Fórum Hepatitída C, hepatitída B, HIV, onkológia
Indické lieky generík

Príznaky

(Výmena informácií, skúsenosti, vedomosti, komunikácia)

Pobochki liečebný sofosbuvir, Daklatasvirom, Ledipasvirom, Velpatasvirom

Pobochki liečebný sofosbuvir, Daklatasvirom, Ledipasvirom, Velpatasvirom

Vaša správa menčestráky »08 jún 2017, 09:21

Re: pobochki liečebný sofosbuvir, Daklatasvirom, Ledipasvirom, Velpatasvirom

Vaša správa Svetik »08 jún 2017, 18:32

Vaša správa VanyaSh »08 jún 2017, 20:05

Re: pobochki liečebný sofosbuvir, Daklatasvirom, Ledipasvirom, Velpatasvirom

Vaša správa Svetik »09 jún 2017, 19:59

Vaša správa Alka »11. júna 2017, 13:14

Recenzie Pridať recenziu

Eldar, 50 rokov,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 3 genotyp, F3, vírusová záťaž - 5,2 × 10 * 7

Vymenovanie lekára:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, dĺžka kurzu 12 týždňov

Hepatitída sa zistila v 90. rokoch. V tom čase nebola taká progresívna terapia, bolo treba pracovať, nebol čas na chorobu a neustále plaval. Podporoval som si hepatoprotektory, skôr pre osobné pohodlie, nemyslím si, že to zvlášť pomohlo. V posledných rokoch rozpakoch liečba spočíva v nemocnici pre infekčné ochorenia, pôsobí som ju, propyl geptral znížiť vírusovú záťaž. A šiestimi mesiacmi, môj doktor mi povedal, že tam sú už nové lieky za dostupné ceny, ktoré preukázali vysokú účinnosť, napísal mi zmysel, povedal hľadať na internete,. Len dajte pozor, aby ste naraziť na falošný ženou som hľadal, som nešiel do, mám to v tomto osobitnom prípade, mŕtve trápenia, ale bude jej chýbať a bude lepšie, takže som bol v pokoji. Ukázalo sa, že nie je ďaleko, všetko je v Krasnodar, na sklade. Príjemné ceny ma prekvapili, lekár volal vyššie sadzby. Bezplatné doručenie v ten istý deň, prevzal rastlinu Hetero, odporučil som ho lekárovi. Prípravy so všetkými značkami, dokonca aj cena v indických rupiach, je certifikát z rastliny, halogram. Takže som spokojný s výrobkom, kvalitným produktom, veľmi odporúčam. Nebudem popisovať celý proces liečby, všetko prebehlo v poriadku, tam boli drobné zdravotné problémy, ale on mi to ani trochu, som bol pripravený, ale je to všetko maličkosti, výsledok bol! Zaznamenal som toľko rokov, nemyslel som si, že by som sa ho tak ľahko zbavil, dokonca som si na to zvykol už veľa rokov. Aké šťastie máme, aby sme prežili tieto technológie a predĺžili roky nášho života na radosť detí a vnúčat.

Dmitry, 38 rokov,
Moskva

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 2, vírusová záťaž - žiadne údaje, fibróza - F1

Vymenovanie lekára:
Sofosbuvir 400 mg, daklatasvir 60 mg, dĺžka kurzu 12 týždňov

Vedel som o svojej chorobe dlho... dôsledky mojej mladosti. Ale bol som príliš veľký strach z predchádzajúcich vedľajších účinkov liečby interferónom, bol svedkom, a bola spracovaná tak, aby jeden veľmi zlom bol, podobne ako vírus získal, ale zdravie je zrazený k zemi, kým chladnom lechilsya..Dumal, proste normálny pocit, a nebudem obťažovať. Ale nedávno bolo niekoľko známych, už v predkvalitnom stave, hospitalizovaných a bolo som vystrašený. Začala sa dozvedieť, že áno, ako teraz, ukázalo sa, že tam bola nová terapia, indické generiká, ktoré nemajú také ťažké pobochek. Prehliadal som internet, vhodnú možnosť pre cenu a podmienky doručenia. Zastavil sa v internetovom obchode Medfarm. Usporiadal cenu a neprítomnosť zálohy. Lieky, ktoré majú, sú k dispozícii, takže po dobu 4 dní bolo všetko v rukách, dodávka bola vykonávaná kuriérskou službou EMC. Poslali mi číslo stopy po odoslaní zásielky, sledovať prevádzku na webe, kuriéra na kontakt so mnou, než sa dostane do prípravy súpisu tovaru pripojených k možnosti otvorenia tovar pred zaplatením. Všetci, ktorí boli vyšetrovaní z dôvodu dodržiavania pravidiel, vykopaní vopred na fórach, zistili hlavné body, ktorými môžete overiť pravosť. Majú tiež webovú stránku, kde je tiež video, kde môžete vidieť, ako ich prípravy vyzerajú. Vo všeobecnosti nebolo nič, s čím by sa našla chyba. O lechenii- cítil v pohode, nijako nelíši od normálneho stavu, je samozrejme Bol som veľmi prekvapený, keď si prečítal, že pobochki minimálna, no, to ma robí s nimi všetkými)) dva týždne uplynuli PCR kvantitatívne, bola výrazne znižuje množstvo vírusu. A za mesiac som neveril mojim očkám, vírus sa nezobrazoval! Takže neľutujem, že tak dlho som prechádzal liečbou, ale s minimálnymi škodami, ľutujem tých, ktorí boli predtým nútení trpieť na interferónoch. Vďaka chlapom za kvalitné služby, slušnosť a trpezlivosť, nie trochu z nich trpezliví, ich pekné otázky.

Valery, 41 rokov,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 3, fibróza F4, vírusová záťaž - 7,3 x 10 * 7

Vymenovanie lekára:
Velpatasvir 100 mg, Sophosbuvir 400 mg, dĺžka kurzu 24 týždňov

Mala som hepatitídu asi 7 rokov, je to len to, čo viem. Aby som bol úprimný, nepočítal som s osobitným výsledkom. V oddelení infekčných ochorení bol lekár a liek Medfarm poslaný lekárovi, veľa ľudí ich vzalo a malo pozitívny výsledok. Kúpil som diely, pretože to nie je malá čiastka prišla z toho, že som bol menovaný na pitie, rovnako ako 6 mesiacov, by dal prvé 3 mesiace s ribavirínom, ale musím to pobochka silná, musel vziať ribavirínu a predĺžiť liečbu až 6 mesiacov. Po prvýkrát som získal kontrolu za mesiac, potom za dve, z druhého len ukázala absenciu hepatitídy. Teraz som dokončil liečbu pred novým rokom, píšem hodnotenie v marci 2018. Teraz dúfam, že pečeň sa začne zotavovať po cirhóze, stále existuje niečo, na čom sa dá pracovať.

Rolands, 50 rokov,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 1 genotyp, vírusová záťaž - žiadne údaje, fibróza F3

Vymenovanie lekára:
Sophosbuvir 400 mg, Velpathaswir 100 mg
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Pridám päť centov. Prvýkrát sa liečilo približne pred siedmimi rokmi, injekcie - pegylované interferóny s ribavirínom, bol návrat takmer okamžite po liečbe. Môj doktor, gastrointestinál, ktorého som videl so žalúdkom, mi povedal o novom liečení tabletkami v roku 2016, ale začal som liečbu začať až v decembri 2017. Pri vymenovaní lekára som použil sophosbuvir + velpathasvir Velpanat firmu Natko. Liečba nebola úplná, po prvom mesiaci nebola zistená hepatitída. Pokračoval som v analýze v marci 2018, všetko je v poriadku, liečba bola úspešná. Drogy objednané prostredníctvom spoločnosti Medfarm, stránka mi odporučila môj lekár.

Alexander, 48 rokov,
Rostov na Done

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 3 genotyp, vírusová záťaž 12 miliónov, fibróza F2.

Vymenovanie lekára:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, ribavirín 1000 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Rovnako ako väčšina prípadov, keď som túto infekciu zobral, neviem. Vzhľadom na to, že sme v našom dispenzarizme, pred začiatkom liečby, som prvýkrát plával, pretože som mal veľkú záťaž.

Prostredníctvom internetu som našiel lekáreň Medfarm, to bolo blízko nás viac či menej spokojní s cenou, ako som sa dozvedel neskôr, to bolo možné, aby si to aj lacnejšie, ale čakať na pravej polovici mesiaca a zaplatiť dopredu. Získal som výsledok za druhý mesiac, predtým som to neurobil. Ribavirin pili len prvé dva mesiace.

Rád by som si prial viac organizácie, tých, ktorí sú zodpovední za vašu doručenie, čakal som štyri dni expedície, potom iný kuriér riadil moju objednávku dva dni v Rostove, nemohol prejsť. Vo všeobecnosti som bol spokojný, aplikoval som testy, ktoré som dokončil na konci liečby.

Andrew, 39 rokov,
Simferopol

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 1, vírusová záťaž - žiadne údaje.

Vymenovanie lekára:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Po dlhú dobu som začal liečiť, ale neodvážil som sa, nebolo jasné, ako si ich objednať z Indie, ako sa nedostať do falošného. Dlhodobo študoval recenzie, sledoval návrhy na internete. Rozhodol som sa, že sa k nám podrobnejšie pozrieme v Krasnodar. Okrem toho mi poslali dobierku, v takom prípade by som mohol odmietnuť.

Objednal si kurz na 3 mesiace - sophosbuvir, výroba daklatasvíru Natco + Zydus, dobrá hodnota za peniaze. Balík prišiel za 4 dni. Vzhľad lieku usporiadaný, všetko skontrolované, číslo šarže, osvedčenie. Spočiatku bola príjemná mierne chorá konzultácia s lekárom, povedal to možno, povedal viac, že ​​piť vodu a byť častejšie na čerstvom vzduchu.

O týždeň neskôr všetko prešlo a nasledovalo pokyny. Počas kurzu ma nič viac netrápilo, neopustil som fajčenie. V mesiaci vírus už nebol detegovaný, na konci kurzu bol dosiahnutý výsledok. Doktor hovorí, že vírus sa nevráti. Povedal, že dám za šesť mesiacov.

Anna, 32,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 3 genotyp, vírusová záťaž 3,2 milióna, fibróza F2-F3.

Vymenovanie lekára:
Sophosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, ribavirín 800 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Vírus hepatitídy C, s najväčšou pravdepodobnosťou, bol zavedený operáciou, ak áno, potom som mal celkom 13 rokov. Jednalo sa o druhý pokus o liečbu, prvý bol v roku 2010, to prešlo šesťmesačné priebeh liečby interferónom s Pegasys a ribavirínom, sotva prežil tak povediac, ako pobochki boli pre mňa veľmi vážna, po 16 mesiacoch, vírus je späť. Pred rokom sa na mňa obrátil lekár, ktorý ma viedol po všetky tie roky, navrhol vyskúšať nové lieky, po neúspešnej terapii som nemal veľkú dôveru.

Čítal som na internete, že veľa ľudí už bolo liečených indickými generikami Sofosbuvira a Daklatasvira a má stabilný výsledok. Lekár mi dal telefónne číslo a adresu stránky, takže som nemal pochybnosti o dôvere. Liečba bola jednoduchá, mám niečo porovnať. Prvé testy boli vykonané po dobu 15 dní, ukázali silný pokles vírusovej záťaže z 3,2 milióna na 700 tisíc za mesiac vírus už nebol detegovaný. V čase písania mojej revízie bolo 6 mesiacov po ukončení liečby, druhá analýza potvrdila kompletnú liečbu.

Bogdan, 41 rokov,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 1a, b, vírusová záťaž 4,2 milióna, fibróza F4, cirhóza.

Vymenovanie lekára:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, ribavirín 1200 mg.
Dĺžka kurzu je 24 týždňov.

Hepatitída so mnou je sexu života. On mi priniesol takmer úplný kolaps. Liečba bola odložená kvôli neúčinnosti injekcií, ktoré boli liečené skôr, s mojím genotypom, pozitívny výsledok by mohol byť len v 50% prípadov. Pred piatimi rokmi som sa dozvedel o novom liečení tabletkami, ale cena bola vysoká. V tomto roku mi bolo povedané o generických liekoch z Indie a skutočnosti, že sú zodpovedné ceny, vďaka bohu za hinduistov, nám dali príležitosť zaobchádzať za primeranú cenu. Doktor zo SKIBu mi dal schôdzku a po konzultácii som sa online pokúsil o Sofosbuviru a Daklataswira.

Existuje veľa návrhov, ale väčšina z nich je na pochybách, nepochopiteľné doručenie, podhodnotené ceny, predávajúci nie je jasné, kde, v Moskve, alebo dokonca v Indii. Po zistení miesta v meste Medpharma som objednala tablety Natco Hepzinat a Natdak, ktoré mi poradil lekár, najprv za mesiac, aby som povedal na súd. Mesiac po začiatku liečby som absolvoval testy a ukázal dobrú dynamiku, ako to komentoval môj lekár.

Potom som ju kúpil počas zvyšných mesiacov. V druhom mesiaci už bolo úplné mínus, hepatitída sa nezobrazila. Teraz uplynul rok od ukončenia liečby, opakované testy preukázali rovnaké mínusy, a najdôležitejšie v priebehu roka, fibróza sa vrátila späť na F3, aj keď lekár povedal, že zmeny môžu byť len po 3 rokoch. Všetko liečené! Teraz je k dispozícii.

Виктор, 57 rokov,
Anapa

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 1a, vírusová záťaž 2,5 milióna, fibróza F1-F2.

Vymenovanie lekára:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Veľmi dlho som sledoval internet, hľadal som spoľahlivú možnosť a čestnú cenu. Príkaz z Moskvy bol prepustený, pretože som chcel dostať všetko bez preddavku a na mieste.

Stretol som sa na túto stránku, chlapci sa ukázali byť blízko. Urobil som rozkaz, vzal som si to do Krasnodaru. Pri prvých analýzach po začiatku liečby to za mesiac - "vírus nie je zistený", tak to bolo napísané v certifikáte, potešenie nebolo kaplnka, po 6 rokoch choroby som konečne zabila plaz.

Vyjadrujem vďačnosť za pomoc pri kúpe liekov deťom od spoločnosti MedPharma.

Vitaly Vitalievich, 50 rokov,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 3 genotyp, vírusová záťaž 5,3 x 10 x 5, fibróza F4, cirhóza.

Vymenovanie lekára:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, ribavirín 1200 mg.
Dĺžka kurzu je 24 týždňov.
Po troch mesiacoch sa schéma zmenila na Velpathaswir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, Ribavirin 1200 mg.

Mám veľmi ťažký prípad. Hepatitída viedla moju pečeň do žalostného stavu, na začiatku liečby som mal cirhózu, ak som čestne nemal malú nádej na zotavenie. Po začiatku liečby bol za tretí mesiac vírus ešte zistený, navyše zaťaženie sa začalo zvyšovať, lekár mal podozrenie na mutáciu.

Bola tu otázka zrušenia liečby alebo zmeny prípravkov. Bol som pomohol vymeniť skoré získané Sofosbuvir a daklatasvir za Velpatasvir a Sofosbuvir, táto kombinácia je účinnejšia pri cirhóze. Zmena schémy liečby priniesla pozitívne výsledky, o mesiac neskôr som mal prvé negatívne výsledky. V čase písania recenzie už tri mesiace som dokončil terrapiu.

Výsledky opakovaných analýz ukázali absenciu vírusu hepatitídy v krvi.

Igor, 24,
Kurganinsk

Na začiatku liečby:
3 genotyp, fibróza F3, vírusová záťaž - žiadne údaje.

Vymenovanie lekára:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, ribavirín 1000 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

V dôsledku toho som povedal, že turbulentná mládež dostala ocenenie hepatitídy S. Necítil som to najmä, ale moji rodičia to zažili veľmi zle. Rozhodli sme sa získať peniaze a zaobchádzať s nimi. Lekár uviedol, že teraz existujú indické drogy a existuje možnosť úplného zotavenia.

Začal som hľadať výrobky na internete, nechcela poslať peniaze na neznáme a čakať na mačku v sáčku a kupovať výrobky osobne, skúmať ich, tak v Moskve neodvážil objednať a našiel miesto Medfarm Krasnodar. Zo všetkých návrhov nejako okamžite rád svoje webové stránky, je všetko jasné, veľké množstvo informácií a fotografií majú drogy. Ale napriek tomu som sa bála, že som nehádzal. Zavolaj mi poradiť otázky o svojom fibrózou, a nevedel som, lekár nemal kontrolovať, máme niektoré z týchto liekov poznať žiadny SHARYO viditeľné. Ukázalo sa, že je veľmi dôležité liečiť dievčinu požiadal o zodpovednom prístupe k tejto problematike a prísť na Krasnodar odovzdať, dal mi adresu.

Ukázalo sa, že som F3 fibrózu a genotyp som bol 3, dievča sa znovu zavolal Medfarm, vyhlásila, že táto kombinácia je lepšie pridať ribavirín, zvyšuje účinky liekov byť bezpečné t.k.lechenie nemusí byť efektívne a bol poradcom na adresu odborného lekára v Krasnodaru, kto vie lepšie ako tieto preparatahi všetky tieto nuáns. Infektsionku aplikovaný na hrane, všetci potvrdil, a ustanovil, aby sofosbuvir, Daklatasvir a Ribavirín 1 mesiac, a potom na situáciu. To som ja, a vštepil dôveru v Medfarm mi pomohla postaviť správne liečbu, a kam sa obrátiť, a tak by propyl a peniaze. Kúpil som si od nich 60 rokov., Prišiel do Krasnodaru, som sa stretol kuriérom na vhodnom mieste pre mňa, všetko vyzeralo, kvalitné obal, obal je napísané, čo sa vyrába v továrni NATCO, certifikát v cene, platí sa na mieste, všeobecne, všetko čo som chcel.

Začal liečbu, podstúpil testy v druhom týždni, mal pozitívne zmeny a ďalší mesiac mohol piť Ribavirin, ten druhý nepil druhý. Po ukončení liečby testy ukázali, že vírus nebol detegovaný. Nie je obmedzenie radosti, najmä medzi rodičmi.

Inna, 36 rokov,
Rostov na Done

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 2, vírusová záťaž - 2,3 × 10 * 5.

Vymenovanie lekára:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

O pár rokov vedel o svojej chorobe, ale neodvážila sa liečiť, bola drahá a terapia bola ťažká a posudzovala recenzia.

Nedávno som sa prostredníctvom svojho priateľa dozvedel o týchto liekoch a okamžite som sa prihlásil na stretnutie s lekárom. Vymenovali som Sofsbuvir a Daklatasvir, kde mi kúpiť odporúčali prostredníctvom známych. Šli sme so svojím manželom do Krasnodaru, aby sme to vyzdvihli, stretli sme sa na mieste, ktoré nám oznámil kuriér, v taške boli prípravy a osvedčenie. Vzali ho Natko. všetko správnej kvality, vopred sme sa dozvedeli, ako by mala vyzerá príprava tejto firmy. Na mňa už v druhom týždni nebol zistený vírus, s radosťou som vydychoval, všetci rovnako zažili.

Cítil som sa v podstate ako obvykle, som pil veľa vody a len v prípade, že strava rešpektovala. Už odovzdala opakovanú analýzu do troch mesiacov po ukončení alebo ukončení liečby, nie je prítomný vírus v krvi.

Inna, 27 rokov,
Primorsko-Akhtarsk

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 3, vírusová záťaž - žiadne údaje, fibróza F1.

Vymenovanie lekára:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Pravdepodobne, rovnako ako mnohí, bol veľmi rozrušený, aby zistil, že mám hepatitídu. Nepochybujem ani o tom, že sa to stalo v manikúrnom salóne, jednoducho nikde inde nebolo. Hnev má neuveriteľné, niekto je nezodpovednosť ochromuje život nevinných ľudí, ktorí tiež platia peniaze za to! No to bolo objavené v počiatočnom štádiu, aj keď to bolo náhodou.

Hľadal som niekoho na internete, ktorý to robí v Krasnodare, pretože tu som tam doktora, nemáme tu veľa vedomostí o týchto drogách. Našiel som niekoľko stránok, ktoré som volal všade, sa mi páčilo, ako som sa poradil s Medpharmom, pretože som o týchto spoločnostiach moc nerozumel. Vzala Alcimu lacnejšie. Všetko je jasné, zrozumiteľné a zadarmo kuriérom. Mne sa mi páčilo, že som nemusel nikam chodiť, keď som opustil lekára, dostala som sa priamo na kliniku. Príjemný kuriér, neskôr v osvedčení mi poskytli praktické odporúčania o tom, čo robiť, aby to nebolo zlé, dobre a všetky užitočné nuansy, o ktorých lekár nehovoril.

Začala liečiť, akoby nič zvláštne necítila, ale všimla si, že keď zabudla piť dostatok vody, začala sa zhoršovať, hneď ako sa spotreba vyrovnala, všetko prešlo. Prvá analýza bola vykonaná niekde po 3 týždňoch, skôr ako to nefungovalo. Doktor povedal dobrú dynamiku, piť aj ďalej. Po 3 mesiacoch som sa tešil na výsledky, s neopísateľnou radosťou som zistil, že výsledok bol pozitívny, vírus nebol detegovaný. Ďakujeme za kvalitatívnu pomoc Medfarme!

PS: Manikúra sa teraz robí sama.

Lydia, 40 rokov,
Gelendzhik

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 1, vírusová záťaž - 1,3 x 10 x 5

Vymenovanie lekára:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Lekárske testy a nechtiac odhalila hepatitídy C bol spočiatku veľmi rozrušená, ale obrátil sa k hepatológom, zistil, že je teraz úspešne liečiť indických generík. Rád, že aspoň naučil čoskoro, že podozrivý priniesla v priebehu chirurgického zákroku.

Prešiel som spoustou ponúk, obával som sa objednať z Moskvy, našiel som firmu v Krasnodar - Medfarm. Vyberte si doručenie osobného kuriéra trochu drahšie, ako keby poslali EMS, ale chcel som ich priviesť, pretože je to pokojnejšie. Vzal som si liek Ladipasvir rastlín Zydus, počul o ňom dobré recenzie, pomerne dobre známe indické rastliny.

Úctyhodný chlap prišiel v určenom čase, všetky prípravky boli kvalitne zabalené, bol tu certifikát v angličtine. Liečba bola bez vedľajších účinkov. Už dva mesiace sa vírus v krvi nenašiel. Teraz som úplne zdravý!

Lidiya Aleksandrovna, 65l,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 3 genotyp, vírusová záťaž 2,3x10 * 6, fibróza F2.

Vymenovanie lekára:
Sofosbuvir 400 mg, daklutasvir 60 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Požiadal som svojho syna, aby mi pomohol, napíšte mi tip. Hľadal som drogy, aby ma nevedeli oklamať, nebudú nič skĺznuť. Syn povedal, že našiel dobré miesto, Medfarm, verím mu. Vybral som si drogy, vzal ma drahšie, vždy sa staral o to najlepšie, čo som mal.

Bola som veľmi znepokojená, keby som mohla vydržať liečbu, mám cukrovku a tlak. Lekár povedal, že potrebujete piť viac vody, bolo to pre mňa veľmi ťažké. Uviedol svoje číslo a povedal, aby som zavolal, či je to zlé. Podľa sprievodných liekov, ktoré pijem, som povedal, že všetko možno prijať ako predtým. Bol som veľmi prekvapený, že ma nič netrápilo, bolo to niekedy slabosť, ale čo mám vziať, ten starý už. Syn povedal, piť vodu všetko prejde, dobre a nejako sa pravda stala ľahšou.

A dievča z Medfarmu tiež volala, zaujímalo sa, ako sa cítim, dozvedel som sa o výsledkoch, povedal mi, že aj v prípade potreby volám. V druhom týždni nebol detekovaný vírus, na konci kurzu bol vírus zmiznutý. Bol som veľmi šťastný, aj keď budem žiť ešte dlhšie, chcem vidieť svoje vnúčatá.

Vyjadrujem svoju vďačnosť Medfarme, že takí slušní ľudia boli zachytení.

Michael, 55 rokov,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 3, vírusová záťaž - 4,2x10 * 6

Vymenovanie lekára:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Nakoniec som sa rozhodol na liečbu jeho pečeň, aj keď som sa cítil úplne normálne, ale stále nechcú zomrieť z mierneho vraha a jeho žena bola veľmi starosti. Preto, akonáhle sme zistili, o novej generácii liekov bez vedľajších účinkov, začali šetriť peniaze. Lekár ponúknutá možnosť voľby medzi dvoma skhemy- sofosbuvir a daklatasfir alebo sofosbuvir a velpatasvir (v jednej tablete).

Po preskúmaní informácií som si uvedomil, že Velpataswir je novou účinnejšou náhradou za prvú schému. Je pravda, že je o niečo drahšie, ale zdravie je ešte drahšie. Lekár navyše upozornil, že tretí genotyp je najpriaznivejší zo všetkých a je lepšie nešetriť, pretože existuje riziko, že nebude dosiahnutý požadovaný účinok. Preto si vybral závod Veltopasvir Hetero, jeden z najlepších rastlín v Indii. Celá terapia sa cítila ako zvyčajne, nevznikali žiadne indispozície, zmiernil som sa, vyzeral som mladšie, cítil som sa lepšie aj na konci kurzu.

Na záver dostal cennú analýzu, výsledok ktorého NIE JE VYHOTOVENÝ.

Michael, 37,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 3, vírusová záťaž - žiadne údaje, fibróza F0-F1.

Vymenovanie lekára:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Bola veľmi rozrušená, keď som sa dozvedela, že mám hepatitídu C, odkiaľ sa mu nepomôže... Zdá sa, že niekde sa náhodou zdvihol. Začal som študovať indiánové generiká, pretože ten, americký originál, ktorý sa predáva v lekárni, stojí obrovské množstvo peňazí.

A čítal som, že hinduistický patent bol udelený na výrobu, a droga je absolútne identická a navyše všetka výroba v Indii v elektrárni Natko pod kontrolou tejto americkej firmy.

Vybral, kam trvať dlhú dobu, všetky volal, zvolený Medfarm, pretože všetko je vyložené v detaile, je zrejmé, že chápu, v tomto prípade nie je tak dlho, kým prodat.Dlya vlastný pokoj vybral drahšie sofosbuvir Heptsinat a Daklatasvir Natdak, povedal, že rozdiel medzi žiadnych drogách, ale napriek tomu sú pre mňa viac známe.

Dodávka je bezplatná v Krasnodar, určite by som rád prišiel a videl som všetko sám, ale na druhej strane je jasné, že teraz internetový vek, online obchody, poskytujú nižšiu cenu, musíme dôverovať. No, nemám s tým žiadne problémy, naša generácia sa stále bojí toho všetkého. Povedali, že na mieste pred zaplatením je možné skontrolovať všetko, skontrolovať prítomnosť halogramov, číslo šarže, celé video vyzeralo, že by to malo byť presne taká droga.

K nákupu boli priložené certifikáty zariadenia. V zásade všetko vyhovovalo, aj keď to bolo pokrčené balenie, náklady na dopravu. Na začiatku recepcie bola malá teplota, myslela som si, že som najskôr chorá, povedali mi, že je to možné v zriedkavých prípadoch, potom všetko odišlo a neboli žiadne zvláštne ochorenia. Po ukončení liečby analýza preukázala absenciu vírusu. Odovzdala opakovanú analýzu v rokoch.

Olga, 38,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 1 genotyp, zaťaženie vírusového zaťaženia 1,5x10 * 6, fibróza F0-F1.

Vymenovanie lekára:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Postupne som odložil liečbu, obáva sa, že po skončení terapie sa budem cítiť zle, ale musím pracovať. Pre mňa prvý genotyp, preto vzal Ledipasfir, ako špeciálne pre tento genotyp. Nájdené miesto medfarma.info. Vybral ZodusHeptiza, cena zohrávala úlohu, pretože kvalita nebola skúsenosťou, pretože. Sám som študoval túto problematiku. A potom všetko okolo sa opakuje, len NatkoHepcinatLP, všetko ostatné je falošné.

Chcem nejako pomôcť tým, ktorí tiež pochybujú, ale chcú lacnejšie. Som intuitívne cítil, že je to stereotyp neopodstatnený. Zistil som informáciu, že táto rastlina je naozaj distribútor Natko rastlín a sám je v Indii veľmi dobre poznám, a ešte oveľa staršie (niekde vo fóre ako prečítané), takže všetky obavy o pravosti rozptýlené, najmä keď poradenské svoj výskum potvrdzuje.

V prvom týždni som mal stav, zdá sa to ako katarál, teplota je mierna slabosť. Myslel som si, no, to, čo som sa bál, mám to. Ale všetko postupne prešlo. V druhom týždni, kedy prešiel kvantitatívnu analýzu, došlo k významnému zníženiu zaťaženia, to bolo prvé potvrdenie sa mi, že s drogou som mal pravdu !!

Počas zostávajúceho času som necítil žiadne vedľajšie účinky. A dlho očakávaný prišiel, vírus nebol nájdený.

Sergey, 34,
Krasnodar

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, genotyp 3, vírusová záťaž 5,5 milióna, fibróza F3, hepatóza pečene.

Vymenovanie lekára:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, ribavirín 1200 mg.
Dĺžka kurzu je 12 týždňov.

Kúpil som sofosbuvir a Daklatasvir v Medfarm ľudskú odporúčaní už využitých
a vzali tu drogy.

Vybrali sme objednávku na nasledujúci deň a vzali lieky spoločne vyrobené spoločnosťami Emcure a Natco.
Liečba bola ťažká, ako sa ukázalo neskôr, že hlavná záťaž bola daná Ribavirinom.

Z vlastnej iniciatívy som prestala užívať po dvoch týždňoch, s mojím fibrózou to nebolo veľmi dobré.
Mínus dostal iba tretí mesiac liečby.

Stanislav, 33 rokov,
mesto Soči

Na začiatku liečby:
Hepatitída C, 1 genotyp, vírusová záťaž 3,0x10 * 5, fibróza F0.

Vzal drogy Medfarm, 60 TR, distribútor ZYDUS Heptiza, uviedol, že rozdiel medzi liekmi alebo čo nie, sú vyrobené z NATCO, len rôzne továrne kúpiť od nich, a predávať pod vlastnou značkou. S marketingovým označením, rozhodla, že nebude platiť, tým viac, že ​​o Zuduse tiež vynikajúce hodnotenie na internete.

Aby som šiel ďaleko do Krasnodaru, rozhodol som sa ušetriť na ušetrených peniazoch a nechať ich doručiť do Soči.
Ich kuriér mi priniesol všetko domov, zaplatil na stretnutí.

Liečba bola bez akýchkoľvek malých výtokov, dokonca aj mierne zapojených do športu, povedala, že aj minimálne zaťaženie je užitočné. Bolo ťažké piť vodu neustále, odtiahol si fľašu s ním, aby nezabudol. Tiež v spoločnosti Medfarm odporúčame, aby vytiahol všetko.

Po skončení kurzu nebol vírus detegovaný. K tomu a je veľmi vďačný!

12 týždňov pred liečbou hepatitídy C

Fóra ošetrené spätnou väzbou s sophosbuvirom a daklatasvírom

Sofosbuvir: základ pre úspešné liečenie hepatitídy C

liečba s použitím sophosbuvíru a denníka daklatasvir

Sofosbuvir (sofosbuvir), vyvinutý v roku 2013, priniesol revolúciu v liečbe hepatitídy C. Predtým bola liečba bolestivá a neúčinná. Používanie interferónov má katastrofálny vplyv na zdravie pacientov, pričom šance na ich zotavenie sú zanedbateľné. Bohužiaľ, až do roku 2013, neexistovala iná možnosť bojovať proti tejto chorobe. Dnes môžete na našich stránkach kúpiť sophosbuvir, daklatasvir, ladypasvir a velpatasvir!

Hepatitída C sa považovala za takmer nevyliečiteľnú a bola na rovnakej úrovni s HIV.

Avšak po výskyte sophosbuvira sa všetko zmenilo. Klinické skúšky, ktoré si objednal farmaceutická spoločnosť Gilead Science, ukázali ohromujúci výsledok. Sophosbuvir hlásili prominentní hepatológovia. Informácie o novom lieku sa rýchlo šíria. V Rusku je nové zariadenie sa hlasno vyhlásená v jednom zo svojich programov notoricky známy televízny moderátor Elena Malysheva, hoci mnohí pacienti sú si vedomí sofosbuvir dlho pred tým, získavanie informácií od západných zdrojov. Na početných lekárskych konferenciách v Rusku boli o tejto drogei informovaní hepatológovia.

V roku 2015 bol certifikovaný v Rusku, ale v lekárňach sa nedostavil kvôli báječnej cene desiatok tisíc dolárov. V rozpočte, bohužiaľ, neboli žiadne peniaze na nákup tejto drogy.

Bol tu paradox - všetci počuli o Sofosbuvire, lekári dostali právo predpisovať tento liek na predpis, ale len málo si to mohlo dovoliť. Doteraz sa mnohí pacienti v Rusku liečia interferónmi, hoci Svetová zdravotnícka organizácia priamo spochybnila ich účinnosť.

K dnešnému dňu, WHO oficiálne odporúča sophosbuvir ako základ pre liečbu akéhokoľvek genotypu vírusu.

liečba s použitím sophosbuvíru a denníka daklatasvir

Sofosbuvir je základom úspešnej liečby.

Stojí za to vedieť, že sophosbuvir sa nepoužíva ako monoterapia. Toto je hlavná zložka, základ každej liečby.

Nižšie uvádzame najúčinnejšie a najznámejšie kurzy a kombinácie vrátane sophosbuviru. Všetky z nich majú oficiálny status a výsledky sú potvrdené klinickými štúdiami.

Pre genotyp 1 (a, b) - sophosbuvir a lepidavir alebo sophosbuvir a velpathaswir. Spravidla sa vyrábajú v jednej tablete. 98-100% šanca na zotavenie.

Genotypy 2,3 - sofosbuvir a daklatasvir alebo sophosbuvir a velpathasvir. 96 - 100% šanca na zotavenie.

Genotypy 4,5,6 - софосбуир и велпатасвир. 97-100% šanca na zotavenie. V Rusku nie sú tieto genotypy bežné.

Minimálny kurz je 8 týždňov. Doba trvania sa určí v závislosti od vírusovej záťaže, rýchlosti jej poklesu, či pacientovi bola predtým neúspešná liečba a stupňa fibrózy.

Maximálna sadzba je 24 týždňov.

Jednoduché spôsoby, ako hrubo určiť potrebný čas na budúcu terapiu:

Pri cirhóze sa odporúča prítomnosť neúspešnej liečby v minulosti 24 týždňov (akýkoľvek genotyp / ľubovoľná kombinácia), ktorý tiež stojí za pridanie ribavirínu.

Ribavirín sa pridáva do kurzu aj v prípade pomalého zníženia vírusovej záťaže.

V prípade nízkej vírusovej záťaže (až 6 miliónov), žiadne predchádzajúce pokusy o liečbu, žiadna fibróza - 8 alebo 12 týždňov (podľa výsledkov testov počas liečby).

Univerzálny spôsob, ako určiť trvanie kurzu: po analýze sa zistilo, že vírusová záťaž je nulová, zostávajúci čas trvania kurzu by mal byť dvakrát dlhší ako čas, ktorý uplynul predtým, než vírusová záťaž úplne zmizla. Takže 2/3 celého kurzu musí pacient podstúpiť s nulovým vírusovým zaťažením. Toto je súčasná prax medicíny.

liečba s použitím sophosbuvíru a denníka daklatasvir

Je známe, že sophosbuvir uvoľnil na trh americká spoločnosť Gilead Science v roku 2013. Bolo však objavené a syntetizované oveľa skôr. Už v roku 2007 syntetizoval tento liek Michael Sophia (Sofia - sophosbuvir). Vytvoril spoločnosť Pharmasset, ale nenašiel žiadne prostriedky na vykonávanie kompletných klinických skúšok novej drogy. Fondy sa zistili, keď farmaceutický gigant Gilead kúpil spoločnosť Pharmasset, uskutočnil potrebný výskum a uvoľnil liek na trh.

Majiteľom patentu a monopolu na tento účinný liek, Gilead Sinc., Sa rozhodne "vyčerpávať" z toho čo najviac. Ceny lieku Sowaldi (takzvaná droga, ktorá zahŕňa aj kofosbuvir) sú stanovené na približne 100 000 dolárov za 12-týždňový kurz.

V mnohých krajinách to spôsobilo nespokojnosť. Spoločnosti boli prezentované s ultimátum a Gilead sa musel vzdať. Približne 170 krajín, ktorých úroveň príjmu je uznaná ako nízka, má právo vydávať licencované analógy. Rusko, ktoré sa odvoláva na krajiny s vysokými príjmami, nie je zahrnuté do tohto zoznamu.

Bol tu ďalší paradox: v Bangladéši alebo Indii cena drogy za 12 týždňov stála 1500 dolárov za kurzu a v USA alebo Južnej Kórei - 30 000 dolárov za balík. Zároveň licencované krajiny, ktoré sú vystavené riziku zbavenia licencie, boli zakázané dovážať drogu všade tam, kde to bolo, a je povolené predávať ju len v rámci svojich hraníc svojim občanom.

K dnešnému dňu sú najkvalitnejšie analógy vrátane kompozície sophosbuviru považované za indické lieky vyrobené na základe licencie spoločnosti Gilead.

liečba s použitím sophosbuvíru a denníka daklatasvir

Naša spoločnosť nie je viazaná prísnymi licenčnými podmienkami a neboja sa súdnych sporov z Gileadu. Dodávame z Indie do Ruska sophosbuvir a všetky ostatné zložky na liečbu akéhokoľvek genotypu vírusu za dostupné indické ceny.

Každá strana, ktorá k nám prichádza pred implementáciou, je poslaná na laboratórne vyšetrenie. Poskytujeme 100% záruku účinnosti lieku a liečbu (zdokumentované), inak sa zaväzujeme vrátiť všetky prostriedky vynaložené pacientom.

Dodávka v Moskve do 2-3 hodín, v Rusku - od jedného dňa (expresné doručenie) do týždňa (bezplatná dodávka).

Žiadne preddavky. Pacient zaplatí liek po tom, ako ho dostal do rúk, po vykonaní všetkých potrebných kontrol. Poskytujeme podrobné pokyny na použitie, protokoly o laboratórnych štúdiách, prípravu potrebného kurzu a manažment pacienta až do zotavenia, nepretržitých konzultácií a všetko ostatné potrebné na úspešnú liečbu.

Stačí, aby ste nás zavolali na telefóny s horúcou linkou, aby sme začali liečbu dnes.

Fórum pre hepatitídy

Zdieľanie vedomostí, komunikácia a podpora pre ľudí s hepatitídou

Moja liečba je sophosbuvir a daklataswir (India)

moderátor: Gudvin

Re: Moja liečba je sophosbuvir a daklataswir (India)

Vaša správa valera12081964 »09 Feb 2016 12:17

Re: Moja liečba je sophosbuvir a daklataswir (India)

Vaša správa Julia2015 »25. februára 2016 22:32

Re: Moja liečba je sophosbuvir a daklataswir (India)

Vaša správa Paloma »25. februára 2016 23:33

Re: Moja liečba je sophosbuvir a daklataswir (India)

Vaša správa Julia2015 »26. februára 2016 11:20

Re: Moja liečba je sophosbuvir a daklataswir (India)

Vaša správa HKYAN »26. februára 2016 11:26

Re: Moja liečba je sophosbuvir a daklataswir (India)

Vaša správa Julia2015 »20. júla 2016 11:11

Sofosbuvir a Daklataswir

Ak sa chcete zaregistrovať, zaregistrujte sa.
Trvá menej ako 1 minútu.

Musel som zaobchádzať s liečbou v mojich rukách, pretože diagnóza - hepatitída C, zasa liečba interferónom - rok a nie skutočnosť, že to bude účinné. Na internete som náhodou narazil na sophosbuvir. Šiel som navštíviť lekára, je laskavý k zväzku kofosbuvir a daklatasvíru, ihneď som ho objednal na natco- russia.ru. Rozhodol som sa to skúsiť, ale pomôže... a pomohol! Nemohol som uveriť, že sa mi to stalo. Úplne odstránená moja diagnóza. AKO to funguje!

Po diagnostiku HCV genotyp 1a, primárna terapia lekár predpísal kombinovanú daklatasvira s sofosbuvir, prvá dávka - 60 mg, druhá - 400 mg, ako už liečba zlyhá, spočiatku bolo rozhodnuté uskutočniť úvodnej fáze prijímacie čisto sofusbivira za týždeň. Lekár odmietol ribavirín. Recepcia sa uskutočňovala jedenkrát denne. Z negatívnych účinkov - bolesť hlavy, strieľal jednoduchým citramon.

Spočiatku sa tretí genotyp snažil liečiť domáci interferón, potom spojil ribavirín, ale nebol žiadny účinok. Potom bol menovaný Daklatasvir + Sofosbuvir, tu už za 3 týždne začali plánované analýzy zlepšiť situáciu. Do šiesteho týždňa podania nebola kvantitatívna RNA detegovaná, po ďalších dvoch týždňoch už nebola prítomná vysoko kvalitná RNA. V rovnakej ALAT / ACAT boli v oblasti 20-25, čo je celkom normálne. A to znamená, že hepatitída je porazená a pečeň je zachovaná.
Z pobochek som mal pokles koncentrácie, letargiu a nevoľnosť. Užívajte drogu by mal byť každý deň v rovnakom čase, dávka nemôže byť prekročená. Príjem potravy na liečbu neovplyvňuje, možno ju užívať počas jedla a pred jedlom, do konca liečby lekár odporučil znížiť dávku, musel som rozdeliť pilulku na 30 mg.

Hepatitída vo mne v takzvanej miernej forme - genotyp 1a. Preto infekčný chorník motivoval k tomu, že existuje veľa šancí na zotavenie. Liečba bola naplánovaná na 12 týždňov podľa nasledujúcej schémy: komplex "Sofosbuvir" a "Daklatasvir" jedna tableta denne.
Nemôžem povedať, že liečba bola jednoduchá a zábavná. V dopoludniach sa objavila nevoľnosť, bolesti hlavy sa stali častými, z času na čas bola slabosť a apatia. Ale bol som pripravený vydržať všetko, len aby som sa dobre postaral. Ale terapia nebola taká ružová, stála odpoveď bola prijatá až uprostred týždňa. Ale do konca 12. víru už nebol, aj keď niektoré ukazovatele, ako je bilirubín, zostali vysoké. Ale aj takýto výsledok je víťazstvo. Najdôležitejšie je striktné dodržiavanie pokynov a schém liečby predpísaných lekárom. Napísané v návode - len prehĺtať, nie rozdrviť a ne žuvanie, potom by to malo byť hotovo. A to je dôvod. Jediný čas na zabudnutie som žuval pilulku a myslel som si, že môj koniec prišiel. Je tak horké, že celé telo, nielen ústa, kŕče. Sotva som sa zdržal, aby som nevracal. Ale potom celý deň v mojich ústach bola najhoršia chuť horkosti. Príjemné málo - a tak je štát nevýznamný a zbytočne ho zhoršuje.

Sofosbuir posudzuje minulosť liečby

Dobrý čas každý deň! Dnes je deň, keď začínam bojovať proti hepatitíde! Pri doručení analýz na mňa zistili zvýšenie ALT a bilirubínu. Poslali nám odovzdať analýzy hepatitídy, fibroscan. Výsledky ma zúrili - našiel som hepatitídu S. Kde som sa zdvihol a nerozumel až doteraz. V in vitro hepatológ povedal, že liečba bez drog len s indickými drogami! A o interferónoch a reči nemôže byť potom, čo mi vysvetlil vedľajšie účinky interferónu! Podľa mojej analýzy bol vybraný schéma kofosbuvíru + daklatasvíru. Po nejakom čase som vedel o tejto spoločnosti prostredníctvom priateľov, našiel stránku, zavolal a povedal mi celý proces nákupu drog! Začínajúc objednávaním a končiac tým, ako bude droga v mojej ruke. Kúpil si z preddavkov, takže sa ukázalo, že je oveľa lacnejšie! Vo všeobecnosti už mám drogy) Začal som kurz! Výsledky budú napísané v ďalšom prehľade! Všetko dobré!)

Chcem vyjadriť svoju vďačnosť spoločnosti Gepamed! Dnes mám dovolenku! Mám hepatitídu C 3a, fibróza našťastie chýba! Po dvoch týždňoch sophosbuviru a daklatasvíru je analýza ptsr negatívna! V apríli tohto roka som sa dozvedel, že hepatitída C je liečená indickými generikami takmer bez drog a začala hľadať, kde kúpiť drogu. Po nudných vyhľadávaniach na internete a obávaní falšovania liekov som našiel túto spoločnosť. Zavolal som telefonicky a Anna mi povedala všetko o sophosbuvira a tiež o procese objednávania s dodaním liekov. Urobil som objednávku, uskutočnil som prevod do Indie a začal som čakať a sledoval balík na číslo skladby. 05.05.2018 prišli dlho očakávané lieky a okamžite som začal liečbu. Pri príjme liekov som si nevšimol žiadne vedľajšie účinky! Ďakujem všetkým a dobrému zdraviu.

Myslím si, že hepatitída - môže to byť len pre opiátov, drogovo závislých atď., Typ ľudí. Ale keď na lekárske vyšetrenie, ktoré každoročne prechádzame v práci, kde odovzdávame analýzy vrátane hepatitídy - výsledok sa javil ako pozitívny. Bol som veľmi prekvapený a až do poslednej myšlienky, že to bol nejaký vtip, ale žiaľ, výsledok sa ukázal ako skutočný. Dlho som premýšľal, kde som mohol vyzdvihnúť túto infekciu Následne po absolvovaní všetkých požadovaných testov potvrdilo, že ide o hepatitídu C a najnebezpečnejším genotypom je 1b. Môj infektiológ predpísal priebeh liečby Sofosbuvirom + Ladipasvirom. Objednal som lieky na tejto stránke a druhý deň som začal s diétou. Po 2,5 týždni som absolvoval testy v Invitro, vysokohodnotná PCR negatívna a biochémia sa vrátila do normálu! V súčasnosti pokračujem v priebehu liečby, napíšem o akýchkoľvek zmenách. Ale výsledok je veľmi potešený) Ďakujeme všetkým!)

Vitajte! Pred rokom mi bol diagnostikovaný genotyp hepatitídy C 4. Výsledky analýz a predpovedí zostali veľmi žiaduce. O bezinterferonovoe liečba indických liekov našiel svojho otca, aby ma jeho armáda kamarát presvedčil - že drogy sú prakticky žiadne vedľajšie účinky a dať vynikajúce výsledky. Bolo rozhodnuté začať bojovať proti vírusu. Išiel som do nemocnice a prešiel všetkými testami, ktorých výsledky, ktoré som spadol pod liečebného režimu sofosbuvir + ledipasvir. Čítanie recenzií na internete narazilo na Gepamed. Po určitom čase, keď som študoval všetky informácie o tejto spoločnosti, keď som vytvoril zoznam otázok, zaregistroval som žiadosť o bezplatnú konzultáciu s hepatológa. Na vlastné riziko a riziko som si objednal preddavok, pretože cena liekov je oveľa nižšia. Balík prišiel rýchlo, každý deň sledoval trať. Liečivá sú už na dosah ruky, balené viacvrstvové vo vrstvenom filme, vo vzhľade ako v opise pôvodného indického generika. Dúfam, že drogy pomôžu zbaviť sa vírusu!

Dobrý čas dňa! Ako známku vďačnosti spoločnosti, píšem túto recenziu! Zistil som, že som bol infikovaný hepatitídou C na zdravotníckej rade, keď som bol zamestnaný UFSIN. Lekári mi povedali, že sa s nimi zaobchádza ľahko s drogami z Indie, ktoré som sa celkom dobre upokojil! Počas jedného večera vyhľadávania na internete som narazil na spoločnosť GepaMed, telefonoval som s konzultantkou Alenou a vysvetlila mi celý proces liečby, ako platia a dodávajú lieky. Potom, čo všetko premýšľal po absolvovaní všetkých testov, po absolvovaní bezplatnej konzultácie s hepatologickým lekárom som po konzultácii s príbuznými rozhodol, že sa mi podarí absolvovať kurz liekov, ktorý mi odporučil hepatológ. Vydal som rozkaz, Alena mi pomohla preložiť do Indie. Balík prišiel podľa sľubov, včas. Všeobecne platí, že po 4 týždňoch trvania testov sú testy hepatitídy C v krvi negatívne! Po zostávajúcich 8 mesiacoch je výsledok najcitlivejších PCR negatívny! Chcem osobitne poďakovať konzultantovi Alene a lekárskemu hepatológovi Sergejovi Vozhakovovi za to, že všetko vysvetlili a podporovali všetko správne a jasne!

Naladil som sa náhodou o mojej diagnóze! Táto správa samozrejme bola veľmi šokovaná, pretože som vedel, že liečba prináša viac škody než výsledok! Ja som hľadal informácie na internete o liečbe hepatitídy C, a narazil na videu Elena Malysheva, hostiteľ "žiť zdravo", kde hovorila o príprave Sofosbuvir Indii ktorý takmer žiadne vedľajšie účinky. Zistené, že spoločnosť "GepaMed" na internete, zavolať na číslo na telefóne a on-line poradcom Anna odpovedala požiadal všetky moje otázky, ďakujem za vašu trpezlivosť =) Úprimne povedané, je to veľmi desivé objednávať lieky, pretože nie sú malé peniaze a internet veľa podvodníkov. Odovzdal všetky analýzy, ktoré sú výsledkom: genotyp 3a bez fibrózy. Lekársky hepatológ Sergej Vojakov odporučil absolvovať 12-týždňový cyklus liečby: Sofosbuvir, Daklatasvir. Nasledujúci deň po objednaní liekov mi bolo zaslané číslo skladby, podľa ktorého som sledoval svoju zásielku každý deň. Lieky prichádzajú v dobrom obale, krabice žiadny zvuk dent, miestne dekompresnej vložené značkové gologramnaya plenochka všeobecne, všetko ako na obrázku. Po 3 týždňoch kurzu som absolvoval analýzu PCR - výsledok je negatívny! V súčasnosti je kurz úplne dokončený podľa výsledkov najcitlivejších analýz PCR - negatívny! Myslel som, že všetko bude oveľa komplikovanejšie, ale ukázalo sa to. Možno, že liek v budúcnosti sa tiež zradne vyrovná s rakovinou! Ďakujem všetkým!

Pred dvoma rokmi som zistil, že mám hepatitídu C (genotyp 3a). Nevyskytla sa žiadna otázka liečby interferónom. Keď som študoval informácie na internete, moja voľba bola založená na spoločnosti GEPAMED. V týždni som dostal liek v Primorsky Krai. Liečba pohovky + dac začala 27. decembra 2017. 7. februára 2018 absolvovali prvé testy (kvantitatívne - NEODDELENÉ, PCR - NEZABILOVANÉ). Vďaka všetkým zamestnancom spoločnosti GEPAMED, menovite manažérovi Anna a doktorovi Sergejovi Valerevičovi, ktorí boli vždy v kontakte a poradili ma vo všetkých objavujúcich sa otázkach. Zdravie pre vás a vaše blízke.
A moja rada pre vás - nikdy dal prvej analýzy po ošetrení v tej klinike, kde stojíte na účte od 1. februára 2018, ktorá bola podrobená testu na "kvalite" - výsledok bol pozitívny (bol som v šoku). Jednoducho, naši "hodnotní" laboratórni technici a lekári nemohli uveriť, že táto choroba je liečiteľná. A aby sa ochránili a potom sa nedostali "do čiapky", rozhodli sa zapísať do výsledkov analýzy (+). Všetko zdravie a všetko najlepšie.

Vitajte! Bol som chorý s hepatitídou asi 11 rokov. Počul som o hepatitíde, keď som bola tehotná, ako hrudník na hlave. Kde, prečo a prečo? Všetky tieto roky žila v nejakom strachu pre seba, pre deti! Náhodne na internete sa narazili na tieto zázračné prášky. Myslel som si týždeň! Potom som si objednal, prišiel rýchlo. Výsledok je výborný! Radím vám rýchlo sa zbaviť tejto hroznej choroby. Všetko zdravie, šťastie, pohoda.

Vitajte! Rozhodol sa dnes napísať recenziu pre pochybovačov, ktorí majú byť zaobchádzaní alebo nie. Trpím hepatitídou C (genotyp 1b) od roku 2000. Som dôchodca a stále sa rozhodol dostať šancu. Najprv som kúpil 1 balenie ľadu + Sof.. priniesol som to rýchlo. Potom si myslím, že dám analýzu za 2 týždne a ostatné si objednám. Ale o týždeň neskôr som riskoval a objednal si ďalšie 2 balenia, pretože som ho nemusel piť 12 týždňov. Ako dôchodca dokonca poskytol zľavu. Teraz je len pre mňa piť na týždeň. Pred novým rokom absolvovali testy. Hepatitída sa nenašla. Keď prišli testy, dokonca som sa bál otvoriť e-mail. Ďakujem veľmi pekne a konzultantovi Anna a lokalite všeobecne. Kto iný pochybuje! Nepochybujte, liečte sa a buďte zdraví!

Vitajte! Bol som chorý s hepatitídou asi 11 rokov. Počul som o hepatitíde, keď som bola tehotná, ako hrudník na hlave. Kde, prečo a prečo? Všetky tieto roky žila v nejakom strachu pre seba, pre deti! Náhodne na internete sa narazili na tieto zázračné prášky. Mysleli ste týždeň? Potom som si objednal, prišiel rýchlo. Výsledok je výborný! Radím vám rýchlo sa zbaviť tejto hroznej choroby. Všetko zdravie, šťastie, pohoda.

Ďakujem vám Hepamed. Anna, Alene, si v podpore. Emócie sú nadmerné. Po štyroch týždňoch liečby sa nezistí hepatitída C, dúfam, že po celom kurze. Neexistuje žiadna hepatitída C. Skutočne to funguje. Dnes som neveril, až do 21. 21. 2017. Veľa šťastia v boji proti tejto chorobe.

Veľká vďaka spoločnosti GepaMed. Anne a Alyona oddeľujú vďaky za podporu, porozumenie a pomoc pri mojej obnove. Chcem povedať svoj príbeh. Mám 50 rokov. Malé, stroynenkaya. 19. júla 2017 si kolegovia v práci všimli žltej v očiach. Prišla som do nemocnice. Odovzdal analýzy. Biochémia je strašná ALT-600, AST-500. Diagnóza je akútna hepatitída. O týždeň neskôr boli testy potvrdené. Na mňa hepatitída s. Hneď v hlave otázka odkiaľ? V našej nemocnici lekári povedali, že hepatitída C nie je liečená. až do septembra bol na kvapkadlách: heptrál a fosfoglu. Analýzy sa znížili na polovicu. Bilirubín je takmer normálny. Boli prepustené z nemocnice s celoživotnou stravou. Je to tak skvelé, že žijeme vo veku internetu. Priatelia počuli niečo o indických tabletách. A hneď sa dostanem na miesto Hepamedu. Bola som taká vystrašená a okamžite som vytočila telefón. A povzbudzuje hlas Anny, ktorá mi dala nádej. Liečia sa hepatitída C! Objednali som tablety. Prišli sme rýchlo. Nemáte predstavu, ako som ich čakal. Ale nedokážete si predstaviť, čo moja rodina a ja sme mali radosť, keď v týždni sa moje testy stali ideálnymi. Po 8 týždňoch som dal PCR a opäť som vyhral. Žiaden vírus nebol zistený. Veľká vďaka a nízkymu úklonu spoločnosti Gepamed. Zvláštne poďakovanie lekárovi s hlavným mestom Vozhakov Sergey Valerevich, ktorý sprevádzal moju liečbu. So svojimi dvadsiatich rokov som bol tretí vo svojej praxi s akútnou hepatitídou C (treba povedať, že žltnú v hepatitídy C-5% prípadov, a mám v tých 5%). Nízka luk pre teba, Sergej Valerevich. Zdravie pre vás a vaše blízke. Úspech v práci. Znova, všetky obrovské vďaky. Šťastný nový rok. Ospravedlňujeme sa za zmätok - je to z prebytku pocitov. S OZNAČENÍM, OLGA. Smolenskský región

Dobré popoludnie! Začal som chorý s hepatitídou C v roku 1998 a s touto chorobou som prešiel takmer 20 rokov. A tak by som ísť, kým sa nedostanem do nemocnice s diagnózou apendicitídy, kde som si vzal testy a pripomenul mi, že tento vírus žije vo mne. Chirurg povedal, že s touto chorobou sa zaobchádza a odporúča sa ísť na špecialistu na infekčnú chorobu. Po prepustení z nemocnice som okamžite išiel do špecialistu na infekčnú chorobu. A hneď sa spýtal, ako sa dá vyliečiť. Povedala, že existuje tradičný spôsob a existuje taký liek ako sophosbuvir a daklataswir. Znelo som, o koľko stojí za to, a radil mi, aby som si prečítal tento nádherný liek. Nebudem ti ďalej hovoriť. V dôsledku toho som pred odovzdaním odovzdal analýzy, ktoré preukázali, že u mňa je hepatitída s genotypom 3a. A tak som začal užívať tento liek, o mesiac neskôr som išiel znova na testy, to je zázrak, žiaden vírus nebol nájdený. Aké šťastie bolo čítať tieto slová. Teraz pokračujem v priebehu liečby, pijem druhý mesiac. Je zvláštne, samozrejme, prečo nemožno legalizovať tento liek v Rusku, pretože to naozaj funguje.

Dnes je prvý deň, čo môžem povedať, že som už chorý s vírusom hepatitídy C za takmer 30 rokov, bol som chorý, infikované mi do vzdialených deväťdesiatych rokoch počas prevádzky, takže krvné transfúzie. Zistil som, že som bol v roku 2005 chorý. Šok, vyšetrenie, potom som znelo množstvo, ktoré bude potrebné na liečbu - opäť šok. Ponúkli, aby napísali do fronty kvótu, sľúbili zavolať, nikdy nepožiadali. Známy chirurg vám neodporúča inzerovať túto chorobu, aby nebol obťažovaný v práci, rozprával sa o príbehu svojho priateľa, za ktorý som veľmi vďačný. Život s hroznou chorobou, ktorú musíte skrývať od ostatných. Rastúce zdravotné problémy a žiadna nádej na obnovu. A potom prišla správa o týchto zázračných drogách z Indie. Dlho si vybral stránku, vybral túto stránku a nezmýlil sa. Dievčatá-operátori boli ohromení, toľko taktu, cítili, že sa bojíte podvodu, trpezlivo vysvetľovať všetko a vysvetľovať to. Ďakujem im veľmi pekne! Šťastie a zdravie. Ďakujem všetkým zamestnancom spoločnosti, ktorí naozaj pomáhajú ľuďom vyliečiť z tejto hroznej choroby. Dnes som dostal výsledok PCR analýzy vírusu hepatitídy C - číslo-0. Len za mesiac liečby. Na začiatku liečby bol 2,5 x 10 v 6 stupňoch, po dvoch týždňoch prijatia bol v treťom stupni 3,3 x 10. Po mesiaci liečby-0. Prajem všetku úspešnú liečbu, GepaMed-prosperita!

Pozdravy všetkým, ktorí budú čítať moje recenziu, volám sa Alex a ja mám mnoho rokov trpel ochorením, ako je hepatitída C. More v roku 2001 liečiť toto ochorenie nebolo reálne, av zásade, to bola myšlienka, že hepatitída nie je liečená. Na podporu píli Eseniale, mliečneho bodliaka a iných rastlinných prípravkov. Ale všetko to nevyriešilo problém a hepatitída pokračovala v láske k zničeniu môjho zdravia a pečene. Naučil som sa o nových liekoch sophosbuvir a daklatasvir z Indie, rozhodol som sa objednať tieto lieky a začal hľadať online lekáreň. Zastavil sa na oficiálnej webovej stránke "Gepamed", pretože videl veľa skutočnej spätnej väzby a dostal kompetentnú konzultáciu s dievčenskými manažérmi. Okamžite sa ukázalo, že títo ľudia pomáhali stovkám ako ja a mám obrovský zážitok, bol som poslaný na analýzu a pomohol som zachrániť tým, že som adresoval adresy lacných laboratórií. Urobil som predplatený príkaz priamo z Indie, vybral som prípravky sofovir a daclahep od Hetero. V banke sa prevod na potreby, všetko bolo veľmi jednoduché. tam bola inštrukcia. Po 2 dňoch som dostal číslo mojej zásielky a ja som ju sledoval denne. Keď som začal užívať pilulky, cítil som mierne bolesti hlavy, ale to sa nedalo nazvať vedľajšími účinkami, všetky nepohodlie sa zastavili po týždni, keď som odporučil pitnú vodu. Vírus vyšiel vo štvrtom týždni a teraz po liečbe sa cítim oveľa lepšie, únava bola preč a akoby bolo viac energie. Odporúčam všetkým spoločnostiam "Gepamed", aby si nariaďovali lieky tu nič neriskovať a získajte skutočnú podporu od tímu lekárov a profesionálov!

Dobrý deň pre všetkých! Som nesmierne rád, že mi osud dal príležitosť napísať pozitívny prehľad o spoločnosti! Som zdravá! Aby som bol úprimný, podvedomil som nové lieky (nie v lekárni, nové, zahraničné). Nie svedkami, viem, že existujú nečestné spoločnosti, ktoré sledujú len jeden cieľ - zarobiť si. Sledoval som informácie na internete, pretože niektoré spoločnosti práve predávali drogy a zmizli, nebola online. Ale ja som sa rozhodol zistiť sám seba - zavolal som na horúcu linku, dievča odpovedalo príjemne, povedala mi, ktoré testy prejsť, ako začať liečbu, poslať podrobnosti o platbe. Objednať teraz! Pri platbe vopred je to lacnejšie) Číslo balíka bolo odoslané prostredníctvom SMS, odoslanie bolo doručené do dvoch týždňov, ešte skôr, ako bolo povedané. Kurz bol zredukovaný - pravda bola vedľajším účinkom raz - lekár po prehliadke mierne znížil dávku ribavirínu a to je ono! To je otázka, čo je potrebné pod dohľadom lekára - mimochodom v Hepamed a radil! Všetci sme pozorovali! Prísne! Čo chcete! Ďakujem vám Hepamed, ste skvelí!

Píšem recenziu o lieku Gepamed, hoci priebeh liečby ešte nebol dokončený. Moje ruky sa celý týždeň svrbili - výsledky testov sú príjemné! Zdravotné centrum povedalo všetko podľa plánu! Vyskytli sa otázky týkajúce sa liekov, mal som zlé skúsenosti s liečbou, neznášanlivosť bola spôsobená vedľajšími účinkami. Na horúcej linke som zavolal - Annaova manažérka odpovedala, povedala, že v mojom prípade namiesto 99 percent zo sto sa dobre, 97-98 podľa oficiálnych štatistík. Na obrázku nie je zlá, príliš, sa rozhodol vyskúšať, a to najmä preto, že ich (gepamedovskoy) štatistiky, takmer všetci, ktorí dodržiavajú pravidlá jednoduché ošetrenie vyzdoroveli.Vsem poradia teraz cestu, kúpil po treťom zazvonení - kladené otázky... Ak chcete mať istotu. Takže konzultujte na telefóne - je to zadarmo a na úrovni! Berieme na to peniaze :)

Vyjadrujem srdečnú vďaku a veľmi vám ďakujem.

Od 99 rokov bol chorý s hepatitídou, dosiahol druhú fibrózu - "Oficiálna terapia" nepomohla, liečil sa, ako mohol, ale choroba postupne postupovala. Dokonca aj postihnuté narušenia - alkohol bol odvezený v roku 2005. Sotva som sa dostal z nálevky! Potom sa zastavil, len fajčil a fajčil. Ale je to pred liečbou. Doktor-hepatológ bol pozorovaný - v roku 2016 odporučil spoločnosti "Gepamed", že sa hovorí, že sa uzdravil veľa. Ja, úprimne povedané, som bol veľmi šťastný! Pretože existuje veľa návrhov - a výsledky sú iné, kto hovorí čokoľvek. Cena nie je malá, takže nechcete nakupovať od toho nerozumiete. A potom som objednal hovor a keď som zavolal, okamžite som podal žiadosť - sof + kačica. Manažéri povedali, že si môžete kúpiť diely po kúsku, ale stále som celý kurz (a preto je to tichšie a lacnejšie sa ukázalo).

Dokonca som ťažko veriť, že som vyliečená! Chlapci, ďakujem za vaše milé slová! Robíš takú vec! Bol som v nemocnici raz povedal, že nemôžeme kúpiť nikde inde sofosbuvir a Daklatasvir - nutné objednať na internete.. Ja rozhodne nevadí peniaze pre seba, ale musíte si byť istí, že správna vec príde, a že všetko príde! Familiar (tiež hepatitída iba genotyp iný), keď pozoroval svojho lekára, radil mu, aby vašej firme Gepamed. A objednal som si ho s ním. Už stály mínus. A ja a on.. Nekonečne vďačný vám, neprestávajte, rozvíjať, každý úspech!

Videl som to! Ale s takým ľudským postojom sa veľmi zriedka stretávame! HepaMed je ešte lepší ako v reklame! Pomoc s každým krokom, vykonaním platieb, sledovaním balíka, doručením atď. Sberbank urobila chybu pri zasielaní peňazí do Indie a začalo to. Pokiaľ sú peniaze vrátené. Dostal som SOF + DAKLAT. Na úplnú dôveru a ľudský postoj, ďakujem vedeniu spoločnosti GepaMed a osobitne ďakujem odborníkovi ALENE. Čo viedlo k situácii, a to aj s sporiteľne, nejedná sa o týždeň skúseností, podpory a profesionality zamestnancov vo výške, ako s chorobou neťahajte! Využite služby GepaMed je dôvera 100% vo svojej uzdravenie. Odporúčam to každému! S HI. Yuri. Nový Urengoy. Yana.

Ahoj, v roku 2015 som našiel s protilátkami proti hepatitíde C, naša špecialista na infekčnú chorobu povedal, že urobí analýzu na určenie genotypu vírusu. Analýza ukázala genotyp 3a a lekár povedal, že potrebujem podstúpiť liečbu interferónom a predtým, ako môžem prejsť opistorickou analýzou, liečiť opisthorchiázu. Lekár okamžite povedal, že sa musíte pripraviť psychicky, pretože. budú sa vyskytnúť vedľajšie účinky, ako je bolesť hlavy, horúčka, že sa musíte vzdať alkoholu a mastných jedál.
Podložky ma vyľakali, neponáhľal som sa s touto liečbou a odložil to až neskôr, keď kedysi prišli priatelia z Indie. Povedali mi o nových liekoch z hepatitídy C s generickým sophosbuvirom a daklatasvírom. Vzali ich niekde do Goa a kontakt sa nezachoval. Začal som hľadať oficiálnu stránku natco pharma v Rusku, kde by ste mohli objednať sophosbuvir a daklataswir z Indie. Po preskúmaní návrhov som si vybral firmu Gepamed a nariadil spoločnostiam Hepcinat a Natdak predplácanie z Indie, pretože to bolo oveľa lacnejšie. Bolo tiež ľahké zaplatiť: zaplatil cez Alfa-Click online. On dostal kompetentnú konzultáciu s lekárom Vozhakov Sergejom úplne zadarmo, poslal ma na testy v "Invitro". Kvantitatívne zaťaženie ukázalo viac ako milión kópií vírusu a fibrózu. Lieky prišli za 20 dní, ihneď začali liečbu. Za tri týždne som absolvoval kvalitatívnu PCR analýzu s citlivosťou 60 jednotiek. a výsledok bol negatívny, takže biochémia sa vrátila na normálne za 3 týždne! Po opití liečby sophosbuvirom počas 12 týždňov som prešiel najcitlivejšou analýzou 15 jednotiek. a on ukázal "negatívne", 3 mesiace po liečbe, analýza ukázala to isté - NEGATIVE.
Vďaka tímu "Gepamed" za ich pomoc a starostlivosť počas liečby, nech Boh požehná vám a vašim blízkym, pretože stojí za to drahá, dávate nádej.

Droga sofosbuvir «HEPCINAT LP» zaobstarať za veľmi blízko ku mne, aby som bol úprimný, donedávna neveril v "zázrak", som si myslel, ako vždy na niekoho iného nešťastia niekto chce zbohatnúť. Ale o dva týždne neskôr, bolo zistené, že negatívny, som začal plakať, ale tam boli slzy radosti. Koniec koncov, keď ľudia blízki nami všetko v poriadku, a my všetci horosho.NA svetlo je stále žiadne slová vďačnosti, ktoré by vyjadrujú Gepamed svojich spoločností. "a ďakujem dievča Annu, ktorá si vždy nájde čas počúvať a zdieľať radu Veľa šťastia pre všetkých a to by nebolo vo vašom živote hlavnou vecou nie je rozpadať sa a dôverovať sa k VICTORII;)

Dobrý deň, volám sa Marina, chceš vedieť, ako som za dva týždne vyliečil hepatitídu? Vo februári tohto roku som bol v nemocnici a pri vyšetrení som bol diagnostikovaný s hrozným hepatitídy choroba C genotypu 3a. Je to hrozné opísať slovami moje city zbytočne nemajú tušenie, kde bol zhromaždený, vediem zdravý životný štýl, cvičenie a nemajú vyhľadajte lekársku pomoc. V priebehu mesiaca dodania analýz a Bezsonov noci som stratil 6kg, odovzdal som sa analyzuje v laboratóriu a tam správca Hemotest mi radil, aby som ísť na stránky sofosbuvir lieky. Zozbieral som všetky informácie čítané recenzie a začal hľadať doktora infekčnej choroby. Žijem na Kryme a nemáme lekára, ktorý by s týmito liekmi pracoval, a ak existuje, nepozná ma to. Jedná sa o veľmi zložitý a naladený mi a ja sa rozhodol riskovať, výber som nemal ako objednávať produkty cez internet vo firme GepaMed! A tu je moje volanie na horúcu linku.. Poradca odpovedal Alene, vysvetlil všetko podrobne, odpovedal na všetky moje otázky a podnietil potrebné analýzy. Bol som rozhodnutý byť okamžite ošetrené s poradcom a týchto liekov, som nešiel do miestneho infkktsionistu nestala na účte, a vymanil z prechádzky peklom! Prišiel deň, kedy som bol pripravený podať objednávku a moja konzultantka sa stala Anna, opustila jej osobné telefónne číslo a povedala, že zavolá akékoľvek otázky. Po 6 dňoch som dostal zásielku, keď som ju otvoril, skontroloval som dostupnosť a až potom som jej zaplatil. Bol som menovaný genotyp sofosbuvir daklatasfir a všeobecne prešiel ma ľahko zboku len bolesť hlavy Požičal som tsitramona. Prvé testy dva týždne po začiatku postupu a prvé výsledky! Včera 04.12.17 zazvonil telefón volal doktor z laboratória Hemotest uviedol, že skúmal v mojej krvi a vírus nie je prítomný. Rezanie objasniť, či antivírusová preparat.k mám pred dvoma týždňami tam bol vírus v krvi, povedal som, áno, to je pravda, že je mi srdečne zablahoželal a ja, a ja sa plaziť slzy radosti a nespútané nadšenie! Okamžite som volal Anna zdieľať dobré správy, môj kvantitatívna analýza 0. chcem poďakovať zamestnanci spoločnosti GepaMed za to, že sú poctiví pracujúci ľudia získať späť radosť a vždy v kontakte! Tak pekné sa zaoberať kompetentnými ľuďmi! Som strach predstaviť si moju liečbu bez nich, čo by ma čakalo len hádať. Objednal som si tabletu v druhom mesiaci liečby, pretože počas troch, takže pred a tesne pred dvoch týždňov pôjde snívalo kvalitu! Ďakujem vám za to, že ste tam! S pozdravom Marina PG Evpatoria