhodne na internete sa narazili na tieto zázračné prášky. Mysleli ste týždeň? Potom som si objednal, prišiel rýchlo. Výsledok je výborný! Radím vám rýchlo sa zbaviť tejto hroznej choroby. Všetko zdravie, šťastie, pohoda.

Ďakujem vám Hepamed. Anna, Alene, si v podpore. Emócie sú nadmerné. Po štyroch týždňoch liečby sa nezistí hepatitída C, dúfam, že po celom kurze. Neexistuje žiadna hepatitída C. Skutočne to funguje. Dnes som neveril, až do 21. 21. 2017. Veľa šťastia v boji proti tejto chorobe.

Veľká vďaka spoločnosti GepaMed. Anne a Alyona oddeľujú vďaky za podporu, porozumenie a pomoc pri mojej obnove. Chcem povedať svoj príbeh. Mám 50 rokov. Malé, stroynenkaya. 19. júla 2017 si kolegovia v práci všimli žltej v očiach. Prišla som do nemocnice. Odovzdal analýzy. Biochémia je strašná ALT-600, AST-500. Diagnóza je akútna hepatitída. O týždeň neskôr boli testy potvrdené. Na mňa hepatitída s. Hneď v hlave otázka odkiaľ? V našej nemocnici lekári povedali, že hepatitída C nie je liečená. až do septembra bol na kvapkadlách: heptrál a fosfoglu. Analýzy sa znížili na polovicu. Bilirubín je takmer normálny. Boli prepustené z nemocnice s celoživotnou stravou. Je to tak skvelé, že žijeme vo veku internetu. Priatelia počuli niečo o indických tabletách. A hneď sa dostanem na miesto Hepamedu. Bola som taká vystrašená a okamžite som vytočila telefón. A povzbudzuje hlas Anny, ktorá mi dala nádej. Liečia sa hepatitída C! Objednali som tablety. Prišli sme rýchlo. Nemáte predstavu, ako som ich čakal. Ale nedokážete si predstaviť, čo moja rodina a ja sme mali radosť, keď v týždni sa moje testy stali ideálnymi. Po 8 týždňoch som dal PCR a opäť som vyhral. Žiaden vírus nebol zistený. Veľká vďaka a nízkymu úklonu spoločnosti Gepamed. Zvláštne poďakovanie lekárovi s hlavným mestom Vozhakov Sergey Valerevich, ktorý sprevádzal moju liečbu. So svojimi dvadsiatich rokov som bol tretí vo svojej praxi s akútnou hepatitídou C (treba povedať, že žltnú v hepatitídy C-5% prípadov, a mám v tých 5%). Nízka luk pre teba, Sergej Valerevich. Zdravie pre vás a vaše blízke. Úspech v práci. Znova, všetky obrovské vďaky. Šťastný nový rok. Ospravedlňujeme sa za zmätok - je to z prebytku pocitov. S OZNAČENÍM, OLGA. Smolenskský región

Dobré popoludnie! Začal som chorý s hepatitídou C v roku 1998 a s touto chorobou som prešiel takmer 20 rokov. A tak by som ísť, kým sa nedostanem do nemocnice s diagnózou apendicitídy, kde som si vzal testy a pripomenul mi, že tento vírus žije vo mne. Chirurg povedal, že s touto chorobou sa zaobchádza a odporúča sa ísť na špecialistu na infekčnú chorobu. Po prepustení z nemocnice som okamžite išiel do špecialistu na infekčnú chorobu. A hneď sa spýtal, ako sa dá vyliečiť. Povedala, že existuje tradičný spôsob a existuje taký liek ako sophosbuvir a daklataswir. Znelo som, o koľko stojí za to, a radil mi, aby som si prečítal tento nádherný liek. Nebudem ti ďalej hovoriť. V dôsledku toho som pred odovzdaním odovzdal analýzy, ktoré preukázali, že u mňa je hepatitída s genotypom 3a. A tak som začal užívať tento liek, o mesiac neskôr som išiel znova na testy, to je zázrak, žiaden vírus nebol nájdený. Aké šťastie bolo čítať tieto slová. Teraz pokračujem v priebehu liečby, pijem druhý mesiac. Je zvláštne, samozrejme, prečo nemožno legalizovať tento liek v Rusku, pretože to naozaj funguje.

Dnes je prvý deň, čo môžem povedať, že som už chorý s vírusom hepatitídy C za takmer 30 rokov, bol som chorý, infikované mi do vzdialených deväťdesiatych rokoch počas prevádzky, takže krvné transfúzie. Zistil som, že som bol v roku 2005 chorý. Šok, vyšetrenie, potom som znelo množstvo, ktoré bude potrebné na liečbu - opäť šok. Ponúkli, aby napísali do fronty kvótu, sľúbili zavolať, nikdy nepožiadali. Známy chirurg vám neodporúča inzerovať túto chorobu, aby nebol obťažovaný v práci, rozprával sa o príbehu svojho priateľa, za ktorý som veľmi vďačný. Život s hroznou chorobou, ktorú musíte skrývať od ostatných. Rastúce zdravotné problémy a žiadna nádej na obnovu. A potom prišla správa o týchto zázračných drogách z Indie. Dlho si vybral stránku, vybral túto stránku a nezmýlil sa. Dievčatá-operátori boli ohromení, toľko taktu, cítili, že sa bojíte podvodu, trpezlivo vysvetľovať všetko a vysvetľovať to. Ďakujem im veľmi pekne! Šťastie a zdravie. Ďakujem všetkým zamestnancom spoločnosti, ktorí naozaj pomáhajú ľuďom vyliečiť z tejto hroznej choroby. Dnes som dostal výsledok PCR analýzy vírusu hepatitídy C - číslo-0. Len za mesiac liečby. Na začiatku liečby bol 2,5 x 10 v 6 stupňoch, po dvoch týždňoch prijatia bol v treťom stupni 3,3 x 10. Po mesiaci liečby-0. Prajem všetku úspešnú liečbu, GepaMed-prosperita!

Pozdravy všetkým, ktorí budú čítať moje recenziu, volám sa Alex a ja mám mnoho rokov trpel ochorením, ako je hepatitída C. More v roku 2001 liečiť toto ochorenie nebolo reálne, av zásade, to bola myšlienka, že hepatitída nie je liečená. Na podporu píli Eseniale, mliečneho bodliaka a iných rastlinných prípravkov. Ale všetko to nevyriešilo problém a hepatitída pokračovala v láske k zničeniu môjho zdravia a pečene. Naučil som sa o nových liekoch sophosbuvir a daklatasvir z Indie, rozhodol som sa objednať tieto lieky a začal hľadať online lekáreň. Zastavil sa na oficiálnej webovej stránke "Gepamed", pretože videl veľa skutočnej spätnej väzby a dostal kompetentnú konzultáciu s dievčenskými manažérmi. Okamžite sa ukázalo, že títo ľudia pomáhali stovkám ako ja a mám obrovský zážitok, bol som poslaný na analýzu a pomohol som zachrániť tým, že som adresoval adresy lacných laboratórií. Urobil som predplatený príkaz priamo z Indie, vybral som prípravky sofovir a daclahep od Hetero. V banke sa prevod na potreby, všetko bolo veľmi jednoduché. tam bola inštrukcia. Po 2 dňoch som dostal číslo mojej zásielky a ja som ju sledoval denne. Keď som začal užívať pilulky, cítil som mierne bolesti hlavy, ale to sa nedalo nazvať vedľajšími účinkami, všetky nepohodlie sa zastavili po týždni, keď som odporučil pitnú vodu. Vírus vyšiel vo štvrtom týždni a teraz po liečbe sa cítim oveľa lepšie, únava bola preč a akoby bolo viac energie. Odporúčam všetkým spoločnostiam "Gepamed", aby si nariaďovali lieky tu nič neriskovať a získajte skutočnú podporu od tímu lekárov a profesionálov!

Dobrý deň pre všetkých! Som nesmierne rád, že mi osud dal príležitosť napísať pozitívny prehľad o spoločnosti! Som zdravá! Aby som bol úprimný, podvedomil som nové lieky (nie v lekárni, nové, zahraničné). Nie svedkami, viem, že existujú nečestné spoločnosti, ktoré sledujú len jeden cieľ - zarobiť si. Sledoval som informácie na internete, pretože niektoré spoločnosti práve predávali drogy a zmizli, nebola online. Ale ja som sa rozhodol zistiť sám seba - zavolal som na horúcu linku, dievča odpovedalo príjemne, povedala mi, ktoré testy prejsť, ako začať liečbu, poslať podrobnosti o platbe. Objednať teraz! Pri platbe vopred je to lacnejšie) Číslo balíka bolo odoslané prostredníctvom SMS, odoslanie bolo doručené do dvoch týždňov, ešte skôr, ako bolo povedané. Kurz bol zredukovaný - pravda bola vedľajším účinkom raz - lekár po prehliadke mierne znížil dávku ribavirínu a to je ono! To je otázka, čo je potrebné pod dohľadom lekára - mimochodom v Hepamed a radil! Všetci sme pozorovali! Prísne! Čo chcete! Ďakujem vám Hepamed, ste skvelí!

Píšem recenziu o lieku Gepamed, hoci priebeh liečby ešte nebol dokončený. Moje ruky sa celý týždeň svrbili - výsledky testov sú príjemné! Zdravotné centrum povedalo všetko podľa plánu! Vyskytli sa otázky týkajúce sa liekov, mal som zlé skúsenosti s liečbou, neznášanlivosť bola spôsobená vedľajšími účinkami. Na horúcej linke som zavolal - Annaova manažérka odpovedala, povedala, že v mojom prípade namiesto 99 percent zo sto sa dobre, 97-98 podľa oficiálnych štatistík. Na obrázku nie je zlá, príliš, sa rozhodol vyskúšať, a to najmä preto, že ich (gepamedovskoy) štatistiky, takmer všetci, ktorí dodržiavajú pravidlá jednoduché ošetrenie vyzdoroveli.Vsem poradia teraz cestu, kúpil po treťom zazvonení - kladené otázky... Ak chcete mať istotu. Takže konzultujte na telefóne - je to zadarmo a na úrovni! Berieme na to peniaze :)

Vyjadrujem srdečnú vďaku a veľmi vám ďakujem.

Od 99 rokov bol chorý s hepatitídou, dosiahol druhú fibrózu - "Oficiálna terapia" nepomohla, liečil sa, ako mohol, ale choroba postupne postupovala. Dokonca aj postihnuté narušenia - alkohol bol odvezený v roku 2005. Sotva som sa dostal z nálevky! Potom sa zastavil, len fajčil a fajčil. Ale je to pred liečbou. Doktor-hepatológ bol pozorovaný - v roku 2016 odporučil spoločnosti "Gepamed", že sa hovorí, že sa uzdravil veľa. Ja, úprimne povedané, som bol veľmi šťastný! Pretože existuje veľa návrhov - a výsledky sú iné, kto hovorí čokoľvek. Cena nie je malá, takže nechcete nakupovať od toho nerozumiete. A potom som objednal hovor a keď som zavolal, okamžite som podal žiadosť - sof + kačica. Manažéri povedali, že si môžete kúpiť diely po kúsku, ale stále som celý kurz (a preto je to tichšie a lacnejšie sa ukázalo).

Dokonca som ťažko veriť, že som vyliečená! Chlapci, ďakujem za vaše milé slová! Robíš takú vec! Bol som v nemocnici raz povedal, že nemôžeme kúpiť nikde inde sofosbuvir a Daklatasvir - nutné objednať na internete.. Ja rozhodne nevadí peniaze pre seba, ale musíte si byť istí, že správna vec príde, a že všetko príde! Familiar (tiež hepatitída iba genotyp iný), keď pozoroval svojho lekára, radil mu, aby vašej firme Gepamed. A objednal som si ho s ním. Už stály mínus. A ja a on.. Nekonečne vďačný vám, neprestávajte, rozvíjať, každý úspech!

Videl som to! Ale s takým ľudským postojom sa veľmi zriedka stretávame! HepaMed je ešte lepší ako v reklame! Pomoc s každým krokom, vykonaním platieb, sledovaním balíka, doručením atď. Sberbank urobila chybu pri zasielaní peňazí do Indie a začalo to. Pokiaľ sú peniaze vrátené. Dostal som SOF + DAKLAT. Na úplnú dôveru a ľudský postoj, ďakujem vedeniu spoločnosti GepaMed a osobitne ďakujem odborníkovi ALENE. Čo viedlo k situácii, a to aj s sporiteľne, nejedná sa o týždeň skúseností, podpory a profesionality zamestnancov vo výške, ako s chorobou neťahajte! Využite služby GepaMed je dôvera 100% vo svojej uzdravenie. Odporúčam to každému! S HI. Yuri. Nový Urengoy. Yana.

Ahoj, v roku 2015 som našiel s protilátkami proti hepatitíde C, naša špecialista na infekčnú chorobu povedal, že urobí analýzu na určenie genotypu vírusu. Analýza ukázala genotyp 3a a lekár povedal, že potrebujem podstúpiť liečbu interferónom a predtým, ako môžem prejsť opistorickou analýzou, liečiť opisthorchiázu. Lekár okamžite povedal, že sa musíte pripraviť psychicky, pretože. budú sa vyskytnúť vedľajšie účinky, ako je bolesť hlavy, horúčka, že sa musíte vzdať alkoholu a mastných jedál.
Podložky ma vyľakali, neponáhľal som sa s touto liečbou a odložil to až neskôr, keď kedysi prišli priatelia z Indie. Povedali mi o nových liekoch z hepatitídy C s generickým sophosbuvirom a daklatasvírom. Vzali ich niekde do Goa a kontakt sa nezachoval. Začal som hľadať oficiálnu stránku natco pharma v Rusku, kde by ste mohli objednať sophosbuvir a daklataswir z Indie. Po preskúmaní návrhov som si vybral firmu Gepamed a nariadil spoločnostiam Hepcinat a Natdak predplácanie z Indie, pretože to bolo oveľa lacnejšie. Bolo tiež ľahké zaplatiť: zaplatil cez Alfa-Click online. On dostal kompetentnú konzultáciu s lekárom Vozhakov Sergejom úplne zadarmo, poslal ma na testy v "Invitro". Kvantitatívne zaťaženie ukázalo viac ako milión kópií vírusu a fibrózu. Lieky prišli za 20 dní, ihneď začali liečbu. Za tri týždne som absolvoval kvalitatívnu PCR analýzu s citlivosťou 60 jednotiek. a výsledok bol negatívny, takže biochémia sa vrátila na normálne za 3 týždne! Po opití liečby sophosbuvirom počas 12 týždňov som prešiel najcitlivejšou analýzou 15 jednotiek. a on ukázal "negatívne", 3 mesiace po liečbe, analýza ukázala to isté - NEGATIVE.
Vďaka tímu "Gepamed" za ich pomoc a starostlivosť počas liečby, nech Boh požehná vám a vašim blízkym, pretože stojí za to drahá, dávate nádej.

Droga sofosbuvir «HEPCINAT LP» zaobstarať za veľmi blízko ku mne, aby som bol úprimný, donedávna neveril v "zázrak", som si myslel, ako vždy na niekoho iného nešťastia niekto chce zbohatnúť. Ale o dva týždne neskôr, bolo zistené, že negatívny, som začal plakať, ale tam boli slzy radosti. Koniec koncov, keď ľudia blízki nami všetko v poriadku, a my všetci horosho.NA svetlo je stále žiadne slová vďačnosti, ktoré by vyjadrujú Gepamed svojich spoločností. "a ďakujem dievča Annu, ktorá si vždy nájde čas počúvať a zdieľať radu Veľa šťastia pre všetkých a to by nebolo vo vašom živote hlavnou vecou nie je rozpadať sa a dôverovať sa k VICTORII;)

Dobrý deň, volám sa Marina, chceš vedieť, ako som za dva týždne vyliečil hepatitídu? Vo februári tohto roku som bol v nemocnici a pri vyšetrení som bol diagnostikovaný s hrozným hepatitídy choroba C genotypu 3a. Je to hrozné opísať slovami moje city zbytočne nemajú tušenie, kde bol zhromaždený, vediem zdravý životný štýl, cvičenie a nemajú vyhľadajte lekársku pomoc. V priebehu mesiaca dodania analýz a Bezsonov noci som stratil 6kg, odovzdal som sa analyzuje v laboratóriu a tam správca Hemotest mi radil, aby som ísť na stránky sofosbuvir lieky. Zozbieral som všetky informácie čítané recenzie a začal hľadať doktora infekčnej choroby. Žijem na Kryme a nemáme lekára, ktorý by s týmito liekmi pracoval, a ak existuje, nepozná ma to. Jedná sa o veľmi zložitý a naladený mi a ja sa rozhodol riskovať, výber som nemal ako objednávať produkty cez internet vo firme GepaMed! A tu je moje volanie na horúcu linku.. Poradca odpovedal Alene, vysvetlil všetko podrobne, odpovedal na všetky moje otázky a podnietil potrebné analýzy. Bol som rozhodnutý byť okamžite ošetrené s poradcom a týchto liekov, som nešiel do miestneho infkktsionistu nestala na účte, a vymanil z prechádzky peklom! Prišiel deň, kedy som bol pripravený podať objednávku a moja konzultantka sa stala Anna, opustila jej osobné telefónne číslo a povedala, že zavolá akékoľvek otázky. Po 6 dňoch som dostal zásielku, keď som ju otvoril, skontroloval som dostupnosť a až potom som jej zaplatil. Bol som menovaný genotyp sofosbuvir daklatasfir a všeobecne prešiel ma ľahko zboku len bolesť hlavy Požičal som tsitramona. Prvé testy dva týždne po začiatku postupu a prvé výsledky! Včera 04.12.17 zazvonil telefón volal doktor z laboratória Hemotest uviedol, že skúmal v mojej krvi a vírus nie je prítomný. Rezanie objasniť, či antivírusová preparat.k mám pred dvoma týždňami tam bol vírus v krvi, povedal som, áno, to je pravda, že je mi srdečne zablahoželal a ja, a ja sa plaziť slzy radosti a nespútané nadšenie! Okamžite som volal Anna zdieľať dobré správy, môj kvantitatívna analýza 0. chcem poďakovať zamestnanci spoločnosti GepaMed za to, že sú poctiví pracujúci ľudia získať späť radosť a vždy v kontakte! Tak pekné sa zaoberať kompetentnými ľuďmi! Som strach predstaviť si moju liečbu bez nich, čo by ma čakalo len hádať. Objednal som si tabletu v druhom mesiaci liečby, pretože počas troch, takže pred a tesne pred dvoch týždňov pôjde snívalo kvalitu! Ďakujem vám za to, že ste tam! S pozdravom Marina PG Evpatoria

recenzia

Drahí priatelia, prosím, nechajte svoju spätnú väzbu. Môžete pripojiť fotografie alebo videá k recenzii. Ak necháte svoju spätnú väzbu, pomôžete ostatným urobiť správne rozhodnutie. Prajeme všetkým dobré zdravie a prosperitu. S pozdravom, tím Indiamedic.

Pridať spätnú väzbu Zrušiť odpoveď

70 komentárov

Adilshayeva

Webové stránky horoshiy.my nám skutočne rezervovali rýchle spätné volanie, a po 5 dňoch na Kryme už dostali platbu na poluchenii.prishlo všetko pekné a akuratno.stavlyu 5 +.Spasibo veľkom!

Sergei

Dodaný prípravy zásielok Velpanat NATCO asi pred mesiacom, teraz prešiel testami ALT transamináz, efekt je skutočne existovali pod 300 jednotiek, a teraz takmer normou - 48 edinits.Tak tu predávajú skutočné lieky nie sú falšované alebo falošné, či niekto pochybuje, potom márne, komentár nie je tiež na mieru, som skutočný pacient "z ulice." Vezmite ho s dôverou a zdobí.

Indiamedic

Dobrý deň, musíte predložiť ďalšiu analýzu množstva vírusu v krvi. Toto je hlavná analýza, ktorú nie je potrebné robiť.

Aziz

Dobrý deň, vírusová záťaž, ktorú som uviedla vo februári, teraz od vás od vás poradí, či potrebujete opakovať vírusovú záťaž predtým, než začnete užívať lieky. Ďakujem vám

Indiaamedic

Dobrý deň, áno, musíte znova zachytiť vírusovú záťaž, aby ste sledovali dynamiku liečby.

Ljudmila

Artem

Ako dlho trvalo zaplatiť bankový účet?

Indiamedic

Dobrý deň, v prípade platby na indický bankový účet v priemere 7 pracovných dní. Niekedy platia dlhšie, najmä tie, ktoré sa uskutočňujú prostredníctvom Sporiteľskej banky Ruska. Sberbank v rámci sankcií a platieb sú testované v bankách, takže čas sa zvyšuje.

Aziz

Dobrý deň, napíšte, ako je liek prenesený a ak boli alergické reakcie? Na mňa gep S génom 3a 3v môj lekár odporučil, aby si rezervoval na vás jednoducho som alergik a veľmi veľa skúsenosti pri tejto príležitosti.

Indiamedic

Dobrý deň, všeobecne dobre. Ale nemôže existovať jednoznačná odpoveď. Uskutočnite kurz na 1 mesiac a začnite užívať. Pozor na týždeň, ak je všetko dobré, objednajte si zvyšok kurzu.

Svetlana

Chcem vám povedať veľkú vďaku zamestnancom vašej spoločnosti a osobne Catherine, ktorá bola zodpovedná za moju objednávku. Veľmi úprimne vďačím profesionálnemu prístupu, hlbokému ľudskosti a poskytovaniu skutočnej pomoci pacientom. Objednala som Ladypasvir + Sofosbuvir. Prípravy prišli rýchlo, kuriér bol doručený do bytu. Všetky druhy ochranných balíkov boli na sklade. Začal som prijať. Vďaka celému tímu. Robíte veľmi dobrý a dôležitý obchod. Objednávka, liečenie, zotavenie!

tatiana

Dobré popoludnie! Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti s objednávaním liekov pre Indiamed. Bolo mi predpísané Velasoft pre môj genotyp 1 b, v hodnote 59,000. Platba sa uskutočnila prostredníctvom menového účtu (ako sa stalo). Tento liek bol z Indie zaslaný 3,04, dnes som ho dostal, 19.04. Ako sľúbil kuriér na adresu, osobne v ruke. Vyskytli sa pocity, že číslo stopy na webových stránkach Ruskej pošty nebolo dlhú dobu sledované. Ak sa s tým stanete, nebojte sa, všetko je v poriadku. Len čo sa liek dostane na územie Ruskej federácie, všetko sa začne monitorovať. Zajtra začnem liečbu, Bože, ako dlho na to čakám.

Vďaka tvorcom tejto stránky a celému tímu. Chcem vám povedať zvláštnu poďakovanie manažérovi Julii za jej pomoc, za to, že ste stále v kontakte a pomáhali s problémami, ktoré vznikli.

Želám vám znova všetko zdravie, zdravie a zdravie.

denis

Dobré popoludnie. Odpoveď, ktorá bola poskytnutá rýchlo a včas, sa nestala okamžite, pretože keď som začal premýšľať o liečbe, najviac ma znepokojoval výsledok, nie rýchlosť alebo spôsob doručenia. a teraz po jednom mesiaci liečby bol výsledkom analýzy hepatitída C 1b. NEODPOVEDNENÉ. opustil 2 mesiace, teraz môžete zanechať recenziu. Po plnom predplatnom som si dal balíček 10. deň, všetko je v poriadku. Operátori sú oddelení, veľmi ďakujem. Zvlášť Julia. VŠETKO CHCETE ZDRAVIE.

marina

Objednali Sofosbuvir a Daklatasvir pred mesiacom a pol s predplatným 53 200 rubľov čakali 14 dní. Môj manžel bol vystavený hepatitíde C 3. genotypu. Môj manžel pil jeden mesiac a podstúpil test a hepatitída nebola nájdená v krvi. Neveril som, že by tieto tabletky mohli pomôcť tak rýchlo. Kurz je hotový a hlavne jej manžel nemal žiadne vedľajšie účinky! Veľa ďakujem Julii, dobrému špecialistovi! Na všetko rýchle vybitie. Tieto tabletky sú jednoducho zázrak.

Kateřina

Veľmi pekne ďakujem, balíček do Vladivostoku dosiahol len 11 dní a požiadal som o 100% predplatenú sadzbu, za 59 000 (Velasof).

Zvláštne poďakovanie Julii za objednávku a poradenstvo)))

Sergei

Po mesiaci liečby hepatitídou C je výsledok negatívny.

All privet.zakazal liečba hepatitídy S.cherez 2 týždňoch užívania tabletky dal analizy.rezultat otritsatelnyy.analizy len super.osobaya vďaka Catherine pomoc dizajnu zakaza.Zakazyval 100% predoplatoy.ochen perezhival.vse tselosti.dostavka prišiel do 3 týždňov až po Jekaterinburg, obrovské ďakujeme vám a ďalšej prosperite

Sergei

Objednal som si tovar a dachihep na tri balíčky, celú sadzbu preddavku za 52.200k. Objednávka do Omsku bola doručená do domu 12 dní. Samozrejme, že sa bál posielať peniaze, ale ja som mal šancu. Oveľa lacnejšie a veľa. Z zajtrajška to začnem vziať, za mesiac napíšem, ako sa liečba deje.

PS: Nebojte sa a objednajte si preddavok oveľa lacnejšie, radím.

NATALIA

Vitajte! V máji 2016 som sa dozvedel, že mám hepatitídu C, rok som sledoval lekára, ale žiadne zmeny boli všetky indikátory mimo meradlo. Lekár požiadal, aby som si kúpil lieky LediHep, ktoré si môžete objednať na webových stránkach Galaxy Med.in. Volal som na operátorovi hotline, kde som konzultovala Elvira a okamžite som objednal po dobu troch mesiacov liečby. Po zaplatení som dostal liek do 2 týždňov, zostal v Rusku, kuriér doručil zásielku domov. 09.12.2017 Pán mi, ako si spieval prvý pilulku a po 28 dňoch (4 týždne liečby), som dostal prvé výsledky, kde je moje šťastie nepoznalo medzí HCV RNA sa nezverejňuje Všetky výsledky ALT a AST sa vrátil do normálu, a tak som rezanie všetko liečba, 8 týždňov HCV RNA kvalitatívne stanovenie je negatívny, 12 týždňov HCV RNA kvalitatívne stanovenie negatívne ALT a AST, tak zostane ako obvykle. Obrovská vďaka Elvirovi za jej prácu zavolala a napísala mi na všetky moje otázky.

Nicholas

Vitajte! Doručil som drogu na preddavok, pretože je oveľa lacnejšie. Dosiahli ste 12 dní, všetko je dobre zabalené. Tiež chcem vyjadriť vďaku konzultantovi Julie za kvalitnú prácu pri registrácii objednávky. Výsledok bude napísaný po ukončení liečby.

Kateřina

Odporúčali sme túto stránku v nemocnici. Veľmi výhodné, ako pokiaľ ide o objednávanie, tak aj z hľadiska platby. Liek dostal dostatočne rýchlo, doručil kuriér. Veľmi vám ďakujem zamestnancom! Odporúčam túto stránku používateľom.

igor

Odporúčali sa, aby si tento web objednal v nemocnici. Objednal som si drogy 10. januára 2018. Dôveryhodný a hradený okamžite, pretože je výhodné zaplatiť okamžite. Platba je ponúknutá na výber. Lieky boli doručené 23. januára 2018 kuriérom. Lieky sú balené v krabici s penou a zapečatené v kartónovej krabici. Liečba sa ešte nezačala, čoskoro ideme k lekárovi.

Chcem, aby tento text bol publikovaný v recenziách, takže sa ľudia nebavia nariadiť drogy.

alena

Vitajte! Zistil, že pacient bol obrovský depresie, lekár po prieskume vydal brožúru Indie doktora a povedal, že sa rozhodnete písať alebo naši terapiu, ale dodala, že prípravky sofosbuvir a daklatasvir dynamika oživenia alebo štatistiky na strane druhej nad ním je veľmi rád, že tam boli tieto lieky. Rozhodne som si nemyslel, že dlho a nariadil, prišiel na drogách po 3 týždňoch na PC, takže začiatok 17 dní prešiel kvantitatívnu analýzu a nemohol uveriť svojim očiam nebol nájdený! S radosťou som sa roztrhol aj v kancelárii. Jeden z týchto dní budem brať kvalitatívne, dúfam, že analýzy a ďalšie poteší ma. ALT a ACT pred začatím liečby bolo 80 po 17 dňoch liečby ALT ACT 30 a 34 a mierou všetkých 31 bitov nadhodnotené, po 80 -34 ja tiež spokojný. Ďakuj Iniamedic za túto príležitosť stať sa zdravým. Všetko najlepšie pre teba a prosperitu.

Ljudmila

Chcem povedať, každý, kto je chorý s hepatitídou C -v sú lieky, ktoré zabíjajú infekcie a vrátiť človeka do normálneho života. Tieto produkty-sofosbuvir Daklatasvir.Etimi prípravky a spracované môj príbuzný, ktorý bol napadnutý transfúziou s touto infekciou krovi.Borolis 2 goda.Snachala lekár menovaný algeron a ribavirínom, po troch týždňoch liečby krvných doštičiek klesol vo výške 270-300, aby 19.Eto liečba muselo byť zrušené, pretože niektorý krvácania by mohlo mať za následok pechalno.No mal veľkú túžbu stať sa zdravšie človek, a potom lekár dal telefónne číslo, na ktoré môžete odvolať a nariadil spoločnosti preparaty.Obrativshis indickej Medic obdržaných kvalifikovať nnuyu pomoc, urobiť objednávku na drogách Indii.Zakaz uzavretá 2x raza.Pervy drogy prišli po 18 dňoch, druhýkrát v 14 pohybu dney.Vse môžeme sledovať zásielky cez internet.Lechenie trvala 6 mesyatsev.Posle liečbe analýzy boli vykonané vírus nebol nájdený. Po 2 mesiacoch, ak je zistený vírus, človek jednoducho vystúpiť z registra a my zabudnúť túto nočnú moru ako zlý sen! Chcem vyjadriť veľkú vďaku zamestnancom spoločnosti za ich túžbu pomôcť chorým ľuďom! Tiež by bolo žiaduce, aby sme sa u nás konečne objavili takéto prípravky!

Chcem vám poďakovať indiamedis za to, čo ste.

Na sprostredkovanie chorôb a zdravia.

Ďakujem vám dávať nádej, ktorá sa v tomto procese stáva skutočnosťou, vaše prípravy boli prijaté, kurz sa prerušil a o zázraku, nemám hepatitídu C, takže v novom roku som vstúpil so zdravou pečeňou. Veľa šťastia a zdravia pre všetkých

Dmitry

Tatyana a Julia ďakujem za pomoc pri registrácii.

Eugene

Dobré popoludnie. Objednávka prišla 15 dní po úplnom predplatení, všetko je dobre zabalené v plnej integrite. Manažéri zdvorilí a odvolaní vždy odpovedali na otázky. Ďakujem za vašu prácu. Dúfam v pozitívny výsledok liečby.

Ruslan

Zaplatil som, dostal som balík, už som liečený takmer dva mesiace, na konci prvého mesiaca bola PCR už negatívna.

Ainur

Vďaka spoločnosti Yulia za rýchlu registráciu objednávky Balíček prišiel 5 dní pred Omska.Okakazivala brat tenofovir disoproxil fumarat.Ob účinnosť neskôr napíšem.

helena

Dobré popoludnie, šťastní ľudia, ktorí sú vyliečení a ktorí sa už liečia! Povedz mi, prosím, ako ste zaplatili za liek? Musím tiež vykúpiť, dokonca ani neviem, ako postupovať, prosím zdieľajte. Ďakujem vám.

Indiamedic

Dobrý deň, Elena! Na tejto stránke si kupujúci ponechajú spätnú väzbu. Pri všetkých vašich otázkach môžete získať odpoveď prostredníctvom telefonovania alebo opustenia aplikácie na hlavnej stránke webu. Budete kontaktovať jeden z našich prevádzkovateľov a poradíme sa.

Kateřina

Vitajte! Ďakujem veľmi pekne všetkým ľuďom, ktorí sa podieľajú na mojej úplnej obnove. Boh vám dá zdravie.

30. augusta 2017 som na tejto stránke zakúpil 12-týždňový kurz. Pila 3 mesiace. Čakal som 2 týždne a absolvoval som testy. Dnes som dostala výsledky výskumu. PCR - nezistené. Droga bola zakúpená, ten, ktorý bol k dispozícii (obávaný na objednávku), platba a príjem z ruky do ruky. Nebojte sa kupovať. Ďakujem vám ešte raz obrovský.

Ďakujeme vám za rýchlu registráciu vašej objednávky. Balík prišiel presne 14 dní. Po úplnom kurze pridám prehľad o účinnosti. Objednal 12-týždňový kurz sophosbuvira.

Kateřina

Vitajte! Dostal som balík, to bolo len 2 týždne. Ďakujeme obrovskej spoločnosti Elvira za konzultáciu a pomoc pri registrácii. Objednal som si z tejto stránky na odporúčanie lekára. Začínam písať o výsledkoch! Všetko rýchle zotavenie! A súdruhovia, nebojte sa objednať lieky, nikto vás nebude oklamať, je to 100% testované. Buďte zdraví!

Sergey. Kamensk-Uralsky

Vitajte! Dnes som 18. novembra 2017 dostal (kofosbuvir / velpatasvir - 400/100 mg). Veľká ďakujem spoločnosti INDIA MEDIC a všetkým zamestnancom, najmä Ekaterine. Odporúčam túto stránku všetkým!

natalia

prečo nepíšu o hepatitíde B?

Indiamedic

Na liečbu hepatitídy B je potrebná ďalšia liečba. Máme tiež lieky na hepatitídu B, ale je lepšie, aby sme dostali schôdzku od ošetrujúceho lekára.

Victoria

Vitajte! Dostal som dnes pilulky, prišiel veľmi rýchlo, za 2 týždne! Veľká vďaka zamestnancom spoločnosti IndiaMedic, najmä konzultantovi Elvira. Odporúčam všetkým, aby si na tejto stránke objednali lieky! Akonáhle dokončím priebeh liečby, zanechám podrobný prehľad!

Victoria

Po 13 dňoch je vírus negatívny. Teraz sa stretnem s lekárom po úplnom užívaní liekov, cítim sa dobre, únava a apatia už preč. Veľmi odporúčam prípravy tejto spoločnosti, ďakujem spoločnosti Elvira. Po 1,5 mesiaci nie sú vedľajšie účinky.

Paul

Vitajte! Srdečne vám ďakujem. Moje prvé víťazstvo. PCR poskytla negatívny výsledok. Oddeľte THANKS od Julie, za prácu. Buďte zdraví, šťastní.

Valery

ahoj Dnes 29. októbra 2017 dostala zásielku z Indie. Chcem povedať obrovský poďakovanie všetkým, ktorí sa podieľali na vývoji týchto liekov. A ďakujem svojmu konzultantovi Elvirovi za pomoc s objednávkou. Urobil som video, ale nemôžem prísť na to, ako ho sem poslať. Ale určite to urobím. Chcem všetkým privítať dobré zdravie. A zotavenie pre tých, ktorí sú chorí. Objednajte si a nebojte sa. Žite šťastne až potom.

helena

Ahoj všetci! Takže som dostal dnes pilulky na liečbu hepatitídy C. Počas 12 týždňov! Chcem vyjadriť svoju vďačnosť spoločnosti IndiaMedic za rýchlu prácu pri odoslaní príkazu. A samozrejme Elvira. Bol som vždy v kontakte a odpovedal na všetky otázky. Radím každému, aby objednával cez IndiaMedic. Nenechajte sa stratiť! Teraz odišiel do hlavného mesta, aby bol vyliečený!

maria

helena

Ďakujeme za spätnú väzbu. Budem čakať na ďalšie video. Prajem rýchle oživenie.

Galina

Dobré popoludnie! Ďakujem všetkým zamestnancom spoločnosti a osobne prevádzkovateľovi Tatyanu za jej pozornosť a pomoc pri návrhu

objednávky. Pred rokom bol jej manžel diagnostikovaný s hroznou diagnózou genotypu 1 hepatitídy C. Rok liečby nepriniesol užitočné výsledky.

Nedávno sa dozvedeli o existencii vašej spoločnosti, ktorá pomáha pacientom s diagnózou, ako je môj manžel. Po absolvovaní

úplný priebeh liečby, do 3 mesiacov, s liekom výsledok prevýšil všetky očakávania, muž je zdravý a hepatitída C je porazený,

Opäť veľa ďakujem všetkým, dobrému zdraviu pre vás.

Paul

Dobrý večer! Veľmi vďačím všetkým zamestnancom a najmä prevádzkovateľovi Julie za pomoc a podporu pri objednávke. Doručovanie liekov do mesta Ural bolo menej ako 3 týždne po registrácii. Odporúčam to každému.

Elena (Jekaterinburg)

Dobrý večer, veľa ďakujem všetkým zamestnancom a najmä Julii za pomoc a pri objednávke. Doručenie liekov z Indie približne 2 týždne po prepustení.

Alexey

Dobrý večer. Chcem povedať veľkú poďakovanie manažérovi Julii za efektívnosť, poctivosť a podporu, zatiaľ čo lieky šli. Lieky prišli do dvoch týždňov po 100% preddavku. Želám všetkým dobré zdravie.

Maxim (Irkutsk)

Ďakujeme za efektívnosť spoločnosti a zamestnancov. Julia manažér je špeciálny poďakovanie! Jasné a zrozumiteľné vysvetlenie všetkých otázok. Kto sa bojí uskutočniť zálohu, môže byť zaplatený kuriérom, keď dostávajú drogy, urobil som to. Všetko, čo ste si zaplatili, potom zaplatili Po ošetrení napíšem výsledok. Miestu mi odporučil môj ošetrujúci lekár na spätnú väzbu svojich pacientov. Všetko zdravé!

Pauline

Chcem vyjadriť svoju vďaku manažérovi Julie za vašu pozornosť, schopnosť reagovať a kvalitatívne dávať rady o potrebných prípravách. Tablety boli prijaté menej ako mesiac po objednávke. 100% zálohovanie ma určite znepokojovalo, ale manažér bol vždy v kontakte a odpovedal na všetky otázky, ktoré vznikajú. Boh vám dá zdravie!

olga

Dobré popoludnie, chcem poďakovať operátorovi Tatiane za jej profesionalitu a ľudský prístup k klientom. Tatiana, veľmi ďakujem!

vladimir

Edward

Všetci pozdravujem. Trochu pozadia: rozhodol sa ísť bezplatné lekárske vyšetrenie v mieste bydliska na prevenciu, ja sám aktívne zapojení do športu nefajčí nepijem, som prešiel všetkými testami. Neskôr, na recepcii miestnej terapeut povedal, že moja krv je 4-5 krát vyššia ako bežné sadzby, a dodal, že je pravdepodobné, že hepatitída, som na "Upraviť" odovzdať všetko analyzuje špeciálne pre hepatitídu. Testy Potvrdiť naozaj, mám hepatitídu C. som začal analyzovať, ako som ich všetky mohli chytiť (nerobia drogy. Oženil sa a odišiel NO NO.), A zrazu som si uvedomil, že pred niekoľkými rokmi a rozhodol sa ušetriť peniaze na lacnej má tetovanie od cudzinec ma človek. Morálna je robiť tetovanie salónov tam všetko sterilné (dobre, alebo lepšie nerobiť to!). Google začal hľadať spôsoby, ako bojovať proti tejto hrozbe, a zistil o firme, india zdravotníka "volal a konzultované. Chcem vyjadriť svoju vďaku

spoločnosti, konkrétne prevádzkovateľ spoločnosti Julia. Predtým, ako som za 12 dní dosiahol drogy, žijem v Uraloch, priniesol mi kuriér vopred a zavolal všetko veľmi rýchlo. Platba bola vykonaná v plnej výške, riziko bolo odôvodnené))) Takže radím všetkým tejto spoločnosti. Zdravie pre všetkých a rýchle zotavenie.

Indiamedic

Eugene

Eugene bol Cherepovets.Gepatit C bola zistená u interferónu 1995g.Lechil nie je poluchilos.Lechaschy lekár mi odporučil objednať na tomto webe dzheneriki.I nezrya.Vse prišlo cez nedelyu.3 mesiaca liečby a som zdravý! Ďakujeme vám Kate a Júliu a všetko, čo pre každého.

Nadia

Kind time of day!)

Objednávané drogy 17. apríla (región Sverdlovsk), veľmi znepokojený, ale balík dostal 03.05 všetko dobré.

Veľmi vďačný! Začali sme liečbu)))) dúfame, že budeme mať pozitívny výsledok.

maria

Dúfam, dobré popoludnie. Teraz som v aktívnom hľadaní spoločnosti, ktorá si môže objednať túto drogu. Povedzte mi, v ktorom meste žijete? Ja sám som z Jekaterinburgu. Nemôžem zdieľať svoj problém s nikým, hovoriť, diskutovať o dôkladných chvíľach - taky. Chcel som vedieť osobu s podobným problémom a hovoriť.

svetlý

Dobré popoludnie! Chcela som nechať odpoveď na túto spoločnosť. Kontaktovala som operátora Juliu. Veľmi pekná dievča. Vždy odpovedali na všetky otázky. Rovnako ako mnohí sa obávajú zálohovej platby, ale ukázalo sa to márne. Ako sme sľúbili, všetko bolo doručené včas. Ďakujem veľmi pekne.

Indiamedic

Svetlana, ďakujeme za vašu spätnú väzbu a želáme rýchle oživenie.

helena

Sveta, napíšte, ako bola liečba? Chcel by som vedieť.

Vladislav

Veľmi vám ďakujem, objednávka je vykonaná v stanovenom čase. Zamestnanci spoločnosti pracujú rýchlo, reagujú.

maxima

Predplatenie vždy spôsobuje malú dôveru, rozhoduje sa a objednáva. Ďakujeme vám za doručenie, zaslané 09.01.17, obdržané 18.01.17.

Sergei

Urobil som objednávku, zaplatil, 11.01.17. zásielka bola odoslaná, 19.01.17. bol prijatý v Syktyvkare. Ďakujeme vám za rýchlu prácu a spoľahlivosť. Po skončení kurzu odpíšem výsledky.

Vera Leonidovna, mesto Voronež

Chcem vyjadriť svoju vďačnosť zamestnancom spoločnosti, konkrétne prevádzkovateľovi spoločnosti Julia a obchodnému zástupcovi Ilya! Ďakujem veľmi pekne. Priznávam sa, že keď urobili zálohu, mali trochu strach. Zrazu prídu drogy? A koľko času potrebujete na to, aby ste znova dostali správne množstvo lieku? Ale vy ste boli neustále v kontakte a podporovali nás. Platba sa uskutočnila 16. decembra 2016 a 6. januára bol pozemok doručený do domu. Nebudem prestať opakovať ďakujem, ďakujem vám, ďakujem vám. Boh vám dá zdravie a všetky pozemské požehnania po mnoho rokov!

Indiamedic

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a želáme rýchle zotavenie.

Sergey, Kyjev

Chcem poďakovať chlapcom za ich prácu a službu ľuďom. Mnohí ľudia pozreli ľudí, ktorí predávajú tieto drogy, ale vnútorne ich zastavili Ilya a nasmeroval nás na Ruslan. Všetko jasne, poslal peniaze, po dvoch týždňoch vzal drogy. Šli sme do Ruska za to, rozhodli sa chrániť sami. Stalo sa, že tieto lieky vzal v piatok, a kvantitatívna analýza PCR nie je odovzdaný, začal piť prípravy v sobotu, v pondelok odovzdal analýzy, a to je negatívny. V tomto sme nemohli uveriť, nútení v laboratóriu, aby sa dvakrát kontrolovať, a naozaj, potvrdil-otritsalny. Po mesiaci-negatívne pokračujem v liečbe))) Ďakujem vám Ilya a Ruslanovi a želám vám všetko najlepšie. Ste šumiví a veriaci ľudia a vďaka ľuďom, ako ste vy, čestní a slušní, náš svet je stále zdravší a lepší.

Diitry

Vitajte! Chcem vyjadriť vďaku všetkým ľuďom, ktorí sa podieľajú na tomto obchode, a najmä Ruslanovi, s ktorým som hovoril priamo! Platba predplatila, trochu sa obávalo, ale ukázalo sa to márne! Prípravy v Ufa boli doručené kuriérom počas 14 dní. Ďakujeme znovu! A všetko zdravie.

Dobrý večer pre všetkých! Rád by som zanechal pozitívnu reakciu na túto spoločnosť a na spoluprácu s klientmi. My, rovnako ako všetci, sme sa báli, aby sme si nariaďovali drogy, nevedeli, či prichádzajú alebo nie, a komu prevádzame peniaze, udržiavame kontakt s operátormi (veľmi citlivé dievčatá). A tiež vyplnil otázky Ruslan, ktorý bol vždy v kontakte a odpovedal na všetky správy. Chceme vám poďakovať za presnosť a presnú prácu. Lieky prichádzali v priebehu dvoch týždňov, ako sľúbil, všetko v hermeticky uzavretých obaloch. Po prevode finančných prostriedkov sme ich ihneď odhlásili po ich prijatí na účet príjemcu a po niekoľkých dňoch sme poslali číslo skladby, pomocou ktorého sme sledovali balík! Ďakujem vám za súcit a pochopenie.

alexander

Dobré popoludnie! Chcem povedať všetkým, že pred objednaním lieky, som čítal veľa, volať na internetových stránkach spoločnosti, ktorá ponúka produkty, pretože plat nie je poznať niekoho a byť istí, že nechcete hodiť v našej dobe, je to len nebezpečné, ale komunikoval s pracovníkmi tejto spoločnosti, páči sa mi to získal som dôveru, hovoril som s režisérom a prevádzkovateľom. Potom sa stretol s Ruslan a začal sa s ním, aby sa zapojili do priameho dialógu o akvizícii drogy, viete, že tam bolo dlhé rozhovory o vašej objednávky, ešte som chcel vedieť, ako a kde môžem získať tieto produkty, a čo je najdôležitejšie, bol som záujem o to, čo mám robiť, keď som si to ? Ale objednávanie liekov Ledipasvir a sofosbuvir LedyHep po 12 týždňoch liek prišlo veľmi rýchlo po dobu 13 dní a vzal som ho do domu kuriéra. Teraz sa tieto lieky, doktor mi povedal, že môj stav behu musím brať 24 týždňov, bude čoskoro znovu nariadené toq samozrejme dotiahnuť do konca. Vieš, že som stál na účet s hepatitídou C, bolo mi povedané, že liečba ňom stojí 600 až 700 tisíc. Rubľov, a tam sú nežiaduce účinky, ktoré nevedia, že je lepšie prijať alebo nie. Ale keď videl, ako reklama na mieste jedného zo spoločnosti o generických liekov, sa stal veľmi zaujímajú a teraz prijať to, dúfam, že pre pozitívny výsledok, ako som hovoril s ľuďmi, ktorí ho užívajú, než si ho objednať sám, ľudí bolo povedané, že vyliečený a recenzie hovorí že pravdepodobnosť 90%, lekári neschvaľoval to všetko je pravda, ale mnoho veľmi dobrých recenzií o tom, mám dám doktormi, ktoré som len nepísal a kto proste nemal oznámiť všetky uvedené dobré veci. Poviem jednu vec, môžete si tu objednať a nebojí sa, že by ste ju vyhodili. Ďakujem vám

Predchádzajúci Článok

Tažnosť v solárnom plexu