Fórum pre hepatitídy

Diéty

Zdieľanie vedomostí, komunikácia a podpora pre ľudí s hepatitídou

Obnova po inštalácii PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

  • Prejsť na stránku:

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa Irina Irina »13. november 2016 17:38

Poškodenie po liečbe - normálne alebo nie?

Vaša správa 1HCV »18. novembra 2016 03:59

Re: Poškodenie stavu po liečbe - normálne alebo nie?

Vaša správa Môcik »18. novembra 2016 09:28

Re: Poškodenie stavu po liečbe - normálne alebo nie?

Vaša správa klaus »18 Nov 2016 09:37

Re: Poškodenie stavu po liečbe - normálne alebo nie?

Vaša správa Gosha »18. novembra 2016 09:43

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa Irina Irina »18. novembra 2016 13:44

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa Gosha »24. novembra 2016 22:36

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa olenus »29. novembra 2016 23:42

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa šťastie »30. novembra 2016 00:32

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa olenus »30 nov. 2016 02:13

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa Alila1250 »30. novembra 2016 06:45

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa Gosha »30. novembra 2016 09:02

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa olenus »30. novembra 2016 14:34

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa olenus »30. novembra 2016 14:54

Re: Obnova po vstupe do PVT. Skúsenosti, názory, odporúčania

Vaša správa Sandra26 »30. novembra 2016 14:58

Pvt kurzy recenzie

Dobré popoludnie. Rád by som sa podelil o svoje dojmy získané počas tréningu v OC PTV. Išiel som na front-end kurz (kurz pozostával z 2, a teraz z 3 častí), s minimálnymi znalosťami (staré video tutoriály z internetu) v tejto oblasti. Ako sa ukázalo, hneď som mal šťastie, pretože som bol v kapele Alexeiovi Loktevovi! Po rozhovore s chlapcami z rôznych skupín sa ukázalo, že celý tréning závisí od učiteľa. Súdiac podľa postavy Alexeyho zo 74. ročníka, čo znamená, že "správna" generácia bez akéhokoľvek pôvabu alebo patosu. V programovaní to nie je jedno desaťročie a jeho najdôležitejšou výhodou je, že môže byť k dispozícii na prezentáciu vzdelávacieho materiálu! Okrem toho je jednoducho komplexne rozvinutý a má dobrý zmysel pre humor (často sa zasmial pri svojom vtipku na prednáške). Preto bola atmosféra v publiku vždy priaznivá. Pokiaľ ide o samotný učebný plán, je veľmi rozsiahly, aby bolo možné investovať v stanovených termínoch, je potrebné vyskúšať veľmi, veľmi ťažko. To za 3 mesiace. po spustení FD1 na výstupu máte stránky, musíte dať všetok svoj voľný čas, silu a trpezlivosť, ale stojí to za to! :) Veľmi ma zaujímalo učenie a po určitom čase som pokračoval v štúdiu a prihlásil sa k FD2, opäť do Loktevu! Pre mňa sa tento učiteľ stal značkou ako znakom kvality! :) Pre nás sme boli v skupine preložení chlapci z iných skupín (od iných učiteľov) a všetci chválili Alexeyho za schopnosť učiť. Ak by sa FD1 zdalo byť nakoniec ťažké, potom je FD2 mnohokrát zložitejšie, informácie sú len oceánom, nemyslel som si to moc! :) Vo všeobecnosti bol tréning veľmi potešený, bolo zaujímavé, čas strávený spomienkou na teplo.

Ak máte trochu voľného času (veľa práce, rodinného života atď) musí byť neustále pod tlakom a dohnať s programom, je rozsiahla a nebude čakať na vás, ale akonáhle vybraný tréning bude musieť byť pripravený

Sergey, ďakujem za váš názor.

Testovací kurz je vynikajúci, inštruktor je šikovný (Eugene Shidlovsky), ale len pripravte sa, že bude veľa práce - a to je veľký plus, pretože ľudia sú okamžite vylúčení, ktorí si uvedomili, že to nie je pre nich. Chcel by som dodať, že všade je potrebná viac praxe. Z vlastnej skúsenosti však môžem povedať, že počas tréningu nebude žiadna prax stále schopná pochopiť skutočný projekt. Preto odporúčam každému, aby sa usilovne a nezávisle študoval a všetko ostatné príde so skúsenosťami.

Katsyarina, ďakujem za vašu spätnú väzbu a ocenenie trénera.

Absolvoval som kurz Evgeny Shidlovského na funkčnom testovaní. Učebný proces je dobre zavedený. Dobrým vysvetlením materiálu je domáce úlohy priradené domáce úlohy a odpovede na ďalšie otázky. Prirodzene, kontrolná práca s objektívnym hodnotením. Oneskorenie v triedach, oneskorené zasielanie materiálov a pripomienok - to nie je o tomto učiteľovi. Všetko je ako v lekárni! Eugene je vášnivý svojou prácou a poľom ako celkom, preto je s radosťou viesť kurz! Vo všeobecnosti chcem veľmi poďakovať, tk. vďaka kurzu, ktorý našiel prácu vo veľkej spoločnosti.

Aliaksandr Dabarovič, ďakujem za vaše hodnotenie.

Vyštudovala kurz "Rozvoj webových aplikácií v jazyku JavaScript" s Alexejom Loktevom. S výsledkom som veľmi spokojný. Alexey je učiteľom od Boha: dáva výborný materiál, dobre vybrané domáce úlohy pre prax, veľmi priateľské študentom. Navyše, za ramenami existuje obrovský praktický zážitok, vždy sa pokúšali vysvetliť použitie v praxi a v akých prípadoch sa toto alebo ono rozhodnutie môže hodiť. Kurzy boli veľmi užitočné aj napriek tomu, že s tým už pracujem, ale bolo to pocit, že systém vzdelávania nemá dostatok - vďaka tomu sa všetko v mojej hlave zhromaždilo do jedného celku a objavila sa celistvosť vnímania všetkého materiálu. Okrem toho je veľmi výhodné, aby si v prvej lekcii všetci prijímali učebnice, a ak ste náhle museli stratiť triedu, môžete požiadať o jeho záznam od učiteľa. Odporúčam školenie Alexejovi Loktevovi. Ďakujem veľmi pekne!

Zinka Shpunselová, ďakujem za váš názor a chvályhodnú spätnú väzbu o trénerovi.

Som absolvoval kurz Vývoj aplikácií na uhlové a reagovať s učiteľom Alexey Loktev. Úprimne povedané a zapísané do kurzu len preto, že sú vedené Alexom (predtým, než absolvoval kurz na html, css, js). Kurz je veľmi dobre vybudovaný, všetky témy sú prehltnuté doslova na drobnosti, neustále spätnú väzbu takmer nepretržite! Ako výsledok, 2 rámce za meesh ako 3 mesiace - to je skvelé! Kurz určite odporúčame! PS: Alex, ďakujem za tento kurz!

Ekaterina Dimitrovich. Ďakujeme, že ste ocenili prácu nášho trénera.

Ani v poslednom roku na univerzite prišiel ku mne, aby si uvedomili, že napriek rôznorodosti predmetov študovaných v odboroch ekonómie, manažmentu, programovanie a projektovanie informačných systémov, nemal som jasnú a štruktúrované chápanie ich profesie v prvom rade, čo bude potrebné ako odborník na "podmienky v teréne". A hoci je rozhodnutie ísť na ihrisko, "Business Analysis IT" Nebolo to ľahké (zastaví cenovú prohibitívne vzhľadom k aktuálnej platu), túžba niečo zmeniť bol silnejší v mojom živote, takže po prečítaní recenzie na mieste a pohovorov veľa absolventov (vrátane kolektív, ktorý úspešne absolvoval smer Front-end) na LinkedIn, som sa zapísal na večerných hodinách, aby som získal nové vedomosti, ako sa hovorí, v práci. Pokiaľ budeme hovoriť o výhodách, to znamená, že v prvom rade, ochota učiteľa vždy prísť na pomoc v ťažkých situáciách poradiť, objasniť niektoré body a nuansy, ktoré prichádzajú na myseľ, len keď praktického úlohy. Takýto demokratický prístup k tréningovému procesu mi pomohol osobne oslobodiť sa, cítiť sa v sebestačnosti a učiť sa klásť otázky. A bez toho, ako všetci vieme, obchodný analytik nie je nikde. Bonus pre študentov bol priebeh zamestnania, kde má HR-špecialista povedal, ako chcú vidieť svoj životopis zamestnávateľom, ktoré chcú získať odpovede na svoje otázky o zložité a čo je najdôležitejšie - ako predať sám seba, keď nemáte žiadne skúsenosti v tejto oblasti. Vo všeobecnosti odporúčam všetkým motivovaným a pracovitým. Znalosti získané v IT-Akadémii vás nebudú čakať na splatenie. Ak sa ma spýtate z "výšky žiť roky", teraz by som si vybral ďalšie vzdelávacie centrum, ihneď vám poviem: NIE! A to je dôvod. Ako viete, všetko sa naučíme v porovnaní. Môj spolužiak začal študovať smer "Business Intelligence" v inom vzdelávacom centre Minsku takmer súčasne so mnou, ale za inak rovnakých podmienok v procese "zmierenia", ktoré sme získali vedomosti mali problémy pri prerokúvaní kľúčových prvkov projektových artefaktov - vízia, špecifikácia krytie. Možno, že až vás tieto slová nemajú nič hovoriť, a dokonca desivé, ale verte mi, v priebehu sa naučíte nielen to, čo to je, ale tiež to, čo sa jej, ako sa pripraviť a ako najlepšie tieto "jedla" odoslať. Dare, a úspech na vás na tomto tvrdom spôsobe dobývanie nových vrcholov!

Kurz bol veľmi intenzívny - 3 lekcie týždenne, a to vzhľadom na skutočnosť, že po každej z nich bola zadaná domáca práca, bez toho, aby sme mali čas na swing. Nemožno povedať, že takýto plán je vhodný pre každého - koniec koncov, práca trvá väčšinu času a úsilia a stále sa musíte pripraviť na túto lekciu. Preto nie sú také kvality ako sebadisciplína, schopnosť uprednostňovať a spravovať svoj čas. Je pravdepodobné, že ide o akýsi krst ohňa, pretože na skutočných projektoch sú termíny ešte tvrdšie a musíte sa dať vyrovnať a vyrovnať sa so stresom.

Šiel som na kurzy, aby som diverzifikoval moje obzory. Skvelý spôsob, ako sa dostať z komfortnej zóny, naučiť sa nové veci a nájsť nové body rastu. Študovala som spolu s kolegami z GUSAROVu, zdieľam spätnú väzbu na Facebooku alebo telefonicky 375296668300. Sme na kurzoch "Rozvoj podnikania, marketing a predaj v oblasti IT"

Zatiaľ čo nemôžem hodnotiť, ale učím sa v procese učenia. Určite budú, nemýliť tých, ktorí nerobia nič! :)

Absolvoval som kurz "Podniková analýza" vnútorne vzdialeného formátu, t. s webovými seminármi a stretnutiami na plný úväzok. Učiteľ Roman Palchikov. Vo všeobecnosti som chodil na kurz obnoviť a aktualizovať svoje BA znalosti. Skupina sa dostala dosť blízko, pomysleli si študenti, ale ukázali sa, že sú obchodnými analytikmi, obchodnými zástupcami, ktorí sú v podstate zákazníkmi IT služieb. V priebehu zasadnutí sa diskutovalo o veľmi konkrétnych dôležitých otázkach. Prednášky boli prečítané webovými seminármi, aj keď v niektorých prípadoch bola kvalita zvuku znížená, ale myslím si, že všetci sa budú prispôsobovať a už sa konali diskusie na plný úväzok. Praktická časť bola veľmi užitočná, pretože projekt bol realizovaný na základe práce s problémom súčasného podnikania, mnohí mali záujem hovoriť priamo s podnikaním a ešte príjemnejšie nájsť vhodné riešenie. Roman Palchikov je učiteľ, ktorý môže jednoznačne komunikovať s myšlienkou, ktorá má praktické skúsenosti z podnikateľskej sféry az IT. Kurz môže byť užitočný pre podnikanie a IT. Hlavná prax a klásť otázky! Odporúčam!

Dnes som absolvoval finálny projekt na kurze "Vývoj webových aplikácií na Javascript". Môžem jednoznačne povedať, že ak ste sa rozhodli riešiť front-end, musíte študovať JS - určite najlepšie riešenie je OT SPT pre učiteľa Alexei Loktev. Alexey je nielen vynikajúci špecialista, vývojár, ale aj talentovaný učiteľ. Dokáže presne povedať, čo je skutočne potrebné. Svojím pomôckou sa čas na učenie vážne ukladá (je to práve to, že doprava sa neustále pohybuje správnym smerom s maximálnou efektívnosťou). Samozrejme, pod podmienkou neustálej práce doma. Na druhom - akýmkoľvek spôsobom. Ale stojí to za to :) Rozhodne.

Na túto úroveň školenia som nenašiel žiadne nedostatky. Existuje obrovská potreba ďalšieho štúdia toho, čo je na trhu práce skutočne potrebné: Node.js, React.js, Angular.js. Musíte sa naučiť pre seba :)

Absolvoval kurz v programe "Vývoj webových aplikácií v jazyku JavaScript". Výcvik ponechal len príjemné dojmy. Dobre premyslený moderný program, vynikajúca prezentácia materiálu a pohodlná učebňa. Chcem vyjadriť osobitnú vďaku nášmu učiteľovi, Lokteovi Alexejovi Vladimirovičovi, za jeho vytrvalosť pri kontrole domácich úloh, trpezlivosti a schopnosti vysvetľovať zložité veci v jasnom jazyku. Predtým som mala skúsenosti s štúdiom v iných vzdelávacích centrách a bezpochyby môžem povedať - IT-akadémia je najlepšia z nich! S radosťou odporúčam tento kurz svojim priateľom. Ďakujem vám!

Úspešne absolvoval kurz "Vývoj webových aplikácií v jazyku JavaScript". Som veľmi vďačný celému tímu vzdelávacieho centra IT-Academy, a najmä Loktevovi Alexeiovi. Veľmi ho odporúčam ako učiteľa! Zaujímavá prezentácia materiálu, veľmi kompetentná štruktúra tréningu, dobré materiály pre štúdium, neustále spätnú väzbu (aj v troch hodín ráno). Všetko, čo vám môže zabrániť v získavaní vedomostí, je len vaša vlastná lenivosť a nedostatok motivácie. Kurzy ponúkajú všetko, absolútne všetko, pre úspešné získavanie poznatkov a ďalší rozvoj IT. Keď moje deti vyrastú, budem ich povinne posielať na hodiny robotiky. Ďakujeme znovu!

Prešiel som kurz FRONT-END-DEVELOPER. Dostupný kompilovaný a skladaný materiál mi pomohol zapnúť moje mozgy a prinútil ma premýšľať ako programátor :). Pred tromi mesiacmi som netušil, že by som mohol hrať! Teraz som pochopil, koľko úsilia a úsilia investoval inštruktor kurzu - Alexej Lokev, za ktorý mu veľmi ďakujem!

Chcem povedať veľkú vďaku OT SPT a konkrétnejšie Alexejovi Vladimirovičovi Loktevovi - najlepšiemu učiteľovi, akého som kedy stretol! Veľmi vám ďakujem za všetky poznatky, ktoré som dostal, a za nový svet, ktorý bol pre mňa objavený! Veľa šťastia pre vás! OC HTP odporúčam všetkým, skončila som 3 kurzy - všetko je super!

Chcem v podstate povedať a len fakty. Volám sa Dmyria a táto spätná väzba odráža môj názor. Dlho si myslel, či stojí za to, aby ste dali takéto peniaze na kurzy, tk. podarilo sa dokončiť kurz na testovanie na inom mieste, kde učil jednu teóriu, ktorú si môžete prečítať sami. Najdôležitejšie je, že po týchto kurzoch nemali dostatok reálnych zručností na zamestnanie. V dôsledku toho som sa rozhodol a úspešne absolvoval kurzy testovania IT Academy a bol veľmi potešený, ak si niekto myslí, že najlepším miestom na vyhľadanie tréning, potom ste na omyle. Učiteľka Irina Shulyaková. Táto osoba je pripravená odpovedať na akékoľvek vaše otázky a pomôcť zvládnuť materiál, slová nemôžu vyjadriť, ako som vďačná Irine. Okrem povinného programu bolo z iniciatívy učiteľa mnoho ďalších materiálov. S istotou môžem povedať, že je lepšie nenájsť učiteľa, rovnako ako najlepšie kurzy. Potrebujete iba 3 veci: znalosť angličtiny, minimálne pochopenie skúšobných / počítačových zručností a čo je najdôležitejšie - túžba a čas na prácu počas tréningu! A Irina nám dala príležitosť vyskúšať skutočný projekt, celkom veľkú spoločnosť v strednej Európe, je to skutočná skúsenosť, ktorá vám bude veľmi užitočná v zamestnaní, ak mi neveríte, požiadajte každého skúseného.

Absolvoval som kurz "Angličtina pre IT. Predpríjemný. " Chcem poďakovať učiteľke Irine Dubinskej. Povedal by som, že hneď sa mi páčil kurz, po dobu 2 mesiacov bolo veľa informácií poskytnutých kvôli tomu, že silná skupina kurzov pre stredne pokročilých študentov bola zachytená prechodom na stredne pokročilých. Kurz je veľmi intenzívny, super intenzívny, takže sa nemôžete oddýchnuť. Tam boli veľké a rozmanité domáce úlohy. Poradím tým, ktorí chcú v krátkom čase zvýšiť úroveň angličtiny a sú pripravení na túto prácu.

Nie (len chcel písať o veľkej publikum, počítače a podobne, ale okná smerujú priamo na pevnom disku Ak sú otvorené pre vysielanie -!.. Vlak hluku je tak silná, že nemôže počuť učiteľa K dispozícii je klimatizácia, ale priamo v centre stropu nad tabuľkami so študentmi. projektor je slabý, keď svietidla možno vidieť zle. Počítače sú vypnuté asi na kráse. A je to samozrejme o programovaní.) Preto je zásluha.

Triedy namiesto 21.20 skončili o 22.30 hod. Niektoré prednášky. Prax je zanedbateľná. Prednášky - ak to môžete povedať - prednášky z knihy o programovaní. Často spolu s komentármi, hovoria, to nemusíte byť v práci, ale na rozhovore sa môžete opýtať, či pečlivé rozhovory, takže rozoberáme túto tému. Učiteľ An.. Troy.. sú len ponty. Veľa textov o tom, ako získal prácu, ako sledoval rozhovory a všetky druhy vecí. Niekoľko tried, ktoré padli na sviatky, nevykonali ani tak (zrejme preto sa posadili až do 22.30 hod.). Vyučovanie prvých štyroch prednášok bolo až 20 minút oneskorené! Za prvý rok (z troch za zamestnanie) musíte zaplatiť 600 EUR. Toto sú náklady na všetky tri kurzy pre veľmi dobre známeho konkurenta. Mám špecializované vzdelanie a skúsenosti ako učiteľ. Nepiďte sem. Toto je čerpanie peňazí.

Drahá Ashley Jane) sme vás znovu odpovedať, teraz na tento zdroj) Náš vzdelávacie centrum je schopný spolupracovať s lekármi HTP tuzemskými spoločnosťami ako učitelia. To je veľmi dôležité pre súčasný okamih IT priemyslu, kedy "vzniká dnes história". Praktická úspešná skúsenosť je niečo, čo vyžadovalo, aby špecialisti mohli odovzdať motivovaným poslucháčom. V tomto zmysle by mal byť dôveryhodný učiteľ, ktorý má právo používať rôzne spoľahlivé zdroje, metódy a metódy výučby. Vyhodnotiť efektívnosť by nemala byť na subjektívny počiatočný dojem, ale na výsledkoch. Čísla OC SPT: podľa predbežných výsledkov roku 2016 sa zamestnáva približne 84% absolventov našich programov Java. každý rok viac ako 300 absolventov OC OEM sú zamestnaní v spoločnosti IT-priemyslu (pre porovnanie, všetko dohromady bieloruskej univerzity ponúkajú len 1000 zamestnancov a pracujú profesionáli v IT priemysle). Úspech však závisí predovšetkým od poslucháča. Vy, ktorý si stanovil cieľ zamestnanosti v IT spoločnosti, by mal byť pripravený prejsť všetkými potrebnými krokmi a investovať veľa času a úsilia.

Chcem poďakovať Alexejovi Loktevovi za vedomosti, ktoré získal v Javascripte na kurzoch https://it-academy.tam.by/ Ďakujem vám obrovské!

Túžba zmeniť oblasť činnosti (ekonóm podľa vzdelania) vznikla už dávno. Rozhodnutie prišlo po veľmi emotívne reči Vadim Zelenková, riaditeľ IT Academy Education Centre of High Technologies parku, "Cesty kariéry v IT" na konferencii IT Entrnance 2016, ktoré sa konalo 15.října 2016 na podnikateľský inkubátor High-Tech Park. Na tom istom mieste som sa rozhodol pre výber vzdelávacieho programu - JAVA DEVELOPER. Keďže som nemal žiadne programové znalosti, zamestnanci IT oddelenia odporúčali spustiť kurz "Projektovanie webových stránok pre programátorov". Kurzový inštruktor Sergey Pishchik je profesionál vo svojej oblasti. Povedal by som, že úspešne použitá metóda "learning by doing": neexistovali žiadne nudné prednášky, takmer všetky lekcie trávime na počítači, experimentovanie s kódom dostal uspokojivé odpovede na svoje otázky a obdivoval získaný výsledok na obrazovke! Úlohy boli rôznorodé a neštandardné. Každá lekcia je sprevádzaný prezentáciu s ukážkový kód, a to predovšetkým príjemná ku všetkým informáciám o priebehu (prezentácie, ukážkový kód, užitočné odkazy), poslucháči majú prístup 24/7. Neváhajte, IT Academy zamestnáva profesionálov, ktorí sú zamilovaní do svojej práce. Bez toho čakal na dokončenie "Návrh webových stránok pre programátorov," som sa prihlásil na ďalšie dva: "Programovanie v jazyku Java» a «angličtinu pre IT» v IT Academy.

Dobré popoludnie pre všetkých, ktorí majú záujem o OC SPE! Som absolventom Business Analytics v oblasti informačných technológií a chcem s vami zdieľať svoje dojmy z tréningu, ktorý práve prebehol. Trénerom našej skupiny bol A. Kolesnikov, ako aj niekoľko prednášok vedených S. Podolyančikom. Teraz v poriadku. Ak si myslíte. Vďaka týmto "kurzom" sa nadarmo obávate s očakávaním, že budete sedieť a čakať na osvedčenie v uvoľnenom stave. Je to skôr ako univerzita, kde musíte pracovať po celú dobu. Preto ak nie ste pripravení pracovať každý deň, nemali by ste začať. Okrem toho, že musíte vykonať úlohy, musíte byť pripravení na to, že ich musíte znova vykonať, ak ste urobili závažné a základné chyby. Je potrebné čítať literatúru, hľadať informácie a je dôležité, že je potrebné neustále a systematické myslenie. Poďte sem s myšlienkou - sedím a idem priamo do práce, pretože veľa peňazí nebude fungovať. Ak sa chcete naučiť, buďte pripravení na prácu. Ale ak ste vážne, ak naozaj chcete získať vedomosti, potom máte všetky možnosti. Náš tréner, A. Kolesnikov, praktizujúci certifikovaný BA s veľkým pracovným zážitkom, nám poskytol všetky informácie, ktoré sme chceli a boli pripravení prijať. Je veľmi dôležité, aby nebol teoretik, ale praktikant, ktorého skúsenosť nie je len v obchodnej analýze, ale aj vo vývoji a inak. Niektoré témy boli pre nás veľmi jednoduché, pretože ľudia prišli pripravení, so skúsenosťami, s jasnými cieľmi. Na to, čo bolo pre nás nové, alebo nepochopiteľné alebo zásadne dôležité, Andrej sa zastavil, všetko sme postupovali krok za krokom spoločne v triede. Osobitné poďakovanie za to, že nám nikdy nepovedal: "Všetko, lekcia skončila, zbohom!". Sedel s nami až do neskorej noci, vyriešil všetky otázky, všetky kroky krok za krokom. To nám umožnilo, aby sme s istotou začali písať diela a zdá sa mi, že ich mám hodiť. Veľmi vám ďakujem za vašu prácu a Váš čas! Chcem poďakovať Sergei Podolyanchiku že sme strávili niekoľko veľmi zaujímavých prednášok a bolo veľmi užitočné pre nás, keď sme nemohli nájsť odpoveď na Googlu. Je to nielen BA, ale aj certifikovaný učiteľ, ktorý robí jeho triedy veľmi stručný, zrozumiteľný a ľahko zapamätateľný. Sergey odpovedal na všetky naše otázky, poskytol spätnú väzbu na domácu úlohu, vždy odpovedal na naše otázky v programe Skype, našiel si čas na rozhovor so všetkými. Ďakujem veľmi pekne, Sergej! Osobitné poďakovanie patrí metodistov, ktorí vždy išli s nami stretnúť, diváci objavili aj počas dňa, keby sme fungovať, vždy odpovedať na e-maily, stokrát vysvetľovať, kam ísť, čo robiť. The OC HTP semináre o zamestnanie, ktoré vám vysvetlí, ako sa vyvarovať chýb v rozhovore, písať životopis, ako pokračovať v hľadaní zamestnania. Vo všeobecnosti by som chcel zhrnúť: ak ste vyspelá osoba so skúsenosťami, ste pripravení pracovať, stať sa AD je váš cieľ, máte všetky potrebné vlastnosti - potom ste tu.

To je koniec kurzu "Úvod do Java pre automaty." Chcel by som sa podeliť o svoju spätnú väzbu, pozitívnu aj negatívnu. Pokiaľ som pochopil, náš kurz sa trochu nevyskytoval v tradíciách HTP, pretože niekoľko ľudí bolo súčasne trénermi. Na jednej strane to malo aj svoje kladné stránky: my sme mali možnosť pozrieť sa na rovnakú vec z rôznych uhlov, s prihliadnutím na osobnú skúsenosť každého z 5 autobusov. Zároveň, aj napriek tak veľkému počtu učiteľov, nemôžeme v zásade povedať, že sme z programu neboli zverejnené žiadne témy. Áno, niekedy nie tak hlboko, ako by sme chceli, ale stále. Tiež nezabudnite, že tento kurz je len odrazovým mostíkom k hlavnému predmetu "Selén WebDriver" a je určená k rozvoju terminológii a dostať minimálne znalosti programovania, takže ak sa očakávať, že z vás bude robiť softvér guru, bohužiaľ, ako nebude. Veľkou výhodou je, že všetky vozidlá bez problému s nami podelili o svoje kontakty, a to aj napriek ich základnú prácu, odpovedajú na vaše otázky, pokiaľ nie je v detaile, potom žeriav ako poskytovať odkazy na ďalší materiál. Všeobecne platí, že chcem poďakovať trénerom, ktorí vykonali predmet: Anton Semenchenko - pre kladenie v našom chápaní väčšiny OOP konceptov, ktoré majú takú základňu, môžeme pokračovať v raste, ako aj za to, že sa snaží priniesť na konferenciách a IT - činnosti; Alexander Savenkov Vitaly Zinevych, Andrew Stakhievich - pre držanie a krivolakých kontaktných hodín tréningu, rovnako ako pre komentáre o tom, čo a kedy študovaného materiálu by sme mohli potrebovať v budúcnosti ako Automator; Vadim Zubovič - za to, že zhromaždil nahromadenú "hromadu" vedomostí a pomohol "dať všetko do poriadku".

Negatívny vplyv na priebeh boli niektoré vozne občas stratil poradie prezentácie, alebo náhradný tréner nie je vždy pripravený podrobný pokrytie niektorých záležitostí, alebo nemal s praktickými príkladmi a úlohy, ktoré by boli celé skupiny môžu spoločne vykonávať upevniť nové znalosti (Domnievam sa, že to nemá nič do činenia s kompetencii trénerov, ale vzhľadom k tomu, že sa dozvedel o blížiacej sa výmene predvečer). Bolo by, samozrejme, žiaduce, aby teória a prax mali ísť spoločne: osvetľovali nejakú problematiku teoreticky a okamžite ju v praxi fixovali v praxi. Nechaj to byť, a to len príklad, ale aj oni sú na samom počiatku, je veľmi, veľmi pretože prvých krokov najťažšie OOP dôležité, ale veľa záleží na nich. Relatívne letáky nemožno povedať, veľa dobré, pretože teoretická časť je málo, a príklady uvedené v manuáli, spravidla nie sú kompletné pocit mini-program, ktorý môže byť opakovaný, ale predstavujú "kus kódu" niečoho väčšieho. Nemyslím si, že všetko pôjde dobre a bez problémov v iných organizáciách, ale stále je potrebné usilovať o to najlepšie a želá si, aby, pokiaľ ide o organizácii boli tiež niektoré zmeny: bolo by dobré sa naučiť odložiť alebo zrušiť výučbu na 2 dva pracovné dni (ako je uvedené v Zmluve), a nie v deň zasadnutia, pretože niektorí z nás prichádzali z regiónu Minsk.

Spätná väzba na kurzy PVT

Naši učitelia sú zlatým fondom našej akadémie. Študenti získajú vedomosti z praxe profesionálov s najmenej sedemročnou praxou.

Poznať, aplikovať a preskúmať

Tešíme sa na dlhodobú spoluprácu!

Nové poznatky budú úplnou hlavou!

Veľmi odporúčam kurz

Bez ďalšieho rozvoja už nie sme jednoducho stojaci, ale dokonca aj vpred

Moja pripomienka k dokončenému kurzu UI / UX

Teraz slobodne komunikujem v angličtine

Ak sa pokúsite tvrdo, výsledok vás nečaká

Ďakujem za zaslanie svojho životopisu IT spoločnosti!

Victoria Ovchinnikova

Na krátky čas môžete získať veľa informácií o predmete kurzu, rôznych materiáloch, ako aj užitočné praktické rady.

Andrei sa snaží dať čas všetkým, odpovedať na otázky, venovať pozornosť rôznym metódam a metódam.

Prístup k vedeniu tried je kreatívny. Prebiehajú diskusie.

Učenie bolo zaujímavé, informatívne a účinné.

Služba Desc

Spoločnosť "Service Desk" vyjadruje vďaku za vysokú úroveň odbornej prípravy absolventov vzdelávacieho centra PVT.

V tíme už máme niekoľko ľudí. Kluci úspešne vykonávajú svoju prácu, sú vysoko motivovaní a usilujú sa o profesionálny rozvoj.

Tešíme sa na dlhodobú spoluprácu!

Marina Karaulnaya

Nedávno som absolvoval kurzy "Integrovaný internetový marketing", bol som spokojný!

Predtým, než som chodil na kurzy, pochyboval som, či by im vyhovovali, pretože som si myslela, že prednášky sú pre majiteľov podnikov skôr. Ale ukázalo sa, že nie, a som rád, že som sa všetci prihlásil a prešiel tréningom!

Program je zaujímavý, učiteľ mal z praxe veľa príkladov. Obzvlášť užitočné pre mňa boli lekcie o analýze webu, kontextovej reklame a e-mailovom marketingu. Mám nové poznatky, ktoré teraz môžem použiť v mojej hlavnej práci.

Všeobecne platí, že všetci začínajúci obchodníci poradia! Nové poznatky budú úplnou hlavou!

P. S. Hlavnou vecou nie je skóre a snaha robiť domácu úlohu

Alexander Borodich

Kurzy sa mi veľmi páčili, učiteľ Vsevolod bol profesionál vo svojej oblasti, veľmi dobre verbovaný v materiáli a dokázal ho zrozumiteľne komunikovať. Tiež kladie dôraz na veci, ktoré budú v budúcnosti užitočné na skutočný pohovor.

Pre milovníkov jablčnej techniky, ktorí chcú urobiť kariéru v oblasti špičkových technológií, ale ešte nie celkom rozhodnuté na mieste určenia, bude samozrejme pristupovať veľmi užitočné. Rovnako sa domnievam, že kurz je veľmi dobre hodí pre juniorských študentov technických špecialít (odišiel do 4 a ľutovať nie skôr).

Ak ste naozaj vyskúšať a naučiť sa celý alebo v podstate celý program, to je celkom možné nájsť prácu po ukončení štúdia, čo je najdôležitejšie - "dobre sedieť vo večerných hodinách po práci / štúdium bude načúvať" dokončí všetky domáce úlohy, a to bez výnimky, a vzťahujú sa k zamestnaniu s plnou zodpovednosťou, a nie

Veľmi odporúčam kurz, lebo je to naozaj veľmi užitočné a zvládnuť ho doma je takmer nerealistická úloha.

Dmitrij Maleev

Kurz vám vo všeobecnosti umožňuje porozumieť smeru, ale funguje ako druh spúšťacej podložky, základ, a ako vieme na jednom základe, nebudete ďaleko. Je potrebné pracovať tvrdo a tvrdo na seba.

V skutočnosti dnes, tento trend možno nazvať jedným z najsľubnejších, čiastočne preto, že HYIP, vďaka z časti k "peg", ale nejako tú najviac vyhliadky.

Niekoľko prehodnotiť svoj prístup, možno povedať systemizované logiku, a to tak z hľadiska bežnej prevádzky (myšlienkou zmeny, ktoré začali navštevovať častejšie, ale myslím, že budete potrebovať trochu vytiahnuť svoje znalosti), a pokiaľ ide o vnímanie celku. Podniková analýza, ktorú môžete povedať, začala byť používaná nielen v podnikaní ;-)

Bez ďalšieho rozvoja už viac nie sme len pokojní, ale dokonca aj späť, a ak len kvôli tomu, stojí za to chodiť na kurzy.

Tatiana Shikunets

Cieľom môjho zapojenia sa do kurzu UI / UX bolo získať vedomosti v novom smerovaní dizajnu pre mňa. Skúmať všetky jemnosti vytvárania webových stránok a mobilných aplikácií, aby ste podrobne pochopili, čo je to. Bolo pre mňa dôležité, aby som pochopil, kde začať a ako to funguje, pretože som mal takmer žiadne praktické skúsenosti.

Triedy boli nadšené, formát bol často zmenený, čo spôsobilo víchricu pozitívnych emócií.

Jan je ideologický inšpirátor a zaujímavý človek! Explicitné prednášky, vynikajúce úlohy v rôznych smeroch. Vďaka chlapcom, ktorí boli so mnou, výborný tím urobil všetko 100%. Kurz je praktický, musel som pracovať veľmi, v tomto považujem jednu z jeho hlavných výhod.

Rád by som si osobitne všimol Janov diplomatický prístup ku každému z nás, zdravý duch konkurencie pri príprave domácich úloh a tvorivú atmosféru.

Po ukončení kurzu som mal jasný plán na začatie práce na projekte, vytvorenie štruktúry a atraktívneho rozhrania. Bolo to záujem učiť nové programy. Chápem, že sme všetci stále na začiatku cesty a budeme musieť prejsť ešte oveľa viac.

Veľa ďakujem IT-Academy za organizáciu kurzu, Janu tvorivé víťazstvá a rozvoj v rôznych smeroch!

Pvt kurzy recenzie

IT Academy - táto webová stránka, vzdelávacie centrum High-Tech Park, ktoré vyškolí vysoko kvalifikovaných špecialistov schopných pracovať v dynamicky sa rozvíjajúcom sektore. Centrum bolo vytvorené tak, aby uspokojilo potrebu kvalifikovaných pracovníkov a od okamihu prepustenia prvých špecialistov centrum prešlo dlhú cestu vývoja a formácie. Každoročne pripravuje centrum viac ako 1000 odborníkov v oblastiach ako vývoj softvéru, testovanie, návrh, obchodné analýzy.

Okrem základných vzdelávacích programov a stáží pre absolventov konala bezplatné semináre na efektívnu zamestnanie, pomoc pri príprave a zaslaní svoje životopisy pre potenciálnych zamestnávateľov, sa vykonáva priebežné sledovanie pozícií, usporiadala stretnutie s firmami záujem.

K dnešnému dňu ponúka OT SPE nasledujúce typy kurzov:

  • Vývoj aplikácií pre mobilné zariadenia.
  • Vývoj softvéru.
  • Marketing.
  • Testovanie softvéru.
  • Sieťové technológie a správa systému.
  • Podniková analýza.
  • Firemné a otvorené školenia.
  • Návrh a grafika.
  • Kurzy cudzieho jazyka.
  • Kurzy osobného rastu.
  • ITeen Academy.

V stredu praktizuje viacúrovňové modulárny systém tréningový: od úplných základov až po profesiách (pre začiatočníkov) na pokročilej úrovni (pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje zručnosti). Tu pracujú v intenzívnych praktických programoch so skutočnými projektmi. Stredisko spolupracuje s radom IT firiem (viac ako 40), a jeho absolventi pracujú v ISSoft, Elilink, Exadel, Itransition, EPAM Systems, InToSoft, Belhard a ďalších renomovaných firiem.

IT Academy - táto webová stránka, vzdelávacie centrum High-Tech Park, ktoré vyškolí vysoko kvalifikovaných špecialistov schopných pracovať v dynamicky sa rozvíjajúcom sektore. Centrum bolo vytvorené tak, aby uspokojilo potrebu kvalifikovaných pracovníkov a od okamihu prepustenia prvých špecialistov centrum prešlo dlhú cestu vývoja a formácie. Každoročne pripravuje centrum viac ako 1000 odborníkov v oblastiach ako vývoj softvéru, testovanie, návrh, obchodné analýzy.

Okrem základných vzdelávacích programov a stáží pre absolventov konala bezplatné semináre na efektívnu zamestnanie, pomoc pri príprave a zaslaní svoje životopisy pre potenciálnych zamestnávateľov, sa vykonáva priebežné sledovanie pozícií, usporiadala stretnutie s firmami záujem.

K dnešnému dňu ponúka OT SPE nasledujúce typy kurzov:

  • Vývoj aplikácií pre mobilné zariadenia.
  • Vývoj softvéru.
  • Marketing.
  • Testovanie softvéru.
  • Sieťové technológie a správa systému.
  • Podniková analýza.
  • Firemné a otvorené školenia.
  • Návrh a grafika.
  • Kurzy cudzieho jazyka.
  • Kurzy osobného rastu.
  • ITeen Academy.

V stredu praktizuje viacúrovňové modulárny systém tréningový: od úplných základov až po profesiách (pre začiatočníkov) na pokročilej úrovni (pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje zručnosti). Tu pracujú v intenzívnych praktických programoch so skutočnými projektmi. Stredisko spolupracuje s radom IT firiem (viac ako 40), a jeho absolventi pracujú v ISSoft, Elilink, Exadel, Itransition, EPAM Systems, InToSoft, Belhard a ďalších renomovaných firiem.

Pvt kurzy recenzie

Prehľad horizontu, zdravotný tábor:
06/05/2018 14:11 // Zhanna Fedorovna Tsirkunova

Dnes som poslal dcéru do tábora. Deti boli odvezené do 9:00 a 11:00. Moje dieťa sa zobudilo vo veku 6 až 30 rokov, aby bolo na 8-15 rokov na mieste zhromažďovania, o 10-00 bola.

Urobil som objednávku 8. mája, № 35046895. 23. mája prišiel predpoklad s mŕtvymi rastlinami. Napísal som nárok, včera prišiel náhradník. TOTO JE HORÚBNÉ. Ďalší predpoklad s.

Spätná väzba na Virazh-M:
06/10/2018 13:23 // Ekaterina [hosť]

Prevod v spoločnosti Virage-M si objednal prvý a posledný čas. Objednal som to, ale nepoužil som to. Dostal sa na letisku v Baryspil dňa 06.09.2018 o 12.30 hod.

autá
Voľný čas a zábava
Krása a zdravie
Zlepšenie a oprava v domácnostiach
Vzdelávanie a odborná príprava
Enterprise. Inštitúcie.
Médiá. Komunikácia. Internet.
ochrannými známkami
Dopravné služby
Turistika a rekreácia
Služby
nakupovanie

Vzdelávanie a odborná príprava / Počítačové kurzy

Recenzie na "IT-Academy, vzdelávacie centrum High-Tech Park (OCSE)":

Dobré popoludnie. Rád by som sa podelil o svoje dojmy získané počas tréningu v OC PTV. Išiel som na front-end kurz (kurz pozostával z 2, a teraz z 3 častí), s minimálnymi znalosťami (staré video tutoriály z internetu) v tejto oblasti. Ako sa ukázalo, hneď som mal šťastie, pretože som bol v kapele Alexeiovi Loktevovi! Po rozhovore s chlapcami z rôznych skupín sa ukázalo, že celý tréning závisí od učiteľa. Súdiac podľa postavy Alexeyho zo 74. ročníka, čo znamená, že "správna" generácia bez akéhokoľvek pôvabu alebo patosu. V programovaní to nie je jedno desaťročie a jeho najdôležitejšou výhodou je, že môže byť k dispozícii na prezentáciu vzdelávacieho materiálu! Okrem toho je jednoducho komplexne rozvinutý a má dobrý zmysel pre humor (často sa zasmial pri svojom vtipku na prednáške). Preto bola atmosféra v publiku vždy priaznivá.
Pokiaľ ide o samotný učebný plán, je veľmi rozsiahly, aby bolo možné investovať v stanovených termínoch, je potrebné vyskúšať veľmi, veľmi ťažko. To za 3 mesiace. po spustení FD1 na výstupu máte stránky, musíte dať všetok svoj voľný čas, silu a trpezlivosť, ale stojí to za to! :)
Naučiť Bol som veľký záujem, a po nejakej dobe som pokračoval v tréningu a zapísal sa do FD2, opäť až k lakťu! Pre mňa sa tento učiteľ stal značkou ako znakom kvality! :)
Pre nás v skupine sme preložili ľudí z iných skupín (od iných učiteľov) a všetci chválili Alexeyho za schopnosť učiť.
Ak by sa FD1 zdalo byť nakoniec ťažké, potom je FD2 mnohokrát zložitejšie, informácie sú len oceánom, nemyslel som si to moc! :)
Celkovo som bol s tréningom veľmi spokojný, bol to zaujímavý a čas, ktorý som strávil, bol pripomenutý v teple.

[Spätná väzba bola vymazaná administráciou služieb Otzyvy.by z iniciatívy autora. S pozdravom, spätná väzba v Bielorusku Otzyvy.by
+375 29 1 208 108, +375 29 5 508 208
[email protected]]

Vyštudovala kurz "Rozvoj webových aplikácií v jazyku JavaScript" s Alexejom Loktevom. S výsledkom som veľmi spokojný.
Alexey je učiteľom od Boha: dáva výborný materiál, dobre vybrané domáce úlohy pre prax, veľmi priateľské študentom. Navyše, za ramenami existuje obrovský praktický zážitok, vždy sa pokúšali vysvetliť použitie v praxi a v akých prípadoch sa toto alebo ono rozhodnutie môže hodiť.
Kurzy boli veľmi užitočné aj napriek tomu, že s tým už pracujem, ale bolo to pocit, že systém vzdelávania nemá dostatok - vďaka tomu sa všetko v mojej hlave zhromaždilo do jedného celku a objavila sa celistvosť vnímania všetkého materiálu.
Odporúčam školenie Alexejovi Loktevovi. Ďakujem veľmi pekne!

Nedávno som absolvoval kurz v OC SPT "Rozvíjanie webových aplikácií na React and Angular". Toto bol prvý kurz na tejto téme. Chcem si všimnúť vysokú úroveň materiálovej prípravy, organizácie a výučby. Všetko sa mi páčilo. Som presvedčený, že cieľ sa dosiahol: získal sa podrobný materiál, ktorý bol vyhradený pre 2 najpopulárnejšie rámce na trhu. Ďalej je potrebné používať len, stať sa profesionálom v práci s danými rámcami. Osobitné poďakovanie patrí učiteľovi - Alexeiovi Loktevovi. Ak si vyberiete učiteľa, potom pre mňa - bez možností. Predtým dokončil "Rozvíjanie webových aplikácií na javaskript". Myslel som, že je lepšie učiť sa už nemožné)) Ukázalo sa, možno všetko! Odporúčam každému kurzu a učiteľ Alexei Loktev.

Som absolvoval kurz Vývoj aplikácií na uhlové a reagovať s učiteľom Alexey Loktev. Úprimne povedané a zapísané do kurzu len preto, že sú vedené Alexom (predtým, než absolvoval kurz na html, css, js). Kurz je veľmi dobre vybudovaný, všetky témy sú prehltnuté doslova na drobnosti, neustále spätnú väzbu takmer nepretržite! Ako výsledok, 2 rámce za meesh ako 3 mesiace - to je skvelé!
Kurz určite odporúčame!
PS: Alex, ďakujem za tento kurz!

Dňa 12. januára 2013 bol dokončený kurz "Rozvoj webových stránok pomocou HTML, CSS a JavaScript od Instinctools". Vo všeobecnosti sa mi všetko páčilo. Všetko na vysokej úrovni: organizácia tried a proces učenia, medziľudské vzťahy.

Absolvoval kurz o rozvoji IO, učiteľ Vsevolod. Program je vynikajúci, všetko je správne a správne vysvetlené, ak nie lenivé, môžete dosiahnuť veľmi dobrý výsledok, pretože smer je sľubný. Prišiel som sa základné znalosti programovania a 0 iOS a potom, keď nie najvyššie celkové skóre, keď sa dostal do skutočného podniku na podmienku. Pre juniorov vo všeobecnosti je ideálnou voľbou, je škoda, že som len na 4 prišiel. Vo všeobecnosti dôrazne odporúčam, že existuje zisk, a to aj napriek značným nákladom, väčšina v tejto veci bude takmer nemožné pochopiť.

Chcem zanechať spätnú väzbu o priebehu UI / UX dizajnu, učiteľ Jan Ageenko.
Kurz bol príjemne potešený. Dojem z kurzu a učiteľ je vynikajúci.
Tento kurz bude užitočný tak pre začiatočníkov, ako aj pre ľudí, ktorí ešte nie sú odborníkmi v tejto oblasti.
Vďaka Janovi Ageyenkovi, vynikajúcemu mentorovi. Organizoval vzdelávací proces takým spôsobom, že tvrdohlavý nováčik na konci kurzu bude môcť súťažiť na trhu práce. Samozrejme, aby ste sa dostali na správnu úroveň, musíte starostlivo študovať všetky domáce úlohy, počúvať a postupovať podľa rád mentora. Bude to ťažké, pretože v najmenšom zmysle je pre každú lekciu potrebné vykonať veľké množstvo domácich úloh, ale stojí za to, keď získate skvelý výsledok. Veľká pozornosť sa venuje skúsenostiam používateľov, keďže v priebehu kurzu boli vyvinuté všetky štádiá vývoja konečného produktu (projektu). Teoretický materiál sa dotýka najdôležitejších tém. Jan Ageyenko sa snaží urobiť všetko pre to, aby nás premýšľal o dizajnéri a po absolvovaní kurzu všetkými možnými spôsobmi prispieva k rozvoju jeho absolventov. Na konci kurzu budete mať slušné portfólio, ktoré vám môže poskytnúť zamestnanie.
Samozrejme, že ísť na tomto kurze, musíte byť schopní pracovať s aspoň jedným z nástrojov: Photoshop, Illustrator alebo skice.
Teší sa s podporou po kurze. Bude tu príležitosť zúčastniť sa bezplatného seminára o úspešnom zamestnaní. Budete tiež zaradení do ročného programu podpory absolventov. Budú poskytovať rady, ako napísať životopis, portfólio a ďalšie zaujímavé "bunky".
Tento kurz odporúčam všetkým týmto inštruktorom. Budete vám pomáhať priblížiť sa k vášmu snu!

Chcem poďakovať Janovi za návrhový kurz UX / UI. Kurz bol informatívny a veľmi intenzívny. Veľa praxe, ktorá je veľmi dobrá. Všetky témy boli zverejnené a podrobne vysvetlené. Dostal som odpoveď na niektorú z mojich otázok.
Je veľmi cool učiť sa od učiteľa, ktorý strávi každú lekciu 100%.
Od prvého dňa kurzu bolo jasné, ako Ian neposkytuje informácie iba študentom, ale tiež prináša veľa emócií do vyučovania. Je zrejmé, že učiteľ je "posadnutý" dizajnom :)
Dostal som kurz UX / Ui dizajn a Jan Ageyenko päť hviezdičiek a počet takých nekonečných aspirantov.

Spätná väzba na kurz Business Analysis.
Výhody: 1. Program kurzu pokrýva požiadavky na voľné miesta pre začiatočníkov BA
2. Kurz je rozdelený na teoretické a praktické časti. Prax často spočíva v účasti na skutočnom projekte, naša skupina mala možnosť vybrať si z niekoľkých projektov
3. Program teórie je správne skonštruovaný, prednášky prechádzajú od jednoduchých až po komplexné. Kľúčové témy (napríklad požiadavky) sú spracované počas celého kurzu
4. OC zabezpečuje školenie v zamestnaní s kompetentným poradenstvom o životopise, rozhovore a tiež pomáha pri zamestnávaní absolventov
Problémy: program bude vyžadovať intenzívnu a dostatočne dlhý (3 x 3 hodiny týždenne prednášok a po každej domáce úlohy, často objemovo), byť pripravený.
A inštruktor (Roman Fingers): praktický lekár, zdieľa svoje skúsenosti a osvedčené postupy, jasne stanovuje materiál, ktorý dopĺňa štandardnú sadu prednášky a workshopy na strane prešiel, je k dispozícii pre komunikáciu so študentmi

Absolvoval kurz v základnom anglickom jazyku +. Učiteľ to. ale jedím. a.
Zdá sa mi, že to sú najhoršie kurzy na svete v angličtine. Hovorím plynulo poľsky a španielsky, študoval som samostatne aj na kurzoch a chápem, ako by mal byť proces učenia. Tu je všetko diametrálne protichodné. Počas dvoch mesiacov sľubujú, že dajú to, čo to bude trvať rok. Pochopil som rozvod, ale v budúcnosti som potreboval gramatickú databázu a vzorový plán samoštúdia.
Poviem vám trochu o štruktúre tried:
10 minút na "kontrolu" dz. Chyba sa nerozoberá, ale jednoducho indikuje. Zaujímalo by ma, prečo potrebujem takého učiteľa. No, dobre.
Ďalšia analýza nového materiálu, a potom tá zábavná časť: 2 hodiny prechádza dvoma časovými / rôznych tém (!). Na 6 lekcií sme sa naučili a rozvíjali 12-krát anglicky. No bez rohože nenecháva adekvátny tip. Nie príliš spokojný s metodikou výučby: čítanie všetko od kníh [časti recenzií odstránených podanie portál z etických dôvodov] a napísať niečo na palube. Celé ihrisko sa používalo 2 krát.
Jedlám to. absolútnym laikom jeho skutku. Nijakým spôsobom sa nedoporučuje, aby sa presne na to.
Mb kurzy sa od iných učiteľov a dobré, ale nemalo by ísť jednoznačne. Má viac ponte než vedomosti. niekoľkokrát, možno 7-10 povedalo, že je autorom knihy, ktorú sme dostali. Ale po 5 minútach našiel túto knihu na webe Moja gramatika
Silne neporovnávajte!

spätná väzba o kurzoch vo vzdelávacom centre Grodno HTP:
Osobne sa mi tieto kurzy páčili, urobili sme projekt, ktorý nám dal skúsenosti z práce v tíme, zvládnutie nových technológií, získanie nových vedomostí v prednáškach.
Aj pri niektorých otázkach alebo pomoci sa môžete obrátiť na mentorov. Pre tých, ktorí uvažujú o tom, či ísť na ihrisko, alebo nie ísť, myslím, že ak naozaj chcete, aby sa zapojili do a rozvíjať v tejto oblasti skúsenosti, ktoré dostanete na trati bude užitočné pre vás, ako sledovať priebeh môžete v skutočnosti získať pracovnú ponuku,
Skúste to skúsiť. Prajem budúcim uchádzačom kurzy, zaujímavé školenia a veľa šťastia v budúcnosti

Na IT-Academy absolvoval kurz "Front-end Developer" (všetky jeho časti) v roku 2015.
Skrátka som bol veľmi potešený.
Presne povedané, s týmito kurzami sa môj život začal v oblasti IT :) (predtým som pracoval viac ako 15 rokov v oblasti distribúcie) Áno, áno, som taký "starý" :)). Teraz pracujem ako developer Front-end už asi 2 roky.
Nemôžem povedať, ako sa kurzy sú teraz (aj keď si myslím, že ešte horšie, že sa nezmenili), ale potom, náš učiteľ (Alexei Loktev), podľa môjho názoru, našiel dobrú teóriu hodnoty a praktické cvičenia. To umožňovalo a riešilo rôzne pojmy a koncepty a "veci na ruke a hrbole" sa snažili tieto veci uplatniť v praxi.
Tiež chcem poznamenať veľmi starostlivý prístup ku všetkým účastníkom kurzu ak ich otázkam.

Absolvoval kurz "Testovanie softvéru". Práve tieto kurzy som si vybral na odporúčanie priateľa, ktorý študoval v OC Java. V porovnaní s inými školami sa zdá, že cena kurzov je pomerne vysoká. Nikdy som však nesúhlasil s týmto rozhodnutím. Mnoho informácií, veľké množstvo praktických úloh, schopnosť získať všetky odpovede, a ak chcete - ďalšie úlohy a informácie. Učiteľ (I a dostal sa do skupiny Eugene Shidlovskii) je pripravený odpovedať na otázky a v nevhodnú dobu, skype, e-mailu.
S náležitou starostlivosťou a vytrvalosťou sa môžete naučiť všetko a bez technického vzdelania (napríklad som učiteľ a odvtedy IT nebolo spojené s IT).
Ale pre úspešnú prácu potrebujete dobrú úroveň angličtiny. Preto boli počas kurzu vykonávané aj úlohy v angličtine, ktoré sa dobre pripravujú na skutočnú prácu.
Na konci školenia pomáhajú nájsť si prácu a sú vždy pripravení pomôcť a odpovedať na akékoľvek otázky.

Šiel som na kurzy, aby som diverzifikoval moje obzory. Skvelý spôsob, ako sa dostať z komfortnej zóny, naučiť sa nové veci a nájsť nové body rastu.

Absolvoval som kurz "Podniková analýza" vnútorne vzdialeného formátu, t. s webovými seminármi a stretnutiami na plný úväzok. Učiteľ Roman Palchikov.
Vo všeobecnosti som chodil na kurz obnoviť a aktualizovať svoje BA znalosti.
Skupina sa dostala dosť blízko, pomysleli si študenti, ale ukázali sa, že sú obchodnými analytikmi, obchodnými zástupcami, ktorí sú v podstate zákazníkmi IT služieb. V priebehu zasadnutí sa diskutovalo o veľmi konkrétnych dôležitých otázkach.
Prednášky boli prečítané webovými seminármi, aj keď v niektorých prípadoch bola kvalita zvuku znížená, ale myslím si, že všetci sa budú prispôsobovať a už sa konali diskusie na plný úväzok. Praktická časť bola veľmi užitočná, pretože projekt bol realizovaný na základe práce s problémom súčasného podnikania, mnohí mali záujem hovoriť priamo s podnikaním a ešte príjemnejšie nájsť vhodné riešenie.
Roman Palchikov je učiteľ, ktorý môže jednoznačne komunikovať s myšlienkou, ktorá má praktické skúsenosti z podnikateľskej sféry az IT.
Kurz môže byť užitočný pre podnikanie a IT. Hlavná prax a klásť otázky!
Odporúčam!

Absolvoval kurz UI / UX dizajnu. V práci a pravidelných štúdiách čas plynul bez povšimnutia. Jan Agenenko, profesionálny vo svojej oblasti, zdieľal svoje vedomosti a skúsenosti prístupným spôsobom. Celá teória bola podrobne spracovaná a podrobená praktickej práci. V učebni bola vždy atmosféra priateľskej a ľahkej, tri hodiny hodiny sa konali v jednom dychu. Za celkom dva mesiace bolo vykonané veľa práce, výsledkom čoho je solídny základ vedomostí, praktických zručností a prvých prác pre naše portfólio.

Dnes som absolvoval finálny projekt na kurze "Vývoj webových aplikácií na Javascript". Kurz je dokonale organizovaný a premyslený na najmenší detail. Príslušná organizácia vzdelávacieho procesu, vynikajúce učebné pomôcky. Osobitné poďakovanie patrí učiteľovi Alexei Loktevovi. S jeho pomocou - doslova od nuly som zvládol JS za pár mesiacov. Všetky komentáre Alexej, tipy, príklady, vždy porazil až k bodu, a tak, že riešenie sa ocitlo. Väčšina informácií, ktoré som nevidel ani v knihách, ani vo videonahrách, o ktorých bolo veľa revízií. Ak sa chcete dozvedieť JS - Alexey v OC SPT pre priebeh vývoja webových aplikácií.
Ďalej k plánu - Node.js, React.js, Angular :)

Kurz JAVA
tréner Igor Cykach
moje pozadie: žiadne programovanie; angličtina je normálna.
---
ak sa chcete dozvedieť, ako písať na JAVA potom ísť naučiť CyKachy.
Neexistuje jedna téma, ktorú by sa nemohol rozložiť na atómy.
Buďte pripravení na kodit, kodit, kodit. doma, v práci, v doprave.
Nepripravená osoba je ocheno! ťažké.
Pre mňa to bolo 2 mesiace pekla! keď kód musel písať 12 hodín denne.
----
cons
cena je príliš vysoká
špičková učebná pomôcka

Úspešne absolvoval kurz "Vývoj webových aplikácií v jazyku JavaScript". Som veľmi vďačný celému tímu vzdelávacieho centra IT-Academy, a najmä Loktevovi Alexeiovi. Veľmi ho odporúčam ako učiteľa! Zaujímavá prezentácia materiálu, veľmi kompetentná štruktúra tréningu, dobré materiály pre štúdium, neustále spätnú väzbu (aj v troch hodín ráno). Všetko, čo vám môže zabrániť v získavaní vedomostí, je len vaša vlastná lenivosť a nedostatok motivácie. Kurzy ponúkajú všetko, absolútne všetko, pre úspešné získavanie poznatkov a ďalší rozvoj IT.